11. aug, 2021

DRAKENS kort Onsdag 11 augusti

Här kommer veckans fantastiska Drake med ett riktigt tänkvärt meddelande till dig. Läs gärna flera gånger och låt allt sjunka in ordentligt. 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

ASCLEPIUS


".... det är din resa och bara din."


Asclepius var den forntida guden för medicin och Apollos son. När man mötte honom för första gången var hans första ord:  " Din moderna föreställning om den medicinska symbolen är inte korrekt."


Han var en healer med stort rykte i Grekisk mytologi och den här Draken påminner oss speciellt om att, inom oss själva bor det stora läkekrafter. Hans speciella samhörighet ligger hos utövare som använder läkande växter, homeopati och essentiella oljor och blomsteressenser. Lägg sen till hans shamanska energi och han är en kraftfull allierad. Asclepius är Draken för healers och shamaner, hans visdom är gränslös. Om han har visat sitt kort för dig idag ska du veta att du har hans rikliga kunskap vid din sida.


Att fortsätta med hans praktiska hjälp för ditt fysiska liv  frågar han om du behöver hans hjälp som en professionell med kunskap om läkande växter, eller om det är dags för dig att genomgå träning i någon av de tidigare nämnda områdena ovan eller kanske om shamanism?


Vid sidan av hans förmåga att hjälpa de som arbetar med växtenergier är han en kraftfull allierad när vi är redo för nästa fas av vår transformerande livsresa. Hans närvaro genom kortet idag påminner dig om att tillsammans kan du skapa den enorma kombinationen av omvandling och förvandling. Djupt inom dig vet du att du kan och att du kan lyckas.


Han har följande att säga dig:  " Du är på spetsen till förvandling så tillåt mig att ledsaga dig framåt på den slingrande vägen. Kom ihåg att hålla fast vid det som du vet är sanning, för det här är din resa och bara din. Livet står aldrig still, det är för alltid skiftande och utvecklande. Tillsammans kan vi omvandla sådant som blockerar dig och få dig att acceptera att din resa på jorden handlar om liv, död och pånyttfödelse medan du förändras och växer personligen och andligt."


❤Ha en givande vecka och var rädd om dig❤
                      Kram