4. aug, 2021

DRAKENS kort Onsdag 4 augusti

Här kommer ett fint budskap från en mäktig Drake 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

PLATINUM


"Jag är väktaren av hemligheter ..."

 


Den här otroliga varelsen är väktaren av de Atlantiska Templen. Han ansluter till Saint Germain, han är historiker och registerförare av alla händelser under den Atlantiska eran.  Han kan ta dig till, och skänka dig,  den magiska omfattningen på den tiden.


Hans meddelande:  "Jag är väktaren över hemligheter som är så gamla som Universum självt. Jag är här för att vidarebefordra denna urgamla vetskap till dig själv och till andra. Den här visdomen har varit gömd i eoner och bortglömd av många. Nu är det dags för dessa minnen att komma upp till ytan och för dig att tillägna dig urgammal kunskap. Liksom mycket annat har dessa hemligheter varit dolda för vanlig uppfattning, så allt du behöver göra är att be om att bli återförenad med dessa."


Genom meditation kan Platinum visa dig vad du behöver lära dig och minnas, föra dig till full återanslutning till ny chakraenergi och vägleda dig genom dina chakras färgsystem.


Han kommer att få dig uppmärksam på din healingpotential, och ansluta dig djupt med dina förmågor, möjliggöra att du kan rensa lägre vibrationer från din fysiska och andliga kropp, bereda väg för dig att bli en riktigt fantastisk andlig krigare.

❤Ha en härligt helande vecka❤

         Kram