Blogg

8. nov, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 9 november - 15 november. Den här veckan är det ett kort från Vägledningar som har dragits för varje tecken.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Veckans kort för Väduren vill ge en signal om att din energi och uppmärksamhet behöver grundas. Att vara ogrundad betyder att din uppmärksamhet riktas för högt upp, som om du inte vore i din kropp. Det behövs en balans mellan att vara "uppe i det blå" och att hålla fokus på tillvaron. Du kan grunda dig genom att vidröra ett träd, gå barfota eller helt enkelt massera dina bara fötter. Var jordnära och äkta i dina relationer och ditt arbete. Försäkra dig om att det du säger eller skriver är väl grundat, praktiskt och lätt att förstå.
Turnummer:   2-3-20-23-29-30-34


Oxen (20/4-20/5) :
Kreativiteten bör öka den här veckan. Du behöver flera sätt att uttrycka din kreativitet på. Du kan söka efter detta både hemma och på jobbet. Du kan skriva, spela musik, slöjda, måla, sy eller göra om där hemma. Det har ingen som helst betydelse vad du tror att andra ska tycka om detta - det som räknas är att du tillåter din inre konstnär att uttrycka sig fritt. Ditt livssyfte och en meningsfull karriär kommer till dig på kreativa vägar som du intte kan föreställa dig just nu.
Turnummer:   1-6-8-9-11-16-32   

 
Tvillingarna (21/5-21/6):  
Kortet menar att du kanske har, eller kommer att,  ändrat inställning på ett sätt som ger ditt liv en ny och mer positiv riktning. Du kanske upptäcker att du nu undviker vänner och sysselsättningar som du tidigare drogs till. Du förtjänar en livsstil och en karriär som stämmer bättre överens med det som intresserar och engagerar dig. Attraktionslagen borgar för att du kommer att manifestera nya underbara möjligheter och relationer. Du inleder en ny fas i livet.
Turnummer:   9-13-17-19-30-32-33


Kräftan (22/6-22/7):
Veckan är utmärkt för att knyta an familjebanden. Ni behöver ta er mer tid för varandra tillsammans och göra något som alla i familjen gläds åt. Det blir alltför ofta så att barn håller på med sitt och de vuxna med sitt även om man finns i samma hem. Men sådant splittrar familjen mer än man önskar. Så att förena familj (eller vänner) i något gemensamt betyder otroligt mycket. Någon familjemedlem kan också behöva lite extra uppmärksamhet och stöd den här veckan.
Turnummer:   12-14-16-28-29-32-33  


Lejonet (23/7-22/8):  
Den här veckan bör du lita på dina inre känslor vad det gäller en relation. Det verkar nu som du är på väg in i en positiv våg där allt kan flyta på om du bara litar på vad du känner. Det sker en positiv förändring i ett pågående förhållande eller ett helt nytt. När du känner dig trygg och älskad innerst inne kommer dina andra reationer att växa och fördjupas.
Turnummer:   6-11-15-17-20-27-29


Jungfrun (23/8-22/9):
Du har kanske gett mycket av dig själv den senaste tiden och då är det nu dags för dig att ta emot. Ta dig tid till att belöna dig själv på ett meningsfullt sätt. Balansen mellan att ge och ta emot är livsviktig om du ska kunna hålla humöret, energin och motivationen  på en hög och jämn nivå. Alla behöver belönas och du är inget undantag. Känn uppskattning över allt du har åstadkommit och försäkra dig själv om att du tillåter dig att ta emot.
Turnummer:   7-9-13-15-19-26-27 

 
Vågen 23/9-22/10):
Den här veckan påminns du om att du inte behöver kämpa för att förstå syftet med ditt liv. Grubbla inte över om du ska byta jobb eller yrke. Följ bara med dit dina naturliga talanger, önskningar och intressen leder dig och ha den medvetna avsikten om att glädja dig själv och andra. Meningen med livet behöver inte definieras eller preciseras. Den är inte en kategori utan en process. Det du gör just nu är en del av ditt livssyfte!
Turnummer:     2-3-19-29-31-33-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Veckan vill ge dig en positiv kick framåt. Händer det ibland att du inte tycker att du räcker till och att du borde göra mer? Nästa gång du känner dig frestad att döma dig själv eller någon annan så kan du istället be för att de ska få vara friska och lyckliga. Det är ett mer positivt tillvägagångssätt som ger självförtroende och harmoni samt läker relationer. Lägg märke till hur mycket bättre du mår om du tänker positiva tankar om dig själv och andra.
Turnummer:   5-11-14-15-21-24-28


