30. mar, 2022

Veckans kraftdjur onsdag 30 mars

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

KUNGSFISKARE


" Var tålmodig och fokuserad"


OM=   Dessa vackra fåglar är 3-dimensionella och kommer från Sirius. De lever i och omkring vatten vilket håller deras energi ren. Vatten innehåller kärleksenergin från Universum och Kungsfiskare bär denna rena ovillkorliga kärlek i sin aura och sprider den vart de än flyger.
När du flämtar av glädje när en Kungsfiskare passerar dig, blir din plötsliga förhöjning av medvetandet en öppen dörr av möjligheter till Universum. Den här fågeln demonstrerar hur viktigt det är att bibehålla klara och positiva tankar och vara redo för alla förändringar eller chanser som kommer i din väg.


Kungsfiskare lär oss att vara tålmodiga. Medan de lugnt väntar på att fånga en fisk håller de sitt fokus på att det kommer att dyka upp en. Genom deras positiva intention, attraherar de fiskarna, och så snart deras mål finns i sikte så handlar de omedelbart.

 


BUDSKAP=   Det här kortet vill påminna dig om att det är tid att vara klar över ditt hjärtas önskan. Se din vision i ett positivt ljus och be den komma till dig på ett sätt som ger ett positivt utfall för alla. När du väl har bestämt dig för vad du önskar ska komma in i ditt liv så förbered dig på att vara lugn och tålmodig medan du fokuserar på det med intensiv uppmärksamhet. Se upp för varje form av tecken från Universum eller din intuition som kanske visar dig på vilket sätt du ska agera, men låt inte dina tankar vackla. Kom ihåg att de oundvikligen drar dina beslut till dig. Så fort som de är inom räckhåll så agera omedelbart. Detta är då en tid för fart och energi.


Universum håller på att erbjuda dig en möjlighet, så var positiv och grundad. Något bra kommer i din väg!


Som KRAFTDJUR= Hjälper dig Kungsfiskaren att känna lugn i stressade situationer och inte tro det värsta i specifika upplevelser. Den hjälper dig också att se skönheten i naturen och speciellt om du vistas vid vatten kan du uppnå en klarare syn på din egen situation och dina möjligheter.


I DRÖMMEN= Att drömma om en Kungsfiskare kan betyda att du känner dig väldigt stressad i ditt dagliga arbete. Eller en rädsla för att förlora något eller någon. Både stress och rädsla är negativa energier som gör att du går runt i ett ekorrhjul, så du behöver släppa allt och se för ditt inre att allt kommer att lösas på ett positivt sätt för både dig och andra bara du behåller lugn och tålamod.


❤Ha en fantastisk vecka i glädje och harmoni❤