23. feb, 2022

Veckans kraftdjur onsdag 23 februari

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


"Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig."

❤❤❤❤❤❤

UGGLA


* Lyssna till änglarnas budskap *


Ugglor är fem-dimensionella fåglar från Lakumay, den upphöjda aspekten av Sirius. De bär visdomen från deras hemstjärna i sina energifält. De är kända som visa ugglor eftersom deras energi lämnar informtion till människor och dessutom för att de har stora runda ögon.
Deras själsuppgift är att bibehålla planen av den 5-dimensionella visionen för vår planet när vi rör oss mot den nya Gyllene Tiden. De försöker inpränta detta på människor och djur och inspirera dem att höja sin frekvens.


Ugglor tjänar som lärare. På nätterna samlar de ihop sig på andras områden och förmedlar kunskap och visdom till dem för att hjälpa dem att höja frekvensen. De är mycket beskyddande mot dem. De rensar också bort lägre energier från deras speciella områden och i detta arbete blir de hjälpta av katter.


Några ugglearter ropar eller skriker. Andra brummar, kvittrar, visslar eller gör andra annorlunda ljud. På ett sätt är det här för att kommunicera med sina artfränder, på ett annat är det till för att vibrationen av dessa ljud förmedlar budskap och klok vägledning från änglarna.


Det här är kortet av den kloka läraren, och den råder dig till att använda din kunskap med omsorg. Du meddelar inte bara information! När du kommunicerar så gör energin i din aura att frekvensen höjs hos dem du talar med och hjälper till att upplysa dem. Detta är ett heligt uppdrag.


Börja med att studera hur människor dras till dig och välj dina ord förståndigt eftersom du har mer påverkan än du är medveten om.
Var uppmärksam på att du behöver rensa och rena energin som finns runt omkring dig själv. Det betyder att du måste ta extra hand om dig själv och vila mer. Ge dig själv tid till att ta till dig budskapen från änglarna.


Som Kraftdjur: visar ugglan oss vägen i mörkret. Den hjälper oss att dra isär slöjan av illusioner och se det som verkligen händer och sker. Den hjälper oss att skilja ur och ta beslut. Kalla på din uggla under viktiga händelser i livet. Hon kommer att hjälpa dig att ta rätt beslut. Den vill påminna dig om att vara uppriktig i det du säger till andra då din auraenergi visar dina innersta tankar gentemot andra.


Drömmer: du om Ugglor flera gånger så bör du vara extra uppmärksam på din intution och din inre visdom. Ugglan påminner dig om att ta din magkänsla på allvar för den leder dig i rätt riktning. Ugglan kan oxå vara ett tecken på att du behöver tona in på din egen sanning, vara ett med den och agera efter den.


❤Ha en upplyftande vecka i full harmoni med dig själv❤
            Kram