Blogg

27. okt, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 28 okt - 3 nov.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Efter en lite knackig inledning på veckan verkar det sen som om allting kommer att gå din väg! Du har alla möjligheter att nå framgång inom vad du än föresätter dig. Gamla oförätter blir som bortblåsta och du kommer nu att se klart på din väg framåt. Du kommer att känna respekt från din omgivning.
Jobb: På jobbet kan du nu njuta av en del framgångar. Du är populär bland dina arbetskollegor nu.
Kärlek: En tid av lycka väntar inom kärleksområdet. Du sprider ljus och vitalitet omkring dig.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 3-7-13-14-17-19-21


Oxen (20/4-20/5) :
Förväntningar ligger i luften! Du känner dig kanske otålig eftersom något viktigt är på väg att hända. Kanske en resa ligger framför dig eller någon sammankomst där du får träffa nya vänner. Det kan också vara så att en ny beundrare nu upptar dina tankar och spännande scenarior uppenbarar sig. Någon kan också få ett meddelande från någon som finns på stort avstånd. Hur som helst så blir det snabba beslut och en lycklig utgång av det hela.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar fint tillsammans.
Kärlek: Korten kan stå för att ni vårdar er relation och att ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så det är dags att göra något kul tillsammans.
Ekonomi: Du har kanske ingen klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-5-9-16-17-28-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Kanske har du nyligen avslutat en situation eller ett projekt. I så fall är det nu dags för en helt ny början. Sätt inga gränser för vilka underbara saker som kan hända i framtiden. Det kan uppenbaras de mest fantastiska möjligheter för dig. Var positiv och nyfiken på vad som kan ske.
Jobb: I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Det finns en sann person i ditt liv. Det kan vara den rätta för dig!
Ekonomi: Nu finns det möjlighet att öka på ekonomin genom någon form av säker investering på sikt.
Turnummer: 2-6-17-20-29-33-34


Kräftan (22/6-22/7):
Korten visar på att familjen kommer att vara prio no 1 den här perioden och indikerar att familjerelationerna blir bra och att man kan lita på andra familjemedlemars stöd och kärlek. Detta innefattar också hemmets trygghet och lycka. Harmoni och fina stunder råder och det blir mysiga sammankomster inom familjen. Det kan också innebära att du tar dig tid att umgås med dig själv och lär dig att älska hela dig utan undantag utan restriktioner och utan dömanden. Det är en bra tid att börja älska dig själv.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna komma att dyka upp.
Kärlek: Kanske finns det något problem inom relationen, det behöver inte vara känslomässigt, så kan det nu kanske lösas med hjälp av någon närstående.
Ekonomi: Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, så dröjer det nog ännu ett tag.
Turnummer: 3-8-16-17-21-24-32


Lejonet (23/7-22/8):
Du har kommit långt i din personliga utveckling. Men kanske åtestår ännu några problem att lösa. Det är viktigt att inte dra sig undan och isolera sig från problemen, utan försöka att resonera sig fram till bra beslut och glädjen kommer att återkomma för dig, du har förmågan så tveka inte.
Jobb: Du kanske inte känner glädje i ditt arbete längre utan ser det som ett nödvändigt ont för att få en inkomst. Du har alla möjligheter att söka nya arbetsuppgifter på ditt nuvarande jobb eller söka ett helt nytt.
Kärlek: Här säger korten att det kan vara en ny romans på gång. Kanske en helt ny peson dyker upp eller att romansen blommar upp i ett etablerat förhållande.
Ekonomi: Din ekonomi är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 7-10-11-12-27-29-32


Jungfrun (23/8-22/9):
Fortsätt på den inslagna vägen med det som du nyligen påbörjat! Var dock beredd på att det kan bli en hel del jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta eventuellt kommande motgångar och slåss för det du tror på. Den här perioden får du också stor hjälp av de positiva energier som just nu finns omkring dig. Det kanske finns en del problem att lösa, men du kommer att klara av dem och känna stor tillfredsställelse sedan.
Jobb: Du tar nu kanske en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se till att dina drömmar om kärlek inte är orealistiska. Släpp lite på de krav du har för att kunna hitta den rätta.
Ekonomi: Kanske behöver du nu granska din ekonomi lite extra noga.
Turnummer: 4-7-8-16-17-33-35


