Blogg

14. feb, 2021

Här kommer Horoskopet för perioden 15 februari - 21 februari.❤

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
En period där familj och vänner får stor betydelse i ditt liv. Det finns stora möjligheter för dig framöver men du måste nog släppa på dina rutiner, öppna ögonen och se dig om för att upptäcka dessa. Korten tyder på att ett ekonomiskt uppsving är på gång kanske i form av löneförhöjning, bonus eller ett arv. Turen kan finnas med dig den här perioden.
Jobb:   Någon på jobbet kanske inte är fullt ärlig så se upp så du inte blir sviken.  
Kärlek:   Du kanske känner dig hotad och är rädd för att du kan förlora människan som du delar livet med. Tala ut med din partner för allt är kanske inte som det verkar.
Ekonomi:   Dina ekonomiska mål kanske nu blir uppfyllda, och då är tiden inne för lite firande, släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer:   1-8-13-21-27-32-35  Oxen (20/4-20/5) :
Det kan hända att du nu får en chans till ett äventyr. Ett nytt tillfälle att göra något spännande finns, men det finns en del irritation i det hela. Du väntar spänt för att se vilken kurs ditt liv nu tar. Det kan bli en helt ny början av något slag. Det kan också vara så att du får någon sorts meddelande som är en riktig ögonöppnare och du kommer själv på hur du ska kunna gå vidare med något som intresserar dig mycket.
Jobb:   Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Men tänk på att du kanske måste dra in på något annat för att pengarna ska räcka till nästa lön.
Kärlek:   Just nu känner du kanske att du inte har tid för kärlek, så mycket annat som upptar din tid.
Ekonomi:   Du behöver nog se över dina inkomster och utgifter och liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer:   2-4-17-28-32-33-35Tvillingarna (21/5-21/6):  
Nu verkar det som du kommit över de största hindren i ett projekt eller i någon situation och känner att du kommit många steg vidare. Dock kan  ännu en tid av väntan äga rum, men du  har kommit ganska nära ditt mål. Just nu kan du vidga dina vyer och se hur du kan expandera framöver. Det kan även innebära att du nu planerar resor för att söka nya erfarenheter och infallsvinklar i det du sysslar med.
Jobb:   Är du arbetslös och nu söker jobb finns det chans till att du kan få det.
Kärlek:   Du kanske träffar på en man som kan vara väldigt svår att ha att göra med. Ge dig inte in i en relation med denna person utan att tänka efter noga.
Ekonomi:   Dina ekonomiska mål kan nu komma att uppfyllas.  
Turnummer:   1-15-16-17-19-33-34Kräftan (22/6-22/7):
Möjligtvis befinner du dig nu i en period i livet då man har alltför stort ansvar och att man knappt klarar av allt som skall göras. Det kan vara en svårhanterlig situation, eller du är stressad på grund av fysiskt arbete, och har känslan av att ha tappat målinriktningen. Detta är förhoppningsvis slutet på en cykel och du kommer att ändra inriktning framöver. Det finns tecken på att turen kan dyka upp när som helst.
Jobb:   Kanske är du nu helt uppslukad av ditt arbete och inte har tid för annat i ditt liv. Framgångarna är små, men stabila och långsiktiga. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns en risk för isolering.
Kärlek:   Du behöver kärlek i ditt liv just nu och du fantiserar ganska mycket om kärlek. Men det är också det hela.
Ekonomi:   Anser du att din ekonomi är helt körd i botten så är det dags att ta hjälp från en profesionell rådgivare.
Turnummer:   3-10-11-14-19-29-34   Lejonet (23/7-22/8):  
