28. jul, 2021

DRAKENS kort Onsdag 28 juli

Här kommer veckans underbara Drake med följande meddelande:

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

FREEDOM


"Släpp allt och lita på livets process och på Universum."


Freedom kommer ofta fram när vi har lurat oss själva omkring en speciell situation eller händelse som vi medverkat i. Du kanske känner dig överväldigad av ditt ansvar eller fångad av omständigheterna, eller kanske är det bara en känsla av oro eller ångest.


Hon säger:  "Öppna ditt hjärta och du kommer att se den inre sanningen i varje situation. Var inte rädd för sanningen för den kan vara lika befriande som den är helande. Förändring är det enda konstanta i din värld och du har kanske lärt dig att vara rädd för förändringar. Släpp detta, för det är din förgyllda bur, ge dig själv vingar och kom och flyg med mig. Du kan endast vara i sanning fri när  du har släppt ditt starka behov av kontroll."


Hon fortsätter:  " Var modig och följ din inre vägledning. BARA DU kan göra dig själv fri. Släpp allt och lita på livets process och på Universum. Ta en time-out, se till att få lite tid för dig själv, du kan dansa, spela musik, gå tillbaka till yoga eller gym-pass, lyssna till vattnets porl, låta håret flyga i vinden.

Leta upp en plats där det är tyst och du får vara ensam, sitt tyst och BARA VAR här och nu."

❤Fånga dagen var i din sanning❤

              Kram