24. mar, 2021

DRAKENS kort Onsdag 24 mars

Här kommer ännu ett fantastiskt kort från mina nya Drakar med underbara budskap❤

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

"... var modig, stå rakryggad - du har det här."

 

 

Den här underbara, kraftfulla Draken kommer fram när du behöver vara stark, vanligtvis på ett emotionellt plan.  Vi kan behöva hennes styrka i många livssituationer - till exempel när vi har förlorat någon vi älskar eller står inför stora livsförändringar och vi behöver en extra dos av styrka.  Hon finns där för att stötta dig, ett ankare att hålla fast vid.


Hon säger:  "Du är trygg, det är helt ok att vara stark och sårbar på samma gång. Du är kapabel till väldigt många saker och det är tid att erkänna dem och att tro på dig själv.  Din karaktär som finns på djupet av dig själv är din allierade, din förmåga och din uthållighet är dina förankringar. Nu är det tid att äga dem! Var modig, stå upp för dig själv - du har det här inom dig."


Du är mycket modigare än vad du själv tror dig vara. Om du märker att modet sviker dig och ditt självförtroende känns som bortblåst så kalla på Draken Courage tills du hittar fotfästet igen. Hon kommer att guida dig genom vilken utmanande situation som helst och stötta ditt självförtroende. Allt du behöver göra är att be om hennes hjälp. Hon försäkrar dig att allt är precis som det ska vara även om du inte kan se den större helheten just nu.

  Draken Courage är en perfekt meditationspartner så tänk på henne under en meditation.❤Ha en ljuvlig vecka med dig själv i fokus❤

                     Kram