19. jun, 2021

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer ett favoritkort i repris 🙂

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

Visualisera framgång!

 

"Se dig själv lyckas i den här situationen och tro på att det ska gå bra".

 Änglarna vill stärka ditt självförtroende och befria dig från den oro du känner i en viss situation. En del av processen innebär att hålla fast vid positiva visioner för egen del och för de som är inblandade i situationen. När du förväntar dig det bästa lockar du fram det bästa hos dig själv och andra.


Situationen är beroende av din tro på, och en övertygelse om, ett framgångsrikt resultat. Lyckligtvis kan änglarna hjälpa dig att hålla fast vid en hög och klar vision om framgång. Bara be dem om den hjälpen så är det ordnat.

 

ÖVNING:
Det är lättast att föreställa sig framgång om du har ett starkt FOKUS. Med det menas något att fästa blicken på, som fungerar som en tom målarduk på vilken du kan måla upp din vision. Ett underbart fokus kan vara lågan på ett vitt stearinljus.


Fäst blicken på tex. ljuset och slappna av. Föreställ dig att du befinner dig i situationen du önskar och klarar av det fantastiskt bra. Se hur alla eventuella inblandade ler och är glada och tillfredsställda. Tillåt dig själv att känna dig trygg och lugn i magen och hela kroppen och sinnet.

Alla funderingar på hur denna positiva utgång ska kunna komma till stånd kan du överlämna till högre makter och änglarna. "Hur" tas om hand av Guds oändliga visdom och omsorg.

 

❤Önskar dig framgång och lycka med dina önskningar❤