Blogg

9. jan, 2019

 

 

"Nu är grottan upplyst med magiskt ljus. Skatterna gnistrar i sin fulla potential. Ägget har kläckts och dess öde är förseglat. Genom att integrera motsatser, har Draken bekräftat sin egen identitet och angett sin nya resa. Slutet på det här äventyret blir början på ett nytt."

 

 

Ljuset vänder åter och ett nytt år med massor av oskrivna blad ligger framför dig.

 

 


Hela världen ligger öppen och cirkeln sluts. Detta är fulländning och visar på framgång, lycka och karmiska möten. Du njuter och leker, har kul och upplever glädje och lycka. Det här är en bra tid att uppnå dina mål.


Du ser tillbaka på din resa och inser vilka lärdomar du lärt dig och känner tacksamhet över detta. Du har blivit visare, starkare och vet att genom prövningarna i denna cykel så har du blivit starkare.

 

 

Du går in i en period av framgång inom alla områden av ditt liv. Nya möjligheter uppstår. Allt blir till det bästa och du får hjälp uppifrån av universum.


Din styrka idag ligger i att du känner dig fri. Du har tagit dig till slutet av en cykel och nu väntar nästa. Fortsätt engagera dig i andra och njut av dagen!

 

HjärtaHa en magisk, ljus och glädjerik veckaHjärta

      Kram

6. jan, 2019

 

Här kommer veckans Horoskop för 7 januari - 13 januari

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med ett positivt synsätt drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):


Den här veckan bjuder på en känsla av trygghet. Spänningar och oro som du kanske känt av tidigare är nu som bortblåsta och ersätts med lugn och förnöjsamhet. Vad som får dig att känna så här kan ha olika orsaker. Kanske kan det ha med någon relation att göra eller kan det vara så att du känner dig nöjd med dina materiella tillgångar. Det nya året som vi nu inlett ger oss också extra positiva influenser som gör allt så mycket lättare bara du har rätt inställning.
Jobb: Du har stor potential vilket kan leda till framgångar inom ditt arbetsval. Se bara upp med ditt temperament så du inte säger något du får ångra sen.
Kärlek: Kärleken kan slå till med full kraft för en del i tecknet nu.
Ekonomi: På det ekonomiska området kan du nu uppleva framgångar, använd din kreativa sida.
Turnummer: 1-4-5-8-17-22-34


Oxen (20/4-20/5) :


Kanske känner du dig lite tyngd av allt för stort ansvar för tillfället. Men det verkar som vindarna vänder och du plockar till dig de positiva energier som det här nya året för med sig. Det kan komma en större förändring till det bättre nu om du bara skakar av dig gamla energier som håller dig tillbaka. Det kan bli en period av tur och framgångar nu. Du kan nu vända blad och fortsätta framåt utan att se tillbaka på sådant som har varit.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd.
Kärlek: Nu finns möjligheten att du kommer att möta någon av en slump. Relationen kommer att få en otroligt karmisk prägel.
Ekonomi: Det kan vara så att det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser! Det finns i så fall en lösning om du ser på situationen ur en ny synvinkel, eller tar hjälp från någon du litar på.
Turnummer: 3-5-11-13-15-30-35


Tvillingarna (21/5-21/6):


Nu är en bra tid för att sätta igång med något som du kanske har funderat på en längre tid. Det kan till exempel vara en hobby som du nu vill utöka till något mer givande. Kanske är det dags att gå någon kurs eller vidareutbildning inom något område du intresserar dig för. Tiden är gynnsam för att sätta igång med nya projekt. Är du en person som fokuserar hårt på detaljer så behöver du nu släppa lite på detta för att kunna gå framåt på det sätt du önskar. Jupiters inflytande det här året ger dig många fina upplevelser.
Jobb: På jobbet kommer en del händelser att plötsligt ändra ordning och inriktning, förhoppningsvis till det bättre.
Kärlek: Tillfällig romans säger korten, men behåll ditt sunda förnuft för det verkar som sagt vara tillfälligt.
Ekonomi: Du har kanske en plan vad gäller din ekonomi, håll fast vid den och Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter.
Turnummer: 2-5-6-22-26-28-32


Kräftan (22/6-22/7):


