29. sep, 2021

DRAKENS kort Onsdag 29 september

Här kommer veckans fantastiska DRAKE med ett angeläget meddelande till dig ❤

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

HERNE


"Det är dags att omvärdera, att sakta ner ditt snabba livstempo ..."


Jord-Draken HERNE är ansluten till naturen och allt inom den naturliga världen, bergen, jorden, träden och plantorna, djuren och fåglarna. Han råder oss till att vi skulle klara oss bra, om vi bara kom ihåg att vi också är en del av årstiderna, Jordens rotation och självaste Moder Jord.


Han påminner oss om att allting är cykliskt, och riktar vår uppmärksamhet till hur osynkade vi nu är med Jordens naturliga rytm - även vår inre kroppsklocka är ur funktion.


Vi kan inte tänka oss ett liv utan våra smartphones för att vara uppkopplade till internet, social media och 24/7 TV. Men alla dessa saker fungerar som en distraherande faktor som hindrar oss från att fördjupa oss i oss själva, hitta vårt eget inre mönster, återansluta till vårt inre, och i sin tur med den naturliga rytmen av vår planet.


HERNE säger:  " Du firar 1:a maj, Halloween, Julen och andra högtider, ändå glömmer du den verkliga innebörden av vad de står för. De är firandet av årstidernas växlingar, av Jordens välmående och du är i otakt med dessa saker. Det är nu tid att omvärdera, att sakta ner ditt höga livstempo för du är i ett  konstant snurrande på din axel i stället för att vävas samman med Jordens vackra gobeläng. Ta dig tid att titta på träden, se på vågorna och lyssna på bi och fåglar och alla naturens ljud. Din kropp och sinne behöver nu tid att fyllas på och få  en uppgraderad omstart."


Han understryker också att inget varar för evigt. " Sådana saker som kärlek och liv växer och dalar precis som Månen. De är i ständig förändring, de följer den naturliga cykeln av födelse, liv, död och återfödelse."

❤ Ut i naturen, andas o känn in jordens frekvenser❤

                    Kram