17. nov, 2021

DRAKENS kort Onsdag 17 november

Här kommer veckans DRAKE med ett budskap till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

THE PHILOSOPHER


" ... du bör följa det som du söker med ditt hjärta ..."

 


Den här vise gamla Draken står för lärande och den riktning ditt liv tar.  Det kan vara i din 3-D fysiska värld eller på en andlig nivå. Han dyker upp när du funderar på någon form av studier, vare sig det är något du går tillbaka till eller fortsätter med formell utbildning, eller genomför personlig eller andlig utveckling. Han för med sig en stark anslutning till Galileo och till planeterna, solsystemet, matematik och vetenskap.


Han säger: " Man är aldrig för gammal (eller för ung) att lära. Sätt in ditt sikte högt och sträck dig efter stjärnorna, för du har mycket att vinna från, och att avslöja för, dina lärokamrater."


Han har en speciell samhörighet med stjärnorna och konstellationerna och förknippas ofta med människor som lär sig de gamla konsterna, såsom astrologi, spå i kristallkula och förutsägelser, såväl som vetenskaper.


Han fortsätter att säga:  " Du har skjutit upp det du vill lära dig, ditt självtvivel hindrar dig från att följa din passion och din sanna väg. Din samhörighet med den gamla konsten är utgångspunkten för din resa. Ta till dig att du bör följa det som du söker med ditt hjärta, för bara då kommer du verkligen att trampa ditt ödes steg."


Hans närvaro hjälper oss att navigera i vår värld i vår valda riktning. Han blir vår kompass eller vägledande stjärna när vi är osäkra på vad som kommer härnäst. Påkalla hans närvaro för att hjälpa dig att styra dig framåt.

❤Ha en fin vecka o var rädd om dig❤

               Kram