Känner du dig ofta bromsad och blockerad av omgivningen? Ta reda på vad som ligger till grund för dessa negativa tankar så att du kan ta dig loss. Korten uppmanar dig att ta itu med dina intressen samt att utmana ditt intellekt så du inte fastnar i dina egna tankar. Det nya året med Jupiter i bästa tänkbara position kan ge dig många positiva energikickar under året. Så ta tillvara på dessa energier när du känner av dem och du kommer uppnå strålande resultat, såväl mentalt som fysiskt.
Jobb: På jobbet kan du komma att njuta av en del framgångar.
Kärlek: Den här veckan är det ganska händelselöst på kärleksfronten.
Ekonomi: Du behöver kanske bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-7-8-9-22-30-34


Lejonet (23/7-22/8):


Det kan bli en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del kan vara skrämmande, andra är storslagna. Korten brukar dyka upp när man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi. Eftersom fantasi och kreativitet flödar just nu så försök istället omsätta denna fas i något praktiskt, skapande, så återsäller du balansen.
Jobb: Det kan dyka upp något hinder i din arbetssituation eller kan det vara så att du nu funderar på något annat jobb.
Kärlek: Det händer inget speciellt i kärleksrelationer just nu, kanske behöver du lite egentid för att hitta balans och harmoni igen.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv så se till att inte spendera mer än du har råd med på nöjen och liknande.
Turnummer: 5-14-19-20-23-24-35


Jungfrun (23/8-22/9):


En härlig vecka för Jungfruns tecken. Familj och vänner verkar vara det som du fokuserar mest på nu och du känner stort stöd och kärlek från dem. Så många positiva energier finns i din närhet som gör att du känner tacksamhet inför det kommande året. En känslomässig tillfredsställelse och din fantasiförmåga kan få vingar och ta dig till nya oanade höjder av lycka. Ta tillvara på din kreativa energi den här perioden som nu kan blomma ut för fullt.
Jobb: På jobbet är atmosfären behaglig och vänlig och du har möjlighet att träffa nya människor där.
Kärlek: Det ser ut som ni är redo att göra planer inför framtiden just nu.
Ekonomi: På det ekonomiska området kan du nu göra säkra framsteg.
Turnummer: 3-7-11-12-23-29-32


Vågen 23/9-22/10):


Fortsätt på den inslagna vägen med det som du nyligen påbörjat! Var dock beredd på att det kan bli en hel del jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta eventuellt kommande motgångar och slåss för det du tror på. Den här perioden får du också stor hjälp av de positiva energier som just nu finns omkring dig. Det kanske finns en del problem att lösa, men du kommer att klara av dem och känna stor tillfredsställelse sedan.
Jobb: Du tar nu kanske en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se till att dina drömmar om kärlek inte är orealistiska. Släpp lite på de krav du har för att kunna hitta den rätta.
Ekonomi: Kanske behöver du nu granska din ekonomi lite extra noga.
Turnummer: 4-7-8-16-17-33-35


Skorpionen (23/10-21/11):


Ditt tänkande har varit rastlöst, och tagit väldigt mycket energi. Du har mycket grubblerier och en hel del känns tungt och jobbigt. Kanske upplever du att du kört fast mentalt och ser inga vägar ut ur din situation. Men du kommer börja se ljusglimtar och nya fina dörrar kommer öppnas för dig. Ett avslut av det som varit jobbigt, du har klättrat ända till toppen och nu ser du ljuset framför dig, du har tagit dig igenom det som var svårt och jobbigt och kan nu se på det ur en annan synvinkel.
Jobb: Om du sökt nytt arbete, har du nu chans att få det.
Kärlek: Du kanske träffar på en man med god ekonomi. Han är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Känns det jobbigt med ekonomin borde du kanske ta hjälp av någon du litar på för att få ordning på det hela.
Turnummer: 4-10-16-24-30-32-35


Skytten (22/11-21/12):


Dina framsteg i det som du nu håller på med är kanske små men säkra. Allt kommer att bli bättre, men det tar lite tid. Har du planerat en resa och det hittills varit något som hindrat dig så kommer nu detta att lösa sig till det bästa. Nu är det en tid för klarsynthet och du har förmågan att se saker i ett större perspektiv. Det är dags att öppna ditt medvetande mot mer harmoniska vägar. En ny period i livet tar sin början och här är det viktigt att du släpper taget om gammalt och börjar välja nya livsvägar.
Jobb: På jobbet är inte allt som det verkar vara så kan finnas skäl att vara lite på sin vakt.
Kärlek: Kärlekslivet är harmoniskt om du bara tänker på att ge lika mycket som du får.
Ekonomi: Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig på den ekonomiska sidan.
Turnummer: 1-2-12-20-23-26-29


Stenbocken (22/12-19/1):


