29. dec, 2021

DRAKENS kort Onsdag 29 december

Årets sista Drake kommer med följande meddelande till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

 ACTRAMIS


"...integrera de högre vibrationerna inom arbete och livet"

 


Actramis ansluter till Acturian civilisationen, fredsbevararna av galaxerna. Denna vackra Drake uttrycker sig själv genom att ange:  "Jag är Draken Actramis av den 7:e gyllene strålens dimension. Jag är släkt med de Atlantiska Drakarna som var 7-dimensionella men valde att arbeta med de 5-dimensionella varelserna i Atlantis och övervaka höjningen av deras vibration till den 7e dimensionen."


Om Actramis dyker upp hos dig så lyssna till hans ord:  " Tiden har kommit för dig att integrera dig med den 7e Gyllene Strålens energi och påbörja processen att förankra dess frekvens i din kropp och själ. Detta kommer att göra det möjligt för dig att flytta de gamla lagren av 3D-energi och frigöra den naturligt. Det förebådar nästa fas av din otroliga resa."


Genom att hålla en tydligare vibration kan vi se världen utan att döma, vara tillfreds med oss ​​själva och släppa all negativitet. Genom att acceptera Actramis i ditt liv erkänner du att du är redo att byta ut din gamla DNA kod och integrera de högre vibrationerna i ditt liv.❤Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR 2022❤

                Kram

PS även nytt inlägg på infofliken!