9. mar, 2022

Veckans kraftdjur onsdag 9 mars

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤


KATT


"Var avslappnad och oberoende"

 


OM= Alla kattdjur kommer ursprungligen från Orion, konstellationen av upplysning och visdom, de är högt utvecklade, femdimensionella, psykiska varelser. Huskatter vakar över och skyddar hemmet där de bor, medan de stora kattdjuren är väktare och beskyddare över planeten. De är alla healers.

 


Katter vet hur man slappnar av på en djup nivå så de kan få tillgång till ren andlig guidning och sprida den här informationen till människor och djur. De för med sig upplysningens egenskaper till Jorden och hjälper till att höja frekvensen på alla i deras närhet.


Dessa högst oberoende djur behöver inte människor men de har erbjudit sig att serva och hjälpa oss på vår andliga resa.


BUDSKAP= När du ser det här kortet påminner det dig om att allt du behöver veta redan finns inom dig. Ta tid till att låta dig koppla av och överlämna dig till det gudomliga för att få åtkomst till din medfödda visdom och kunskap. Var sedan medveten om att din frekvens kommer att höjas liksom hos alla som finns omkring dig.


När du är koncentrerad och lugn ansluter Ärkeängel Raphael till dig och din psykiska och andliga medvetenhet utvecklas. Du sprider frid, kärlek och healing. När du är centrerad i dig själv ger det skydd till dig, ditt hem och dina närmaste, dessutom vakar Universum över dig. Det möjliggör också änglariket att ge dig ditt hjärtas önskan.


Du uppmanas att vara modig och oberoende idag och göra det som är rätt för dig. Kom ihåg att om någonting är för ditt högsta bästa, så är det också det högsta bästa för de omkring dig!


Som KRAFTDJUR= Har du Katten som kraftdjur är det för att du behöver få hjälp att lära dig lyssna inåt dig själv och lita på din egen intuition mer än på andras råd. Den vill ge dig mod och utveckla ditt självförtroende. Katten ger dig också en dragning mot mystik.


I DRÖMMEN= Drömmer du om en katt kan det vara så att du omedvetet intar en negativ ställning utan egentlig orsak, där måste du då verkligen fråga dig själv VAD som får dig att reagera på det sättet. In i meditation och hitta svaret inom dig. En svart katt vill kanske tala om för dig att du är försiktig, men är du kanske FÖR försiktig i vissa fall?

 

***Viktig information på nästa flik Jacys infosida ***


❤Ha en fin vecka och var rädda om varandra och andra❤
                         Kram