Blogg

10. jul, 2019

Här kommer veckans Draktarotkort med följande budskap:

 

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

Den här perioden kan du komma att känna av starka energier som får dig att vilja sätta igång med något nytt. Du sprudlar av idéer och en vilja av att förbättra eller förändra dig själv eller något som du funderat på en tid.


Stora förändringar har nu möjlighet att äntligen bli av om du bara gör bruk av all den energi som nu omger dig. Det kan gälla vad som helst t.ex. byta arbete eller bostad, starta ett projekt eller företag. prova något som du alltid har drömt om. Det kan också vara något som redan är pågående, som nyss har påbörjats eller en relation vilket nu kan få en nytändning.

Möjligheter finns bara du tar tag i dem genast. Kortet kan också visa på en hastigt uppkommen förälskelse med mycket passion.
Så ta nu vara på det energiflöde som finns omkring dig och se till att det blir lite fart på tillvaron.

 

HjärtaHa en fantastiskt energifylld veckaHjärta

 

             Kram

7. jul, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 8 juli - 14 juli ...

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du är en naturlig rådgivare som lyssnar till människor och erbjuder dem tröstande och vänliga ord som kommer ur dina erfarenheter. Öppna ditt sinne för andras idéer och acceptera dem som är annorlunda än du. Någon som du fullkomligt kan lita på kan ge dig ett förträffligt råd; följ hans eller hennes förslag noggrant. Det kan bli tal om välgörenhetsarbete eller liknande.
Jobb: På jobbet verkar allt fungera bra. Du är omtyckt och gör ett bra arbete.
Kärlek: Du och din partner verkar trivas mycket bra tillsammans och relationen kan nu fördjupas ännu mer.
Ekonomi: Nu kan du kanske förvänta dig en ökning av dina inkomster, kanhända en lönehöjning eller att dina varor blir sålda.
Turnummer: 1-2-3-5-23-32-34

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske är du nu nära slutet av en arbetsuppgift eller vid en vägkorsning, på tröskeln till att göra en viktig förändring. Korten tyder på att det är dags att granska och göra någon form av utvärdering. Var lugn, och var viss om att du har förberett dig väl. Rättsliga situationer löses till din fördel. Dessutom kan du nu lyckas med någon form av examen eller certifiering.
Jobb: Kanske är du lite villrådig angående jobbet. Du är inte riktigt säker på om det här är rätt för dig.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation betyder korten att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Det kanske kan bli en period när ekonomin inte riktigt räcker till det som du tänkt dig. Ha tålamod det kommer att bli bättre.
Turnummer: 1-4-6-18-22-24-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Möjligen är det en situation som inte har lösts på det sätt som du hade hoppats, men du kan försöka igen. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon i situationen är inte hederlig. Granska allas motiv, även ditt eget, och gör vad du kan för att främja en acceptabel lösning.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan just nu innebära en utmaning i sig. Ingenting kommer lätt till dig för tillfället, men bättre tider kommer.
Kärlek: Ditt förhållande verkar nu ha blivit stabilt. Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen kan fördjupas.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett bra sätt.
Turnummer: 6-8-13-18-19-26-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
En härlig vecka ligger framför dig. Fin gemenskap med familj och vänner. Du behöver nog koppla av lite mer så passa på att göra något roligt tillsammans med dem du tycker om. Ett trevligt budskap kan dyka upp nu, kanske gäller det bröllop eller ett barns födelse. Det gäller att ta vara på de lyckliga stunderna och koppla av från betungande arbetsuppgifter eller liknande.
Jobb: Har du det kämpigt på jobbet så ska du veta att det inte är ditt fel. Ha lite tålamod så kommer snart allt att kännas bättre. Eller dags för ett nytt arbete.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation betyder kortet att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar vara uppfyllda och allt löser sig om du fortsätter hålla ordentlig koll på slantarna.
Turnummer: 12-14-15-18-25-31-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
Positiva förändringar kan nu komma att inträffa i ditt liv. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Det här är en optimal tid att göra stora och små förändringar. Ta steget med vetskapen om att allt kommer att gå bra för dig. Om gamla händelser minskar din tillit kommer du nu att se att de faktiskt var positiva för dig. Kan bli en riktigt tursam period nu.
Jobb: Lite osäkerhet kanske du känner i jobbet, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver.
Kärlek: Relationen verkar vara i balans nu och det råder samförstånd mellan er.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 6-9-13-19-24-25-27

