14. apr, 2021

DRAKENS kort Onsdag 14 april

Haft ett långt påsklov tillsammans med förkylning nu😎 och jag kommer nu ett tag framöver lägga in på onsdagar och lördagar eftersom jag har lite andra uppdrag på gång.

Här kommer nu ett alldeles fantastiskt budskap ifrån mina Drakar så låt det sjunka in;

 

❤❤❤❤❤❤

 

SERENE

" Jag är vågskvalpet och morgonsolen."Lugnt strömmande vatten och en varm sommarbris beskriver vackert den här Drakens energi. Serene ansluter till den rofyllda och spänstiga energin från Moder Mary, så du kan ta det lugnt och vara säker på att livet kommer att ordna sig, speciellt om du haft det lite turbulent sista tiden.


Hon säger:  "Jag är vågskvalpet och morgonsolen. Tillåt mig att innesluta dig i min blå kappa av sinnesro och acceptera min närvaro som en ren och lugn energi omkring dig. När din inre insikt ändras så kommer din yttre värld att förändras.


Kom ihåg att den sinnesro som du söker ligger inom dig, det flyktiga yttre scenariot är bara en spegel av en turbulent insida. Kalla på mig för att guida dig till den bit av himlen du längtar till. Observera att dina yttre upplevelser kommer att förändras när de börjar speglas av din inre känsla av lugn och stillhet."Hon uppmuntrar oss till att vara varsamma med oss själva. Vi är snabba på att ta hand om andra men glömmer ofta bort våra egna behov. Vi måste föda oss själva med sådant som ger oss glädje och får oss att känna oss levande. När vi accepterat att vi är betydelsefulla kommer vår omvärld att ombildas och ändras på ett positivt sätt!

 

❤Ha en helt magisk vecka❤

          Kram