Blogg

15. maj, 2019

Här kommer veckans Draktarot kort 

 

Drakar från Gryningen


"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

Drakens flygtur är nu framme vid nästa stopp. Kanske är den inte där den trodde att den skulle landa, men det här är vad den behöver för att uppnå en ny nivå av medvetenhet. Och detta gäller även dig.


Nu kan det bli en lite nostalgisk vecka med tillbakablickar på det som varit. Det som varit i det förflutna är den som du är idag! Allt har en mening för att fullfölja din livscykel. Så gå tillbaka och tänk på vad som påverkat dig mest, av både glädje och sorg. Gör dig själv medveten om vad som ännu påverkar dig negativt i din vardag.

Försök förstå och förlåt både dig själv och andra. Kom till insikt om att allt som hänt trots allt är en del av ditt lärande i detta liv och när du väl inser detta kan du släppa allt ifrån dig för det har då uppnått sitt syfte.


Du kan därefter känna en känslomässig frid och harmoni som lyfter upp din medvetenhet till en ny nivå. Nya möjligheter kommer in, var beredd att handla. Gamla vänner eller oväntade gåvor kan överraska dig nu.

 

HjärtaHa en fantastisk vecka i en helt ny medvetenhetHjärta
          Kram

12. maj, 2019

Här kommer veckans Horoskop för 13 maj - 19 maj

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du verkar ha all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: Har du fastnat mentalt, och inte kan hitta nya lösningar. Öppna ögonen och se dig om för det finns lösningar närmare än du tror.
Kärlek: Relationer ser ut att vara stabila nu. Om du är singel, kan du när som helst möta någon spännande person.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig.
Turnummer: 1-3-11-13-14-23-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Du kan nu få löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chansen att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kanske har det uppstått lite missförstånd i relationen. Tala ut med varandra och det kanske måste till lite kompromisser för att få lugn och ro i förhållandet.
Ekonomi: Det kan uppstå ett ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 4-5-7-9-11-12-18

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Korten visar på någon form av förändring i veckan, kan vara en resa eller flytt till annan ort. Det finns tecken på en helt ny början. Däremot kan materiella ägodelar vara något av ett bekymmer nu, kan vara så enkelt att man kanske har för mycket av dessa och man har svårt att hitta en bra lösning.
Jobb: På jobbet uppnår du dina mål, du har fått eller får allt som du kämpat för.
Kärlek: Om det är så att du har känt dig utanför så borde förändringen ske nu för kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Om du har eller haft ekonomiska problem finns nu alla möjligheter till en balanserad ekonomi och du kan få allt du behöver.
Turnummer: 4-10-11-16-21-24-31

 

Kräftan (22/6-22/7):
Korten visar på en del motsatser den här veckan. Det kan vara så att du just nu känner stor oro eller depression över något i ditt liv. Då finns en uppmaning till dig att meditera över att det här kommer att lösa sig. Känn att du verkligen tror på en bättring så kommer den till dig. För en del finns det nu möjligheter att sätta igång med ett projekt du funderat över som kommer att visa sig lönsamt.
Jobb: Du kanske är i början på ett nytt jobb och du lär dig mer för varje dag. Känns det inte bra på ditt arbete beror det nog mer på en inre konflikt än på själva jobbet.
Kärlek: Du kan behöva jobba med din självkänsla om det inte känns bra i din relation. Andra har nu fullt upp med framtidsplaner tillsammans med sin partner.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig? försök se förbi din oro för det finns lösningar om du bara söker dem. En del kan nu få ökade inkomster genom gjorda investeringar eller lönehöjning.
Turnummer: 3-4-7-15-18-20-24

 

