Blogg

5. feb, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


"Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig."

❤❤❤❤❤❤

UGGLA


* Lyssna till änglarnas budskap *


Ugglor är fem-dimensionella fåglar från Lakumay, den upphöjda aspekten av Sirius. De bär visdomen från deras hemstjärna i sina energifält. De är kända som visa ugglor eftersom deras energi lämnar informtion till människor och dessutom för att de har stora runda ögon.
Deras själsuppgift är att bibehålla planen av den 5-dimensionella visionen för vår planet när vi rör oss mot den nya Gyllene Tiden. De försöker inpränta detta på människor och djur och inspirera dem att höja sin frekvens.


Ugglor tjänar som lärare. På nätterna samlar de ihop sig på andras områden och förmedlar kunskap och visdom till dem för att hjälpa dem att höja frekvensen. De är mycket beskyddande mot dem. De rensar också bort lägre energier från deras speciella områden och i detta arbete blir de hjälpta av katter.


Några ugglearter ropar eller skriker. Andra brummar, kvittrar, visslar eller gör andra annorlunda ljud. På ett sätt är det här för att kommunicera med sina artfränder, på ett annat är det till för att vibrationen av dessa ljud förmedlar budskap och klok vägledning från änglarna.


Det här är kortet av den kloka läraren, och den råder dig till att använda din kunskap med omsorg. Du meddelar inte bara information! När du kommunicerar så gör energin i din aura att frekvensen höjs hos dem du talar med och hjälper till att upplysa dem. Detta är ett heligt uppdrag.


Börja med att studera hur människor dras till dig och välj dina ord förståndigt eftersom du har mer påverkan än du är medveten om.
Var uppmärksam på att du behöver rensa och rena energin som finns runt omkring dig själv. Det betyder att du måste ta extra hand om dig själv och vila mer. Ge dig själv tid till att ta till dig budskapen från änglarna.


Som Kraftdjur: visar ugglan oss vägen i mörkret. Den hjälper oss att dra isär slöjan av illusioner och se det som verkligen händer och sker. Den hjälper oss att skilja ur och ta beslut. Kalla på din uggla under viktiga händelser i livet. Hon kommer att hjälpa dig att ta rätt beslut. Den vill påminna dig om att vara uppriktig i det du säger till andra då din auraenergi visar dina innersta tankar gentemot andra.


Drömmer: du om Ugglor flera gånger så bör du vara extra uppmärksam på din intution och din inre visdom. Ugglan påminner dig om att ta din magkänsla på allvar för den leder dig i rätt riktning. Ugglan kan oxå vara ett tecken på att du behöver tona in på din egen sanning, vara ett med den och agera efter den.


❤Ha en upplyftande vecka i full harmoni med dig själv❤
            Kram

2. feb, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 3 februari - 9 februari:

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske kan veckan innebära någon form av besvikelse som drar ner ditt goda humör. Men det bör inte vara allvarligare än att någon i din omgivning får dig på andra tankar. Att försöka hitta något positivt i varje situation gör att det hela inte känns så allvarligt som man först tyckte.
Jobb: Du kanske inte känner dig helt på topp just nu och jobbet känns tyngre än vanligt. Men det finns en person i din närhet som du kan vända dig till för att få stöd och hjälp.
Kärlek: Du kanske måste jobba lite med din självkänsla just nu om det är så att du tar åt dig för mycket av lite kritik eller feltolkar ord från din vän.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin så ser det nu ut som att det kan lösa sig på ett positivt sätt.
Turnummer: 2-3-5-12-13-23-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
En riktigt fin vecka förutspår korten. Det verkar som du lyckats med de uppgifter eller situationer som du nu har fullbordat. Men det gäller att inte luta sig bekvämt tillbaka och tycka att nu behöver jag inte göra mer. Ta dig en stund att gå ut i naturen så ofta du kan för att hålla igång kropp och själ.
Jobb: Allt verkar bra på arbetet och inte mycket att oroa sig över där. Dock en liten varning för att inte lita blint på alla kollegor.
Kärlek: Allt tyder på en bra relation rent allmänt.
Ekonomi: Du har kanske en plan på hur du ska lösa din ekonomi. Det ser i alla fall ut som att dina ekonomiska mål kommer att nås ganska snart.
Turnummer: 12-16-18-21-27-28-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du kan komma att möta en situation genom nyheter eller meddelanden som enligt dig inte är moralisk. Även om du inte uttrycker din åsikt så tänker du nog att det här inte är riktigt rätt. Men var först säker på att du uppfattar situationen på rätt sätt då har du förmågan att hitta kreativa lösningar på det hela.
Jobb: På jobbet finns flera möjligheter, och det är endast din fantasi som kan sätta begränsningar. Det är också möjligt att du får ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Nu kanske du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig. Hos en del kan det nu finnas bröllopsplaner.
Ekonomi: Pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt om du inte ser över din ekonomi.
Turnummer: 2-6-11-12-15-27-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Kan vara så att en önskan du haft en längre tid nu går i uppfyllelse! Det inger dig en känsla av lycka och förhoppningar. Detta kan innebära ett barns födelse, en graviditet eller något som du önskat för att kunna påbörja en förändring i din situation.
Jobb: På jobbet är stämningen riktigt bra. För en del kan det här innebära början på ett nytt arbete.
Kärlek: För singelpersonen kan det nu betyda att du kommer att träffa någon på en fest. För en del kan det nu bli fråga om bröllop eller planering av sådant.
Ekonomi: Har du uppfyllt dina ekonomiska mål är det nu tid för lite firande, släppa alla bekymmer och bara ha det trevligt.
Turnummer: 1-4-6-7-21-25-28

