29. mar, 2021

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-13

Här kommer Horoskopet för perioden 29 mars - 4 april. Den här veckan har jag dragit kort från mina Astrologikort ❤

  ❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan kan du känna dig lite isolerad inom dig själv och kanske är det saker från det förflutna som dyker upp och som du trodde du glömt för länge sen. Det kan då vara bra att ta upp allt till ytan och göra dig medveten om att det är dags att rensa bort detta. Men det kan också vara så att du har valt att hålla dig i lite avskildhet och många fina minnen håller dig sällskap. Det kan ha något med en modersgestalt eller barn att göra.
Turnummer:   2-3-13-18-20-22-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Detta kan bli en vecka med lite fart och fläkt. Möjligtvis står en kortare resa på agendan och du känner dig lättare till sinnes än på länge. Kan bli en hel del humor i ditt sätt att uttrycka dig och du imponerar på andra. Kanske kan det uppstå en del tekniska problem i något sammanhang, men det är inte så komplicerat som du först tror och allt kommer att lösa sig till det bästa.
Turnummer:   2-4-19-26-32-34-35
Tvillingarna (21/5-21/6):  
Uttrycket "tala är silver men tiga är guld" kanske är något att tänka på de närmaste dagarna. Någon form av motstånd eller stridighet kan uppkomma där du är kvick på att gå in i försvarsställning och envist hålla fast vid din övertygelse. Ibland fungerar inte det sättet utan då är det bättre att tagga ner och lyssna på den andra åsikten och förstå att det inte är något du kan ändra på. Så ta det lugnt och var trygg i det du själv tror på.
Turnummer:   2-6-9-13-20-31-35 

 

Kräftan (22/6-22/7):
Något nytt kan komma i din väg den här veckan kanske en nystart av något. Du kanske behöver göra ett väl genomtänkt val för att hamna på den vägen. Det kan ha något med ekonomiska transaktioner att göra och det kan innebära både vinst och förlust beroende på hur väl du undersökt det hela. Finns också möjlighet att det gäller en ny romans som kommer helt plötsligt och vänder upp och ner på din tillvaro.
Turnummer:   4-5-7-14-18-31-34Lejonet (23/7-22/8):  
Nu är det nog hög tid att ta tag i saker och ting. Kanske har du en tid varit upptagen av något stort intresse och låtit vardagssaker ta hand om sig själv. Det går ju bra under en kortare period men inte hur länge som helst. Dags att ta beslut om att ta tag i sådant som du borde ha gjort för länge sedan. Speciellt finns det kanske någon som väntar på att höra något från dig så se till att få allt gjort.
Turnummer:   5-16-18-19-20-22-26  Jungfrun (23/8-22/9):
Försök att fokusera lite mer på dig själv den här veckan. Du har lite för lätt att ta på dig för mycket så du glömmer bort dig själv i allt. Det vill till att hitta rätt balans för att få harmoni i vardagen. Du är född med en speciell gåva och har du ännu inte förstått vad det är så ta dig tid till meditationer som kan öppna helt nya dörrar för dig. Det ser ut som du kan ha en hel del tur nu så att testa en lott är kanske inte fel.
Turnummer:   1-3-4-8-13-19-29   

 

Vågen 23/9-22/10):
En period där du kanske känner dig mer ensam än vanligt trots att du har vänner eller familj omkring dig. Det kan vara så att du har något som gnager inom dig som inte vill komma upp till ytan ordentligt ännu. Men så snart du har klart för dig vad det är så kommer förvandlingen och du förstår att det bara var en tillfällighet då du gick lite vilse. Musik i olika former kan väcka livsandarna igen så se framåt med optimism.
Turnummer:   2-3-12-11-18-19-24Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det kanske dags att ändra eller bygga om hemma. Det kan vara så att det är tal om ett helt nytt hem. Se till att noga ta reda på värdet på det som du ska ge dig in på för det kan finnas fällor som inte syns i första taget och allt kan bli mycket dyrare än tänkt. Har det varit mycket stillasittande sista tiden är det nu dags att ge dig ut i naturen för att öka på syret som ger dig energi. Risk för att äta för mycket nu!
Turnummer:   2-10-13-14-18-21-33Skytten (22/11-21/12):
En positiv energi omsluter tecknet den här veckan så ta vara på stunderna, det kan vara så att ditt livssyfte uppenbaras för dig om du ännu inte är medveten om det. Nu kan också något fantastiskt hända om du är på rätt plats vid rätt tillfälle. Du behöver stå stark i din inre övertygelse samtidigt som du hittar en bra balans i tillvaron. Meditation som görs nu kan utvidga din själ och du förstår mer av dig själv.
Turnummer:   3-4-8-19-24-25-31  Stenbocken (22/12-19/1):
Är du inne i en period då du känner dig mer som ett offer och nära att ge upp? Kasta bort alla sådana tankar omgående. Även du har drömmar och visioner om hur du vill att saker och ting ska vara. Så skriv upp dessa på ett papper och ha det nära tillgängligt så att du ofta kan titta på det du skrivit. Varje gång du tittar så försök att drömma dig bort till hur bra allt kommer att bli. Följ din inre dröm och följ inte strömmen, allt kommer bli perfekt.
Turnummer:   7-9-16-18-19-21-32    Vattumannen (20/1-18/2):  
Självförtroendet verkar vara på topp den här perioden. Det mesta går som en dans i tillvaron. Du strålar av glädje och tar på dig ledarskapet i många situationer. Du upplevs som en karismatisk person av många andra som blir glada av att vara i din närhet. Din känsla för rättvisa gör sig starkt gällande nu och du är bland de första att försvara de som ses som svagare i samhället. Njut av dagen och sprid ut din strålglans.
Turnummer:   7-11-13-19-30-33-35  Fiskarna (19/2-20/3):
Nu kan det bli en riktig ögonöppnare för din del. Kanske en insikt om hur allt egentligen förhåller sig inom något som du varit kluven till kanske. Denna medvetenhet kan leda till att du kan göra stor skillnad för någon/några andra. Det kan hända att du får göra en del saker på helt egen hand, men om du står stark i din egen tro så kan du få saker att lösa sig till det allra bästa för både dig själv och andra.
Turnummer:   1-7-12-17-21-30-34  

 

❤Fånga dagen och lev i nuet❤

                  Kram