7. jul, 2021

DRAKENS kort Onsdag 7 juli

Här kommer veckans Drake med ett mycket tänkvärt meddelande 🙂

 

❤❤❤❤❤❤

 

 ILLUMINARE


"Endast sanningen har integritet och kan klara av tidens tester."


När du ser kortet med Illuminare bör du lyssna på hans meddelande:


"Jag belyser det som inte kan ses, som är gömt inom dig. Din sanning behöver bli sedd och delad, du kan inte fortsätta att gömma dig bakom din mask för alltid, dina sköldar av falskt beskydd gagnar dig inte. Endast sanningen har integritet och kan klara av tidens tester."


ILLUMINARE har både sin drakenergi och änglaenergi från Ärkeängel Uriel.


Han dyker upp när vi inte lyssnar och har spjärnat emot  det som behöver öppnas upp och förändras i vårt liv. Detta är vanligtvis av andlig eller personlig natur. Var säker på att du nu är redo att ta itu med vad som helst som har lurat i djupet inom dig. Vare sig det är ett andligt uppvankande eller en djup personlig healing, så är det redo att bli aktiverat.


Resten av hans meddelande är:  "Andliga krigare på Jorden, tillsammans kan vi förändra världen trots att mänskligheten kanske ännu inte är redo för oss i all vår kraft. Du och andra som du, förbereder vägen för att förankra ljuset på vår planet. Är du redo att fortsätta din fantastiska resa i kraft av ljuset?"


ILLUMINARE inbjuder dig till att se sanningen i alla situationer. Han säger:  "Var inte rädd för denna upplysning, sanningen är en befriande och kraftfull allierad. Din rädsla ligger i förändringar, men öppna ditt hjärta och välkomna den till ditt inre och tillåt ljuset att guida dig framåt."❤Ha en underbar vecka i ljus och kärlek❤
                          Kram