18. aug, 2021

DRAKENS kort Onsdag 18 augusti

Här kommer ännu en fantastisk Drake, läs och känn in vad meddelandet kan betyda för dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

PEACE


"Tillåt mig att förena dina utspridda energier ..."

 


Den här vackra och milda Draken uppmuntrar oss till att vara snälla mot oss själva.  Vi pressar ofta oss själva alltför hårt i våra liv, vare sig det gäller på arbetet eller hemma. Vi glömmer vilka vi egentligen är och kan lätt missa det vackra i livet eftersom vi blir självupptagna.


Den här Drakens energi vägleder oss till en inre fridfullhet och hjälper oss att känna och lita på att allt är som det ska vara. Till slut börjar vi se och förstå det vackra och lärorika i allt omkring oss. Fastän otroligt kraftfull förmedlar den här fridfulla  Draken en energi av mild lycka, liksom den tidiga sommarsolen, och ger oss en känsla av fullkomlighet som vi tidigare saknat.


Om du ser den här Draken idag är hennes meddelande följande:  "Tillåt mig att förena dina utspridda energier så du kan erfara en känsla av frid uppfylla din själ.  Varje situation har en trovärdighet, men  ibland kan det ta lite tid att uppskatta eller förstå den fullt ut.  Låt min närvaro hjälpa dig att förlösa alla negativa känslor, för du är i sanning en skapare som är oerhört kraftfull."


Genom att tillåta Peace komma in i våra liv möjliggör vi våra själsvarelser att bära mer ljus.  Vi blir som ljusfyrar för andra att följa efter, men för att göra detta effektivt måste vi släppa på vårt behov av kontroll.


Om livet har känts trist eller allmänt kaotiskt kalla på Peace för att lyfta din nedstämdhet.  Hon vägleder dig genom att visa på det vackra i livet och hjälper dig att uppskatta dina upplevelser här på Jorden. Men kom ihåg - du kan bara göra detta genom att avstå ditt behov av kontroll. När du gör så kommer du att känna dig lättare, ljusare och mer ansluten till Universum.

❤Ha en fridfull vecka i ljus och kärlek❤

                   Kram