 

Lejonet (23/7-22/8):
En tid har du kanske känt det som att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet. Men ta det bara lugnt du kommer snart att ta kontrollen över situationen och gå vidare. Tänk bara positivt att allt kommer att bli bättre och att din situation inte varar för evigt.
Jobb: På jobbet känns det som att allt rullar på i sin vanliga lunk och du kan tycka att det är väldigt enformigt. Men även här kommer snart förbättringar och du får tillbaka din glädje igen.
Kärlek: Om du har en partner kan tiden nu vara inne att göra en resa tillsammans. Någon ny kärlek verkar inte sannolikt för singelpersoner just nu.
Ekonomi: Efter en tid av ekonomiska problem, inser du nu att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp. . Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 2-3-7-20-21-24-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kanske du önskar att det skulle hända lite saker! Men ibland är det bättre att avvakta än att kasta sig in i något helt impulsivt annars kanske det kostar mer än det smakar. För en del är det nu kanske dags att avsluta något med någon form av firande.
Jobb: Du har stor potential till att nå framgång inom ditt arbete. Du och dina kollegor arbetar tillsammans i en grupp och atmosfären är väldigt bra den här veckan.
Kärlek: Du som är singel kan nu möta någon på en fest. Om du har en partner kan det vara planering av en resa eller till och med bröllop.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem verkar nu kunna lösa sig. Det kan vara dags för lite firande och släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 6-16-19-20-23-24-29

 

Vågen 23/9-22/10):
Något helt nytt kan inträffa nu som leder dig framåt i din personliga utveckling. Det kan innebära oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Lite prövningar och svåra val kan det dock innebära, men om du lyssnar inåt dig själv så känner du klart och tydligt vilket som är den rätta vägen för dig.
Jobb: Du tar kanske en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare det du vill. Du kanske har svårt att göra ditt val men det är viktigt för dig att hitta en lösning till att komma vidare nu.
Kärlek: Det kan nu dyka upp en tillfällig romans. Men i nuläget kan det vara svårt att besluta sig för om det här är den rätta.
Ekonomi: En stor förändring kan komma att äga rum som är spännande. Även om du inte riktigt vet hur din ekonomi kommer att se ut om några månader eller år, vet du att du är på rätt väg. Låt inte andra blanda sig i din ekonomi.
Turnummer: 1-8-16-18-21-27-30

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nya energier drar in över tecknet. Nu kan det bli en nystart eller en helt ny början. Alternativen är många såsom ett meddelande om en snar flytt, nytt företag, studiestart eller nytt jobb. Det finns tillfälle att förverkliga idéer och önskningar inom snar framtid. Men det gäller att inte impulsivt kasta sig in i något "bara därför att". I alla händelser måste man noggrant överväga innan beslut fattas.
Jobb: Du kan nu få ny inspiration på ditt arbete och dina prestationer ger dig framgång.
Kärlek: Har du en partner kan det nu vara så att ni gör upp några resplaner eller kanske det väntas tillökning inom kort. För singelpersonen kan en ny passion flamma upp.
Ekonomi: Någon kanske satsar på ett nytt projekt som så småningom ger avkastning. Ekonomiska problem bör nu kunna lösa sig.
Turnummer: 3-5-12-15-20-24-28