 

Jungfrun (23/8-22/9):
En viktig relation kan nu finnas i dina tankar. Den kan vara romantisk till sin natur eller så kan det vara en intim men platonisk vänskap. Kommunikation är nyckeln just nu, och det är viktigt att utveckla tillit inom relationen. Det är också dags att ta ett viktigt livsbeslut. De slutsatser du kommer fram till nu påverkar din framtid starkt, så det är viktigt att väga dina alternativ noggrant, och att du har möjlighet att genomföra dem.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du verkligen är på rätt spår.
Kärlek: Har du en partner kan korten betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen. Är du singel så trivs du bäst för dig själv just nu.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så verkar det som att det kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett bra sätt.
Turnummer: 2-6-7-16-20-26-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär ... ditt hem .. eller i din framtidsplanering. Det finns också tecken på en resa inom kort.
Jobb: Ditt arbete kanske innebär flera helt olika arbetsuppgifter. Korten kan betyda att man för tillfället har flera bollar i luften. Försök hitta en bra balans för att undvika stress.
Kärlek: Har det varit en tid av problem i relationen, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 5-7-16-17-18-22-33

 

Skorpionen (23/10-21/11):
En spännande ny möjlighet kommer i din väg! Omfamna den här nya utmaningen. Det kan verka som en utmaning men det är en som du är redo för. Ha full tilltro till dig själv och blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom! Goda nyheter kan vara på väg nu.
Jobb: Situationen på jobbet är kanske inte så som du vill att det skall vara. Oavsett vad problemet är, har du bestämt dig för att sluta bry dig. Om du funderat över att starta ett nytt projekt, kan det nu vara läge att satsa på det.
Kärlek: Har det varit en tid av problem så kanske du nu väntar på bättre tider. Detta ger dig en möjlighet att tänka igenom din situation ordentligt och se vad du själv kan bidra med för att inte skutan ska välta.
Ekonomi: Det finns risk för att det dyker upp ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 2-7-9-13-16-21-26

 

Skytten (22/11-21/12):
En ny person eller känslomässig situation kommer in i ditt liv. Det kan vara början på en vänskap eller romans eller förnyelse av en från det förflutna. En nuvarande relation kan gå in i en ny fas. Din intuition och psykiska förmågor kan också öka under denna tid. Så lita på din magkänsla i alla situationer, utan att tänka efter för mycket. Du kan få en hel del information från dina drömmar nu, så skriv ner dem medan du kommer ihåg dem.
Jobb: Du kanske håller fast vid ditt arbete och kan inte släppa taget, ständigt förbryllad över att du kommer att förlora det. Försök koppla ifrån alla sådana tankar, din oro kan bli upphov till stress och det som sker det sker ändå och ger dig erfarenheter för framtiden.
Kärlek: Ingen storm i relationer i sikte. Någon ny person kan komma in i ditt liv.
Ekonomi: Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 3-4-13-20-21-25-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Du har ett tillfredsställande och givande familjeliv och det borde vara stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Dina behov, både materiella och emotionella, är alla tillgodosedda. Dina relationer med familj och vänner är genuina. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek omger dig. Om du inte känner så är det dags att se dig om och inse hur mycket det finns att vara tacksam över.
Jobb: Känner du att du blivit lurad på jobbet? Kanske fick du inte de arbetsuppgifter du hoppats på. Men ta det med ro, fler och bättre tillfällen kommer.
Kärlek: Det kan nu hända att du nu kommer att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Något kanske har strulat till sig med ekonomin. Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit.
Turnummer: 4-8-14-16-21-22-34