Kanske en lite mer känslosam vecka. Kan vara så att minnen från förr dyker upp i dina tankar och försätter dig i ett emotionellt tillstånd av glada stunder från tider som nu är förbi och det är risk för att du försjunker i dagdrömmeri. Det kan också innebära att någon som betytt mycket för dig tidigare, en vän, en gammal kärlek osv. helt oväntat hör av sig genom telefon eller ett meddelande.
Jobb:   Din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek:   Det verkar som du och din partner har ett harmoniskt förhållande nu.
Ekonomi:   Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer:   2-3-7-8-19-28-32  Jungfrun (23/8-22/9):
Det kan hända att det nu dyker upp en utmaning av något slag som du absolut inte har förväntat dig. Men ta det hela med ro och gör inte för stort väsen av detta. Du kommer att klara av det på ett bra sätt. Det kan också vara så att du får goda nyheter och du känner dig verkligen nöjd över vad du får veta och det verkar som du har uppnått ett mål i ditt liv. Du kan verkligen känna dig stolt över resultatet.
Jobb:   Du kanske tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet
Kärlek:   Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi:   En vänligt inställd kvinna, kan komma att ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Turnummer:   15-17-21-29-30-31-35Vågen 23/9-22/10):
Kanske infinner sig nu en känsla av att ha blivit föremål för andras felaktiga uppfattningar. Oftast kan man inte göra någonting åt detta. Det enda man kan göra är att släppa taget för närvarande och att acceptera sin situation. Snart kommer en perspektivförändring att äga rum. Kan också vara en känsla av att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet. Men allt kommer att vända till det bättre.
Jobb:   På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp.
Kärlek:   En sann manlig vän finns, eller dyker upp, i ditt liv.
Ekonomi:   En spännande förändring kan dyka upp. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer:   4-6-12-14-19-21-27  Skorpionen (23/10-21/11):
Kan vara så att något inträffat som gör att du nu ångrar dina tidigare handlingar. Men kan även innebära att du inte är nöjd  över den nuvarande situationen och enbart ser det negativa i allting. Det kan vara ytterst frustrerande att gå och bära på sådana känslor eller tankar. Hitta en lugn plats där du känner dig lugn och harmonisk och känn in alla känslor och ta beslutet att det som varit nu tillhör det förgångna och ta bort det från ditt liv.
Jobb:   Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig. Ingenting kommer lätt till dig nu.
Kärlek:   I kärlek betyder korten att inget speciellt händer.
Ekonomi:   Du gör kanske inte stora vinster men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske ändra dina prioriteringar så du kan spara en del.
Turnummer:   5-11-17-23-26-29-32  Skytten (22/11-21/12):
Nu är det nog på sin plats att visa uppskattning för kvinnorna i ditt liv. De som du kan lita på och som utgör goda vänner - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du  behöver. Det kan gälla en modersgestalt, din fru, sambo, bästa vännen mm. Så glöm inte att ge tillbaka till dessa älskvärda kvinnor genom att uppmärksamma dem med en liten present, ett vackert kort eller meddelande.
Jobb:   Det kan vara möjligt att du får ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek:   Personen som du möjligtvis möter och som du utvecklar ett intresse för, kan ha en magnetisk personlighet. Risk för manipulation finns.
Ekonomi:   Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kanske får räkna med resor för ekonomins skull.
Turnummer:   3-8-11-12-25-29-34 