En del förändringar kan nu komma till stånd. Kanske kan det ge dig lite utmaningar, men med hjälp av de positiva energier som nu finns omkring dig kan det här bli något riktigt bra. Bestäm dig för att göra något gott och bra utifrån den situation som uppstått och som du kanske befinner dig i. Då kommer du får mer kraft och energi att fokusera på att komma på rätt bana igen. Var tålmodig, det finns trots allt oanade möjligheter.
Jobb: Dina chefer kan komma att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig. Korten är lovande för både arbetslösa och anställda.
Kärlek: Relationer bör fungera harmoniskt nu. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Du gör ditt bästa av din ekonomi. Du är dessutom generös och delar gärna med dig.
Turnummer: 4-5-11-12-14-18-23


Vattumannen (20/1-18/2):


Nu verkar det som allt tillfälligt står stilla och att en tid av väntan har inträtt i ditt liv. En känsla av att livet är tråkigt och inget verkar intressant kan smyga sig över dig. Dina tankar vill nu gärna vara på en händelserik plats någon annanstans. Du strävar nog efter balans och och vill ha kontroll över en situation. Vill känna att du står stadigt inför förändringarna som nu ska börja ta form. Så se då hur mycket du redan har klarat av och tagit dig igenom och se att du verkligen är mästaren i ditt liv och över vilken riktning det tar.
Jobb: Även på jobbet kan det kännas om att det är inget roligt och spännande som händer längre.
Kärlek: Kanske har det varit lite ansträngt inom relationen en tid, det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu,
Ekonomi: Mycket energi kanske läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Men med en hållbar budget så slipper du denna gnagande oro jämt. Så ta tag i saken nu.
Turnummer: 3-4-9-24-29-33-35


Fiskarna (19/2-20/3):


En härlig tid då du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Detta blir ditt då du inser din förmåga att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du har den skicklighet och den disciplin som behövs för att nå dina högsta mål. Använd takt och diplomati i dina relationer med andra människor. Viktigt att stå emot impulsiva handlingar just nu, och hålla dig till planeringen vilket gör att du når ditt mål snabbare.
Jobb: Allt faller på plats så som man önskat sig på jobbet just nu.
Kärlek: Det kan hända att du känner dig blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation för tillfället.
Ekonomi: Finns det problem i din ekonomi är det viktigt att göra en ordentlig granskning nu.
Turnummer: 3-7-11-14-15-21-23

 


HjärtaHa en fantastisk vecka och ta vara på ljusglimtarnaHjärta

      Kram

5. jan, 2019

Helgens Orakelkort blev ett tarotkort ur Circle of Life ...

 

Fick bara för mig att dra ett kort ur tarotleken Circle of Life som helgens Orakelkort så här kommer det ...

 

Bilden föreställer en satyr som doppar sin stav i den magiska elden. En regnbåge flyger ut ifrån elden och försvinner upp i skyn. En salamander sitter på satyrens rygg, det verkar som den ler åt den magi som den ser.


Hur kan satyren veta den rätta magiska formeln eller kraften som behövs för att få ut regnbågen ur flammorna? Handen håller elegant i staven på ett sådant sätt som visar på övning och balans. Hon har säkert gjort det här många gånger och har förmågan att dra ut magin framför sin publik, även om den är ganska liten. Båda verkar uppskatta denna uppvisning av kreativa krafter.


Budskapet som det här kortet har är att finslipa dina kreativa talanger så att de inspirerar alla som bevittnar dem.


Så ta kommandot, visa din eldiga personlighet och fokusera och öva på din kreativa sida ! 

 

HjärtaHa en härligt kreativ helg Hjärta

       Kram

2. jan, 2019

 

DRAKE AV ÖVERFLÖD

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

 

Något nytt kan nu vara på väg in i ditt liv. En dröm som du länge haft kan vara på väg att manifesteras. Detta är en tid att tänka över vad man verkligen vill ha eftersom man nu kan få det att hända. Ett tillskott av positiv energi gör att du kan se resultat av ditt hårda arbete och tålamod. Du känner dig full av optimism och är i kontakt med ditt hjärtas önskningar. Är du villig att ge av dig själv till andra kommer det att ge dig stor glädje att göra det.

 

 


Var öppen för överraskningar och positiva förändringar. Det handlar nu mycket om balans mellan att ge och ta emot. Kanske ger du bort mer än du får tillbaka. Det kan komma ett ekonomiskt tillskott, eller att man betalar av skulder, att man delar med sig, att man hjälper någon eller får hjälp av någon annan. Det blir en positiv period för alla som delar med sig av livets goda i smått som stort.

