9. feb, 2022

Veckans Kraftdjur onsdag 9 februari

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

                         ❤❤❤❤❤❤


                         GIRAFF


         " Sträva efter högre kunskap och visdom"


OM=    De kungliga och eleganta 5-dimensionella Girafferna steg ner till Jorden från Orion, konstellationen av visdom, och bar med sig högfrekvent ljus. Deras kron-chakra är öppet och detta gör det möjligt för dem att enkelt nå in i galaxerna för att hämta kunskap och visdom samt ladda ner detta till sina energifält. De förblir anslutna med sitt hem, Orion, genom "Sanningens Stråle" och de sprider detta ljus genom ley-linjerna på jorden.


Giraffer visar på att det är möjligt att se bortom det ordinära till det extraordinära. De påminner oss om att se livet från ett högre perspektiv. Samtidigt lär de sig genom att uppleva och lära sig om balans och koordination.


De är mycket inställda på naturen och älskar den naturliga världen. Medan deras själsmission är idealistisk och nobel, är deras uppdrag helt enkelt att trimma höga träd så att ny tillväxt kan ta fart.


BUDSKAP=   När du ser det här kortet av högre visdom föreslår det att du ser bortom begränsningarna av dina nuvarande omständigheter och situationer. Fortsätt att fullfölja dina dagliga åtaganden och ansvarsområden flitigt, medan du utforskar ditt liv ur ett högre perspektiv. Du kanske då ser på saker på ett annorlunda sätt. Inre förändring följer då oundvikligen och det här reflekteras automatiskt i din omvärld.


Du ombeds också att tona in på din hem-planet i sömn eller meditation och ansluta dig till "Sanningens Stråle" så att du kan förstå den sanna visdomen i din själ.


Giraff-visdom påminner dig om att agera älskvärt med värdighet, lugn och balans vid alla tillfällen och det här kommer att göra det möjligt för dig att uppfylla dina drömmar och ditt öde.
Stå upp i din kraft som ett skinande ljus.

 

Som KRAFTDJUR=  Giraffens milda karaktär vill hjälpa dig att kunna se bortom de hinder som du själv skapat. Se din framtid utifrån ett större perspektiv. Stärka din kommunikation och vara effektiv i dina ord. Giraffens tredje öga öppnar upp din intuition så du inser sanningen omkring dig. Giraffen ger dig också en energi som är stadig och konsekvent vilket tilltalar din omgivning.


I DRÖMMEN=   En Giraff i din dröm är en symbol för de kommande förändringarna i ditt liv. Det kan vara i både positiv och negativ betydelse beroende på var du står just nu i livet. Men ta till dig av budskapet här ovan så kan du säkert se bortom horisonten vad som är på gång och vidtaga åtgärder i tid. Det kan också vara en varning för att lägga sig i någon annans affärer.

 

❤Ha en ljusfylld vecka❤
            Kram