27. okt, 2021

DRAKENS kort Onsdag 27 oktober

Här kommer veckans kloka DRAKE med ett budskap till dig 🙂

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

DELPHIN


".... du kan välja att hela och bli helad eller simma i tidvattnet."

 


DELPHIN är den eteriska motsvarigheten till valar och delfiner. Valarna är Jordens innehållsväktare och delfinerna är våra andliga förfäder. De bär på ritningen över vår andliga existens här på Jorden. Den här visa gamla Draken från djupet, bär på samma kunskap och förståelse i djupet av sitt väsen.


DELPHIN har detta att säga om vår resa och oceanerna på vår planet:   "Vattnet på Jorden kan rengöra eller stympa, hjälpa eller förstöra liv. Du också, står inför ett liknande val - du kan välja att hela eller att bli helad, eller att följa med i tidvattnet. Inget är fel, det är bara en fråga om perspektiv och alternativ. Du har stått inför svåra situationer ibland och säkert gjort några felaktiga val också. Kom ihåg att du är mänsklig. Och som människa måste du få  göra misstag och ibland ta dåliga beslut, men det är en del av ditt lärande. Det är tid att förlåta dig själv och andra. Fortsätt framåt!"


DELPHIN säger till oss att titta djupt in i vår själ och fråga: " Vad är ditt syfte här på Jorden?"
Vad är det vi måste upptäcka om oss själva? Är vi healers, ett andligt ljus för andra att följa?  Är vi sökare av sanningen genom vetenskapen?  Är vi kallade att arbeta med honom eventuellt som ekologer eller till och med marinbiologer?


Han är väldigt användbar att kalla på när vi känner att vi har fastnat och är oförmögna att följa med i flödet. Hans närvaro fungerar som en påminnelse om att vi skulle göra klokt i att sluta kämpa och överlämna oss till livets ebb och flöde, för det som vi motsätter oss består. Din uppgift är att upptäcka din drivande passion och kickstarta jobbet du kom hit för att göra.


❤Sök ditt uppdrag och lycka till❤
        Kram