Blogg

1. aug, 2020

Här kommer Helgens Orakelkort med budskap från Änglatarotleken:

 

❤❤❤❤❤❤

 

Detta kort visar att du skulle dra nytta av att spendera tid ensam och lyssna till din inre röst. Meditation är nödvändigt eftersom vägen till upplysning är en inre resa.

Var tyst och upplev glädjen med att söka sanningen i ditt eget hjärta. Lär dig att trivas i ditt eget sällskap. Det är trots allt en skillnad mellan att vara ensam och att vara övergiven.   

Detta kort visar också på ett andligt lärande så det kan betyda att du har visdom att vidarebefordra till andra, eller kanske det är dags för dig att hitta en andlig lärare. Att dela med dig av visdom är en del av din andliga resa, speciellt just nu.  

 

❤Ha en magiskt givande helg❤

               Kram

 

29. jul, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

                         ❤❤❤❤❤❤


                         GIRAFF


         " Sträva efter högre kunskap och visdom"


OM=    De kungliga och eleganta 5-dimensionella Girafferna steg ner till Jorden från Orion, konstellationen av visdom, och bar med sig högfrekvent ljus. Deras kron-chakra är öppet och detta gör det möjligt för dem att enkelt nå in i galaxerna för att hämta kunskap och visdom samt ladda ner detta till sina energifält. De förblir anslutna med sitt hem, Orion, genom "Sanningens Stråle" och de sprider detta ljus genom ley-linjerna på jorden.


Giraffer visar på att det är möjligt att se bortom det ordinära till det extraordinära. De påminner oss om att se livet från ett högre perspektiv. Samtidigt lär de sig genom att uppleva och lära sig om balans och koordination.


De är mycket inställda på naturen och älskar den naturliga världen. Medan deras själsmission är idealistisk och nobel, är deras uppdrag helt enkelt att trimma höga träd så att ny tillväxt kan ta fart.


BUDSKAP=   När du ser det här kortet av högre visdom föreslår det att du ser bortom begränsningarna av dina nuvarande omständigheter och situationer. Fortsätt att fullfölja dina dagliga åtaganden och ansvarsområden flitigt, medan du utforskar ditt liv ur ett högre perspektiv. Du kanske då ser på saker på ett annorlunda sätt. Inre förändring följer då oundvikligen och det här reflekteras automatiskt i din omvärld.


Du ombeds också att tona in på din hem-planet i sömn eller meditation och ansluta dig till "Sanningens Stråle" så att du kan förstå den sanna visdomen i din själ.


Giraff-visdom påminner dig om att agera älskvärt med värdighet, lugn och balans vid alla tillfällen och det här kommer att göra det möjligt för dig att uppfylla dina drömmar och ditt öde.
Stå upp i din kraft som ett skinande ljus.

 

Som KRAFTDJUR=  Giraffens milda karaktär vill hjälpa dig att kunna se bortom de hinder som du själv skapat. Se din framtid utifrån ett större perspektiv. Stärka din kommunikation och vara effektiv i dina ord. Giraffens tredje öga öppnar upp din intuition så du inser sanningen omkring dig. Giraffen ger dig också en energi som är stadig och konsekvent vilket tilltalar din omgivning.


I DRÖMMEN=   En Giraff i din dröm är en symbol för de kommande förändringarna i ditt liv. Det kan vara i både positiv och negativ betydelse beroende på var du står just nu i livet. Men ta till dig av budskapet här ovan så kan du säkert se bortom horisonten vad som är på gång och vidtaga åtgärder i tid. Det kan också vara en varning för att lägga sig i någon annans affärer.

 

❤Ha en ljusfylld vecka❤
            Kram

27. jul, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 27 juli - 2 augusti. Den här veckan är det från Energikorten.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):


Den här veckan kan det kanske kännas lite jobbigt och oroligt omkring dig. Men det finns något som du ser fram emot. Nu gäller det för dig att fokusera framåt på det som du längtar efter och redan nu frammana känslan som detta för med sig. Försök att inte gräva ner dig i det jobbiga utan stärk din tro på att allt snart kommer att bli bättre då blir veckan bättre än vad du trodde.


Turnummer: 1-3-14-15-20-24-26

**********
Oxen (20/4-20/5) :


Nu finns det stor chans till en perfekt vecka. Kanske är du klar med något du jobbat på en längre tid och nu kommer belöningen för ditt engagemang i detta. Det ser också ut som att Fru Fortuna är på din sida och möjlighet till vinster eller annan form av tillgångar kan komma till dig. Veckan avslutas kanske med någon form av festligheter eller någon form av sammankomst.


Turnummer: 8-14-17-20-21-28-34

**********
Tvillingarna (21/5-21/6):


Din intuition stärks under den här veckan och du bör absolut lita på din inre känsla, speciellt vad det gäller kärlek eller förtroende för någon. Det kan också vara så att det finns lite oroligheter inom familjen och då blir den här veckan perfekt för att lösa alla eventuella konflikter som finns omkring dig. Lita till din egen känsla om hur du ska gå till väga, för du har just nu den rätta energin i din aura.


