Blogg

3. nov, 2018

Här kommer ett kort från Daglig Vägledning från dina Änglar.

 

DAGDRÖMMA

 

"Om du dagdrömmer regelbundet så blir det lättare för dig att uppfatta våra budskap. Slappna av och öppna ditt sinne för att ta emot, utan att styra tankarna. Lägg märke till känslor, syner eller idéer som om du såg på film. Det är här kreativiteten finns."

 

Änglarna sänder dig det här kortet för att de vill att du ska hålla dig öppen och mottaglig för nya idéer. Det är viktigt att du ägnar dig åt dagdrömmande just nu för att få inspiration och underbara idéer. Försök inte att få något att hända. Följ bara med tankarna när de flödar vidare till nya sätt att se på saker och ting.

Skriv ned dina idéer i en speciell dagbok och be änglarna om vägledning för att förverkliga dessa drömmar. När du blir vägledd att handla så gör det utan att vänta.

 

Tillåt dig själv att slappna av och släppa taget om att allt måste vara på ett visst sätt och våga dig ut i storslagna drömmar om det du alltid velat göra.

 

HjärtaHa en inspirerande helg i drömmarnas världHjärta

      Kram

31. okt, 2018

Här kommer ännu en bländande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

ORANGE-GOLD DRAGON FROM ARCTURUS (Orange-Gyllene Drake från Arcturus) 7:e dimensionen.

 


Öppnar upp dig för kunskap inför den Nya Gyllene Tiden.
Bär på energin från det förflutna. Var ett vägledande ljus.

 

Arcturus är ett av de mest avancerade stjärnsystemen i den här galaxen, och en prototyp för Jordens framtid. Storslagna 7-dimensionella Orange-Gyllene Drakar från Arctururs kommer till oss när vi är redo att bli en vandrande mästare och hjälpa till att ledsaga oss in i den Nya Gyllene Tiden.


När en andlig armé av dessa Drakar rör sig mot en plats, stimulerar de till stor evolutionär förändring i allt som de rör vid. De flyger till Jorden nu för att hjälpa oss under de spännande år som kommer.


Det är ingen tillfällighet att du har inkarnerats under den här 20-åriga perioden när vår planet genomgår ett dubbel-dimensionellt skifte. Jorden behöver andliga ledare och ljusbärare. De här Drakarna strålar sitt ljus över dig, för det innehåller visionen av vår 5-dimensionella framtid. De inspirerar dig att göra din del för den Nya Gyllene Tiden på Jorden.


När du ser det här kortet indikerar det att det är tid att stå i din kraft och uppfylla ditt öde. Tillåt de Orange-Gyllene Drakarna från Arcturus att träda in i dina energifält och förmedla till dig visionen av Jorden så som den kommer att vara. De kommer att ge dig den styrka, visdom och kunskap som du behöver för transformationen som kommer.


Du har mycket att göra och många människor att hjälpa, och en underbar 7-dimensionell Orange-Gyllene Drake från Arcturus kommer att stanna vid din sida så länge som du behöver den.


Var den ledande fyren som lyser upp vägen för många.

 

HjärtaHa en fantastiskt guldskimrande veckaHjärta

     Kram

28. okt, 2018

Här kommer Horoskopet för 29 oktober - 4 november

 

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med ett positivt synsätt drar du till dig positiva händelser.