Skytten (22/11-21/12):
Kortet vill påminna dig om att attraktionslagen kan hjälpa dig att förbättra en viss situation. Om du klagar och oroar dig så drar du bara till dig mer av samma energi. För att dra till dig det du vill ha behöver du alltså höja dina tankar. Föreställ dig att den speciella situationen har helats och maifesterats på ett helt perfekt sätt. Gör detta ofta, helst flera gånger varje dag. Känn i ditt inre hur tacksam du är för att allt blir som du ville. Detta är det första steget mot att dra till sig det fysiska resultatet.
Turnummer:   1-9-13-18-22-31-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Kortet för veckan vill säga att du gör stadiga framsteg. Ibland är du hård mot dig själv när du jämför dig med andra och tycker att du borde ha kommit längre vid det här laget. Titta istället på hur långt du har kommit, hur mycket du har lärt dig och hur många människor du har hjälpt! Fokusera på de framsteg du gör istället för att kräva av dig själv att du ska vara perfekt. Hylla ljuset istället för att förbanna mörkret och uppskatta dig själv!
Turnummer:   4-14-15-24-30-33-35   


Vattumannen (20/1-18/2):  
Veckan går i den seende kärlekens tecken. Du behöver kanske påminnas om att se dig själv, andra och varje situation med deras ögon. När du fokuserar på kärlek faller allt som inte är kärleksfullt bort. Det är som att skruva upp ljuset för att minska på mörkret. Se bortom det som verkar vara fel, misstag och missförstånd. Se bara kärleken inom varje människa, dig själv inräknad. Se bortom andras personligheter och egon och se istället ljuset i dem.
Turnummer:   4-6-11-12-18-21-27


Fiskarna (19/2-20/3):
Har du känt dig orolig eller rädd sista tiden? Då säger kortet att du har oroat dig i onödan. Oro eller rädsla är en sorts bön som drar till sig sånt som du inte önskar. Släpp din oro för det finns verkligen inte något att oroa sig för. Faktum är att din oro kan bli en självuppfyllande profetia.  Sänd bara kärleksfulla tankar och känslor till det du oroar dig för, på så sätt försäkrar du dig om att högsta möjliga resultat flödar till dig och genom dig utan ansträngning.
Turnummer:   13-17-20-23-31-32-35

❤Ha en harmonisk och fin vecka❤

                Kram

 

 

 

7. nov, 2020

Här kommer Helgens Orakelkort med budskap från Änglarna;

 

❤❤❤❤❤❤

 

Du är en kraftfull ljusarbetare


"Det är tryggt för dig att vara kraftfull. Din andliga kraft för med sig stora välsignelser när du kärleksfullt tjänar det gudomliga."Det här kortet ser du därför att Änglarna vill hjälpa dig att känna dig bekväm med din andliga kraft. Du är extremt kraftfull, eftersom du, liksom alla andra, föddes som den kraftfulla skaparens avbild. När din avsikt är att ge healing eller en korttolkning, så flödar gudomlig kraft genom dig.


Det är tryggt för dig att känna och kanalisera denna kraft, eftersom den inte är personlig eller har någon egoistisk drivkraft. När du har för avsikt att använda gudomlig kraft i kärlekens tjänst så upplever du harmoni i allt du gör. Ju mer bekväm du är med din andliga kraft, desto starkare och jämnare flödar den genom dig.

 

❤Ha en fin helg❤

       Kram

4. nov, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas  i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤

 

NOSHÖRNING


"Var stark och modig"


OM=   Dessa kraftfulla varelser kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Deras mod och deras kärlek till Jorden har gjort det möjligt för dem att upphöjas till den femte dimensionen.


Deras själsmission är att agera som en bro mellan Universums Källa och Jorden.  De hjälper människor och djur att ansluta sina Jordstjärnechakran till Lady Gaia (jordmodern) så de kan bli laddade av hennes ljus.  De är representanter av den Gyllene Tiden från Mu och håller i förtroende för oss information, kunskap och visdom från den tiden.  Det innehåller också en helande akvamarinblå flamma som har sitt centrum mellan Jorden, Orion, Sirius, Plejaderna och Neptunus.

 

Noshörningar hjälper Jorden att stiga genom att bibehålla den geometriska strukturen som förbinder den med de uppstigna planeterna.
Deras livsuppgift är att beskära träd eller agera som gräsklippare.


BUDSKAP=   Det här kortet vill påminna dig om att du utför en hel del arbete, speciellt healing,  utan att du vet om att du gör det. Du blir nu ombedd att visualisera den akvamarinblå flamman från Ärkeänglarna Mikael och Mary, och föreställ dig att du står mitt i denna. Detta kommer att aktivera kunskap och visdom, som du är redo för att föra vidare från den Gyllene Tiden från Mu. Du bör känna till att detta är viktigt och att "nyckarna och koderna" från Mu kommer att hjälpa Jorden och de som finns omkring dig till en högre nivå.