Turnummer: 3-8-11-14-18-23-31

**********
Kräftan (22/6-22/7):


Detta skulle mycket väl kunna bli en ovanligt kreativ vecka. Får du känslan av att du skulle vilja prova på att göra/skapa något så ska du absolut sätta igång nu. Energin för skapande finns nu i hög grad omkring dig. Känner du dig inte riktigt motiverad eller inte vet vad du vill så ta fram något i färgen orange. Det kan även vara en orangefärgad bild, fördjupa dig i färgen i en form av meditation så kan du plötsligt få en signal om vad du bör skapa.


Turnummer: 2-4-12-17-25-28-30

**********
Lejonet (23/7-22/8):


Den här veckan kommer med positiv energi till dig. Nu finns möjligheterna att göra de inre eller yttre förändringar som du länge önskat dig. Livet kan nu öppnas upp på ett fantastiskt sätt om du är säker på att dina intentioner är sanna och väl förankrade inom dig själv. Din aura lyser nu av regnbågens alla färger och personer i din omgivning ser dig i all din fulländning. Ta vara på möjligheterna med ödmjukt sinne.


Turnummer: 3-8-10-15-27-29-32

**********
Jungfrun (23/8-22/9):


Den här veckan kommer med en uppmaning att sakta ner, ta det lite lugnare och ta hand om dig själv. Även om det finns yttre påtryckningar som vill ha dig med på än det ena eller andra så är det dags att säga nej. Du kan behöva balansera upp dig själv, meditera i lugn och ro, gärna ute i naturen, för att komma till insikt om vad som är det viktigaste för dig för att du själv ska må bra och känna harmoni i tillvaron.


Turnummer: 5-11-13-15-19-25-33

**********
Vågen 23/9-22/10):


Är det något som du funderat över och inte riktigt vet hur du ska kunna komma vidare i detta så är den här veckan kanske då du kan få svar på dina funderingar. Det finns någon manlig vän eller bekant som dyker upp och som du bör bolla din fundering med. Troligtvis kan han komma med förslag som ger dig en ny syn på det hela och som gör att du faktiskt kan komma vidare. Korten förutspår en lyckosam utgång av det hela.


Turnummer: 5-11-14-19-20-29-34

**********
Skorpionen (23/10-21/11):


Denna veckan kan innebära ett riktigt uppvaknande för dig. Energierna som flödar nu kan få dig till att se på dig själv och/eller din situation på ett helt nytt sätt. Något som du inte trott varit möjligt förut framstår nu med klarhet om hur du faktiskt kan få allt att fungera så som du vill. Detta kan bli en helt ny början för dig med en djupare insikt om vad som pågår i ditt liv och varför det är så. Inget är omöjligt bara viljan finns.


Turnummer: 5-15-16-22-25-30-32

**********
Skytten (22/11-21/12):


Den här veckan kan det vara dags att ta beslut om att avsluta något. Det kan gälla ett karriärmål, någon relation eller något projekt du sysslat med. När känslan av att det inte längre känns bra att fortsätta med något är det bättre att avsluta. Det finns nya möjligheter framför dig men först måste alla dörrar stängas till det som nu inte längre känns rätt att fortsätta med. Det kan bli en viktig ny början i ditt liv.


Turnummer: 5-11-15-26-31-32-33

**********
Stenbocken (22/12-19/1):


Det här kan vara en vecka då du bör hålla koll på din ekonomi. Det är viktigt att du inser vad du verkligen behöver inhandla för att klara dig och inte vad du egentligen vill köpa. Så det gäller verkligen att välja rätt. Det kommer snart bättre tider så att hålla igen vad du kan nu och värdera det som du redan har kommer att ge dig bättre resultat framöver. Lite tålamod och sunt förnuft är allt du behöver just nu.


Turnummer: 6-9-16-18-25-31-35

**********
Vattumannen (20/1-18/2):


Korten den här veckan är lite otydliga för tecknet. Det kan handla både om ekonomi, hälsa, kärlek såväl som vänskap. I första hand kan det innebära att du får ett tillskott i ekonomin eller att din hälsa förbättras. Men kan också innebära att en kvinna, (välbärgad eller en arbetskollega) ger dig råd i någon ekonomisk situation. Denna kvinna kan också vara en blivande vän eller en kärlekspartner.


Turnummer: 3-8-19-15-31-33-35

**********
Fiskarna (19/2-20/3):


Det strömmar blå energi runt dig den här veckan. Så nu är det dags att öppna upp dig själv. Har du haft svårt att uttrycka dina känslor eller idéer för andra så får du nu hjälp av veckans energi. Tala ut sant och uppriktigt vad du känner eller tänker. Öva framför en spegel och tala ut högt, du får aldrig nedvärdera dig själv att du inte kan för det kan du. Du kan också skriva ner dina tankar och känslor och sen läsa dem högt.


