21. apr, 2021

DRAKENS kort Onsdag 21 april

Här kommer veckans kort från mina Drakar med följande budskap;

 

❤❤❤❤❤❤

 

HARMONY


"I morgon är det en ny gryning och att vara i vårt hjärtcenter sprider en positiv effekt."

 Harmony är en något tillbakadragen Drake, hon är en ganska  tyst och betraktande varelse.


Hon säger; " Jag för med mig harmoni, som stärker den inre personliga nivån och på en yttre global nivå."


Om du brottas med ett problem som du inte verkar kunna lösa så be henne om att dela med sig av hennes vackra harmoniska influenser till situationen och guida dig till vilka steg du behöver ta.


Om hon dyker upp hos dig så frågar hon; " Vilket område i ditt liv behöver granskas, vad behöver du göra dig av med? Är det något med lag och ordning eller gamla ovanor?  Vad är det i ditt liv som behöver om-harmoniseras? Jag kommer att assistera dig genom de första stegen och finnas med dig när du går framåt."


Ta dig lite tid att sitta och begrunda ditt liv så som det är och se ärligt på vad du behöver ändra på. Det kanske bara är något litet - en småsak - eller kan det vara någon livsförändrande händelse.


Draken fortsätter att säga;  "Svaret som du söker finns alltid inom dig, så sitt tyst och stilla, grunda dig själv, var närvarande och reflektera på din inre vetskap under min vägledning, detta hjälper dig att föra upp svaren till ytan så du kan se dem." 

   
Hon påminner oss; " I morgon är en ny gryning och att vara i vårt innersta hjärtcenter sprider en positiv effekt."


Harmony dyker ofta upp där det varit oenighet eller upprörda känslor. Det kan vara personligt eller på en global nivå. Hon är ett förebud till förändring och hennes roll är att skapa harmoni i världen.

❤Ha en underbar vecka i full harmoni❤

                  Kram