Vågen 23/9-22/10):
Korten antyder att det nu finns stora förväntningar på något. Risken finns att negativa tankar dyker upp som kan blockera det du hoppas på. Så att se fram med tillförsikt och tro på att allt kommer att bli så som du vill är det bästa du kan göra. Skulle det inte bli som du tänkt just nu, så kommer det rätta tillfället lite längre fram.
Jobb: Mycket kan hända i snabb takt på jobbet nu. Missa inte något viktigt telefonsamtal rörande ditt arbete.
Kärlek: Kanske du och din vän nu gör en resa tillsammans som stärker er relation.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas. Kanske måste du kontakta hjälpsamma personer i din närhet.
Turnummer: 1-5-6-7-22-29-34


Skorpionen (23/10-21/11):
En viktig relation kan nu finnas i dina tankar. Den kan vara romantisk till sin natur eller så kan det vara en intim men platonisk vänskap. Kommunikation är nyckeln just nu, och det är viktigt att utveckla tillit inom relationen. Det är också dags att ta ett viktigt livsbeslut. De slutsatser du kommer fram till nu påverkar din framtid starkt, så det är viktigt att väga dina alternativ noggrant, och att du har möjlighet att genomföra dem.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du verkligen är på rätt spår.
Kärlek: Har du en partner kan korten betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen. Är du singel så trivs du bäst för dig själv just nu.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så verkar det som att det kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett bra sätt.
Turnummer: 2-6-7-16-20-26-35


Skytten (22/11-21/12):
Kanske står du nu i valet och kvalet gällande någon situation eller person. Du tvivlar kanske på din förmåga att fatta rätt beslut och istället drar du dig undan och det händer ingenting. Ta tag i det och ge dig tid att fatta det här beslutet och låt dina tankar och önskningar finna balans. När du väl nått din lösning eller kommit fram till ditt svar så agera enligt det utan att tveka!
Jobb: Även om det känns som inget händer så står inte allt stilla utan du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Om du är i relation, så verkar det vara så att ni måste arbeta med er relation för att den ska fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Se upp så du inte blir utnyttjad eller lurad på något sätt i ekonomiska transaktioner.
Turnummer: 6-7-13-18-31-34-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske medför perioden stressande tankar och att du har svårt att fokusera, du vet varken ut eller in. Du känner rädsla för att tappa kontrollen. Det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället. Korten uppmanar till att släppa din rädsla och ta reda på varför du nu har behov av kontroll. Har något gjort att du nu måste ompröva hela din attityd och syn på dig själv, så ta tillbaka din kraft och tro på dig själv och din förmåga att lösa situationer i ditt liv.
Jobb: På jobbet är kanske inte allt som det verkar vara så se upp för att bli förd bakom ljuset.
Kärlek: Kan bli en del diskussioner i relationen, men ni löser det på bästa sätt.
Ekonomi: Eventuella ekonomiska problem kommer troligen att lösa sig inom kort.
Turnummer: 3-6-8-12-13-18-22


Vattumannen (20/1-18/2):
Det är viktigt att skapa disciplin och ordning just nu. Fast dina drömmar och visioner är bra, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering för att kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i balans och det finns kanske lite utrymme till att unna dig något extra.
Turnummer: 4-6-7-19-22-25-29


Fiskarna (19/2-20/3):
Något viktigt kan nu vara på väg att hända. Det finns stora förväntningar med i denna händelse. Du umgås mycket med andra, är social och öppen för nya skeenden. Tiden är inne för att göra det du länge funderat på. Det kan till exempel vara en resa du planerat för eller gå med i någon grupp där du träffar nya vänner. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill, tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du har stor chans att lyckas.
Jobb: Du kanske håller fast vid ditt arbete av bekvämlighet och kan inte släppa taget. Kanske möjligheter finns att ändra på detta.
Kärlek: Harmoniskt i kärleksrelationer säger korten. Kanske gör ni upp planer för framtiden.
Ekonomi: Kontrollera din ekonomi lite extra nu så att du inte har missat något.
Turnummer: 3-7-18-26-30-33-34

 

❤Ha en härlig vecka och njut av dagen❤

         Kram

26. okt, 2019

Här kommer helgens vackra Orakelkort till dig:

 

                       ❤❤❤❤❤❤❤

 

Välj en ny riktning

 

Det kan vara dags att välja en ny riktning i ditt liv. Det kan vara så att den livssituation som du nu befinner dig i känns otillräcklig, eller så är ditt hjärta fyllt av missnöje. Du vet att det finns något annat för dig där ute och du har dröjt med att följa vägledningen från dina änglar.