 

Väduren (21/3-19/4):
I veckan kan det uppstå någon sorts konflikt, antingen av yttre orsaker eller något som gnager inom dig. Det kan innebära att du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Så om du skrider till handling med energi och entusiasm så kommer du att uppnå dina mål.
Jobb: Du kanske är besviken på någon/något just nu, men detta är övergående och tiden läker alla sår.
Kärlek: Om du är singel, kan du när som helst möta någon person som du fattar tycke för. Är du i en relation så verkar ni ha en fin balans och harmoni i förhållandet nu.
Ekonomi: Har du inte full koll på din ekonomi för tillfället så bör du nog se igenom om du inte har missat något den här månaden.
Turnummer: 6-8-14-16-23-28-30


Oxen (20/4-20/5) :
Det kan nu bli en lyckosam period för dem som är födda i tecknet. Stora möjligheter finns nu för att kunna få en ny bostad och det finns chans att få flytta inom kort. Kan även vara så att du nu har uppnått ett mål i livet och det finns utrymme för att fira och en segerkänsla infinner sig. Den här perioden strålar starkt av frid och harmoni och det kan också innebära oväntad tur.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. och du är omtyckt av alla.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 6-7-20-21-25-27-30


Tvillingarna (21/5-21/6):
Förväntningar ligger i luften! Du känner dig kanske otålig eftersom något viktigt är på väg att hända. Kanske en resa ligger framför dig eller någon sammankomst där du får träffa nya vänner. Det kan också vara så att en ny beundrare nu upptar dina tankar och spännande scenarior uppenbarar sig. Någon kan också få ett meddelande från någon som finns på stort avstånd. Hur som helst så blir det snabba beslut och en lycklig utgång av det hela.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar fint tillsammans.
Kärlek: Korten kan stå för att ni vårdar er relation och att ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så det är dags att göra något kul tillsammans.
Ekonomi: Du har kanske ingen klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-5-9-16-17-28-34


Kräftan (22/6-22/7):
Kanske blir det nu en period av oro och sömnlösa nätter. Det kan bero på att du känner dig som ett offer för andras onda handlingar och du tycker synd om dig själv. I så fall är det viktigt att du gråter ut. Efter regn kommer faktiskt solsken och den här olustiga känslan försvinner från ditt liv. Se allt som sker som att du nu berikas med nya erfarenheter som gör dig starkare och att det trots allt kommer något positivt ur alla upplevelser i vårt liv.
Jobb: På jobbet råder kanske osäkerhet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. Är du i en relation kanske du nu behöver en liten paus från din partner.
Ekonomi: Kanske känner du dig irriterad över din ekonomiska situation och du tycker inte det är rättvist att du hamnat där. Det kan också uppstå en diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 1-2-9-18-25-26-33


Lejonet (23/7-22/8):
Lyckliga familjen skulle man kanske kunna säga för tecknet den här perioden. Familjelivet känns helt underbart nu och allt är i frid och harmoni. Du känner stort stöd och kärlek från dem som står dig nära, kan då även gälla dina närmaste vänner. Det kan också vara en period då du känner dig upplyft och i balans med hela tillvaron, såväl med människor som universum och bortom det.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten informerar om bröllop, för dig eller någon närstående.
Ekonomi: Du verkar har uppnått ditt ekonomiska mål. Du kan nu känna dig glad och kanske unna dig något extra.
Turnummer: 6-8-9-13-18-20-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Möjligen har du nu en utmaning framför dig men det är något som du kommer att klara av på ett bra sätt i så fall. Du har det som krävs för att med energi och entusiasm kunna uppnå dina mål. Det kan också vara så att du får ett meddelande med riktigt goda nyheter. När du uppnått ditt mål kan du känna att du får respekt från allmänheten och en känsla av att ha klarat av dina utmaningar på bästa sätt.
Jobb: Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek: Korten kan ibland komma att symbolisera bröllop och förmågan att hitta sin plats i samhällets hierarki.
Ekonomi: Se upp nu så du inte glömmer bort att kontrollera din ekonomi. Att överskrida sin budget kan kännas surt efteråt.
Turnummer: 2-8-13-15-16-33-34