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu verkar tiden vara inne då du kan uppnå dina mål. Det har kanske funnits lite motstånd på vägen och det har inte känts som det varit rätt tidpunkt att förverkliga dina drömmar. Men nu finns möjligheten där om du bara känner dig redo så sätt igång. Det kan snart bli dags för att fira att du tog steget.
Jobb: Har du känt oro för ditt arbete, för att bli arbetslös eller inte få de arbetsuppgifter som du vill ha. Då kan du sluta oroa dig för allt kommer att lösas till det bästa för din del.
Kärlek: Det ser ut som att problem i kärleksrelationer nu klaras ut och att du och din partner får ett djupare samförstånd i ert förhållande.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu bli verklighet. Har du kämpat med att få ordning på inkomster och utgifter finns nu kanske möjlighet att fira eller köpa något till dig själv.
Turnummer: 1-2-8-10-14-15-20

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Att hitta rätt balans handlar den här veckan om. Det kan gälla balans mellan jobb och kärlek, jobb och studier mm., eller helt enkelt din inre balans. Ut i naturen och ta in allt det vackra som finns runt omkring eller om du mediterar eller utövar yoga så är det ett bra sätt att hitta balansen i tillvaron.
Jobb: Du arbetar för framtiden, och det du gör nu kan även andra ha glädje av i framtiden. Arbetet kan vara långsiktigt och kräver en hel del tålamod. Men det är det värt i slutändan.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du är intresserad av bör du inte ha för bråttom att inleda ett förhållande inom de närmaste veckorna. Det kan vara så att detta är en övergående förälskelse eller att personen inte menar allvar.
Ekonomi: Dina inkomster och utgifter brukar som regel gå ihop. Nu ser det ut som att dina inkomster kommer att öka även om det blir på lite sikt.
Turnummer: 3-6-7-8-26-28-29

HjärtaHa en fin och spännande sommarveckaHjärta

         Kram

 

6. jul, 2019

Här kommer ett budskap från Daglig Vägledning från dina Änglar ....

 

Ingen anledning till oro

 

"Du kan vara helt lugn. Den situation du nu befinner dig i kontrolleras av den gudomliga skaparen och följer universums ordning".

 

Änglarna visar det här kortet för att du kanske oroar dig i onödan. Oro är en sorts bön som drar till sig sådant som du inte önskar. Så släpp din oro och ge den till änglarna, för det finns verkligen inte något att oroa sig för. Faktum är att din oro kan bli en självuppfyllande profetia.


Oftast blir allt mycket bättre än du tror, så försök se framåt och intala dig själv att allt kommer att ordna sig till det bästa för dig. Ju mer positiva tankar du har desto större blir möjligheten till en lycklig utgång av situationen.


Änglarna är med dig och allt är som det ska.

 

HjärtaHa en fantastiskt fin helgHjärta
           Kram

3. jul, 2019

Veckans Drake kommer från Gryningen och har följande budskap till dig:

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

Nu är en tid av firande, glädje, goda nyheter och måna glada stunder tillsammans med vänner och familj. Det kan även bli förälskelse för en del eller aktuellt med barn eller ett djur.


Önskningar har nu en chans att gå i uppfyllelse och du kan känna att livet, just nu, har mycket att illföra dig. Öppna nu upp dig för ditt inre barn och låt det ta över ditt liv, för att känna den glädje och det lyckorus som nu kan infinna sig.


De möjligheter som nu kan dyka upp har du nu lättare att dela med dig av till andra och på så sätt tillföra dig själv en ännu större lyckokänsla. Med denna sprudlande glädje kommer också din hälsa att förbättras.


Njut av varje dag och tro på att allt är möjligt om du bara har rätt inställning.

