21. jul, 2021

DRAKENS kort Onsdag 21 juli

Här kommer ännu ett tänkvärt meddelande från Drakarna 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

GRACE


"Du är mer än du någonsin kunnat föreställa dig."


Den här Draken flyger in i våra liv när vi har, eller håller på att kämpa med vårt egenvärde, självrespekt eller kärleken till oss själva eller när vi har förbisett oss själva. Det är tid att se på oss själva och upptäcka vilka vi egentligen är. Vi är magnifika mänskliga varelser som behöver hitta vägar att bli av med självpåtagna begränsningar och självbegränsningar.


Grace's ord är helt enkelt:  " Sluta, NU! DU är mer än du någonsin kan föreställa dig. Du kan uppnå så mycket mer än du kan förutse. Tro på dig själv, kasta banden från dina självpåtagna gränser - om du inte försöker kommer du aldrig att veta hur framgångsrik du skulle kunna bli. Och om du tycker att du har misslyckats så kom ihåg att det inte finns något sådant som misslyckande utan det är bara en erfarenhet som du kan lära av. Försök igen!!"


Drakar har ett problem med ordet "kärlek" eftersom vi konstant missbrukar det. Så de har istället valt ordet grace(nåd), vilket de menar är mer omfattande och autentiskt. Grace (nåd)  är en djup acceptans av allt som finns inom och utom oss. Det betyder slutet på kampen genom att omfamna helheten av oss själva för det som vi verkligen är.

❤Tro på dig själv i alla sammanhang❤

              Kram