Lejonet (23/7-22/8):
Det ser ut som du kommit över de största hinder i ett projekt eller en situation och att du nu kommit många steg vidare. Även om ännu en tid av väntan kan äga rum, så har du kommit ganska nära ditt mål. Just nu är en bra tid till att se sig om efter möjligheter till att komma vidare genom att studera vad som krävs för att ta dig hela vägen fram. Det kan också hända att du ger dig ut på en resa för att få mer erfarenhet.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Du visar självförtroende, optimism och kompetens vad gäller ekonomin. Du är på rätt väg.
Turnummer: 3-8-16-17-27-30-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Kan det vara så att du just nu fokuserar allt för mycket på materiella saker i livet. Givetvis har du som alla andra materiella behov. Men risken finns att mängden ägodelar kommer ur balans. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du verkligen längtar efter är inre frid och harmoni i livet. Sök gärna efter kurser som intresserar dig.
Jobb: Det finns risk för att du är helt uppslukad av ditt arbete och att du inte har tid för annat i ditt liv. Att pausa och göra något helt annat borde nu prioriteras.
Kärlek: Relationer verkar nu vara lugna och harmoniska. Singelpersoner har nu möjlighet att träffa någon spännande person.
Ekonomi: Är du inte helt klar över din ekonomiska situation bör du inte ta några avgörande beslut nu. Ta hjälp med att granska ekonomin.
Turnummer: 6-7-15-17-18-27-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Det är viktigt att skapa disciplin och ordning just nu. Fast dina drömmar och visioner är bra, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering för att kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i balans och det finns kanske lite utrymme till att unna dig något extra.
Turnummer: 4-6-7-19-22-25-29

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Den här veckan har du kraft att klara av vilka utmaningar som helst. Bara du inte ger upp i första taget så kommer du fixa det som behövs och ditt självförtroende stärks. Om du behöver försvara det som är ditt så kommer du att nå framgång den här veckan.
Jobb: Kanske känner du dig lite stressad i ditt arbete, men bara försök slappna av för du kommer trots allt klara av veckan utan några större hinder.
Kärlek: Lite motigt i kärleksrelationer nu kanske. Men försök tala ut med din partner istället för att vika undan och ta emot kritik. Allt kanske bara är ett missförstånd på grund av bristande kommunikation.
Ekoomi: Du lägger kanske väl mycket energi på att lösa ev. ekonomiska problem nu. Försök att se allt ur ett annat perspektiv så kan du tackla det hela på ett annorlunda sätt, allt går att lösa med lite god vilja.
Turnummer: 7-13-14-18-22-26-27

 

Skytten (22/11-21/12):
En risk för att du vägrar se det uppenbara, eller engagera dig i en relation eller i ett problem som kan vara jobbigt. I stället blundar man inför orättvisor, problem, m.m. Det finns en oförmåga att veta vad man bör göra och därför väljer man att göra ingenting - för fredens, eller diplomatins skull. Här är du rätt så passiv gällande det som sker i ditt liv, är kanske lite avvaktande och behöver få fundera i lugn och ro.
Jobb: Om du har ett jobb kan du nu kanske känna dig utanför eller utesluten i gruppen. Försök hålla en positiv attityd ändå så löser det sig ganska fort.
Kärlek: Det kan nu göras upp planer på att flytta ihop eller till och med bröllop på gång, ditt eller någon nära anhörigs.
Ekonomi: Det kan dyka upp ett ovanligt ekonomiskt problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 4-6-7-12-19-22-31

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det kan mycket väl hända att turen står på din sida den här perioden. Har du haft en tid av stort eller tungt ansvar så lättar bördan när du inser att det finns något sätt som är bättre. Det kan bli en omvälvande tid då allting förändras på ett mycket positivt sätt. Ta gärna tid till att umgås med familj och vänner då det får dig på riktigt gott humör.
Jobb: Har det varit tungt på jobbet så verkar det nu ljusna betydligt. Kanske läggs dina arbetsuppgifter om på ett sätt som passar dig bättre.
Kärlek: De som haft svårigheter i sin relation bör nu kunna se mycket ljusare på framtiden tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin ser nu ut att bli allt bättre så länge du inte spenderar över dina tillgångar. Kanske lite extra tur i spel eller en löneförhöjning.
Turnummer: 7-20-25-27-30-33-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Betydande överflöd kan komma till dig nu. Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Det kan också vara en gåva.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av arbetskamrater.
Kärlek: I kärlek står korten för jämvikt i sin relation och en känsla av harmoni kan infinna sig.
Ekonomi: Din ekonomi kan påverkas av ditt förflutna; kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-5-26-27-31-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: På jobbet kan det nu råda osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kan nu träffa en gammal kärlek och diskutera gamla minnen. Bryt gamla mönster om du vill träffa en ny kärlek.
Ekonomi: Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24

