Blogg

16. okt, 2019

Draktarot kortet som kommer till oss den här veckan är från Gryningsdrakarnas svit;

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

Det är självaste Drottningen från Morgonrodnaden som berör vårt innersta väsen med detta budskap:

 

Var inte rädd för att visa dina känslor öppet! Håll inte tillbaka i rädsla för vad andra ska tycka för det är i så fall deras bekymmer och inte ditt. Det viktigaste i livet är att vara sann mot sig själv och stå upp för sina egna känslor. När du visar ditt sanna jag kommer du att stråla och vara vacker i andras ögon.


Din empati och dina moderskänslor blir extra starka nu så öppna ditt hjärta för hela världens barn och inte bara dina egna, för alla är vi komna ur samma ursprung, med lika värde. Följ dina intuitiva känslor och varje morgon kommer att stråla i behagligt ljus.


Nu är en tid att umgås i gemenskap och möten med familj och vänner i sann och djup harmoni.

 

❤Ha en strålande och harmonisk vecka❤
           Kram

 

 

13. okt, 2019

Här kommer veckans Horoskop för perioden 14 oktober - 20 oktober:

 

"Tänk på att veckan blr vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

     ❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Korten visar på en del motsatser den här veckan. Det kan vara så att du just nu känner stor oro eller depression över något i ditt liv. Då finns en uppmaning till dig att meditera över att det här kommer att lösa sig. Känn att du verkligen tror på en bättring så kommer den till dig. För en del finns det nu möjligheter att sätta igång med ett projekt du funderat över som kommer att visa sig lönsamt.
Jobb: Du kanske är i början på ett nytt jobb och du lär dig mer för varje dag. Känns det inte bra på ditt arbete beror det nog mer på en inre konflikt än på själva jobbet.
Kärlek: Du kan behöva jobba med din självkänsla om det inte känns bra i din relation. Andra har nu fullt upp med framtidsplaner tillsammans med sin partner.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig? försök se förbi din oro för det finns lösningar om du bara söker dem. En del kan nu få ökade inkomster genom gjorda investeringar eller lönehöjning.
Turnummer: 4-10-11-16-21-24-31


Oxen (20/4-20/5) :
Det ser ut som du kommit över de största hinder i ett projekt eller en situation och att du nu kommit många steg vidare. Även om ännu en tid av väntan kan äga rum, så har du kommit ganska nära ditt mål. Just nu är en bra tid till att se sig om efter möjligheter till att komma vidare genom att studera vad som krävs för att ta dig hela vägen fram. Det kan också hända att du ger dig ut på en resa för att få mer erfarenhet.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Du visar självförtroende, optimism och kompetens vad gäller ekonomin. Du är på rätt väg.
Turnummer: 3-4-7-15-18-20-24


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kan det vara så att du just nu fokuserar allt för mycket på materiella saker i livet. Givetvis har du som alla andra materiella behov. Men risken finns att mängden ägodelar kommer ur balans. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du verkligen längtar efter är inre frid och harmoni i livet. Sök gärna efter kurser som intresserar dig.
Jobb: Det finns risk för att du är helt uppslukad av ditt arbete och att du inte har tid för annat i ditt liv. Att pausa och göra något helt annat borde nu prioriteras.
Kärlek: Relationer verkar nu vara lugna och harmoniska. Singelpersoner har nu möjlighet att träffa någon spännande person.
Ekonomi: Är du inte helt klar över din ekonomiska situation bör du inte ta några avgörande beslut nu. Ta hjälp med att granska ekonomin.
Turnummer: 3-8-16-17-27-30-34


Kräftan (22/6-22/7):
Det är viktigt att skapa disciplin och ordning just nu. Fast dina drömmar och visioner är bra, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering för att kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i balans och det finns kanske lite utrymme till att unna dig något extra.
Turnummer: 6-7-15-17-18-27-33


Lejonet (23/7-22/8):
Den här veckan har du kraft att klara av vilka utmaningar som helst. Bara du inte ger upp i första taget så kommer du fixa det som behövs och ditt självförtroende stärks. Om du behöver försvara det som är ditt så kommer du att nå framgång den här veckan.
Jobb: Kanske känner du dig lite stressad i ditt arbete, men bara försök slappna av för du kommer trots allt klara av veckan utan några större hinder.
Kärlek: Lite motigt i kärleksrelationer nu kanske. Men försök tala ut med din partner istället för att vika undan och ta emot kritik. Allt kanske bara är ett missförstånd på grund av bristande kommunikation.
Ekoomi: Du lägger kanske väl mycket energi på att lösa ev. ekonomiska problem nu. Försök att se allt ur ett annat perspektiv så kan du tackla det hela på ett annorlunda sätt, allt går att lösa med lite god vilja.
Turnummer: 4-6-7-19-22-25-29


