21. sep, 2022

Veckans Orakelkort onsdag 21 september

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 


KORP


"Var beredd på förändring"


Korpen kommer från Sirius och bär med sig en speciell magi. Kråkor, Råkor, Skator och Korpar är alla kända som skojarna i fåglarnas rike. De skapar förändring genom att besegra hinder och inleda övergångar hos djur och människor.


Deras själsuppdrag är att ge människor och djur en knuff mot upplysningen. Om du ser en ensam Korp så kan det innebära att du ska se upp för oväntad förändring eller kan den tala om att du ska rannsaka ditt samvete så du inte drar till dig något oönskat. De påminner dig om att ha ärliga avsikter så du attraherar bra saker.


Korpens livsuppgift är att rensa upp kadaver. När den gör så håller den naturen ren och med det så lär den oss att allt kan återanvändas.
Korpar arbetar med Ärkeängel Azriel, ängeln över födsel och död, som sänder en av dessa fåglar till djur som är redo att föda. Dess ankomst är en påminnelse till modern att det är dags att förbereda sig för det nya. När en Korp väntar vid ett döende djur hjälper den till, med sin energi, vid övergången.


När du ser det här kortet vill det tala om att du ska ge akt på dina tankar och vara säker på att de är positiva och hälsosamma. Granska dina avsikter och var säker på att de är för allas bästa. En äkta och ren vision sätter igång din resa mot upplysning och uppstigning.
Korpen menar på att du har färdigheter och talanger som gör det möjligt för dig att kringgå hinder på ett smart och annorlunda sätt. Den varnar också för att du bör vara beredd på plötslig förändring eller en övergång till något oväntat och nytt. Du har all den hjälp och support som du behöver för kommande förändringar.


Som Kraftdjur:  Om du har Korpen som kraftdjur finns den där för att hjälpa dig hitta din inre styrka och tilltro till omvärlden. Det som hindrar dig i livet är något som du själv har skapat. Du finner den rätta vägen när du släpper på din ängslan och vågar öppna upp dig med ärliga och kärleksfulla avsikter, då ser du fler möjligheter än hinder.


Drömmar om Korpar: Kan innebära att någon/några i din omgivning inte är ärlig i sina avsikter. Är det en ensam Korp som tyst flyger högt i solsken, kan det innebära framgång eller att en större förändring är på gång i ditt liv.

 

❤Ha en magisk vecka❤
       Kram