26. jan, 2022

Veckans Kraftdjur onsdag 26 januari

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

 

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 


Alla hundarter - vargar, rävar, inhemska hundar och andra - härstammar från Sirius där den Heliga Gyllene Strålen bevaras. De inkarneras för att sända ut denna strålande energi av ovillkorlig kärlek till Jorden och vidarebefordra detta rena ljus till andra djur och människor. Hundar lär sig här främst om olika sorters familjestrukturer.


När du ser det här hundkortet är du uppmanad att titta på strukturen i ditt eget familjeliv och din relation med vänner, så även med arbetskolleger. Är ni lojala mot varandra? Relaterar ni till varandra för det högsta bästa ? Är du disciplinerad eller kaotisk i din livsstil ? Din familj återspeglar dig, så är du lojal mot dig själv ? Gör du dina val utifrån det högsta bästa ?


Som Kraftdjur: så vill Hunden påminna dig om att andlig disciplin är grunden för sann lycka och glädje. Det är uppstigningens grundsten. Den vill att du ska veta att när du konsekvent övar på dina andliga tekniker kan du bli följsam, modig och utveckla en känsla av äventyr och upptåg. Hela ditt liv kan utvidgas baserat på den här solida grunden, eftersom självkontroll ger säkerhet. Du kan sedan vandra vidare i glädje och lycka. Ditt kraftdjur pushar dig till att öva på dessa egenskaper.


Drömmar: Drömmer du om lösspringande hundar flera gånger, kan det innebära att du har någon rädsla inom dig, tex. kan du känna dig rädd för hundar, otillräcklig, rädd för att öppna ditt hjärta, tro att omvärlden är ett hot mot dig osv. Läs då här ovan om hunden som kraftdjur och känn in det som den vill ge dig av glädje och lycka. Släpp in vänskapen i ditt liv och låt ditt hjärta tala. Öppna ditt hjärta för omvärlden.

 

❤Ha en helt underbar vecka❤
          Kram