14. jul, 2021

DRAKENS kort Onsdag 14 juli

Här kommer ännu en fantastisk Drake med ett viktigt budskap till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

  GAIA


" Ha modet att stå upp för det som du känner är ditt hjärtas sanning..."

 

Draken Gaia är Jordens väktare och bär på Jordens forntida kunskap djupt inom sig. Hon är en av de äldsta drakarna som ännu kommit till Jorden.


"Jag är den eteriska kroppen av din planet, jag uppmanar dig träget att skydda henne och alla som vistas där. Jag kommer att vägleda dig till att återställa balansen. Det som är gjort kan inte göras ogjort och tyvärr är en del saker borta för evigt. Ha mod att stå upp för det du tror på i ditt hjärta är sanning och jag kommer att stå upp tillsammans med dig. DU kan bli den förändringen."


Kalla på hennes hjälp när du arbetar på ett nytt projekt och behöver förankra den energin fullt ut. Du kan åberopa hennes visdom vid vilken form av grupparbete som helst för att förankra den kollektiva vibrationen till planeten. Se till att använda Gaias grundande energi!


Hon är också här nu för att hjälpa till att grunda frekvenserna av den 5:e dimensionen och högre som nu kommer in i vårt medvetande.  Hon kommer att guida oss när vi är redo att återantända ljuset i Jordens grids (rutmönster, leylinjer). Den djupa healing som detta åberopar kommer att hjälpa Gaia och oss som människor att bygga fred på Jorden och en framtid som är hållbar.❤Var rädda om er och om vår planet❤
                  Kram