11. okt, 2021

VÄLJ ETT KORT ... NYTT!

Tyckte det var dags för något nytt på sidan här, hoppas ni gillar detta och tryck gärna på gillaknappen om du vill se mer av den här typen (om du inte ser gillaknappen så tryck på den här rubriken så kommer du in på sidan med bara detta inlägg) 🙂

❤❤❤❤❤❤

Bilden visar 6 st kort, numrerade 1 till 6. Dessa kort kommer från Änglasvar och ger dig alltså svar på en fråga. Din fråga ställer du innan du väljer ett kort och det ska vara enkla raka frågor.

Längre ner skriver jag svaren för varje kortnummer, så kika inte innan du valt kort 😉

 

 

 

 

 

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

KORT nr 1  =  Inom de närmaste månaderna kan det komma att inträffa som du frågat om här. Gudomlig tidsräkning innebär att andra människors fria vilja också är involverade, så behåll tilliten medan alla bitar i det här pusslet läggs samman och situationen löser sig på bästa sätt.

*************

KORT nr 2 =  Dina änglar vill att du ska veta att de är införstådda i att saker känns svåra just nu. Situationen kommer dock att förbättras. Det kan ta tid och du kommer troligtvis att behöva jobba hårt framöver, men det kommer att vara värt den ansträngning som du lägger ned och saker och ting kommer att bli bättre!

*************

KORT nr 3 =  Din oro och dina bekymmer gällande din fråga är onödiga. Dina änglar håller en god hand över situationen och allt kommer att bli precis som det ska! Att ständigt grubbla över den här saken hjälper inte. Energin från din rädsla och oro gör bara att din önskan manifesteras långsammare. Visualisera ett kärleksfullt och lyckligt resultat och håll dina tankar positiva. Mycket snart kommer du att undra varför du oroade dig för det här överhuvudtaget.

***********

KORT nr 4 =  Positiv utvecking och tillväxt ligger i din framtid. Den här möjligheten kan föra med sig inspiration och insikt, eller så är det den chans som du har väntat på för att kunna göra verklighet av idéer som du redan har. Dina änglar är på väg att öppna möjligheterna för dig!

**********

KORT nr 5 =  Alla dina tidigare erfarenheter har lett dig till den här stunden. Du är redo att röra dig framåt och att omfamna den person som du vet i ditt hjärta att du är ämnad att vara. Du måste prioritera dig själv i den här situationen. Det är dags att göra det som är rätt för dig!

*********

KORT nr 6 =  Du behöver nog mer information om situationen som du frågar om för att kunna fatta ett klokt beslut. Kontakta de som är kunniga inom området och be dem om råd. Om det finns vänner eller släktingar som har inblick i saken så fråga om deras åsikt.

❤❤❤❤❤❤

Ha det gott o var rädda om er

         Kram