Ditt budskap är att röra dig stadigt framåt på din livsväg.  Du ska veta att du utför healing och ansluter platser och människor vart du än går. Människor kanske inte förstår dig men du utvecklar styrka, mod och beslutsamhet. Dessa styrkor kommer till slut att hjälpa dig på din väg mot uppstigning till högre dimension.Som KRAFTDJUR=   Pushar Noshörningen dig till att stå på dig och visa mod när du väl bestämt dig.  Den kan ge dig möjlighet att använda dig av den uråldriga visdomen och en förmåga att lita på dina instinkter.  Uppmanar dig att söka avskildhet och lugn när dina känslor är på väg att ta överhanden.


I DRÖMMEN=   Att se en Noshörning i drömmen kan betyda att du känner dig osäker eller villrådig inför något. Noshörningen vill då att du använder dig av styrka och mod till agera kraftfullt i den fråga det gäller. Det kan även gälla ett problem din partner har och då bör du göra allt för att hjälpa till med styrka och mod.❤Ha en upplyftande tid i den akvamarinblå flamman❤
                               Kram

31. okt, 2020

Här kommer Helgens Orakelkort och eftersom vi inatt kommer att ha fullmåne (blå måne) så valde jag månen ifrån en av Drakarnas lekar;

 

❤❤❤❤❤❤

 

MÅNEN

 

Det kan nu bli en lite känslosam helg/vecka då du kanske brottas med drömmar, fantasier och annat som ligger dolt under ytan. Det är bäst att ge akt på hur du reagerar i vissa situationer då du styrts av dina känslor. Försök gå till djupet för att förstå varför du reagerat som du gjort i vissa situationer för att kunna lägga det åt sidan och få en klarare insikt.


De närmaste dagarna kommer också att utveckla din intuition och mediala förmågor så att meditera en stund varje dag kan ge dig en mycket större förståelse för din livsväg. Du måste våga tro på dig själv och gå din egen väg som du känner är rätt för dig.


Just nu är du på väg mot en större utveckling och du märker snart att allt blir mycket lugnare  och klarare för dig själv och känner hur din kreativitet kommer att öka.

 

❤Ha en fantastisk helg och var rädd om dig❤

                        Kram

28. okt, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

GRIS


"Bibehåll självkänsla och självaktning"


OM= Dessa underbara healers kommer från Plejaderna med en mission att höja frekvensen på land och hos alla varelser. De bär med sig den blå rosen från Plejaderna som symboliserar hjärt-healing och kärlek i deras aura. Medan deras själsmission är att hålla frekvensen på land, hos människor och djur omkring dem hög, ren och klar, är deras arbetsmission att äta oönskad föda och vegetation. Förr i tiden sågs det som ett privilegium att dela sitt hem med dessa rena, utvecklade och smarta djur.


Healingänglarna från Plejaderna och många Ärkeänglar arbetar med Grisarna för att upprätthålla deras självkänsla och självaktning så att de kan fortsätta att arbeta på den högsta möjliga nivån.


BUDSKAP=   Det här kortet vill påminna dig om att komma ihåg hur speciell du är. Din själ behöver vara minst sju-dimensionell för att få tillåtelse att inkarneras till Jorden, och liksom de flesta varelser, när du stiger ner i en fysisk kropp försvinner mycket av din kunskap och visdom. Ditt budskap är att meditera några minuter varje dag och söka efter de gåvor, talanger och kunskap som finns inom dig i din själ. Be sedan om att dessa ska bli tillgängliga för dig för ditt högsta bästa.


Visualisera den blå rosen i ditt hjärta och låt healingen från Plejaderna strömma genom dig och höja frekvensen på din omgivning och vidröra människor med kärlek. Detta kommer att hjälpa dig till att erhålla en känsla av självaktning och ditt sanna värde.
Du påminns om att många Änglar finns runt omkring dig och att några av de mästerliga Ärkeänglarna arbetar tillsammans med dig.


Som KRAFTDJUR= Grisen som kraftdjur vill få dig att inse din egen betydelse. Att du verkligen är speciell och har ett högt egenvärde. Ger dig också mer känsla för att värna om familj och vänner på ett omtänksamt och ödmjukt sätt. Den vill få dig att öppna upp för lek och skratt samtidigt som du känner kärlek från andra och ger tillbaks av dig själv.


I DRÖMMEN=     Drömma om en gris kan betyda att du har fler möjligheter än du trott, bara att öppna ögonen och se det som finns omkring dig. Du ska ta mod till dig och våga gå den väg du själv vill och inte styras av andra. Slappna av det finns alltid lösningar även om du inte tror det just nu.

 

❤Ha en fridfull vecka och njut av dagen❤
                    Kram