 

HjärtaHa en härlig vecka i sol och värmeHjärta

         Kram

11. maj, 2019

Helgens Orakelkort kommer den här gången från Energikorten

 

TEMPELVÄGEN

Det här kortet representerar din egen andliga utveckling. Den krokiga vägen du går på leder till ett välsignat tempel i en underbar trädgård, vilket symboliserar det andliga Öde som din själ har haft i åtanke för den här livstiden.


Det här kortet vill tala om att det som du nu går igenom är en del av din själs process. Du är nu på din karmiska väg och har vänt dig i rätt riktning, valen som du nu gör är viktiga för din personliga utveckling och dina livsläxor.


Ljusen runt templet representerar den andliga världen - dina familjemedlemmar och vänner, änglar och guider - alla de kärleksfulla andliga hjälpare som längtar efter att få assistera dig. Kalla på dem och var öppen för deras visdom och inspiration.


Det här är en underbar tid för livsutveckling, så kom ihåg dina personliga prioriteringar liksom ditt själsliga samband. Att följa dina högre intentioner kommer att hjälpa dig framåt i livet på ett otroligt sätt och genom att ansluta dig till den andliga världen och ditt eget högre jag, kommer det att ge dig ett underbart inflytande över allt som du upplever.


Affirmation:
"Jag öppnar mitt hjärta till min andliga sanning och fördjupar kontakten med min själ. Guidning och inspiration kommer frivilligt och lätt till mig nu,"

 

HjärtaHa en helt fantastisk och magisk veckaHjärta
        Kram

8. maj, 2019

Här kommer veckans Drake från Draktarot-leken.

 

Skymnings Drake

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck?        När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

Följer man med i Drakens flygturer så är den nu framme vid uppdraget att följa sin intuition som kan hjälpa till att lyfta upp dig till nya höjder!


För att uppnå detta så är det nu tid för vila och avkoppling. Dina "världsliga" tankar behöver få ro. Ta dig tid till att meditera i det tysta så kommer du snart att känna vilken väg som du ska ta. Det är ditt inre som vet vad som är rätt och riktigt för dig, inte dina påtvingade tankar.
Kanske har du haft mycket i tankarna ett tag och eventuellt legat vaken och grubblat på nätterna.

Stanna upp och återskapa kontakten med dig själv. Du har ägnat så mycket tid åt det som pågår utanför dig att du inte hör din inre röst. Så stanna upp ett tag och lyssna inåt. Låt ditt hjärta tala och försök att lägga alla tankar åt sidan.


Trots eventuella problem så har du ändå en stabil grund att utgå ifrån. Så ta en paus och ge dig själv chansen att återställa den inre balansen och komma i kontakt med dina inre känslor. Det kommer att stärka dig och lyfta dig till nya höjder.

 

HjärtaHa en fantastisk och upplyftande veckaHjärta
        Kram

 

 

5. maj, 2019

Här kommer Veckans Horoskop för perioden 6 maj-12 maj

 