 

HjärtaHa en helt fantastisk vecka fylld av skratt och glädjeHjärta
                Kram

1. jul, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 1 juli - 7 juli

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du kan nu uppleva utmaningar. Andra människor runt omkring dig har andra mål och värderingar och det finns oenigheter om hur ni ska fortskrida och många olika viljor. Framgång är fortfarande möjlig men den kräver stor ansträngning. Du kan njuta av den här sortens utmaning eller den kan göra dig utmattad. Saker måste redas ut för att kunna komma till ett beslut.
Jobb: Ditt arbete kan kännas monotont, men du trivs nog på ett sätt ändå. Du är trygg i dig själv och mår bra.
Kärlek: På kärleksområdet kan något inträffa helt plötsligt. Du kanske inser något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Är du osäker på din ekonomi nu, så försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 4-7-9-11-13-24-25

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du har kanske nu ditt hjärta i ditt arbete, projekt eller studier och har förbundit dig att lära dig saker om din karriär, yrke eller projekt. Du är definitivt på rätt spår. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Det finns dock fortfarande mer att lära. Du uppmanas nu till ett seriöst engagemang i studier eller i att forska. Det kan vara dags att gå tillbaka till skolan.
Jobb: Du får löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, kommer du ha möjlighet att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kan vara så att du känner dig utanför. Du tror inte att din partner älskar dig, han eller hon lämnar dig eller så tappar du tron på kärleken. Stärk din självkänsla och tro på dig själv!
Ekonomi: På det ekonomiska området har du nu möjlighet att göra säkra framsteg.
Turnummer: 1-2-3-8-11-12-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina egna tvångsmässiga, negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd din uppmärksamhet till de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna det förflutna bakom dig.
Jobb: Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om. Det kan också vara någon okänd som visar sitt intresse.
Ekonomi: Håll hårt i slantarna nu, finns risk för en förlust, eller känslan av att man har blivit blåst på pengar.
Turnummer: 1-3-11-17-26-32-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Det är viktigt att skapa logik, disciplin och ordning just nu. Tillåt dig att ta ledningen i din karriär och alla projekt du arbetar med. Struktur och ordning är dina vänner när du går från förberedelsestadiet till verkställande av dina planer. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare. Organisera allt så att du kan bli mer effektiv. Din önskan om framgång kan uppfyllas om du tar kloka beslut.
Jobb: Du har gått genom rätt så mycket på jobbet och du står på din vakt. Kanske är det befogat, kanske inte. Släpp alla negativa tankar och se framåt med positiv inställning så kommer läget att förändras.
Kärlek: Lycklig period för relationer. Är du singel kan du när som helst träffa den rätta.
Ekonomi: Kan bli lite jobbigt med ekonomin nu så det gäller att tänka sig noga för innan man gör några extra inköp.
Turnummer: 3-5-7-14-26-30-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
Ibland händer det att något bra tar slut och kan göra att man känner sig deprimerad för att det inte går att göra något åt situationen. Men som ordspråket säger så är det "ingen idé att gråta över spilld mjölk". Korten visar att nya möjligheter kommer i din väg så se framåt med optimism och förtröstan. Allt kommer att bli bättre.
Jobb: Det verkar som du trivs väldigt bra på jobbet och du har de arbetsuppgifter som passar dig.
Kärlek: Relationer verkar vara harmoniska nu och det finns glädje och framtidsplaner.
Ekonomi: Det finns nu möjlighet att få ett ekonomiskt uppsving. Kanske hittar du ett nytt sätt att utöka dina inkomster.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24Jungfrun (23/8-22/9):
Förväntningar ligger i luften! Du känner dig kanske otålig eftersom något viktigt är på väg att hända. Kanske en resa ligger framför dig eller någon sammankomst där du får träffa nya vänner. Det kan också vara så att en ny beundrare nu upptar dina tankar och spännande scenarior uppenbarar sig. Någon kan också få ett meddelande från någon som finns på stort avstånd. Hur som helst så blir det snabba beslut och en lycklig utgång av det hela.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar fint tillsammans.
Kärlek: Korten kan stå för att ni vårdar er relation och att ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så det är dags att göra något kul tillsammans.
Ekonomi: Du har kanske ingen klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-5-9-16-17-28-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Möjligen har du nu en utmaning framför dig men det är något som du kommer att klara av på ett bra sätt i så fall. Du har det som krävs för att med energi och entusiasm kunna uppnå dina mål. Det kan också vara så att du får ett meddelande med riktigt goda nyheter. När du uppnått ditt mål kan du känna att du får respekt från allmänheten och en känsla av att ha klarat av dina utmaningar på bästa sätt.
Jobb: Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek: Korten kan ibland komma att symbolisera bröllop och förmågan att hitta sin plats i samhällets hierarki.
Ekonomi: Se upp nu så du inte glömmer bort att kontrollera din ekonomi. Att överskrida sin budget kan kännas surt efteråt.
Turnummer: 2-8-13-15-16-33-34

