12. maj, 2021

DRAKENS kort Onsdag 12 maj

Här kommer veckans Drake med ett tänkvärt meddelande till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

".... tro på dig själv, din inre visdom och din intuition."

 

 

CONFIDENCE


Kalla på den här Draken när ditt självförtroende har fått sig en törn eller när det känns som att du inte litar på ditt eget omdöme. Han ger dig hoppet och modet som du behöver för att gå vidare. Han uppmuntrar dig till att gräva djupt för att kunna ta nästa steg. Han kommer att vara vid din sida hela vägen och stötta dig under tiden.  Han har en underbar Drak-energi som du kan kalla på i tider av personlig kris eller vid behov.


Confidence är en storslagen Drake att arbeta med. Men se upp, han kan också vara rättfram. Han säger;  "Du kan inte sitta där och vältra dig i självömkan, du har ett arbete att utföra så sätt igång med det!" Han fortsätter att säga: "Du har många talanger att dra nytta av och använda. Ja du har fått en del törnar och "blåmärken"  på vägen men sånt är livet. Dina oändliga förmågor finns ännu inom dig för att upptäckas och användas. Följ dina känslor och din inre vägledning. Det kanske kan kännas lite skrämmande och det tar dig utanför din säkerhets zon men att bara hålla sig inom din egen bekvämlighetszon  ger dig inte personlig eller andlig tillväxt."


Om du inte har någon aning om vilken kurs du ska ta, be om Drakens hjälp, men kom ihåg att han är inte på något vis mjuk eller "fluffig". Han kommer att tala eller visa dig det du behöver veta rakt på sak och lägga in saker på din väg som du behöver för att förstå. Titta efter lärdomarna och därifrån kommer du att utvecklas exeptionellt, både personligt och andligt. Du kommer att hitta din väg under Drakens medkännande vägledning.


En del av vad  Confidence lär oss är att vi är ansvariga för våra egna upplevelser, vare sig de är otäcka eller glädjefulla. Vi behöver lära oss att leva, älska, förlåta, hela och gå vidare. Han är förmodligen en av de tuffaste och mest rättframma Drakarna. Ändå är han samtidigt skonsam och omtänksam,  tuff kärlek kanske man kan kalla det. Även om han är rakt på sak så har han en stark medkänsla för vad vi människor gör. Kom ihåg det om du får höra från honom i "Drak-stil"!!

 

❤ Ha en fin vecka och stå upp för dig själv❤

                 Kram