3. aug, 2022

Veckans Orakelkort onsdag 3 augusti

Här kommer veckans Orakelkort som är från kraftdjuren:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

LAMA


"Sätt tydliga gränser och genomdriv dem."


OM=    Laman kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius, och de inkarnerades till Sydamerika som är nära anslutet till Venus, planeten för kärlek. De hjälper till att hålla hjärtat öppet på dem som finns omkring dem genom att stråla dem med Kristus Ljus.


Lamor är milda, intelligenta varelser som erbjuder oss sin ull och sin styrka. De svarar generöst och lojalt på rättvisa och kärlek, men de vet sina egna begränsningar och sätter tydliga gränser för de vägrar att bli utbrända.


De är sociala djur som älskar att vara tillsammans med sin egen art och detta hjälper dem att upprätthålla sin fem-dimensionella frekvens. De kommer överens med och skyddar, vilket djur som än de blir ombedda att ta hand om. Liksom många "hjärthelare" är de milda, tålmodiga och förstående mot dem som är i nöd eller är sjuka, då höjer de sin vibration och ger dem healing.


BUDSKAP=   Det här kortet utstrålar ren kärlek. Det tyder på att du håller ditt hjärta varmt och öppet så du kan låta andra påtvingas din goda natur eller dränera dig. Oberoende av vilket så är det acceptabelt för dig, men då är det viktigt att sätta tydliga gränser. Eftersom vi alla är sammanflätade med energi kan det vara tillräckligt för dig att fastställa dessa gränser mentalt. Emellertid är ditt budskap att vara beredd att genomdriva dem taktfullt om det är nödvändigt. Då kommer du att märka att det är lättare att följa ditt hjärta och vara lojal, omhändertagande och tålmodig med dina kära och de som är i nöd.


Kom ihåg att ta dig tid till att träffa positiva vänner och göra saker som får dig att koppla av och känna glädje, eftersom detta ger dig energi och håller din frekvens hög. Det är till fördel för dig för att kunna tona in på det Kosmiska Hjärtat för kärlek och stöd.


Som KRAFTDJUR= Vill Laman ge dig kraft att kunna uttrycka dig och visa vad du tycker och tänker. Känn ingen rädsla inget får hota eller avskräcka dig. Hjälper dig att komma över hinder på din väg och att inte vara så materialistisk.


I DRÖMMEN=   Ser du en Lama i din dröm kan det betyda att det är något som du inte har vågat tala om för någon och att du nu ska ta mod till dig och våga uttrycka det du verkligen känner. Eller att någon i din närhet behöver din förståelse och tröst.

 

❤Ha en perfekt vecka i harmoni och glädje❤
              Kram