20. jul, 2022

Veckans Orakelkort onsdag 20 juli

Här kommer ett budskap från Energiänglarna och det handlar då om att lyssna till sin intuition och att gå till sitt inre:

 

                                

Det här kortet visar en evig ande som håller den strålande, reflekterande månen och står framför det kristallklara vattnet från ett gnistrande vattenfall. Hennes armar är sträckta uppåt där hon hämtar ljuset från månen, ljuset av inspiration. Det här kortet är helt om intuition, förmågan att hämta insikter från din själs synpunkt. Kortet talar om att du har kraften att få intuitiv information för alla typer av problem, och nu är det dags att använda dem.

 

Gudinnan från månen ger dig all sorts information, från det vardagliga till det spektakulära. Till exempel kan du få en uppmaning att ta en annan väg hem från jobbet och sen får du veta att du därmed undvek en tre timmars trafikstockning. Eller du kanske får en idé till en stor investering, en aktie investering, eller en trollbindande novell. Kortet kan också indikera ett synnerligen blomstrande fysisk möjlighet och mediumskap - även på professionell nivå. Du är alltid välsignad med den här möjlighet att ansluta men kortet talar om att det nu är den perfekta tiden att öppna upp. Gör dig redo för den här fantastiska inspirationen som det här ger dig! 

 

                     ❤ Ha en underbar vecka ❤

        Kram