Blogg

1. jan, 2020

Här kommer veckans, och det här årets, första DRAKE som ger dig följande budskap om 2020:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

Ett nytt år tar nu sin början och Draken vill här förmedla att det kan bli ett riktigt givande år för dig. Det första du ska lova inför det här året är att Lita på dig själv och våga följa din inre röst och inte vandra i andras fotspår.


Året kan då bli helt fantastiskt i många avseenden vad det gäller ekonomi, jobb, bostad och även nystart av projekt eller investeringar som kan ge hög utdelning. Arbeta på att upptäcka och utveckla din fulla potential, din inre rikedom. Var öppen för varje form av rikedom och välstånd som kan komma in i ditt liv.


Nya affärsprojekt eller investeringar, både praktiska och ekonomiska har möjligheter att lyckas på sikt. Du strävar nu efter att leva ett rikt liv såväl till det yttre som till det inre. Din fysiska energi tilltar och du känner dig belåten och är trygg i dig själv. Vet vad du vill och planera för det.


Det är också det året när du som söker en partner kan träffa på den stora kärleken!


Året är nytt och varje kommande dag är ny så ta tillvara på stunderna som förgyller din tillvaro, bevara dem i ditt hjärta och sinne för att ta fram när någon motgång kommer, då stärker du din karma och livet fortsätter att le mot dig!


❤Ha ett helt otroligt och magiskt Nytt År❤
           Kram

31. dec, 2019

Ha en magisk nyårsafton / Kram

28. dec, 2019

Här kommer årets sista Orakelkort med följande meddelande till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

 

TVILLINGSJÄL

 

De flesta har väl hört talas om att vi alla har en tvillingsjäl. Men vad menas då med det?


En tvillingsjäl är en kärlekspartner som kommer från din egen själsgrupp. Det betyder att han eller hon är "den rätta" ur ett själsfrändesperspektiv.


Det sägs att Tvillingsjälar inkarnerar ofta tillsammans under sitt sista jordeliv, då reinkarnationscykeln är fullgjord och all karma har balanserats. Innan dess inkarnerar tvillingsjälar normalt inte samtidigt. Istället erbjuder de sig att fungera som varandras andliga guider.


Det kan alltså vara så att din tvillingsjäl vägleder dig från andra sidan och hjälper dig på alla områden i livet, inklusive kärlek till en själsfrände.


Hur vet man då att den man träffat verkligen är ens tvillingsjäl eller själsfrände tänker du kanske nu? Men det är inget du behöver tänka på eller undra över, för du kommer att känna igen personen omedelbart och du kommer inte att ha några som helst tvivel i hjärta eller sinne när du står öga mot öga med denna.

 

❤Ha en helt underbar helg och Änglarna önskar dig ett fantastiskt och magiskt 2020❤
                                 Kram

26. dec, 2019

Ja, lätt att bli vilse i dessa dagar så drakens onsdag blev nu torsdag istället 🙃 Men här kommer veckans Drake som har följande budskap:

 

"Jag är Uroboros, Draken av odödlighet. Jag biter i min egen svans och inom mig återvänder allting till sig själv. Jag är den eviga förändringen som förblir densamma.                                       Den som strävar efter förändring får lösa min gåta. Jag vill påminna dig om att Himmel och Helvete inte är i krig utan snarare kompletterar varandra."

❤❤❤❤❤❤

Nu kan det inträffa händelser i livet som kommer oväntat och plötsligt och som till synes är ödesbestämda. När det här kortet dyker upp, kan man vänta sig en förändring som vanligtvis leder till att saker blir bättre, men inte alltid!


I bästa fall kan det dyka upp oväntade möjligheter till positiva förändringar. Du kanske kan ha tur med pengar på olika sätt eller att du får skörda frukten av något du tidigare sått. Du är nu redo för att ta emot denna framgång. Karma och tidigare liv kan bli viktiga för dig nu. Det kan också vara så att du får ett genombrott med något viktigt.


Detta är ett ödeskort som står för någon form av förändring. Det kommer alltid ljus efter mörker och vise versa. Kortet varnar för att klamra sej fast vid det förgångna då det hindrar dig från att ta emot de positiva energierna för framtiden. Så släpp all gammal negativitet och se framåt med hopp och glädje inom dig,


❤Ha ett strålande gott slut på det här året❤
            Kram

21. dec, 2019

Här kommer helgens Orakelkort med ett budskap från Ärkeänglarna:

 

❤❤❤❤❤❤

 

Allt är bra !

 

Ärkeängel Jeremiel säger: " Allt händer precis som det är meningen att vara, med dolda välsignelser kommer du snart att förstå detta."


Ibland kan något som verkar vara ett problem istället vara ett maskerat svar på någon bön. När vi ber om hjälp så kan Universum  skrota det gamla för att ge plats för det nya. Under den här tiden av ombyte är det bra att praktisera avslappnande övningar såsom Yoga, djupandning, promenader och meditation.


Be Ärkeängel Jeremiel att göra din övergång mjuk och harmonisk för alla inblandade. Var viss om att denna förändring bara är till det bättre.


Varje Ärkeängel har sin speciella aurafärg och Jeremiels aura är mörkt lila. Så när du ser mörkt lila ljussken, även om bara små glimtar, så vet du att Jeremiel är med dig.


Ärkeänglarna har också anknytning till en speciell kristall och Ärkeängel Jeremiels kristall är Amestist. Så om du bär en Ametist så kan du känna dig ännu närmare till Jeremiels vänliga och kärleksfulla energi.

 

❤Ha en fantastisk helg och en riktigt god och magisk jul❤
                        Kram