20. apr, 2022

Veckans Orakelkort onsdag 20 april

Här kommer en Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Detta är en av mina absoluta favoriter och budskapet passar helt perfekt i den tid som nu råder.

 

❤❤❤

 

THOR'S RED. BLACK AND GOLD DRAGON (Thor's Röd, Svart och Guldfärgade Drake) 5:e dimensionen.

Skyddar dig i tider av förändring. En tid av övergång och transformation.
Koppla av. Du är trygg.
 

 

Under den här otroliga övergångsperioden, förändras allt på vår planet mycket snabbt. Thor's mäktiga Röd, Svart och Guldfärgade Drakar arbetar direkt för Ärkeängel Gabriel, den mäktiga ärkängel som har en övergripande kontroll över eld, och som sänder dem till vilket område eller situation som helst där det behövs omedelbar rensning. Thor är åskans Gud, den grundläggande mästaren av eld, och hans Röd, Svart och Guldfärgade Drakar bär kraftfull energi av eld. För att använda den här flammande kraften, ansluter de sig till Mars och dess upphöjda aspekt , Nigellay, så att de kan agera som fredliga, andliga, krigare genom hela Universum.

   När du får det här kortet indikerar det att du är redo att ändra en situation, omständighet eller en relation, eller håller redan på att göra detta. Detta är en utmaning för dig och Universum påminner dig om att du har förtjänat support och assistans.


Din vägledning är att fråga en armé av Thor´s Drakar och be dem att rensa energierna runt omkring dig och skydda dig så du kan göra den här transformationen. Koppla sedan av i vetskap om att du är skyddad, vägledd och har stöd. Thor's Röd, Svart och Guldfärgade Drakar försäkrar dig om att du kan göra dessa förändringar på ett sätt som är för det högsta bästa för alla berörda. Dessa mycket hårt arbetande krigsDrakar tar bort mycket täta energier väldigt snabbt och grundligt, och de kommer till dig med engagemang, kärlek och visdom, så acceptera tacksamt det de har att erbjuda dig.


Det här kortet är också en inbjudan till att tjäna. Du blir tillfrågad om att sända Thor's Drakar till platser och situationer som behöver deras beskydd nu.

❤Ha en helt underbart "eldig" vecka❤

Kram