Jungfrun (23/8-22/9):
En risk för att du vägrar se det uppenbara, eller engagera dig i en relation eller i ett problem som kan vara jobbigt. I stället blundar man inför orättvisor, problem, m.m. Det finns en oförmåga att veta vad man bör göra och därför väljer du att göra ingenting - för fredens, eller diplomatins skull. Här är du rätt så passiv gällande det som sker i ditt liv, är kanske lite avvaktande och behöver få fundera i lugn och ro.
Jobb: Om du har ett jobb kan du nu kanske känna dig utanför eller utesluten i gruppen. Försök hålla en positiv attityd ändå så löser det sig ganska fort.
Kärlek: Det kan nu göras upp planer på att flytta ihop eller till och med bröllop på gång, ditt eller någon nära anhörigs.
Ekonomi: Det kan dyka upp ett ovanligt ekonomiskt problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 7-13-14-18-22-26-27


Vågen 23/9-22/10):
Det kan mycket väl hända att turen står på din sida den här perioden. Har du haft en tid av stort eller tungt ansvar så lättar bördan när du inser att det finns något sätt som är bättre. Det kan bli en omvälvande tid då allting förändras på ett mycket positivt sätt. Ta gärna tid till att umgås med familj och vänner då det får dig på riktigt gott humör.
Jobb: Har det varit tungt på jobbet så verkar det nu ljusna betydligt. Kanske läggs dina arbetsuppgifter om på ett sätt som passar dig bättre.
Kärlek: De som haft svårigheter i sin relation bör nu kunna se mycket ljusare på framtiden tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin ser nu ut att bli allt bättre så länge du inte spenderar över dina tillgångar. Kanske lite extra tur i spel eller en löneförhöjning.
Turnummer: 4-6-7-12-19-22-31


Skorpionen (23/10-21/11):
Betydande överflöd kan komma till dig nu. Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Det kan också vara en gåva.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av arbetskamrater.
Kärlek: I kärlek står korten för jämvikt i din relation och en känsla av harmoni kan infinna sig.
Ekonomi: Din ekonomi kan påverkas av ditt förflutna; kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 7-20-25-27-30-33-35


Skytten (22/11-21/12):
Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: På jobbet kan det nu råda osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kan nu träffa en gammal kärlek och diskutera gamla minnen. Bryt gamla mönster om du vill träffa en ny kärlek.
Ekonomi: Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men det kommer att bli allt större.
Turnummer: 2-4-5-26-27-31-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Du verkar ha all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: Har du fastnat mentalt, och inte kan hitta nya lösningar. Öppna ögonen och se dig om för det finns lösningar närmare än du tror.
Kärlek: Relationer ser ut att vara stabila nu. Om du är singel, kan du när som helst möta någon spännande person.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24


Vattumannen (20/1-18/2):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar kan nu bli förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kan komma till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Du kan nu få löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chansen att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kanske har det uppstått lite missförstånd i relationen. Tala ut med varandra och det kanske måste till lite kompromisser för att få lugn och ro i förhållandet.
Ekonomi: Det kan uppstå en ekonomisk situation som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 1-3-11-13-14-23-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten visar på någon form av förändring i veckan, kan vara en resa eller flytt till annan ort. Det finns tecken på en helt ny början. Däremot kan materiella ägodelar vara något av ett bekymmer nu, kan vara så enkelt att du kanske har för mycket av dessa och man har svårt att hitta en bra lösning.
Jobb: På jobbet uppnår du dina mål, du har fått eller får allt som du kämpat för.
Kärlek: Om det är så att du har känt dig utanför så borde förändringen ske nu för kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Om du har eller haft ekonomiska problem finns nu alla möjligheter till en balanserad ekonomi och du kan få allt du behöver.
Turnummer: 4-5-7-9-11-12-18

 

❤Ha en fin vecka i positiv anda❤

          Kram

12. okt, 2019

Här kommer helgens Orakelkort från Ärkeänglarna med följande budskap:

 

      ❤❤❤❤❤

 

      LEDARSKAP

Ärkeängel Gabriel säger:

"Det är nu dags för dig att ta tag i din ledarskapsförmåga till att kärleksfullt guida andra!"


