9. jun, 2021

DRAKENS kort Onsdag 9 juni

Här kommer veckans Drake med ett riktigt tänkvärt budskap till dig .....

 

❤❤❤❤❤❤

 

DESTINY


"Det är ditt liv, din resa, din livsväg, du vandrar den på ditt sätt."

 


Destiny är en mäktig Drake med stor auktoritet. Hon har inte tid för  "trams, egoism eller mänskliga draman", som hon säger det. Hon och hennes sort har varit gömda i djupet av Jorden i evigheter och väntat på att vi skulle bli redo att ta tillbaka vår kraft och stå i vår egen säregenhet och kollektiv styrka. Hon vill att vi ska stålsätta oss så att vi kan stå starka i motgång och, om det behövs, rusa in i "kriget" mot auktoriteter för att förändra systemet som inte längre passar in i vårt syfte.


Hon säger:  "Om du vill ha förändring så behöver DU vara den förändringen och inte vänta på att andra ska göra det för dig, du behöver inte deras tillåtelse att leva ditt liv på ditt sätt, inte heller kan de lösa dig från ansvar.  Det är ditt liv, din resa, din livsväg och du vandrar den på ditt sätt.


Lättja och trams skapar inga bestående förändringar på din planet. Har du någonsin försökt att flytta en stor sten med platt undersida uppför en brant? Det är omöjligt. Som människa behöver du hjälp och arbeta tillsammans som enhet och inte i ensamhet. Ta ansvar för den du är, håll i visionen för det du önskar skapa och arbeta tillsammans med andra."


Vi står inför perioder av förändring, och ibland motgång. Vi, som människor på Jorden, kan endast åstadkomma en mer trygg framtid om vi går tillsammans och arbetar för det bästa av allt. Vi kan bli förändringen. Tiden för oenighet är förbi. Det är dags för oss att gå tillsammans, samarbeta och arbeta i harmoni.

❤Ta tag i din framtid i gemenskap❤

            Kram