Turnummer: 1-3-5-6-14-28-35

 

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

             Kram

25. jul, 2020

Här kommer Helgens Orakelkort med följande budskap:

 

❤❤❤❤❤❤

 

FRÅGA DINA ÄNGLAR

 

❤❤❤❤❤❤

 

Dina Änglar är alltid med dig! Men eftersom himlen respekterar dina fria val så måste du be dem om stöd för att de ska kunna ge dig den hjälp du söker. Framför dina frågor till dina änglar på ett tydligt sätt. Du kan antingen göra det högt eller tyst i ditt huvud. Dina Änglar kommer att hjälpa dig i enlighet med Det Högstas vilja.


Dina Änglar kan även ha särskilda budskap till dig angående situationen du frågar dem om. Sitt tyst på en fridfull plats inomhus eller ute i naturen och be om stöd och vägledning. Lägg märke till vilka budskap du får till dig. Budskapen kan komma till dig genom dina känslor, din hörsel eller din syn, eller så kanske du helt enkelt bara vet svaret! Du kan även be Änglarna om att få tecken under dagen som kan leda in dig på rätt väg.

 

***Många gånger har jag bett Änglarna om beskydd och gett dem tillåtelse att ingripa om det behövs. Speciellt när jag åker bil i skymning och på natten. Det har hänt vid ett flertal gånger att jag utan anledning har saktat ner farten och strax därpå har ett djur sprungit ut på vägen. När jag bett om beskydd så ser jag alltid 3 små färgfläckar uppe till vänster i skyn, oftast är det grön, blå och rosa färg, men ibland kan en bytas ut mot gult! Ja inte vet jag men det känns tryggt och säkert i alla fall.***

 

❤Ha en underbart Änglalik helg❤
             Kram

22. jul, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤

 

                             NYCKELPIGA

                  "Acceptera glädje och lycka"


OM=   Dessa lysande små insekter från Orion bär visdom och glädje i sina energifält. De sprider Änglalika kvaliteter av frid, harmoni, samarbete, lekfullhet, kärlek och högre förståelse vart de än går. Människor känner av detta och älskar dem för det.


Om du känner dig förtjust när du ser en nyckelpiga så är det att din energi växlar och öppnar upp dig till att uppleva glädje, välsignelse och lycka från Universum.


Emedan nyckelpigornas arbetsmission här på jorden, är att äta bladlöss som förstör grödor, är deras själsmission att hjälpa alla växter. De arbetar tillsammans med Älvor och Sylfider, som tillhör elementet Luft, för att blåsa iväg alla lägre energier från växt- och djurriket, som håller tillbaka deras utveckling och tillväxt. De kommunicerar också med de insekter som förstör plantor och försöker övertala dem att ge sig av.


Om du känner dig hedrad, upplyft, av närvaron av en Nyckelpiga så är du välsignad.


BUDSKAP=   När du ser det här kortet signalerar det att du är på väg att mottaga välsignelse från Universum. En Ängel kanske vidrör dig, glädje väntar på dig, du blir upplyst med en ny förståelse eller kommer lyckan i din väg. Se till att tacka för det du redan har fått mottaga så att du med eftertryck är beredd på det nya innan gåvan flyger iväg.


Nyckelpigans energi inbjuder dig till att sprida Änglalika kvaliteter idag. Detta kommer att göra skillnad hos dem som du rör vid, och du kanske blir förvånad hur människor och djur uppskattar det.


Du är också ombedd att kommunicera mjukt och vänligt till alla de människor du möter eller skriver till, på ett sätt som kommer att upplysa och stödja dem.

 

Som KRAFTDJUR=  Vill den hjälpa dig till andlig upplysning. Även att kunna ta del av dinat tidigare liv. Högre mål och nya höjder är möjligt med en nyckelpiga som krafttdjur. Men vill också varna för att inte gå för snabbt fram för att uppfylla dina drömmar. Låt saker flöda i sin naturliga takt. I sinom tid, kommer dina önskningar att bli sanna.


I DRÖMMEN=  Ser du en Nyckelpiga i drömmen kan det vara en hälsing med kärlek från en vän, även från den andliga världen. Eller att någon finns vid din sida och stöttar dig. Kan också förebåda att en oväntad överraskning kommer till dig inom kort. Dina önskningar kan bli sanna, men kan ta lite tid.

❤❤❤

*** Vem blir inte glad av att se en nyckelpiga? Om du sitter ute och är lite nedstämd och en nyckelpiga landar på dig så sprider den glädje omkring sig och du känner av den här energin och du spricker säkert upp i ett leende. Försök hålla kvar glädjen så länge som möjligt, det kanske gör att du inser att detta är precis vad du behöver.***

 

❤Ha en magiskt fin vecka fylld av glädje❤
                        Kram