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Nu kanske du ska vara förberedd på ett oväntat besök från någon du beundrar. Du kanske  är en känslig person och kan lätt bli sårad och ser inte alltid det som finns framför näsan. Kom ihåg, en drömmare som kan balansera mellan drömmar och verklighet, åstadkommer mest. Du kan vara med om en trevlig utflykt tillsammans med någon du bryr dig väldigt mycket om. Sök balans i tillvaron.
Jobb:   Har du haft en tid av besvikelse på jobbet, kommer det nu en ljusning.
Kärlek:   Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi:   Du löser bäst din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer:   6-9-11-16-17-24-27 

 

Vattumannen (20/1-18/2):  
Det kan vara så att det dyker upp lite motstånd, problem med hälsan eller en pinsam situation. Försök lösa en sak i taget, men ignorera andras försök att gå emot dig.  Du har en enorm inre styrka som gör att du kan klara av vilken utmaning som helst. Har du ett annat alternativ som ger dig mera frid och balans i livet kan det kanske vara värt att ta den andra vägen. Om du kämpar för att bli din egen så är din position bättre än deras.
Jobb:   På jobbet kan det vara du som försöker vägleda andra.
Kärlek:   Kanske uppstår lite problem i kärlekslivet. Men inte värre än det kan lösas genom att uppriktigt tala ut med varandra.
Ekonomi:   Det finns många sätt att tjäna pengar på och just nu kanske du får lite framgång.
Turnummer:   1-5-7-24-25-26-32   Fiskarna (19/2-20/3):
Den här veckan bör du lita på din intuition hellre än på intellektet. Tänk igenom dina valmöjligheter, kanske behöver du skaffa dig lite mer kunskap för att kunna fatta rätt beslut i en fråga eller situation. Allt är kanske inte så som det ser ut att vara så "att läsa mellan raderna" är viktigt just nu. Tackla eventuella svårigheter med entusiasm, möjligheten är att vinna erfarenhet. Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka.
Jobb:   På jobbet kanske du upplever motstånd men du inser att det är dags att göra det du skall göra, även om andra inte tycker om det.
Kärlek:   Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv. Koppla av och ta hand om dig själv på bästa sätt.
Ekonomi:   Det finns kanske ett behov av att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer:   1-3-5-6-20-21-35  

❤Ha en fin vecka o var rädd om dig, du är unik❤

                       Kram

 

13. feb, 2021

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap till dig;

 

❤❤❤❤❤❤

 

ÄNGEL PÅ JORDENDu är en ljusarbetare som har kommit till jorden för att undervisa om kärlek

  Det här kortet kommer till dig som ett svar på din fråga om vad syftet är med ditt liv. Svaret är: Att undervisa om kärlek.

Du utför denna uppgift när du är centrerad och kärleksfull, eftersom du då är en förebild för gudomlig frid. Du behöver inte säga något, skriva någon bok eller jobba som healer för att påverka andra. Du behöver bara vara kärleksfull och medkännande i samspelet med andra. De fridsamma undervisar om frid, uttrycket för gudomlig kärlek på jorden.

   Du fick också se det här kortet som hjälp för att hantera utanförskap, känslan att vara annorlunda, att inte höra till. Som ängel på jorden kan detta vara en av dina första inkarnationer som människa.

Var inte orolig, för du är aldrig ensam på riktigt. Änglarna finns alltid med dig. De vägleder dig, älskar dig och accepterar dig villkorslöst som du är. Det finns också andra jordänglar som lever bland oss, som har en bakgrund och erfarenhet som liknar din. Be dina skyddsänglar att de sammanför dig med likasinnade vänner, så gör dem det.

*Nyckeln till att undervisa i kärlek är att först kunna känna kärlek till sig själv och sitt liv. Gör en lista på allt du tycker om hos dig själv, ta med varje egenskap du kan komma på, stor som liten som du upplever som positiv hos dig själv. Stryk sedan över orden "tycker om" som du har i din rubrik och ersätt det med ordet "älskar" . Läs sen igenom din lista ofta och lägg till mer som du kommer på. Detta blir då en självaccepterande process och kommer hjälpa dig att lära andra att älska sig själva*❤Ha en riktigt upplyftande helg❤

              Kram

10. feb, 2021

Här kommer veckans Enhörningskort med ett budskap till dig❤

 

❤❤❤❤❤❤

Enhörningar påminner oss om vilket som är vårt sanna jag. Medan Änglar jobbar genom vårt hjärta så arbetar Enhörningar med vår själ. Deras horn kan liknas vid en trollstav som strålar ut gudomlig energi. Vart de än riktar sitt ljus startar det upp healing. Detta är inte bara fysisk och emotionell healing utan också healing av själen. De söker upp och healar de djupast liggande såren i själen som kanske plågat dig i många livstider. Om du är redo så kan Enhörningen hjälpa dig att rensa all karma vare sig det är personligt, familje- eller landsrelaterat. Du måste kalla på dem för att få hjälp.
En av de största gåvorna du kan få i det här livet är att ansluta dig till din magnifika Enhörning. De uttrycker och talar alltid om gudomlig kärlek.

❤❤❤❤❤❤

 

FRIHET"Låt Enhörningarna frigöra dig"Det är bara dina egna tankar och känslor kan fängsla dig, så du är uppmanad att vakta på dem idag.


Be sedan din Enhörning att vidröra ditt tredje öga med sitt horn för att hjälpa dig släppa allt det som håller dig fången inom dig själv.


