28. apr, 2021

DRAKENS kort Onsdag 28 april

Här kommer veckans kort från mina Drakar. Tyckte det passade bra med Draken Luna nu när vi precis haft årets första superfullmåne 🙂

 

❤❤❤❤❤❤

 

LUNA


"...omfamna och acceptera det du verkligen känner."

 Som namnet visar är Luna ansluten till vår måne och dess faser. Hon är en modersgestalt och genom hennes vatten-natur ansluter hon till känslor, kreativitet och naturligtvis till vatten.


Hennes ankomst driver på till att fullt ut känna av dina känslor, speciellt om du har undvikit att lyssna till dem. Hon uppmanar dig till att undersöka dem, rannsaka dem och sedan ta bort de som du inte längre behöver.


Hon säger:  "Om du har känt dig överhopad är det bra att be om hjälp - det tyder inte på någon svaghet utan ett medgivande om att du har varit stark alldeles för länge helt ensam. Att ta hand om dig själv lite mer vore inte helt fel.  Du kan endast fullt ut vara den du egentligen vill vara när du omfamnar och accepterar det du verkligen känner. Bara då kan du i sanning förändras."


Hon uppmanar oss att följa vår kreativitet och att återuppta glömda talanger, vare sig det gäller musik, att skriva, att uppträda med mera.
Hon säger:  "Dessa aktiviteter är som balsam för själen, du kan släppa alla tankar på dig själv för stunden, bli uppslukad av ett intresse och omfamna den glädje som kommer av sådana aktiviteter."❤Ha en underbar vecka och utveckla dina talanger❤
                           Kram