6. okt, 2021

DRAKENS kort Onsdag 6 oktober

Här kommer veckans Drake med ett budskap till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

AVEBURY MATRIARCH


"Jag kommer att vägleda dig till att upptäcka det bästa sättet för dig att helas ..."

 


Den här Draken kommer in med styrkan och kraften för att gräva djupt in i våra förfäders förflutna och ge helande. Hon följer vanligtvis den matriarkala linjen tillbaka genom tiden.


Hon konstaterar: " Tiden har kommit att upplösa alla kedjor som binder den fortsatta smärtan från dina förfäder, som har följt med från generation till generation. Du behöver inte äga detta eftersom det inte är, och har aldrig varit din smärta att bära på." Hon lugnar oss med att det är säkert att undersöka gamla familjers smärta och överlämna dem till henne. Om hon dyker upp idag inför dina ögon, så be om hennes visdom till att vägleda dig att på bästa sätt hela det förgångna och fortsätta framåt i ditt liv.


Hon säger:  " Jag kommer att vägleda dig till att upptäcka det bästa sättet för dig att hela och lämna smärtan från dina förfäder bakom dig. Gamla familjesår fastnar bara på en  ännu djupare nivå om de inte blir erkända och befriade. De tjänar inget syfte i din nuvarande livsresa."


Om Avebury Matriarch har flugit in i ditt medvetande idag så vill hon att du besöker ett gammalt naturligt tempel, en stencirkel eller någon annan forntida helig plats och känner in energin som finns där. Hon ber dig att vara i stillhet och jorda dig själv, be sedan om hennes vägledning.


På grund av hennes koppling till Avebury Henge, så bär hon på en otrolig forntida energi - på det urtida sättet, den Shamanska healingen från förfäder i England. Hennes visdom är lika gammal som landet självt.

❤ Ha en fin vecka o städa bort gammalt "skräp"❤

                    Kram