16. jun, 2021

DRAKENS kort Onsdag 16 juni

Här kommer veckans Drake med följande information till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

CRYSTAL


"Låt mig guida dig till att flyta med i  rytmen i ditt liv ..."


Den här vackra och fridfulla Drakens huvudroll, som en galaktisk Drake, är att hjälpa alla indigo och kristallbarn (som har speciella och ovanliga förmågor och egenskaper) vuxna och de som är på ett autistiskt spektrum.


Hon förstår fullkomligt komplexiteten som kan åtfölja dessa barn och vuxna så hon är här för att vägleda dem och deras familjer så mycket som möjligt.


Hon uppmanar oss att utforska deras talangrikedom, i vilket område som än arbetar för dem, till exempel kan det vara siffror, sport, konst, musik eller krukmakeri eller vad som helst som får dem att slappna av och låter kreativiteten flöda. Hon förstår att klassrummet med dess restriktioner och regler om tystnad och koncentration ofta inte fungerar för dessa naturliga, frågvisa artistiska själar.


Om Crystal syns i korten idag uppmanar hon dig att våga lägga till färger, livskraft eller form i ditt liv, vad det än är du dras till. Hon frågar:  "Har du blivit för stel i ditt tankemönster, förväntningar eller överblick över livet? Låt mig vägleda dig till att flyta med i rytmen av ditt liv och lösa upp alla känslor av stelhet från din kropp. Tillåt ditt sinne att dagdrömma - låt det upptäcka nya möjligheter, hitta kreativa sysselsättningar och befria din själ."


Våra liv flyter sällan längs en rak linje, de är alltid fyllda av konflikter och vändningar. Hon fortsätter med att säga: "Lär dig att följa ebben och flyt med i tidvattnet av din existens här på Jorden. Kamp och motstånd hjälper dig föga, det gör dig bara frustrerad och förargad."
Hon frågar oss varför vi gör ett jobb som vi hatar eller stannar med en partner som vi inte kan kommunicera med om det gör oss olyckliga. Var sann mot dig själv, var äkta i ditt liv och tillåt dig själv att släppa sådant som inte ger värme till din själ. Crystal uppmanar oss att följa våra drömmar, leva i glädje och vara öppna för nya möjligheter.

❤Ha en fin vecka och lev ut dina drömmar❤

                    Kram