"Använd din makt på ett kärleksfullt sätt och använd den för det Högsta Bästa. Jag guidar dina handlingar så de inspirerar och motiverar andra. Jag ersätter alla tvivel du kan ha på din egen förmåga med en ökad beslutsamhet att tjäna, hjälpa och lära ut. När din fokus ligger mer på "Hur kan jag tjäna?" så behöver du inte oroa dig över vad andra kanske tänker om dig.


Fokusera på dina styrkor, alla läxor du lärt i livet, och hur bra det känns att vara ett levande exempel på att följa sin egen underbara vägledning."

 

❤Ha en helt underbar helg❤
        Kram

9. okt, 2019

Här kommer veckans helt förtrollande kort från Draktarot med följande budskap:

 

     ❤❤❤❤❤

"Med en trollformel på ett bortglömt språk, är de ursprungliga andarna kallade att tjäna de som är framåtsträvande.  Alla energier som behövs för att skapa en ny verklighet finns tillgängliga för dig nu. Det här är början på äventyret. Magiskt eller en illusion? valet är ditt! "

 

Som beskrivningen av kortet visar så har du just nu en stark förmåga och möjlighet att utveckla en talang eller kunskap inom ett speciellt område. Du har nu kraften och viljan att lösa de eventuella problem du står inför men du måste agera nu. Var kreativ och använd din initiativförmåga. Det du tänker skapar du!


Du har själv ansvar för ditt liv och att det är upp till dig själv vad du gör av allt. Se till att inte bli offer och göra som alla andra vill. Du manifesterar det du tänker och detta gör också att du måste vara försiktigt med vad du tänker om dig själv.

Men för att få en lycklig utgång så är det viktigt att inte enbart se till sig själv utan du måste också ta viss hänsyn till andra.

 

❤Önskar dig en riktigt magisk vecka❤
         Kram

6. okt, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 7 oktober - 13 oktober

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

       ❤❤❤❤❤

Väduren (21/3-19/4):
Något viktigt kan nu vara på väg att hända. Det kan vara något som du väntat på och sett fram emot en längre tid. När det sker så blir det snabba förändringar och du har fullt upp att hinna med. Det kan också innebära en resa eller nya vänner och säkert blir det en hel del nya erfarenheter. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift skärps också under den här tiden, så passa på att höra av dig till människor som du bryr dig om.
Jobb: Du känner kanske av lite stagnation i arbetet men det kommer snart att lossna.
Kärlek: En ny passionerad relation kan uppstå den här perioden.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så kan det komma en ljusning inom kort.
Turnummer: 3-4-15-18-20-23-33


Oxen (20/4-20/5) :
Din mentala och skapande förmåga kan nu vara på topp! Inspirationen kommer igång så se till att utnyttja den här tiden till kreativa projekt, det kan ge ditt liv ett nytt innehåll och ny inriktning nu. Du kanske behöver fatta några viktiga beslut men du ser klar skillnad mellan fantasi och verklighet så följ din intuition så blir det rätt. Turen kan nu vara med dig och lite spänning och äventyr väntar troligen bakom krönet.
Jobb: Kanske det varit lite trist att gå till jobbet sista tiden men håll ut, det blir bättre.
Kärlek: Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Din ekonomi är växlande men dina inkomster och utgifter jämnar nog ut varandra.
Turnummer: 2-3-5-6-10-24-25


Tvillingarna (21/5-21/6):
Verkar som det kan ske en del förändringar framöver, troligtvis blir allt till det bättre men har kanske lite att göra med hur du hanterar dessa mentalt. Du kan också få ett genombrott med något viktigt som du kämpat för en tid. Du är i ditt esse och klarar av att ta emot framgång på rätt sätt. De positiva korten förmedlar även att du kan ha turen med dig i ekonomiska frågor. Lyckan finns inom räckhåll!
Jobb: På jobbet kan du nu få stöd av en kollega.
Kärlek: Om du mot din vilja är singel så är det kanske dags att du rannsakar dig själv. Kanske ställer du alltför höga krav på en eventuell partner. Gå aldrig efter ditt första intryck utan lär känna personen under en tid först.
Ekonomi: Du verkar hantera din ekonomi på ett bra sätt.
Turnummer: 2-4-5-12-15-22-34