 

Skytten (22/11-21/12):
Om du haft en lite jobbig period med sömnlösa nätter eller oro, kan nu helt nya möjligheter dyka upp. Det kan vara ett oväntat möte med någon som du känner mycket starkt för. Eller kan vara den som du har ett förtroligt samtal med som gör att din oro skingras och du kan se förbi eventuella svårigheter. Allt verkar lätta och du känner hur glädjen återvänder.
Jobb: Nu finns alla möjligheter för dig att känna större glädje i ditt arbete. Kanske du får en extra nära relation till en arbetskollega.
Kärlek: Det kan vara så att du nu träffar på en person som du attraheras väldigt mycket av. Möjligheten finns att det kan utvecklas till en romantisk relation.
Ekonomi: Om din ekonomi varit hopplöst i botten ett tag, kan det nu bli så att du får hjälp med att ordna upp allt till det bättre.
Turnummer: 4-7-8-12-23-29-30

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Stress och hårt arbete tar på krafterna. Om du känt av detta så bör du nu ta en andhämtningspaus. Rensa hjärnan och få ro i kroppen, så kan det bli så att du nu får en helt ny insikt om hur du kan förbättra din materiella standard utan att jobba för mycket. Dags för en ny investering kanske som kommer att ge utdelning framöver.
Jobb: Finns det möjlighet så ta några dagars ledighet nu och ladda batterierna. Kanske dyker det upp ett nytt erbjudande på jobbet.
Kärlek: Nu kanske du träffar någon som du utvecklar en djup relation med. Det kan vara kärlek eller en djup varaktig vänskap som du vårdar ömt.
Ekonomi: Pengar kan vara på väg. Möjligtvis gör du en investering i något som ger dig god utdelning i framtiden. Kanske aktier, fastighet eller annat.
Turnummer: 2-3-4-10-25-27-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu kan det bli en tid av överväldigande lycka och framtidshopp. Men för att nå dit finns det kanske någon situation som behöver ses över med förlåtelse för att du ska kunna få den här befriande känslan. Så försök se på ditt eventuella problem med nya infallsvinklar och hitta orsaken.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du nu komma att få en ny idé som ger dig hopp om framtiden. Har du jobb så flyter allt på bra med vänliga kollegor.
Kärlek: Är du singel kan du komma att möta någon på en fest ganska snart. För par kanske man får jobba lite med sitt förhållande men med ditt goda intellekt och intuition löser allt sig till det bästa.
Ekonomi: Har du behövt ta till lite ovanliga lösningar för att få bukt med ekonomin, finns nu möjligheten att du kommer i mål och du kan fira.
Turnummer: 1-14-23-26-27-30-31

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Nu kan det vara tid för lite kompromissande i någon situation. Det kan vara planer för framtiden eller planerandet av någon resa eller annat. Möjligtvis lägger du lite för mycket argumenterande på detaljer, men det går att lösa om du släpper fokuset på små ting och istället ser helheten i situationen.
Jobb: Du som trivs med ditt arbete kan nu göra små framsteg där. I annat fall kanske det är dags att se över möjligheterna till ett annat jobb.
Kärlek: Du och din partner kan nu planera för framtiden. Relationen verkar vara stabil och blir långvarig om ni inte låter er påverkas av små detaljer.
Ekonomi: Lite framgång på det ekonomiska området kan vara på gång nu. Långsiktigt blir ekonomin allt bättre.
Turnummer: 3-4-5-14-21-27-29

 

❤ Ha en fin och harmonisk vecka ❤

           Kram

1. feb, 2020

Här kommer helgens Orakelkort med övning till det så viktiga Kronchakrat:

 

❤❤❤❤❤❤

 

KRONCHAKRAT

 

"Var uppmärksam på dina idéer. De är gudomlig vägledning som har sänts som svar på dina böner."