 

Skorpionen (23/10-21/11):
I veckan kan det uppstå någon sorts konflikt, antingen av yttre orsaker eller något som gnager inom dig. Det kan innebära att du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Så om du skrider till handling med energi och entusiasm så kommer du att uppnå dina mål.
Jobb: Du kanske är besviken på någon/något just nu, men detta är övergående och tiden läker alla sår.
Kärlek: Om du är singel, kan du när som helst möta någon person som du fattar tycke för. Är du i en relation så verkar ni ha en fin balans och harmoni i förhållandet nu.
Ekonomi: Har du inte full koll på din ekonomi för tillfället så bör du nog se igenom om du inte har missat något den här månaden.
Turnummer: 6-8-14-16-23-28-30

 

Skytten (22/11-21/12):
Trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Det kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Så en varning kan vara på sin plats om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger! I alla fall finns det antydningar om säkra tillgångar och något som har med en gåva eller ett arv att göra.
Jobb: Har du funderingar på att starta eget så finns det goda möjligheter nu.
Kärlek: Du ser kanske kärleken som något som man studerar sig till och du ger varje detalj en betydelse. Släpp allt vad detaljgranskande heter och följ ditt hjärtas röst fullt ut.
Ekonomi: Just nu känns det kanske som om du inte orkar med ekonomin, men om du inte tar tag i detta nu så kommer du ångra dig sedan.
Turnummer: 2-9-11-17-27-30-32

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Korten står för en period i livet då man har alltför stort ansvar och att man knappt klarar av att klara av allt som skall göras. Du befinner dig i en svårhanterlig situation, du är stressad, och har tappat målinriktningen. Men troligtvis är du nu i slutfasen på en cykel, och det hela kan vändas till handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Du kan nu drabbas av en tur-period, bara tacka och ta emot!
Jobb: Du kanske nu tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Det känns kanske som att du ofta får stå för den du är och känner dig motarbetad. Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv.
Ekonomi: Du kan nu göra en investering som blir en källa till inkomst. Kanske behöver du arbeta mindre tack vare den här investeringen. Men pengarna kommer inte på en gång.
Turnummer: 7-9-16-26-27-30-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kan nu hända att du börjar en aktivitet som är smart, t ex när man omvandlar en hobby till ett jobb. Du går "all in" i ditt projekt och gör allt för att det skall bli ett mästerverk. Du älskar det du gör. Kan då innebära en inlärningsperiod som skall öka din skicklighet och förbättra dina kunskaper inom ett visst område. Du är helt inne i det du gör och du kommer att göra ett bra jobb som kan ge dig belöningar i framtiden och som du kommer att tjäna på.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Det kan vara så att du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig.
Ekonomi: Kanske inleder du ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 6-12-16-21-23-32-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Lyckliga familjen skulle man kanske kunna säga för tecknet den här perioden. Familjelivet känns helt underbart nu och allt är i frid och harmoni. Du känner stort stöd och kärlek från dem som står dig nära, kan då även gälla dina närmaste vänner. Det kan också vara en period då du känner dig upplyft och i balans med hela tillvaron, såväl med människor som universum och bortom det.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten informerar om bröllop, för dig eller någon närstående.
Ekonomi: Du verkar nu ha uppnått ditt ekonomiska mål, eller är på god väg till det. Du kan nu känna dig glad och kanske unna dig något extra.
Turnummer: 6-8-9-13-18-20-33

HjärtaHa en fantastisk vecka o ta hand om dig självHjärta

        Kram