 

HjärtaHa en fantastisk och insiktsfull veckaHjärta

      Kram

30. dec, 2018

 

Varje år har du ett kort ur Tarotlekens Stora Arkanan som visar dig vilka utmaningar och lärdomar du kan stöta på, det som händer ger dig möjligheter att lära dig mer om dig själv och växa som person.

Hur väl stämmer då detta på just dig? Njaaa... det årskort du får fram får ju även alla andra med samma födelsedag som du har, och givetvis stämmer inte allt in på alla, men något kan säkert kännas igen! Här nedan får du beskrivning över kortet och du får då försöka "känna in" vad kortet vill säga just dig.


******************************************************

 


Du räknar ut ditt Årskort genom att använda ditt födelsedatum + födelsemånad + året du vill veta något om (tänk på att här använder du inte ditt eget födelseår).


Så om du är född 7 november och vill veta vad 2019 kommer att "erbjuda" dig, räknar du så här:

månad+dag: 7+11 =18 och sedan den summan + året det gäller = 18+2019= 2037


Ta nu tvärsumman av svaret 2037 = 2+0+3+7= 12 Då ska du läsa vad som står vid nr 12 nedan.

OBS! Om du får talet 22 så är det lika med kort nr 0, får du 23 eller mer så tar du tvärsumman av det talet en gång till: 2+3= 5 och då blir det siffran 5 du ska läsa osv.
Om du får nr 8 eller 11 så kan du läsa på båda och se vilket som känns rätt. Detta eftersom kort 8 och 11 byter plats i en del Tarotlekar.

 

 

0 = Siffran 0 betyder ren potential. Möjlighet till en omstart i livet. Något helt nytt inträffar, något som också kommer att leda till personlig utveckling. Kortet kan också stå för oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Ett år av många tokiga och nya infall som ger dig mer inre glädje, här vågar du mer och ta för sig av livet och se positivt på nya oväntade situationer. Det här året vill lära dig att lyssna på din intuition och handla därefter. Försök att vara totalt närvarande i nuet och våga ta risker. Vänta dig det oväntade.

 

1 = Du behöver och vill använda din tankeförmåga, din mentala förmåga eller din skapande förmåga till något. Din självdisciplin hamnar i fokus. Inspirationen kommer igång. Du är en föregångare och behöver fatta viktiga beslut. Du kan ge livet innehåll och riktning nu. Du ser skillnaden på fantasi och verklighet. Du är redo att möta ditt nya liv. Du har det som krävs för att förverkliga dina drömmar. Ett bra år med många möjligheter. Ett år som ger en möjligheter att se över sina ambitioner.

 

2 = Det undermedvetna, intuitionen och dina nattliga drömmar spelar en stor roll i ditt liv just nu. Du behöver troligen dra dig undan från andra ett tag. Du behöver få kontakt med din inre röst. Du är känslig, mottaglig och behöver tystnad och stillhet runt dig just nu. Du behöver nog skriva dagbok och fundera i stället för att berätta för alla om hur du mår. Sök dig gärna till vatten och sitt där i tystnad. Du inser att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Ett år då man strävar efter balans, att se helheten och bli klar över vad man själv önskar sig.

 

3 = Ett år då man ofta blir mer engagerad i andra människor, man vill mycket och har lätt för att ta ansvar och att blanda sig i allt. Det är lätt att ta på sig ansvar ett sånt här år. Man har möjlighet att starta upp sånt som behöver några år på sig att bli fulländat. Du behöver resa, träffa nya människor och vara i naturen. Du ägnar dig åt (eller vill ägna dig åt) nöjen, vardagslyx och skönhet. Njut av det vackra i livet, var mycket ute i naturen och var medveten om att också du förtjänar att bli väl omhändertagen under året.

 

4 = Du möter en utmaning. Du behöver använda både handlingskraft, förnuft och ledarskapsförmågor i något sammanhang. Du tar kommandot och genomför ett beslut. Du arbetar hårt och bygger upp något nytt. Du behöver ta tag i dina problem och inte sopa dem under mattan. Disciplin och organisation blir viktigt för dig just nu. Ett år med ansvar först för dig själv men kan ta till dig andra som behöver stöd. Ett år som vill få dig att se din planering. Om du har en god ordning på allt så blir du mer effektiv.

