5. maj, 2021

DRAKENS kort Onsdag 5 maj

Här kommer så veckans kort från mina vackra Drakar och budskapet är väl värt att ta till sig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

ORBON

"... återanslut dig till din fysiska kropp, gå ut ur ditt huvud ...."

 


Idag har Draken Orbron dykt upp, det är för att försäkra dig om att du kan uppnå det som är nödvändigt. Du kanske måste gräva djupt inom dig själv och kanske göra det under en lång tid, men du kan, och kommer att lyckas.  Dessa slående röda Drakarnas anslutning är fast gundade och i själva verket ansluter de till våra baschakran.  Draken relaterar därför till allt som utgör våra fysiska liv och den värld som vi skapar för oss själva.


Orbrons meddelande är enkelt:      " Ingenting i den här världen som du kallar hemma är oövervinnligt, ingenting är för stort att ta tag i.  Sätt tillbaka fötterna på jorden och förankra dig själv i din fysiska verklighet. Att ha huvudet uppe i molnen kommer inte att ge dig svaren du förtjänar eller behöver. Anslut dig till ditt baschakra och återanslut till din fysiska kropp, gå ut ur ditt huvud och in i din kropp, släpp dina ständigt omtumlande och virvlande tankar.

När du är mer grundad på det här sättet blir du bättre på att hantera frågor som kräver din uppmärksamhet. Du blir bättre på att hantera dem fullt ut med lätthet och det ger dig frihet till att röra dig framåt. Du tillbringar din tid bäst med att tackla vad som än kräver din tid. Ta hand om det fullt ut, först då kommer du i den positionen att du kan röra dig framåt."


Även om Orbron är en Drake som  talar i en skarp ton är det för att du ibland behöver höra det rakt på sak.  Han är en stor bundsförvant när du behöver få något uträttat här och nu.


Orbron slutar sitt meddelande med:  " Sök vägen med minsta motstånd - ju mer du brottas med ett problem desto mer dras snaran åt och eventuellt kväver den lösningen."

❤Ha en härlig vecka o släpp dina malande tankar❤

                       Kram