Väduren (21/3-19/4):
Är du på väg att fatta ett beslut i någon fråga, då är det rätta tiden att göra det nu. De beslut som fattas inom kort menar korten på att det blir helt rätt. Detta kan leda till framgång eller stora belöningar. Hemmet verkar uppta en hel del tid den här veckan och du har det ganska bekymmersfritt.
Jobb: Kanske har du det tufft på jobbet just nu. Lite oroligt och du känner att du saknar självförtroende för att våga säga ifrån vad du tycker är fel. Försök att gaska upp dig, våga tro på dig själv och säg vad du tycker, annars kommer det fortsätta som det är.
Kärlek: Du behöver kanske tala ut med din partner om allt inte känns rätt i er relation. Kommunikation mellan er kan lösa eventuella problem.
Ekonomi: Det finns en chans till att du nu får pengar som du borde fått för länge sen eller du får pengar av någon bekant.
Turnummer: 2-4-5-8-17-34-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Har du haft det stressigt eller känt dig eländig sista tiden så måste du tillåta dig att göra dig av med all mental stress, så att stressen inte börja manifestera sig på fysisk nivå i form av en sjukdom. Det är nu tid för att vila, både mentalt och fysiskt, för att kunna återhämta dig ordentligt. Låt högre makter eller livets gång ta hand om problemen. Du kan ta hand om dig själv och din hälsa i stället.
Jobb: Du kanske känner ett behov av att tänka över vad du verkligen vill, om du verkligen vill fortsätta där du är eller söka dig till något nytt som bättre passar dig.
Kärlek: Efter en tid av problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Kanske väntar du på ett beslut om pengar eller så tycker du att pengarna inte kommer så fort som du önskat.
Turnummer: 1-10-26-27-28-34-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu är det kanske dags för en del att plocka fram den kreativa sidan för att kunna lösa eventuella problem eller konflikter som kan gälla materiella ägodelar eller liknande. Det måste till lite egna initiativ för att kunna behålla det man har. Men allt går att lösa så tänk positivt på situationen så kommer de rätta idéerna.
Jobb: Är du arbetslös eller känner det motigt på jobbet, så vill det även här till att plocka fram sin kreativa sida. Med lite nya idéer och infallsvinklar ser du möjligheter där du trodde inga fanns.
Kärlek: I kärlekslivet kan du nu kanske känna en starkare relation med din partner. Och för en del kan nu vänskapsband stärkas.
Ekonomi: Använd även din kreativitet vad det gäller ekonomin. Med rätt inställning och idéer har den alla möjligheter att blomstra, även om läget känts tufft ett tag.
Turnummer: 4-5-8-14-21-23-26

 

Kräftan (22/6-22/7):
En situation har kanske inte lösts på det sätt du hade hoppats, men du kan försöka igen. Din kraft ligger inte i hur saker och ting faller ut, utan i hur du hanterar dig själv när du går framåt. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid.
Jobb: Du kan få löneförhöjning eller få dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chans att få det.
Kärlek: Det finns en sann manlig vän i din närhet. Vårda relationer.
Ekonomi: Du behöver kanske se över dina inkomster och utgifter liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 4-20-26-27-29-30-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Kanske befinner du dig nu i en jobbig period, där du har massor av saker på gång eller sånt som bara måste göras. Viktigt är då att du inte stressar runt och gör lite här och lite där. Varva ner och fokusera på en sak i taget. När den är klar så ge dig ut på en promenad i naturen eller slå dig ner och lyssna på inspirerande musik och slå bort tankarna på det som är kvar att göra. När du känner kraften återvända så ta tag i nästa uppgift och gör den klar utan att tänka på resten.
Jobb: Kan det vara så att det är på jobbet som du stressar för att hinna med allt. I så fall gäller samma sak här att fokusera på en sak i taget och emellan uppgifterna blunda några minuter och andas djupt ner i magen.
Kärlek: Någon i din omgivning kanske sviker ett förtroende och du känner dig sårad.
Ekonomi: Din ekonomi kanske är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 2-5-6-23-24-33-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du har kommit långt i din personliga utveckling. Men kanske åtestår ännu några problem att lösa. Det är viktigt att inte dra sig undan och isolera sig från problemen, utan försöka att resonera sig fram till bra beslut och glädjen kommer att återkomma för dig, du har förmågan så tveka inte.
Jobb: Du kanske inte känner glädje i ditt arbete längre utan ser det som ett nödvändigt ont för att få en inkomst. Du har alla möjligheter att söka nya arbetsuppgifter på ditt nuvarande jobb eller söka ett helt nytt.
Kärlek: Här säger korten att det kan vara en ny romans på gång. Kanske en helt ny peson dyker upp eller att romansen blommar upp i ett etablerat förhållande.
Ekonomi: Din ekonomi är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 7-10-11-12-27-29-32

