3. nov, 2021

DRAKENS kort Onsdag 3 november

Här kommer så veckans Drake som idag är mästarnas mästare, med följande meddelande till dig🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

MERLIN THE DRAGON


"... fortsätt din resa, upptäck vad du behöver lära dig, förstå och äga detta."


Merlin the Dragon, att ge honom sitt fulla namn betyder en oerhört stor och vis gammal Drake vars meddelande är om att lära ut och lära sig själv.


Om han har hittat vägen till dig idag blir hans meddelande detta: "Allt är inte alltid vad det verkar vara, en del av det är bilder som reflekteras tillbaka till dig för att du ska förstå att urskilja och lära dig läxan om självförtroende.  Först när du har gjort detta kommer du att upptäcka hur du kan stå i din egen kraft och äga den du i sanning är."


Stormästardrakar har möjlighet att växla mellan sin Drake och mänsklig eller änglalika form.  I vilken skepnad han än antar är MERLIN "läraren över alla lärare" så lyssna på hans kloka råd:  "Du är oförmögen att lära andra innan du till fullo förstår lektionerna själv. När du har bemästrat dessa är du i en position av klarhet och ägande och kan dela din visdom med integritet och kraft. Fram till dess bör du vara tyst och fortsätta din resa med att upptäcka vad du behöver lära dig, förstå och äga. Bara då kommer du att vara i position för att dela dina kunskaper med andra."


Om du märker att ugglor korsar din väg, ska du veta att MERLIN är omkring dig och är villig att dela sin oändliga visdom med dig och visa dig vad du behöver lära. Han kommer att utvidga dig och ofta svara på frågor med en annan fråga som uppmuntrar dig att söka svaret inifrån. Han är inte en lätt stormästare att arbeta med, men han kommer att vägleda dig väl.

❤ Den som söker den finner. Ha det gott❤

                Kram