Gör nu ett medvetet val att bli den person du är menad att vara. Lägg upp en plan för dig själv som leder dig in på vägen mot ditt gudomliga syfte. Börja med en gång att ta dina första steg mot en lyckligare framtid!

 

❤Följ ditt hjärta och ha en fin helg❤
            Kram

23. okt, 2019

Här kommer ännu en magisk Drake med budskap till dig:

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

                  ❤❤❤❤❤❤❤

 

Nu är det dags att bryta den magiska förseglingen av din själ om du ännu inte gjort det. Din själ vill växa och expandera, du har så många färdigheter inom dig som du ännu inte upptäckt.


Det största hindret för att nå resultat inom något område är Du Själv, om du tänkt att du gärna skulle vilja måla, utveckla din hobby, prova något inom det mediala eller vad som helst, så är kanske din tanke att "nej det här kan jag inte, jag är inte tillräckligt bra" och med det så låser du in dig själv och din själ får ingen chans att utvecklas.


Våga testa det du så gärna skulle vilja, vad gör det om det inte blir så bra i början, för varje gång du provar så utvecklas du. Låt det ta tid och när du minst anar det så märker du att det faktiskt fungerar, det som du trodde var omöjligt.


Precis som en planta behöver tid för att växa så behöver också vi tid för att utvecklas. Tro på dig själv och ta ett steg i taget så kommer du längre än du någonsin trott.


❤Ha en magisk och kreativ vecka❤
         Kram

20. okt, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 21 okt - 27 okt.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser"

 

                                         ❤❤❤❤❤

Väduren (21/3-19/4):
Känns det som att du har "gått vilse i din egen lilla värld"? Det är kanske dags att omvärdera din situation. Lösningen du söker är rakt framför dig. Lyckligtvis arbetar positiva krafter med att hjälpa dig nu. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt redan har.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig och kanske känner du nu konkurrens eller motstånd från arbetskamrater. Försök hålla en positiv attityd så blir det snart lättare.
Kärlek: Gynnsamt för relationer nu som verkar hållbara.
Ekonomi: Problem med ekonomin? Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel för de finns närmare än du tror.
Turnummer: 2-4-5-13-29-31-33


Oxen (20/4-20/5) :
Ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget händer. Om du är arbetslös, så får du nog vänta ett tag till på att något dyker upp.
Kärlek: Du kan vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten tyder också på graviditet.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv, så överskrid inte din budget.
Turnummer: 5-9-15-16-17-24-25


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske är du på gång med att fatta ett viktigt beslut. Det gäller då att tänka igenom det hela noga, för det är viktigt att det blir ett rättvist beslut för alla inblandade. Om du inte kan bestämma vad som blir bäst så försök hitta någon som kan verka som medlare. Beslut som fattas kommer att bli till din fördel. Om det skulle gälla en rättstvist så utfaller den positivt för din del, men läs noga igenom alla dokument eller avtal innan de skrivs under.
Jobb: Att jobbet är en källa till inkomst är ju självklart men ger det ingen stimulans utan bara känns som ett nödvändigt ont är det nog dags att se sig om efer något annat som passar bättre.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du tror kan leda till ett förhållande, så bör du noga kontrollera om denna verkligen menar allvar eller bara är en övergående historia.
Ekonomi: Känns ekonomin betungande just nu, så kan det kanske bero på att det är lite oordning bland papper. Ta dig tid att sortera upp i pärmar eller mappar så får du en bättre överblick över din situation.
Turnummer: 1-2-4-7-11-21-30