 

Genom det här kortet vill änglarna be dig att lita på och följa upp de idéer som du nyligen har fått. De är svaren på det du har sökt i din nuvarande situation. Du vet redan nu sanningen och det bästa sättet att gå tillväga. Lita på denna vägledning och handla på ett lämpligt sätt. När du hedrar dina idéer svarar Universum med att skicka ytterligare stöd till dina hälsosamma förändringar i livet.


Det här kortet är också ett meddelande om att du ska rena kronenergicentret, det chakra som styr din förmåga att länka till Universums kollektiva visdom.


Ditt kronchakra kan blockeras om du avfärdar din inre vägledning som, önsketänkande eller allmän kunskap. Kom ihåg att geniala idéer började med dagdrömmar som utvecklades till underbara intentioner.

Övning:
Ärkeängel Uriel (vars namn betyder "han som är gudomligt ljus" , är den gudomliga visdomens och kunskapens ängel. Sitt lugnt och stilla och säg:


"Ärkeängel Uriel kom till mig nu för att rensa och balansera mitt kronchakra. Jag ber dig hjälpa mig att stärka min tro på och tillit till idéer som kommer till mig. Hjälp mig att förverkliga mina gudomligt vägledda idéer."

 

❤Ha en upplyftande och idérik vecka❤
           Kram

29. jan, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 


Alla hundarter - vargar, rävar, inhemska hundar och andra - härstammar från Sirius där den Heliga Gyllene Strålen bevaras. De inkarneras för att sända ut denna strålande energi av ovillkorlig kärlek till Jorden och vidarebefordra detta rena ljus till andra djur och människor. Hundar lär sig här främst om olika sorters familjestrukturer.


När du ser det här hundkortet är du uppmanad att titta på strukturen i ditt eget familjeliv och din relation med vänner, så även med arbetskolleger. Är ni lojala mot varandra? Relaterar ni till varandra för det högsta bästa ? Är du disciplinerad eller kaotisk i din livsstil ? Din familj återspeglar dig, så är du lojal mot dig själv ? Gör du dina val utifrån det högsta bästa ?


Som Kraftdjur: så vill Hunden påminna dig om att andlig disciplin är grunden för sann lycka och glädje. Det är uppstigningens grundsten. Den vill att du ska veta att när du konsekvent övar på dina andliga tekniker kan du bli följsam, modig och utveckla en känsla av äventyr och upptåg. Hela ditt liv kan utvidgas baserat på den här solida grunden, eftersom självkontroll ger säkerhet. Du kan sedan vandra vidare i glädje och lycka. Ditt kraftdjur pushar dig till att öva på dessa egenskaper.


Drömmar: Drömmer du om lösspringande hundar flera gånger, kan det innebära att du har någon rädsla inom dig, tex. kan du känna dig rädd för hundar, otillräcklig, rädd för att öppna ditt hjärta, tro att omvärlden är ett hot mot dig osv. Läs då här ovan om hunden som kraftdjur och känn in det som den vill ge dig av glädje och lycka. Släpp in vänskapen i ditt liv och låt ditt hjärta tala. Öppna ditt hjärta för omvärlden.

 

❤Ha en helt underbar vecka❤
          Kram

26. jan, 2020

Här kommer veckans Horoskop för perioden 27 januari - 2 februari

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du är en naturlig rådgivare som lyssnar till människor och erbjuder dem tröstande och vänliga ord som kommer ur dina erfarenheter. Öppna ditt sinne för andras idéer och acceptera dem som är annorlunda än du. Någon som du fullkomligt kan lita på kan ge dig ett förträffligt råd; följ hans eller hennes förslag noggrant. Det kan bli tal om välgörenhetsarbete eller liknande.
Jobb: På jobbet verkar allt fungera bra. Du är omtyckt och gör ett bra arbete.
Kärlek: Du och din partner verkar trivas mycket bra tillsammans och relationen kan nu fördjupas ännu mer.
Ekonomi: Nu kan du kanske förvänta dig en ökning av dina inkomster, kanhända en lönehöjning eller att dina varor blir sålda.
Turnummer: 1-2-3-5-23-32-34

