26. maj, 2021

DRAKENS kort Onsdag 26 maj

Dags för veckans magiska budskap till dig från Drakarna🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

Magic o Manifestation


"Vi är här för att hjälpa dig att förvandla dina drömmar till verklighet, förändra din värld och stötta dig..."

 


Dessa två Drakar är det enda paret i den här drakleken. Ursprungligen var de separerade men efter kontakt med dem på ett djupare plan inser man att de är underbara delar av ett; magi och manifestation.

Dessa ovanliga Drakar är kraftfulla allierade att ha och är några av de mest inflytelserika och magiska av alla Drakar som kommit till Jorden.


Om de visar sig för dig är deras budskap detta:   "Vi har dansat in i ditt medvetande för att försäkra dig om att det värsta nu finns bakom dig - din resa har varit lång och mödosam emellanåt. Titta nu på framtiden och omfamna det som ska komma."


De bär med sig gränslös energi av magi och manifestation och säger varnande:  " Var helt säker och klar över dina intentioner när du åberopar vår närvaro för vi är alkemisterna.  Är det du ber om det som du i sanning önskar?  Kommer det att tjäna och göra nytta för ett högre syfte?
Kalla på oss när du vill att saker ska komma in i ditt liv. Vi är här för att hjälpa dig att vända dina drömmar till verklighet, förändra din värld och stötta dig medan du företar din resa. Se djupt inom dig vad det är du verkligen vill. När du väl är fullt klar över dina val kommer vi att assistera dig för att uppnå dem. "


Dessa Drakar kommer att dyka ner till din hjälp när du behöver någon sorts praktisk support.  Om du behöver hjälp med någon speciell aspekt av din fysiska existens här på Jorden kan du kalla på deras dynamiska kraft för att hjälpa dig manifestera det.


Dessa två Drakar är kända för att utföra mirakler!

❤Ha en helt magisk vecka❤

         Kram