16. mar, 2022

Veckans kraftdjur onsdag 16 mars

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

 

❤❤❤❤❤❤
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

                  HÄST

"Ta hand om andra och låt dem vara fria"

 

OM= Hästar inkarneras från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius, och dessa eleganta, raffinerade och magnifika varelser är alla 5-dimensionella. Deras själskontrakt är att serva mänskligheten, medan vi i gengäld tar hand om dem, hedrar dem och låter dem vara fria. Dessa vackra djur har stora hjärtcentran och det har alltid funnits ett starkt band av kärlek mellan dem och människan. De är stora healers och har en speciell samhörighet med barn. De är länkade med Ängel Mary som häller sitt gudomliga healingljus genom dem.


Nyligen, när tillräckligt många människor höjt sin frekvens, steg Ärkeängel Christiel in i detta Universum genom sin korsformade stjärnport vid Lyra och överöste fantastiskt feminint ljus genom Månen till huvudchakrat (tidigare liv chakrat) på alla. Det påverkar varendaste en, men speciellt de känsliga, fina, högfrekventa Hästarna och det återaktiverar deras Högre Mission, vilket är att få Jorden i perfekt gudomlig balans.


BUDSKAP=    Det här kortet vill visa att du ska expandera ditt hjärtcentra och fokusera på dina nobla kvaliteter och strävanden. Det påminner dig om att i avsikt att hedra andra och låta dem vara fria, så måste du först respektera dig själv och släppa dig själv fri. Så tona in på den stora, universella Ängel Mary och låt hennes underbara Healing av gudomligt feminint ljus bada dig och lösa upp allt gammalt. Ta sedan beslutet att låta det beröra dig och lysa upp dig.


Visualisera Fullmånen eller titta på den om du kan. Var medveten om Ärkeängel Christiel´s skimrande mjölkvita ljus som sträcker sig mot ditt tredje öga och en rent vit Enhörning som vandrar med ljuset för att vidröra dig. Detta kommer att aktivera din egen storslagna själs kvaliteter. Se att en högre livsväg öppnar upp sig.


Som KRAFTDJUR= Hästdjuren är en symbol för styrka. Den hjälper dig att inse att du inte mår bra av dina egna satta begränsningar och hämningar, utan vill få dig att inse att du är fri, du kan tänka, känna och göra det du själv vill och inte bry dig om vad andra tycker. Den vill ge dig full insikt och belöning i jordelivet.


I DRÖMMEN=  Drömmar om häst/hästar kan vara ett påbud om makt eller rikedom. Det kan också innebära att det kommer ett viktigt möte med någon eller några inom kort. Rider du på en häst i drömmen kan det vara tecken på en förestående resa. Oftast innebär dessa drömmar något positivt och glädjefullt.

 

*** Visste du att även Enhörningen är en Häst? Det sägs att det som ses som ett horn hos Enhörningen är i själva verket mycket starkt ljus som kommer från deras tredje öga och kan upplevas som ett horn***

 

❤Ha en fin vecka och fånga guldkornen i vardagen❤

                        Kram