Vågen 23/9-22/10):
Det kan nu hända att du börjar en aktivitet som är smart, t ex när man omvandlar en hobby till ett jobb. Du hänger dig i ditt projekt och gör allt för att det skall bli ett mästerverk. Du älskar det du gör. Kan då innebära en inlärningsperiod som skall öka din skicklighet och förbättra dina kunskaper inom ett visst område. Du är helt inne i det du gör och du kommer att göra ett bra jobb som kan ge dig belöningar i framtiden och som du kommer att tjäna på.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Det kan vara så att du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig.
Ekonomi: Kanske inleder du ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 6-12-16-21-23-32-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Har du haft det stressigt eller känt dig eländig sista tiden så måste du tillåta dig att göra dig av med all mental stress, så att stressen inte börja manifestera sig på fysisk nivå i form av en sjukdom. Det är nu tid för att vila, både mentalt och fysiskt, för att kunna återhämta dig ordentligt. Låt högre makter eller livets gång ta hand om problemen. Du kan ta hand om dig själv och din hälsa i stället.
Jobb: Du kanske känner ett behov av att tänka över vad du verkligen vill, om du verkligen vill fortsätta där du är eller söka dig till något nytt som bättre passar dig.
Kärlek: Efter en tid av problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Kanske väntar du på ett beslut om pengar eller så tycker du att pengarna inte kommer så fort som du önskat.
Turnummer: 1-10-26-27-28-34-35


Skytten (22/11-21/12):
Nu kanske du fattar ett beslut om att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Detta kan även vara något i känslomässig mening, t ex att sluta oroa sig eller bry sig om en viss situation, ett problem eller en viss människa. Oftast har man gjort allt som man har kunnat och man kommer till insikten att saker och ting inte kan bli bättre än så, hur mycket man än anstränger sig.
Jobb: En känsla av osäkerhet kan infinna sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning.
Kärlek: Intresset som riktas mot dig har kanske inte med kärlek allena att göra. Det ligger mer bakom personens intressen - vare sig det gäller en vän, partner, eller någon annan.
Ekonomi: Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter om du inte själv bett om hjälp med detta.
Turnummer: 2-5-10-12-21-30-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Det kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Så en varning kan vara på sin plats om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger! I alla fall finns det antydningar om säkra tillgångar och vidfasthållandet vid en gåva eller ett arv.
Jobb: Har du funderingar på att starta eget så finns det goda möjligheter nu.
Kärlek: Du ser kanske kärleken som något som man studerar sig till och du ger varje detalj en betydelse. Släpp allt vad detaljgranskande heter och följ ditt hjärtas röst fullt ut.
Ekonomi: Just nu känns det kanske som om du inte orkar med ekonomin, men om du inte tar tag i detta nu så kommer du ångra dig sedan.
Turnummer: 2-9-11-17-27-30-32


Vattumannen (20/1-18/2):
Det kanske kan bli en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Korten kan dyka upp om man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi.
Jobb: Det är möjligt att du inte får din befordran som du önskat dig. Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse.
Kärlek: Något kan inträffa till följd av yttre hinder eller en inblandning från någon annan.
Ekonomi: Kanske behöver du ägna mer tid åt din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt.
Turnummer: 1-3-6-9-17-21-24


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten står för en period i livet då man har alltför stort ansvar och att man knappt klarar av att klara av allt som skall göras. Du befinner dig i en svårhanterlig situation, du är stressad, och har tappat målinriktningen. Men troligtvis är du nu i slutfasen på en cykel, och det hela kan vändas till handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Du kan nu drabbas av en tur-period, bara tacka och ta emot!
Jobb: Du kanske nu tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Det känns kanske som att du ofta får stå för den du är och känner dig motarbetad. Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv.
Ekonomi: Du kan nu göra en investering som blir en källa till inkomst. Kanske behöver du arbeta mindre tack vare den här investeringen. Men pengarna kommer inte på en gång.
Turnummer: 7-9-16-26-27-30-33

 


HjärtaHa en fin vecka och fånga guldkornen som kommer i din vägHjärta

      Kram

27. okt, 2018

Helgens Orakelkort kommer från Änglaterapi Orakelkort och handlar om: 

 

KRISTALLER


Du får stöd av energin från kristaller i din nuvarande situation.