Affirmation;  "Min Enhörning frigör mig från  tankar och känslor som håller mig fången."❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤
            Kram

7. feb, 2021

Här kommer Horoskopet för periioden 8 februari - 14 februari....

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):

Kan vara en vecka då du funderar på olika lösningar av hur du vill ha det i ditt liv, men har svårt för att komma till ett avgörande. Kanske känner du att du inte får den tid för dig själv som du vill ha och då lätt blir irriterad på småsaker till exempel. Försök att släppa alla negativa tankar om och kring dig själv, hitta ut ur din bubbla genom att se på de positiva sakerna som trots allt sker. Om du har möjlighet så sätt dig en stund och meditera och använd dig då av färgerna blått och violett i dina tankar för att få fram det bästa resultatet.
Turnummer:   4-10-15-19-23-28-29 

 


Oxen (20/4-20/5) :

Den här veckan kanske du behöver göra lite förändringar i de uppgifter eller planer du har tänkt. Kanske var det meningen att du skulle få hjälp eller varit flera om vissa saker, men det visar sig att du får göra allt själv. Men bara håll dig lugn, det kan visa sig vara precis den ögonöppnare som du behöver just nu för att stärka ditt självförtroende eller kunna se saker ur en annan synvinkel. Viktigt dock att du inte forcerar saker för att bli klar fort utan att du tar det hela lugnt och systematiskt. Du kommer kanske att göra stor skillnad!
Turnummer:   5-7-14-17-21-25-28

 

Tvillingarna (21/5-21/6):  

För dig som lever tillsammans med en partner kan den här veckan komma att kännas lite låst. En av er (eller båda)  tycker kanske att den behöver lite mer frihet och har svårt med relationen om ni tvingas att vara alltför mycket tillsammans. Kanske extra viktigt nu i dessa tider när många sitter mer eller mindre "instängda" att inte ställa krav på varandra utan försöka låta var och en få känna frihet i vardagen och ägna sig åt det som intresserar er mest. Men att även lyssna på varandra får inte glömmas bort och det utan fördömande eller påpekanden.
Turnummer:   1-4-7-27-29-31-32Kräftan (22/6-22/7):

Verkar bli en fin vecka det här. Kanske kan det bli ett tillskott i kassan eller någon fantastisk gåva från någon. Positiva vibbar kan få dig på ett strålande humör. Har du något som du ser fram emot eller något som du gärna skulle vilja göra, så ta fram den glädje som du skulle känna när eller om det blir verklighet. Det värsta som kan hända är ju att du varit glad i onödan! Kärleken borde få ett uppsving nu också så det är bara att tacka och ta emot. Se fram emot en positiv vecka.
Turnummer:   4-6-7-19-22-25-29
Lejonet (23/7-22/8):  

Förbered dig på stora möjligheter! Man kan säga att lycka kommer av att förbereda sig för att möta kommande möjligheter. Känn in att du förtjänar att vara lycklig. Det kan resultera i en ny kärlek eller återknytande till en tidigare relation.  Verkar bli en gynnsam period nu där det även finns möjligheter att öka på sina finanser.  Lyckligare tider blir mer troliga om du följer din inre röst. Så lita på dina egna inre känslor och var inte rädd för att gå din egen väg.
Turnummer:   8-11-17-20-26-30-33  Jungfrun (23/8-22/9):

Olösta konflikter kan ligga till grund för ditt humör och beteende den här veckan. Det kan vara så att du håller hårt på din egen övertygelse och vägrar att se något ur en annan synvinkel. Kan vara någon relationsförknippad konflikt  eller ha något med lag och ordning att göra. Det är nu dags att släppa alla tankar på det som håller dig låst och blicka framåt. När du väl stängt den dörren bakom dig kommer en ny att öppnas upp, där du får en ny start med ljus och glädje!.
Turnummer:   3-5-7-15-24-28-32
Vågen 23/9-22/10):

Den här veckan kan visa  på ett intresse för healing. Antingen att du utövar den mot dig själv eller till andra, eller tar emot healing från någon. Även kan det finnas ett intresse för alternativ medicin eller mat. Kanske skriver du själv om något sådant och även publicerar detta. Det kan också bli en del förändringar i din jobbsituation som bättre kommer att passa dig. De färger som svarar bäst emot tecknet nu är grönt och brunt. Använd dig gärna av dessa färger vid en meditation för att klara dina tankar.
Turnummer:   1-8-9-11-15-19-21  Skorpionen (23/10-21/11):