Kräftan (22/6-22/7):
Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Du inser ditt eget värde och du har ett gott självförtroende. Du är en inspiration och en pionjär. Du känner (eller behöver känna) att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse, jämför dig bara med dig själv.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb nu och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan det också vara så att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: I kärlek är tiden nu mogen att du och din partner kommer överens med varandra
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 1-4-7-17-27-28-33


Lejonet (23/7-22/8):
En period där du känner dig ganska nöjd med det mesta och önskningar har här en chans att bli uppfyllda. Det vill ju då till att veta vad du vill för det är första steget mot att förverkliga det. Det andra steget är att vara öppen för att ta emot med öppna armar. Det kan nu också vara en period där du öppnar upp för intressen för existentiella frågor och livsåskådning. Dags att le och bara njuta av livet.
Jobb: Du är en stark person, och har kanske en hög position men se upp så du inte är alltför hård mot andra.
Kärlek: Du vill nog lära känna din partner bättre. Är du singel är det inte troligt att du träffar någon utan att du går en utbildning i stället.
Ekonomi: Inte helt omöjligt att det nu kan bli en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 4-5-6-8-13-14-22


Jungfrun (23/8-22/9):
Allt tyder på att det kommer en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv! Arbetet du har gjort för med sig häpnadsväckande förändringar i ditt liv. Du är på rätt väg för din egen upplysning.
Jobb: Du vet inte riktigt hur situationen blir för dig framöver. Men oroa dig inte allt kommer att lösa sig till det bästa.
Kärlek: Du är kanske fortfarande förälskad i en gammal vän. Din kärlek finns i det förflutna. Bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas, men du måste handla nu.
Turnummer: 5-10-11-12-13-24-31


Vågen 23/9-22/10):
Kan hända att det uppstår någon konflikt eller en form av utmaning i veckan. Det är inte så allvarligt som det först kan tyckas, men kanhända du får försöka hitta en bra strategi för att klara ut det här. Förmodligen blir det inte några problem eftersom korten visar på framgång för dig. Konflikten kan också vara något som pågår inom dig själv och då är det nu rätt tid att fatta beslut.
Jobb: Det finns kanske lite osäkerhet om ditt jobb, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver. Håll dig lugn för allt kommer att lösa sig till slut.
Kärlek: Relationer verkar ha en fin och harmonisk period nu.
Ekonomi: Känner du att dina ekonomiska problem är alltför stora just nu. Försök att släppa taget om alla negativa tankar för att kunna hitta nya lösningar.
Turnummer: 1-3-11-15-26-28-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Nu verkar det vara dags att fatta ett beslut i en viss situation. Är det något som du känner dig obekväm eller nedstämd av så är det nog dags att lämna detta bakom sig nu. Se dig om efter tecken till hjälp att ta det rätta beslutet. Allt kommer att kännas så mycket bättre sedan.
Jobb: Något laddad situation på jobbet kanske? Undersök om det finns möjlighet att göra någon förändring till det bättre. Eller kanske dags att söka ett nytt jobb.
Kärlek: Relationen kan ha varit ansträngd av en eller annan orsak. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Kanske behöver du bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Enda sättet att få ordning på detta är att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 6-11-13-15-27-31-32


Skytten (22/11-21/12):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Negativa tankar och självförnekelse är de största bovarna i vår strävan att komma framåt i livet. Hitta din inre frid, genom att vistas mycket ute i naturen på platser du tycker om eller genom att meditera en stund varje dag. Försök att tänka framåt med en positiv syn och vet att du har många fantastiska möjligheter i framtiden. Kasta bort din börda av negativa tankar!
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Kärleken kan verkligen komma att blomstra den här perioden.
Ekonomi: Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 5-7-11-15-16-22-23


Stenbocken (22/12-19/1):
Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka! Lita på din intuition hellre än på intellektet. Handla utifrån dina känslor mer än fakta. Tänk igenom dina valmöjligheter och tackla svårigheterna med entusiasm, av möjligheter vinner du erfarenheter. Du har säkert den kunskap och visdom som gör att du kan kämpa dig igenom det mesta genom att följa ditt hjärtas röst. Du har allt att vinna!
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse, men det ger dig ny erfarenhet som är positivt.
Kärlek: Om du inte redan har träffat partnern i ditt liv så finns en möjlighet att träffa på denna inom kort.
Ekonomi: En stor förändring kan nu ske som är spännande. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer: 1-15-19-20-28-31-34


