20. okt, 2021

DRAKENS kort Onsdag 20 oktober

Här kommer veckans spännande Drake med ett budskap till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

MORDWYN


" Bara du är herre över ditt öde."

 


Mordwyn är en fantastisk karaktär, väldigt kraftfull och allomfattande.
Han öppnar dörrar, ställer människor eller situationer i din väg som leder till att du lever upp till ditt gudomliga syfte. Det är hans ansvar att vägleda dig till att fullfölja det kontrakt du upprättade som ande innan du kom till Jorden i den här inkarnationen. Han säger: " Du är kraften, acceptera den som din egen. Bara du är herre över ditt öde."


Hans meddelande är tydligt så ignorera honom på din egen risk:  " Du har ett jobb att utföra så låt oss sätta igång med det! Du har de verktyg och den kunskap som du behöver. Ditt tvivel på dig själv hindrar dig. Din tid är NU - världen behöver se ditt ljus. Sök in i ditt hjärta och jag kommer att göra resan tillsammans med dig."


Han fortsätter: " Din uppgift är att ta ditt ljus med dig ut i världen tillsammans med mig som din vägledare. Tillsammans är vi mästerskaparna. Medan du upptäcker ditt livssyfte, erkänn dina självtvivel och rädslor men bli inte bunden till dem för de förmörkar din sanning.  Följ ditt hjärta, känn in din väg med sanning och intregritet."

❤ Ha en magisk vecka ❤

         Kram