13. okt, 2021

DRAKENS kort Onsdag 13 oktober

Här kommer veckans fantastiska Drake med ett själsbudskap till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

SOUL GUARDIAN


"Jag är uttrycket för helheten och det kompletta DU."

 


Den här vackra Draken är din själsväktare och din alldeles egna "drak-motsvarighet". Denna ståtliga varelse bär med sig allt av Dig, allt ditt förflutna och alla dina erfarenheter. Du är han och han är Du. Han vet allt som finns att veta om dig och dina liv. Han vet vad du behöver göra och vad du ska undvika och det som du firar. Han är väktaren av alla inkarnationer du har genomgått som en själ genom århundraden - de bra, de dåliga och naturligtvis de otäcka!


Han säger:  " Lika väl som din positiva sida håller jag också din skugga - den del som du helst inte vill veta att den existerar. Jag är väktaren av alla minnen. När du passerar genom varje livstid så har din mänskliga kropp och sinne ett behov av att försvara sig själva när du upplever smärta eller trauma, vare sig det är från födelse, liv eller död. En liten del av din själ drar sig också tillbaka för att skydda sig själv. Jag är väktaren av din själ, uttrycket för det hela och kompletta DU."


Om din själsvaktande Drake kommer till dig idag så talar han om för dig att tiden har kommit att börja pussla ihop din själ igen, att återställa de bitar som fattas så du kan fullborda den fantastiska bilden och uppenbara dig själv i all din storhet som en levande varelse.


Han talar om för oss:  "Allt du behöver göra är att fråga och jag kommer att vägleda dig framåt. Du är en andlig krigare men måste lära dig att lyssna på din inre vägledning. Jag kommer alltid vara vid din sida när du följer din livsväg."

❤Ha en fantastisk vecka❤

             Kram