 

5 = Du har kreativa idéer som gör livet stabilare och mera produktivt. Du släpper mönster som handlar om oro. Du löser problem rörande familjen. Du funderar på vad som håller dig tillbaka och gör dig ofri. Du börjar studera eller lär själv ut något. Du lär dig nya saker om dig själv och lyssna till din inre röst mera. Du söker dig till människor med en liknande livsåskådning som du. Många nya händelse och nya insikter sätter igång funderingar och sökandet efter att finna helheten.

 

6 = Du ställs inför ett val. Din fria vilja blir viktig för dig just nu. Du får, eller behöver få, känslomässigt stöd från någon närstående. Du tänker mycket på frågor kring familj, trygghet och beskydd. Du funderar mycket på vad du får och ger i dina relationer. Du ser egenskaper hos andra som du själv vill ha. Du inleder en kärleksrelation och/eller gifter dig. De slutsatser du kommer fram till nu påverkar din framtid starkt, så det är viktigt att väga dina alternativ noggrant och veta att du är kapabel att genomföra dem.

 

7 = Du reser, flyttar eller byter arbete. Du upplever förändringar vad gäller familjen eller hemmet. Du tar ansvar och gör nödvändiga förändringar i ditt liv. Du mognar som människa. Du vet när du ska vänta och när du ska handla. Du lämnar något bakom dig men i din egen takt. Man går sin egen väg, satsar på det man tror på och lyckas för det mesta. Det här året vill lära dig att tro på dig själv. Under år 2019 kommer du att lyckas med att balansera en utmanande situation.

 

8 = Ärlighet, omdöme och rättvisa är viktigt för dig just nu. Du medlar mellan människor. Du tar ansvar för ditt liv och rensar i röran. Skönhet, harmoni, klarhet och enkelhet är ledorden här. Ett viktigt beslut kommer att tas under 2019. Det är ett beslut som du måste ta som kan verka svårt. Om du måste skriva på några dokument eller kontrakt under året är det extra viktigt att noggrant läsa igenom, även det finstilta, innan de signeras.

 

9 = Ett år då man bör varna omgivningen att man inte är så social, utan här vill man helst vara ifred, tänka och fundera, läsa och skapa inifrån sig själv. Du hittar ditt eget inre ljus. Du kompletterar eller avslutar något från det förflutna. Du försonas med din ensamhet och drar dig tillbaka för att bearbeta något. Du värderar din egen visdom och dina egna kunskaper/erfarenheter. Du är en föregångare och lär ut något viktigt. Du avslutar relationer som inte känns meningsfulla för dig. Ytlighet, kallprat och onödig lyx är inget som lockar dig längre. Du söker renhet och enkelhet.

 

10 = Lyckan står dig bi. Du får skörda frukten av något du tidigare sått. Du har satt hjulen i rullning och kan koppla av. Karma och tidigare liv blir viktiga för dig nu. Du får ett genombrott med något viktigt. Du är i ditt center och klarar av att ta emot framgång. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Det är en optimal tid att göra stora och små förändringar. Gamla hinder försvinner och allt rör sig snabbt framåt. Gamla händelser som tidigare hindrat dig kommer nu visa sig vara positiva för ditt framåtskridande.

 

11 = Det här är ett år av balans, här tar man beslut från sin tidigare erfarenhet. Lita till din inre styrka. Du har nu styrkan att möta dina inre rädslor och begränsningar. Du kan uthålligt möta alla hinder på vägen. Du har modet att ta risker och står på dig. Du behöver tänka på hur du handskas med prövningar, så att istället för att okontrollerat säga eller göra saker utan eftertanke, behöver du använda din mjuka sida av medlidande, vänlighet och mildhet. Du ska veta att du är starkare än du tror och din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du får i livet.

 

12 = Ett år då du förnyar dina planer och ändrar ditt sätt att se på saker ur ett nytt perspektiv. Ställ dig själv frågan om det är möjligt att ett annat tillvägagångssätt skulle kunna fungera bättre när du ställs inför olika situationer. Undvik att följa strömmen utan hitta din egen väg att gå. Det är också ett bra år för att vara generös med din tid, uppmärksamhet och gåvor. Detta "tionde" återgäldas flerdubbelt av universum till dig. Att säga Nej är det som det här året vill lära dig. Att sätta gränser och att inte bli utnyttjad.

