10. nov, 2021

DRAKENS kort Onsdag 10 november

Här kommer ett fantastiskt tänkvärt budskap från veckans Drake🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

FATHER TIME


" Låt dig själv sjunka ner lite djupare till avgrunden av tyst stillhet..."

 


FATHER TIME är förmodligen lika gammal som Universum själv. Den här befallande, visa gamla Draken kommer att hjälpa dig få tyst på det konstanta tjattret i ditt sinne och få dig att bara vara här och nu. Hans närvaro hjälper oss med vår jordning och vårt fokus på nuet.  Hans mål är att vi släpper linjär tid, för det är ett konstgjort koncept. Hans energi hjälper oss att "gå in i tomrummet"  (viket är speciellt användbart under meditation).


Hans meddelande idag är: " Nu - detta ögonblick i tiden - är en gåva, det är därför det kallas "nutiden".  Tillåt all tid att stanna och bryt din vana att "klockjaga" eftersom det i verkligheten bara finns nu.  Låt dig själv sjunka ner lite djupare till avgrunden av tyst stillhet och släpp taget. Det konstgjorda konceptet av 'linjär tid'  är illusionärt. Det tjänar bara till att underblåsa tvivel i ditt liv. Jag är här för att vägleda dig till ett mer fridfullt sätt att vara, att vara fullt närvarande i stunden."


Han fortsätter med att säga: " Stressen i din tillvaro beror ofta på din oro över tiden.  Hitta din "mittpunkt", andas och släpp taget.  Oavsett om den här oron beror på brist på tid eller en känsla av att inte vara tillräckligt bra, vinner man ingenting på att vara orolig. Sluta sätta orealistiska tidsskalor och så höga förväntningar på dig själv.  Du kan prestera utan att göra det så svårt för dig själv. Du som en mänsklig gärning (Drakar refererar till oss som mänskliga gärningar istället för mänskliga varelser) misslyckas att se att mycket av din stress är omedveten, eftersom den känns lika naturlig, för dig, som att andas. Känn igen detta och släpp det sedan."


Med denna stillhet i sinnet, hjälper FATHER TIME dig att finna klarhet i alla livssituationer och hjälper dig att se den större bilden, och tillåter dig att nå en ny nivå av förståelse.

❤ Ha en fin vecka i lugn och frid ❤

               Kram