Nu kanske det dyker upp oväntade saker som tidigare varit dolda för dig. Det kanske kan kännas som att ridån går ner. Men bara att hämta andan och inse att allting från och med nu kommer att bli så mycket bättre. Relationer har nu stor chans att inledas eller fördjupa en redan pågående relation. Någon har kanske planer på en ny bostad, men tvekar för att det skulle innebära en del uppoffringar från det invanda. Ta dig då tid att lyssna till din inre röst och streta inte emot vad du hör därifrån.
Turnummer:   14-16-18-22-26-30-35
Skytten (22/11-21/12):

Känslomässig vecka kan det bli på många vis men framförallt något riktigt glädjande. Tecken finns på graviditet, kanske är det du eller någon nära anhörig som nu går i väntans tider! Kan också vara inledningen på en känslomässig relation som får ditt hjärta att sjunga. I vilket fall verkar det vara positiva saker på gång den här perioden. Så ta tillvara på dagarna framöver och ta fram den här glädjen vid tillfällen då du behöver fylla på dina positiva energier.
Turnummer:   5-7-8-21-25-28-35 

 

Stenbocken (22/12-19/1):

Något kanske gör dig lite konfunderad eller orolig den här perioden, men det är bara till att lyssna till dina egna känslor för de talar alltid om sanningen för dig. Var inte rädd för att konfrontera ett problem öppet och lita på dig själv. Du kanske känner dig lite trött och nedstämd några dagar, men försök att finna de små guldkornen i vardagen och fokusera på dem så återvänder din energi. Att vistas mycket ute i naturen är en garanterat bra hälsobooster i dessa tider, så ta varje chans du får till att vara ute.
Turnummer:   4-6-9-25-26-28-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):  

En liten varning den här veckan för att bli alltför involverad i någon form av grupper, där du kanske tycker att det är lätt att bara följa med i flowet. Men det är egentligen inte du, du behöver kontrollera fakta bakom det som sägs eller görs för att känna dig säker på att det du gör är rätt. En bra period nu att uttrycka dig kreativt som till exempel - måla -studera- skriva - handarbeta eller vad du nu än kan tänkas intressera dig för. Att hänge sig åt något konstruktivt kan få dina tankar att klarna och att se på omvärlden på ett helt nytt sätt.
Turnummer:   2-4-11-21-26-28-32  Fiskarna (19/2-20/3):

En vecka då du kanske engagerar dig i något som har med en man att göra. Kan vara någon i nära relation men kan också vara någon sorts myndighetsperson. Allt kommer att lösa sig på bästa sätt om du själv bara tar fram så mycket positiv inställning du kan. På samma sätt kan dina drömmar om framtiden besannas då misstro eller negativa tankar stoppar upp flödet. Visst kan det bli lite motgångar på vägen, men de är till för att du ska lära dig och sedan gå vidare på rätt väg.
Turnummer:   1-5-7-11-16-26-35  

❤Ha en fridfull vecka o var rädd om dig❤

                Kram

6. feb, 2021

Änglabudskapet inför helgen kommer från Energy Oracle Cards. Titta på kortet och se hur det utanför de öppna dörrarna visas en värld av lycka och harmoni.

 

❤❤❤❤❤❤Kortet förebådar en positiv förändring i ditt liv. Vare sig du arbetar med någon inre healing, som att bryta beroende, eller försöker göra några yttre förändringar, som att hitta ett nytt boende mm, är det här kortet en signal om att ditt liv öppnas upp och nya möjligheter är på väg att visa sig.


Förändringarna du arbetat med en tid är nu redo att slå ut i blom med fantastiskt resultat så se till att se dina personliga intentioner med fortsatt energi och optimistisk förväntan.

Känner du ibland tvivel på att du ska lyckas så ta till dig den här affirmationen

Affirmation: "Jag är stark, fokuserad och självinriktad. Jag har kraften att skapa underbara nya saker i mitt liv".                            ❤ Ha en underbar helg❤

                                    Kram