 

13 = Du är redo för en omfattande förändring. Du kan förvandla en hopplös situation till en lovande. Du avslutar relationer som inte längre ger dig något. Du avslutar något för att kunna ägna dig åt något nytt. Du släpper det förflutna och din egen rädsla för förändring. Nu är det dags att välkomna allt det nya! En känsla av befrielse infinner sig när du nått ett avslut av tyngande känslor och tankar. Du behöver nu tid för att anpassa dig till de nya förändringar som kommer in i ditt liv.

 

14 = Du använder alla dina talanger till att förverkliga en idé. Du förmedlar entusiasm över något på ett lugnt sätt. Du går den gyllene medelvägen. Du utstrålar tillit och glädje i alla situationer. Du har tålamod och genomför något på ditt eget sätt. Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Du upplever att det är inte bara viktigt vad du gör utan även hur du genomför saker. Du hittar något värdefullt inom dig själv. Oftast inträder en känsla av harmoni när man väl uppnått detta inre tillstånd av jämvikt.

 

15 = Ett år som ger dig möjlighet att se vad du verkligen vill ha, att tänka lite mer på dig själv, men häri ligger även en prövning för att se om man kan göra rätt inifrån sig själv utan att bländas av det yttre och det materiella. Ett år av större investeringar dels materiellt men även i dig själv och ditt egenvärde. Det här året vill lära dig att handla med förnuft och i det ingår även att satsa stort på det man tror på och att tro på sig själv. Du vill ha mera kunskap. Du har utstrålning och humor.

 

16 = Du upplever händelser som tvingar dig att förändra förutsättningarna i ditt liv. Du får en aha-upplevelse om något. Ett år då du ändå känner en större frihet, ett nytt uppvaknande och du ser på dig själv och omvärlden med nya ögon. Du kommer att växa och uppmuntras till att breda ut dina vingar. Ett år med vilja och beslutsamhet att se sina möjligheter och att våga satsa även om man tidigare mött motgångar så får man se till sin motivation. Ett år som vill hjälpa dig att se din struktur i livet.

 

17 = Du har all anledning att tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Här kommer många oväntade möjligheter in, såna som man inte trott varit möjliga. Här ser du framåt, vill förverkliga dina planer som kan vara högtflygande men verkligen inifrån dig själv. Du utvecklas genom egna ansträngningar. Du ser med överblick på livet. Du förstår vad det är du önskar dig mest av allt. Gör upp långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta steg mot det.

 

18 = 2019 blir en tid av kraftfull intuition och ockulta förmågor. Dina största insikter kommer dock att handla om dig själv. Omfamna denna tid av självinsikt för att komma över gamla blockeringar som har hållit dig tillbaka. Det handlar också om att skapa inifrån sig själv och visa upp det till andra, vad man kan med sig själv och vem man är. Här kan agerande i form av skapande konst, skrivande, målande och dans komma till uttryck. Att vara sann och äkta blir mera viktigt för dig nu.

 

19 = Ett underbart år ligger framför dig. Du lyckas på ett sätt du aldrig kunde drömma om var möjligt. Tänk bara positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det handlar mycket om glädje och gemenskap med andra, att bara våga vara. Det här året vill lära dig att se din omgivning och själv välja din gemenskap. Allt känns lätt och du är lekfull och kreativ. Du inspirerar andra och samarbetar bra med alla. Tro på dig själv, du är på rätt väg för din egen upplysning.

 

20 = Du hör en inre röst som vill genomföra en stor förändring. Du hör ditt samvetes röst. Du känner att du kan förstå, förlåta, försonas och känna frid med det som varit. Du blir mera objektiv och mindre kritisk. Du för fram dina personliga åsikter på ett bra sätt. Se tillbaka på vad du behöver förändra och gör ett eftertänksamt omdöme om ditt liv och gör sedan tillitsfulla val. Här blir det säkert tal om avgörande handlingar och nya levnadsformer som egentligen passar dig bättre. Det här året vill hjälpa dig att våga se vad livet handlar om egentligen.

 

21 = Du är nu redo att gå vidare till något nytt. Njut av dina känslor av helhet och fullbordan. Du upplever att allt är möjligt nu. Ditt personliga liv är i harmoni med helheten. Du upplever både inre och yttre frihet. Du förbereder dig för en ny fas i livet. Du både avslutar och påbörjar något på samma gång. Du ser saker som de verkligen är. Du ger dig ut på en resa eller börjar på en ny utbildning. Ett år med nya perspektiv på livet och din del i det, ansvar och livsvärderingar och nya möjligheter. Det här året vill lära dig att se din roll i helheten.

 

HjärtaHjärta Önskar er alla ett underbart Nytt År HjärtaHjärta