24. nov, 2021

DRAKENS kort Onsdag 24 november

Här kommer veckans DRAKE med ett välbehövligt budskap till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 THE HEALER


"Du kanske älskar ditt arbete, men det definierar inte dig, du behöver också tid för att vara du..."

 


Denna milda men ändå kraftfulla Drake är en sann väktare av alla healers på Jorden. Han ansluter sig särskilt till dem som arbetar med energi. Han påminner oss om att även om vi kan råda genom samtal, måste vi också följa våra egna råd. Vi är inte en bottenlös avgrund av energi och behöver ta timeout då och då.


Hans meddelande:  " Jag är väktare av alla healers. Du är kapabel till stora saker på Jorden som healer och är som ett ljus för andra att följa efter, men för att göra detta måste du brinna ljust och klart och kasta ljus in i skuggorna i din värld.


Du ger mycket till andra men du måste också ta tid till dig själv. Du behöver vila och ladda om - din energinivå behöver fyllas på så att du inte blir uttömd. Ta dig tid till att meditera, föryngra, att koppla av och framför allt att skratta. Du kanske älskar ditt arbete, men det definierar inte dig, du behöver också tid för att vara du .... en maka, make, mor, far, dotter, son, syster eller bror eller någon annan roll du fyller."


Han påminner oss om att inte ta oss själva eller vårt liv på alltför stort allvar. Om vi gör det riskerar vi att glömma att vi bara är en liten kugge i det stora livshjulet.

❤Ta nu en vecka med att pyssla om dig själv❤

                   Kram