2. jun, 2021

DRAKENS kort Onsdag 2 juni

Här kommer veckans Drake med följande budskap;

 

❤❤❤❤❤❤

 

EMERGENCE


"DU är ansvarig för ditt liv, ditt beteende och dina erfarenheter och mest viktigt HUR du reagerar på dem."

 


Ibland, som andliga varelser, finner vi  att våra mänskliga erfarenheter på Jorden kan vara ganska tuffa.


  Lyssna på visdomen från Draken Emergence när han säger: " Det är tid att reflektera. Du behöver inventera vad du egentligen värderar och vad som är viktigt för dig. Begrundande och tystnad behövs. Dina erfarenheter kanske har varit irriterande; det är oklokt att älta dem, men du kan lära från dem. Förstå dem som du behöver komma ihåg och låt alla andra försvinna. Från den punkten kan en ny vibration träda fram, men först måste du tillåta dig själv att ta dig tid att reflektera, gå in i dig själv där du känner frid och ta fram den önskan som du vill vara."


Den här Draken dyker upp när vi behöver ta en lång och svår titt på oss själva och hur vi lever, vad vi gör och ännu hårdare om hur vi beter oss. Ingen av Drakarna är en "påstötare" , alla kräver att vi inventerar oss själva, slutar lura oss själva och är öppet ärliga och Draken Emergence är inte annorlunda. Han går rakt på sak och säger att "DU är ansvarig för ditt liv, ditt beteende och dina erfarenheter och mest viktigt HUR du reagerar på dem."  Kurage och beslutsamhet är ordern för den dag då den här Draken kommer upp i korten.


Han avslutar med: " Kom ihåg att du är trygg med mig. Dina rädslor är ingenting mer än skuggfigurer av din fantasi. Tillåt mig att guida dig när du är i balans och skapar din nya livsväg."

❤Ha en upplysande o givande vecka❤

             Kram