19. maj, 2021

DRAKENS kort Onsdag 19 maj

Här kommer veckans Drake med ett vackert budskap till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

SINGOLD


"Gör sånt som lyfter ditt hjärta för att ta fram ditt inre leende."

 Singold är Draken av tacksamhet och han kommer när vi behöver uppmärksamma och erkänna gamla negativa mönster. Han ber oss att erkänna gamla emotieonella blockeringar. Det kan till exempel vara; självtvivel, rädsla eller avundsjuka.


Han har dessa ord att säga om tacksamhet: "Se tillbaka på ditt liv fram tills idag och hitta saker som du är tacksam för så du kan glädja dig åt den du är. Erkänn rädslorna, avunden, skulden eller ilskan inom dig. Acceptera det gnagande tvivlet - erkänn att de finns där - för de är en del av dig. Men du behöver inte stanna i detta för det är en del av ditt förflutna och är inte längre relevant i ditt liv nu. Njut istället av den rena glädjen av att vara på väg i livet. Sök efter det positiva i din existens här på Jorden.


Ta fram de saker du kan glädjas åt. Gör sånt som lyfter ditt hjärta för att ta fram ditt inre leende. Sök efter en skyddsamulett för att påminna dig själv om detta.  Det kan vara ett föremål tillräckligt litet för att du ska kunna bära den med dig överallt, kanske en vacker snäcka eller kristall. Håll i föremålet och uttala dina intentioner (högt eller inom dig) om att hålla dig fokuserad på glädje och tacksamhet, så när du bär amuletten på dig så påminner den dig om att allt är som det ska vara. Du lär dig läxan om tacksamhet och att du är precis där du ska vara just nu.


Tänk, nynna, skriv eller sjung om glädje, lycka, frid, skratt, men över allt om tacksamhet. Sätt musik till din tacksamhet och dansa till den. Praktisera tacksamhet flera gånger varje dag tills glädje och känslan av tacksamhet känns som en naturlig del i din vardag. När detta händer så befästes det i ditt hjärta och ett helt nytt sätt att vara i livet.  Gå vidare med kärlek djupt inne i ditt hjärta."

 

❤Ha en underbar vecka med sång o glädje❤

                  Kram