25. aug, 2021

DRAKENS kort Onsdag 25 augusti

Förändringens vindar blåser in i ditt liv  tillsammans med den här fantastiska Draken 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

TRANSFORMATION


" Ett nytt DU växer fram ..."


Släpp allt, rädsla, smärta, tvivel, ånger, ledsamheter och skuld.  Draken Transformation talar om för oss:


" Du behöver inte längre dessa upplevelser, de tillhör det förgångna, de har fullföljt sina uppgifter och har ingen plats i din framtid. Genom att hålla fast vid dem håller du dig bara fångad i gamla mönster som inte längre är till någon nytta eller nödvändiga för dig.


Ett nytt DU växer fram - kanske en tystare och mer hänsynsfull  DU men säkerligen en mer kraftfull DU. Genom att ha upplevt en massa saker är det nu dags för dig att använda dessa erfarenheter till god användning.  Följ din inre vägledning och låt dina gamla vanor och bekymmer försvinna.  Det kommer alltid att finnas de som ifrågasätter vad du håller på med, men det är deras resa, du är på din. Följ stegen som är utlagda framför dig och tro på ditt eget inre ljus medan du rör dig mot en ny väg av att vara DU."


Den här förvandlingen kan vara på vilken nivå som helst och kan påverka någon eller alla delar av ditt liv.  Njut av det och se dig om efter tecken och speciellt symboler (drakar älskar symboler) medan du blir vägledd av Draken av förvandling för att ta dina nästa steg.  

 


❤Ett bättre DU på alla plan kan bli verklighet❤
                   Kram