 

Vågen 23/9-22/10):
Något helt nytt kanske inträffar nu, något som också kommer att leda till personlig utveckling. Det kan också vara så att det dyker upp oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Meditation och promenader i naturen kan hjälpa dig på vägen.
Jobb: Om det varit lite struligt på jobbet en tid, kan det nu finnas möjligheter för dig att ta en chans och komma närmare det mål du önskar.
Kärlek: För några kan det dyka upp en tillfällig romans under veckan. För andra blir veckan lugn inom det romantiska området.
Ekonomi: Håll koll på din ekonomi nu. Om du gör allting rätt nu så kan det leda till förändringar till det bättre längre fram.
Turnummer: 8-13-14-16-19-25-30

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Det kan nu vara så att du har all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det.
Jobb: Om du är arbetslös och sökt jobb verkar det som att du får vänta på besked ännu en tid.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Men det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi: Oroa dig inte så mycket över ekonomin. Gör allt du kan för att balansera inkomster och utgifter så kommer det att vända framöver.
Turnummer: 1-16-20-21-24-28-33

 

Skytten (22/11-21/12):
Du kanske arbetar för hårt, då är det nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: Du är omtyckt på jobbet och alla dina planer är fulländade.
Kärlek: Går du och drömmer om kärlek? Var då uppmärksam på att om du har för höga ideal så kanske du har svårt att hitta den rätta.
Ekonomi: Du verkar lösa din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 1-7-10-12-17-18-31

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Din klara förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu. Det finns kanske anledning till att "rensa i röran" inom det område som inte känns rätt för dig just nu. Se igenom alla dolda agendor. Det är dags att ta bort något eller någon från ditt liv vilkens närvaro inte längre tjänar ditt bästa. Försök ändå att se den underliggande humorn i situationen, allt är inte så allvarligt som det först kan tyckas.
Jobb: På jobbet går allt lättare nu och personer i din omgivning tycker om att umgås och arbeta med dig. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 2-4-5-9-12-20-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Drömmar och visioner är väl bra, men man bör alltid se till vad som är realistiskt att kunna utföra inom en snar framtid och koncentrera sig på den biten för att undvika att irra in sig på orealistiska drömmar. Ett bra sätt är att koppla av, meditera i lugn och ro för då brukar svaren på dina ibland förvirrande frågor dyka upp.
Jobb: På jobbet råder det kanske osäkerhet och du vet inte riktigt hur situationen kommer att bli framöver. Det kan hända att det nu är dags att söka sig till något nytt. I alla fall är det bäst att inte fundera eller bekymra sig så mycket. Allt löser sig med tiden.
Kärlek: Relationen har kanske varit ansträngd av en eller annan orsak men du orkar inte bry dig längre. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Vill du få dina ekonomiska mål att gå i uppfyllelse så är det nu dags att se mer realistiskt på din situation. Ta tag i det hela och se noga över dina utgifter för att få det att gå ihop.
Turnummer: 2-5-7-8-25-28-31

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Glada minnen präglar den här perioden. Det kan hända att du kommer att möta personer från ditt förflutna, t ex gamla kamrater eller barndomsvänner. Kanske blir det ett möte med någon du inte träffat på länge och ni ska diskutera något tillsammans. Här utspelar sig en känslomässig frid och harmoni. Korten visar på mycket glädje och fina stunder tillsammans med någon eller på en plats som betyder mycket för dig.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Vad gäller ekonomin så finns det kanske ett behov av att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 1-3-6-8-17-19-22

HjärtaHa en riktigt fin vecka och var rädd om digHjärta

        Kram