 

Det här kortet tar upp två olika betydelser av ordet kristall. En av dem, eller båda, kanske passar in på dig. Du kommer att veta vilket när du märker hur du reagerar på texten du läser här.


För det första representerar det här kortet kristaller från mineralriket. Dessa kraftfulla varelser sänder ut, omvandlar och förstärker energier. Till exempel kan den klara bergskristallen öka din andliga klarhet, den svarta obsidianen är ett effektivt skydd, den rosa rosenkvartsen öppnar ditt hjärta för kärlek och den purpurfärgade ametisten höjer dina andliga vibrationer. Det här kortet föreslår att du jobbar med kristallernas energi på det sätt du känner dig vägledd till: ensam, med hjälp av en kristallterapeut eller genom att utföra kristallhealing på andra.


Den andra betydelsen syftar på människor som har "kristallina" egenskaper själva - det vill säga att de är tystlåtna och känsliga kanaler för helande energi. De flesta kristallmänniskor är små barn, så det här kortet kan också betyda att du är förälder till eller arbetar med ett kristallbarn. Du kan också ha kristallegenskaper i dig själv - i synnerhet om du är en lugn person som talar lågt och älskar naturen.


ÖVNING:


Gå till en butik som säljer stenar och kristaller och centrera dig själv med hjälp av en bön. Gå runt i stillhet och notera vilka stenar du dras till visuellt och med olika förnimmelser. Håll handen över varje kristall och observera om dess energi påverkar dig. Om en särskild sten fångar din uppmärksamhet ber du den i tanken att ge dig ett budskap och att sända ren helande energi till dig.

 

HjärtaHa en magisk energigivande helgHjärta

     Kram

24. okt, 2018

Här kommer ännu en fantastisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

BLACK DRAGON FROM SATURN (Svart Drake från Saturnus) 5:e dimensionen

 


Ger dig visdom genom andlig disciplin.


Koncentration. Fokusera på din ultimata vision. Gratulera dig själv - du har klarat ditt test.

 

5-dimensionella Svarta Drakar arbetar direkt med mästarna från Quishy, den uppstigna aspekten av Saturnus. De hjälper oss att organisera och ägna oss åt uppgifter, hur små eller stora de än är. Svart indikerar en feminin energi av vila, frid och lugn, vilket tillåter visdomen att träda fram. Det kan den inte kan göra om det finns för mycket maskulin energi.


De här Drakarna arbetar med Ärkeängel Gabriel, som utstrålar rent vitt ljus. Han har det högsta kommandot över bascentrat, därifrån förmedlas all 5-dimensionell disciplin. Det är detta som möjliggör att förankra alla 5-dimensionella chakran.


Ärkeängel Gabriels energi balanserar detta genom de Svarta Drakarna från Saturnus. Dessa Drakar bär också på den rena Violetta Flamman av transformation, som finns inom Saturnus, och använder den till att upplösa tankar som inte är fokuserade på den ultimata visionen.


En Svart Drake från Saturnus har nu visat sig för dig och det är dags att du sänder uppgifter med disciplin och fokus. Andlig disciplin är avgörande för att grunda de högre energierna på din livsväg. Den Svarta Draken ger dig fokus, koncentration, beslutsamhet, medvetenhet och möjlighet att planera och hålla dig till en rutin när det är nödvändigt.


Att få det här kortet är en sann välsignelse, eftersom det indikerar att dina fötter är fast rotade på din uppstigningsväg, och att du gör allt för det högsta bästa av allt.


Den här Draken förmedlar också gratulationer från änglavärlden, då du har genomgått ett test. Det är tid att fira din succé och gå framåt med disciplin, liksom med glädje och lycksalighet.

 

HjärtaHa en helt fantastisk veckaHjärta

      Kram