2. feb, 2022

Veckans Kraftdjur onsdag 2 februari

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤


TIGER


"Acceptera din storslagenhet"


OM Tigern: Tigern kommer från Orion och bär med sig mycket visdom i sin aura. De är kraftfulla varelser, andligt såväl som fysiskt och de är extremt psykiska. Deras själsuppdrag är att se över och vakta planeten från lägre energier som närmar sig oss. Deras rytande varnar inte bara andra varelser för deras gränslinjer utan sänder också en varning ut i rymden. De höjer frekvensen inom sitt område.


Två Tigrar har aldrig samma mönsterränder, så varje Tiger är unik. De är ovanliga inom kattriket då de lär sig att tycka om vatten och även att fånga fisk så att de kan ta med sig den här lärdomen tillbaka till Orion.


BUDSKAP: Det här kortet vill påminna dig om att du är en unik och storslagen person, så acceptera det! Det ber dig om att ställa in dig psykiskt på en situation eller relation som bekymrar dig. Lita på din inre röst och låt den vägleda dig till svaren som du söker. Lyssna sen till ditt förnuft som vägleder dig hur du ska handla mot personen eller omständigheten på bästa sätt för alla parter.


Tigerenergin talar om för dig att du ska vara beredd på att ta beslut med styrka och kraft. Men kanske behöver du inte vidta några åtgärder, för när du har en Tiger i ditt energifält så känner andra personer av det och reagerar med respekt.
Tigerkortet råder dig också att utvidga din horisont och upptäcka något nytt i ditt liv som du kan lära dig att tycka om.


Som KRAFTDJUR: Hjälper Tigern dig bland annat att leva i ödmjukhet genom samförstånd med andra människor och djur. Att våga ta beslut att ge dig ut mot nya äventyr utan att känna rädsla. Du växer då i all din storslagenhet.


I DRÖMMEN: Drömmer du om 2 tigrar kan det indikera på en förälskelse nu, eller inom snar framtid. Känner du dig förföljd, jagad, av en tiger kan det betyda att man är rädd för utvecklingen av ett kärleksförhållande som man med eller mot sin vilja råkat in i.

❤Ha en helt magisk vecka och tro på dig själv❤
           Kram