Vattumannen (20/1-18/2):
Ibland blir inte allt så som man förväntat sig. Någon form av besvikelse kan infinna sig nu. Du hade kanske drömmar och visioner om något annat, något bättre. Men ge inte upp behåll dina drömmar och tro på dem. En dag kommer det att uppenbaras att den här besvikelsen var en prövning som ger dig lärdom och du hittar rätt väg mot dina drömmars mål.
Jobb: Kanske är inte allt på topp inom ditt arbete just nu. Kanske är du lite för passiv och behöver få ny inspiration för att hitta glädjen igen. Vila och återhämtning kan göra mycket för både kropp och själ.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser i kärleksrelationen nu för att du ska få den lugn och ro som du eftersträvar.
Ekonomi: Blunda inte för eventuella problem med ekonomin, det gör inte saken bättre och inget löser sig av sig självt. Ta tag i det hela, gör en hållbar budget så kommer du snart se allt mycket ljusare inom det här området
Turnummer: 3-4-8-19-24-25-31


Fiskarna (19/2-20/3):
I veckan ser det ut att bli en hel del samvaro med någon eller några av kvinnorna i ditt liv. Det är kvinnor som du kan lita på och som utgör goda vänner, syster eller mor - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du behöver både känslomässigt och med hjälp i vardagens bestyr. Var tacksam för den hjälp eller det stöd som de erbjuder dig, du behöver inte oroa dig över att du är till besvär eller skämmas över att ta emot deras hjälp. Tacka och ta emot med glädje för nästa gång kan du själv ställa upp och hjälpa till.
Jobb: Kanske känner du ett behov av att tänka över vad du verkligen vill om arbetet inte ger dig den rätta känslan av att vara det ultimata för dig.
Kärlek: Är du inte helt säker på att din relation är rätt så kanske du omvärderar din relation, och funderar över vilket värde den egentligen har för dig.
Ekonomi: Är det så att du upplever problem på det ekonomiska området är det nu hög tid att göra något åt detta. Inget blir bättre av att strunta i problemen. Det finns lösningar och om du inte ser dem själv så tala ut med någon som du verkligen litar på.
Turnummer: 1-2-5-7-24-25-32

❤Ha en riktigt fin och upplyftande vecka❤

             Kram

19. okt, 2019

Här kommer helgens Orakelkort från Änglaterapi leken ...

 

Gudinna

 

"Uttryck din gudomliga feminina energi och ta till dig dess magiska kvaliteter: intuition och omsorg."

      ❤❤❤❤❤❤

Det här kortet visar på ett behov av helig kvinnlig energi som bär med sig gåvor som intuition, omsorg och konstnärligt uttryck. Du kanske har ägnat för mycket tid åt tankearbete eller arbete som saknar kreativt innehåll. Om det stämmer, så är det här en signal om att låta din kropp dansa och att uttrycka dina intuitiva, kreativa och vårdande sidor.


Du vägleds också att kalla på välvilliga kvinnliga gudar för att få hjälp med den situation du befinner dig i. Du kan kalla på Lakshmi, hinduismens älskade överflödsgudinna; Brigit, helandets och modets gudinna hos kelterna; Maria, Jesu moder, det katolska helgonet som vägleder våra barn; Atena, grekernas vishetsgudinna; den egyptiska gudinnan Isis, som hjälper kvinnor balansera hem och familj, eller någon av de andra tusentals tillförlitliga heliga gudinnorna.


*Inom varje kvinna finns gudinnans tre delar; den unga flickan (det inre barnet, ibland renhjärtat, ibland äventyrligt och vågat), modern (omsorg) och matriarken (läraren). Män har motsvarande inre kvaliteter i form av pojken, fadern och patriarken.                               Det är viktigt att få uttrycka var och en av dessa tre sidor varje dag för att balansera lekfullhet, jobb och relationer. Om du ägnar tid varje dag åt att uttrycka alla dessa tre egenskaper så kommer du att märka att du får mycket mer energi och känner dig mer balanserad.*

 

❤Ha en gudomligt givande helg❤

       Kram