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske är du nu nära slutet av en arbetsuppgift eller vid en vägkorsning, på tröskeln till att göra en viktig förändring. Korten tyder på att det är dags att granska och göra någon form av utvärdering. Var lugn, och var viss om att du har förberett dig väl. Rättsliga situationer löses till din fördel. Dessutom kan du nu lyckas med någon form av examen eller certifiering.
Jobb: Kanske är du lite villrådig angående jobbet. Du är inte riktigt säker på om det här är rätt för dig.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation betyder korten att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Det kanske kan bli en period när ekonomin inte riktigt räcker till det som du tänkt dig. Ha tålamod det kommer att bli bättre.
Turnummer: 1-4-6-18-22-24-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske är det en situation som inte har lösts på det sätt som du hade hoppats, men du kan försöka igen. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon i situationen är inte hederlig. Granska allas motiv, även ditt eget, och gör vad du kan för att främja en acceptabel lösning.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan just nu innebära en utmaning i sig. Ingenting kommer lätt till dig för tillfället, men bättre tider kommer.
Kärlek: Ditt förhållande verkar nu ha blivit stabilt. Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen kan fördjupas.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett bra sätt.
Turnummer: 6-8-13-18-19-26-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
En otroligt positiv vecka visar korten på nu. Härlig gemenskap med familj och vänner. Allt tyder på en glädjefull period. Det kan också vara så att något väldigt stort och fint kommer att inträffa inom de närmaste månaderna, något som kanske tar sin början den här veckan. Så njut av varje tillfälle som ges nu.
Jobb: På jobbet ser det ut som du är omtyckt av dina arbetskollegor. Inget smolk i bägaren syns i korten nu så allt går din väg. Är du arbetslös kan du nu finna en inkomstkälla av något slag.
Kärlek: Är du singel så finns nu möjlighet att du kan träffa någon inom kort. I relationer ser det ut att fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är stabil och i balans nu. Inom de närmaste månaderna kan det bli en förändring till det bättre.
Turnummer: 4-5-7-10-12-20-22

 

Lejonet (23/7-22/8):
Du känner dig kanske lite otålig den här veckan. Något viktigt är på gång nu och du måste agera nu. Det kan vara så att du kommer att ha ett viktigt samtal och dina förväntningar är stora. Korten tyder på en lyckosam utgång av detta. Korten kan också stå för en resa, nya vänner och nya erfarenheter. Det som sker sker snabbt och till din fördel.
Jobb: På jobbet kan du få en nära gemenskap med en kollega. Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Den här veckan kan du möta någon som du redan känner och tycker om. I relationer kan det bli ovanligt mycket skriftlig kommunikation.
Ekonomi: Dina ekomoniska problem kan lösas, men du måste agera nu. Du kanske måste be någon som du litar på om hjälp.
Turnummer: 1-4-20-27-28-31-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
En härlig vecka ligger framför dig. Fin gemenskap med familj och vänner. Du behöver nog koppla av lite mer så passa på att göra något roligt tillsammans med dem du tycker om. Ett trevligt budskap kan dyka upp nu, kanske gäller det bröllop eller ett barns födelse. Det gäller att ta vara på de lyckliga stunderna och koppla av från betungande arbetsuppgifter eller liknande.
Jobb: Har du det kämpigt på jobbet så ska du veta att det inte är ditt fel. Ha lite tålamod så kommer snart allt att kännas bättre. Eller dags för ett nytt arbete.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation betyder kortet att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar vara uppfyllda och allt löser sig om du fortsätter hålla ordentlig koll på slantarna.
Turnummer: 12-14-15-18-25-31-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Utmaningar är till för att klaras av. Du har den kraft som behövs för att ta dig igenom de utmaningar som du ställs inför. Har du svårt att veta vad som krävs är det nu läge för meditation, där kan du finna svaret inom dig själv. Du kan då få den energi som behövs för att agera i en viss situation. Det kan t.ex. gälla nytt projekt eller nytt jobb. Ibland kan korten stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Detta ser ut att bli framgångsrikt.
Jobb: På ditt jobb kan du nu känna dig stressad, eller otillfredsställd. Kanske är det dags för ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt. Ibland kan korten stå för ny inspiration, ny energi och nya tag.
Kärlek: Korten kan stå för en ny passionerad relation, men kan också stå för födelsen av ett barn.
Ekonomi: Ekonomiska problem är något som gör dig orolig men lösningar finns bara du ser dem. Den som nu startar ett nytt projekt kommer det att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 7-8-11-15-21-33-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nu verkar tiden vara inne då du kan uppnå dina mål. Det har kanske funnits lite motstånd på vägen och det har inte känts som det varit rätt tidpunkt att förverkliga dina drömmar. Men nu finns möjligheten där om du bara känner dig redo så sätt igång. Det kan snart bli dags för att fira att du tog steget.
Jobb: Har du känt oro för ditt arbete, för att bli arbetslös eller inte få de arbetsuppgifter som du vill ha. Då kan du sluta oroa dig för allt kommer att lösas till det bästa för din del.
Kärlek: Det ser ut som att problem i kärleksrelationer nu klaras ut och att du och din partner får ett djupare samförstånd i ert förhållande.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu bli verklighet. Har du kämpat med att få ordning på inkomster och utgifter finns nu kanske möjlighet att fira eller köpa något till dig själv.
Turnummer: 1-2-8-10-14-15-20

