1. dec, 2021

DRAKENS kort Onsdag 1 december

Här kommer veckans lilla DRAKE som har följande budskap till dig: 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

DIVINE FEMININE


" Det är dags att sluta leka liten och ta din plats i ljusets cirkel ..."


Divine Feminine är den minsta Drake vi har träffat på. Hon dyker upp vid tiden för sommarsolståndet och hennes motsvarighet är Herne, som symboliserar gudomligt maskulint.


Hon är här för att ansluta dig till den gudomligt feminina energin.  Hon säger: " Du har allt du behöver för din existens på Jorden; allt du behöver göra är att acceptera och förstå det."


När vi börjar förstå att vi inte längre behöver se utanför oss själva för svar och godkännande kan vi börja hedra oss som andligt mänskliga varelser. Vi är exakt de som vi behöver vara och var vi behöver vara när som helst.  Divine Feminine för med sig en känsla av acceptans när vi står vid ett vägskäl, och försäkrar oss att vi har oändliga resurser för att se  den rätta vägen.


Ofta dyker hon upp runt solstånden eller dagjämningarna eller ibland när vi närmar oss ett fullbordande av en cykel.  Hon vägleder oss till att behålla vår tro och vara sanna mot oss själva och följa vår inre övertygelse under övergångstider.


Även om Divine Feminine är den minsta av alla Drakarna bär hon med sig en enorm kraft, och här är hennes budskap till dig:  " det har ingen betydelse hur liten du känner dig inombords, sanningen är att du är mer kraftfull än du någonsin kunnat föreställa dig. Den här kraften finns djupt inom dig och du vet intuitivt vad som är nödvändigt för dig. Det är dags att sluta leka liten och ta din plats i ljusets cirkel så att du kan skina. Andra kommer att dras till dig som vid soluppgången eller sommarsolståndets morgon, så äg det, det är ditt. Äg det utan fruktan eller egoism utan med acceptans och behag."


Hon tillåter oss för första gången att få vetskap om och få en känsla av vår personliga kraft, för hon uppmuntrar oss att ha djup tillit till det gudomliga som sätter sig bekvämt i vårt väsen.

(Ps. Nytt inlägg på min infosida, nästa flik)

❤Ha en fin vecka o var rädd om dig❤

                  Kram