 

Skytten (22/11-21/12):
Att hitta rätt balans handlar den här veckan om. Det kan gälla balans mellan jobb och kärlek, jobb och studier mm., eller helt enkelt din inre balans. Ut i naturen och ta in allt det vackra som finns runt omkring eller om du mediterar eller utövar yoga så är det ett bra sätt att hitta balansen i tillvaron.
Jobb: Du arbetar för framtiden, och det du gör nu kan även andra ha glädje av i framtiden. Arbetet kan vara långsiktigt och kräver en hel del tålamod. Men det är det värt i slutändan.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du är intresserad av bör du inte ha för bråttom att inleda ett förhållande inom de närmaste veckorna. Det kan vara så att detta är en övergående förälskelse eller att personen inte menar allvar.
Ekonomi: Dina inkomster och utgifter brukar som regel gå ihop. Nu ser det ut som att dina inkomster kommer att öka även om det blir på lite sikt.
Turnummer: 3-6-7-8-26-28-29Stenbocken (22/12-19/1):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär ... ditt hem .. eller i din framtidsplanering. Det finns också tecken på en resa inom kort.
Jobb: Ditt arbete kanske innebär flera helt olika arbetsuppgifter. Korten kan betyda att man för tillfället har flera bollar i luften. Försök hitta en bra balans för att undvika stress.
Kärlek: Har det varit en tid av problem i relationen, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 5-7-16-17-18-22-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det finns inget som är omöjligt. Även om du kanske har fått den känslan just nu så kan du hitta andra vägar att gå. Det kan vara så att du behöver tänka om på något sätt. Du har kanske fastnat i fel tankebanor. Slappna av och meditera i lugn och ro så kommer svaret till dig.
Jobb: Har det blivit något tillfälligt hinder i jobbet och det känns som problemen hopar sig. Öppna ögonen och sök efter nya lösningar för de finns alldeles nära.
Kärlek: Om någon blandar sig i din kärleksrelation och har åsikter som inte gagnar dig, så är det dags att ta kommandot och tala om vad du anser om personen ifråga.
Ekonomi: Tycker du att pengarna inte kommer in fort nog, så är det dags att du ser över din ekonomi. Det vill till att planera så de pengar du har nu räcker till nästa gång. Detta är något som bara du själv kan åtgärda.
Turnummer: 7-10-20-21-26-27-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Ny energi, nya möjligheter! Ja korten är så positiva som de bara kan bli. Så passa på att njut av tillvaron och glädjen tillsammans med vänner och familj. Du kan gå som i ett glädjerus framöver så passa på att ta till dig nya idéer och tillfälligheter som kan dyka upp nu. Detta kan du sedan vidareutveckla till att skapa en trygg och stabil framtid.
Jobb: Det kan vara ett helt nytt jobb på gång nu. Men den som är i jobb nu känner sig bekväm i sitt arbete och är omtyckt av arbetskamrater.
Kärlek: Ny romans! ja, nu kan det slå gnistor ordentligt om du träffar på rätt person. Det kan också vara så att ett barn föds nu, om inte du själv så kanske någon nära släkting eller vän.
Ekonomi: Att inleda något nytt projekt eller företag verkar vara fördelaktigt just nu. I övrigt ser ekonomin ut som att "man har så man klarar sig".
Turnummer: 1-4-5-6-13-14-27

 

❤ Ha en fantastisk vecka ❤

       Kram