Kräftan (22/6-22/7):
En tid av lugn torde nu infinna sig då du har tid till lite eftertanke och funderingar över vad du redan har åstadkommit och hur du vill ha det i fortsättningen. Det kan innebära att du får en a-ha upplevelse och du nu ser med nya ögon på hur du ska gå vidare. Men det kan också handla om att du behöver ta några svåra beslut och kanske testas i någon form men du för fram dina personliga åsikter på ett bra sätt.
Jobb: Objektivitet och opartiskhet, och även beslutsfattande är viktiga på ditt arbete eller har du med en sådan person att göra.
Kärlek: Om du har en partner bör du se till att du avsätter tid till denna för att behålla harmonin i förhållandet.
Ekonomi: Kanske behöver du granska dina papper och räkningar så du inte förbisett något.
Turnummer: 3-8-20-23-29-30-35


Lejonet (23/7-22/8):
Om du är involverad i någon form av grupparbete med människor som känner gemenskap med varandra kan det nu bli firande, lycka och framgång. En önskan som du försökt manifestera går troligen i uppfyllelse. Använd din fantasi och alla dina utryck för att ge kärlek till de närmaste, de som du kan vara dig själv med. Du har nu tålamod och överseende med deras svagheter och du känner dig lyckligt lottad. Njut av livet!
Jobb: Någon beslutsfattande kanske nu håller ett öga på dig så skärp dig lite extra.
Kärlek: Verkar vara lugnt på kärleksfronten den här veckan.
Ekonomi: Någon auktoritet eller myndighet kan komma att påverka din ekonomi.
Turnummer: 5-14-22-25-29-33-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Korten visar på framgångar men kan också innebära att du har planer för framtiden. Din tro på dig själv är stor och dina förmågor räcker till så nu är det rätt tid att våga ta steget mot nya riktningar. Du känner alltmer att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse, jämför dig bara med dig själv och följ din innersta önskan.
Jobb: Kanske känner du dig motarbetad på jobbet av någon anledning. Men stå på dig med att visa att det inte bekommer dig. Håll en positiv attityd så lättar allt snart.
Kärlek: Söker du efter partnern i ditt liv så slappna av och hitta andra nöjen i livet. Kärleken kommer när du minst anar det.
Ekonomi: Tycker du ekonomin är jobbig så är det ingen anledning för att strunta i den. Ta tag i det hela och gör upp en budget så du inte gör allting värre än det är.
Turnummer: 4-8-20-25-28-34-35


Vågen 23/9-22/10):
Korten visar på att du nu har förmågan att fatta rätt beslut och ta nödvändiga steg mot det mål du har satt upp. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Ja, allt kommer väl inte på en gång men om du bara agerar i den rätta riktningen så är allt möjligt. Det kan även vara tal om en gåva eller ett arv.
Jobb: Kanhända det blir lite strul på jobbet, men du kämpar för din rätt.
Kärlek: Kanske behöver du och din partner ägna er lite mer åt varandra, gör något kul tillsammans.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan nu komma att lösa sig.
Turnummer: 1-4-5-24-25-26-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Du känner kanske nu att du behöver förnya något i ditt liv. Det kan vara så att du söker nya vänner som har samma åskådning som du i livsfrågor. Du vill nog ha ett känslomässigt utbyte med likasinnade. Sök din sanna familj, den grupp där du känner dig hemma. Där kommer du att hitta kommunikationen du söker.
Jobb: Du har möjligheter att skaffa dig bättre villkor på arbetet om du agerar rätt.
Kärlek: Just nu händer inget speciellt på kärleksområdet.
Ekonomi: Kanske försvinner pengarna alltför fort nu. Bäst att dra in på onödiga köp genast.
Turnummer: 3-4-8-10-18-22-23


Skytten (22/11-21/12):
Det är nu viktigt att investera din tankeenergi på det du verkligen vill ha och inte på det som du inte vill. Det är lätt för oss att fastna i negativa tankar och glömma bort att universum är en givande och överflödande plats, att vi alltid får det vi behöver. Så idag tänk positivt även om det ser mörkt ut, försök att vända negativa inre påståenden till positiva.
Jobb: Du känner kanske ett behov att tänka över vad du verkligen vill.
Kärlek: Kanske uppstår det en konflikt med din partner. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er, ni klarar ut det hela.
Ekonomi: Om ekonomin känns lite osäker just nu så är det dags att ta ett beslut om hur du kan lösa situationen.
Turnummer: 1-3-10-12-19-29-32


Stenbocken (22/12-19/1):
Möjligen är humöret inte på topp just nu men låt inte ditt dåliga humör skymma sikten utan förbli sann mot dina ideal. Kanske kan du uppleva att andra tränger sig på och inkräktar för mycket i ditt liv? Stå upp för dig själv och våga tala om hur du känner det för annars kan inte andra veta vad du egentligen tycker och du får kanske mer förståelse än vad du hade trott.
Jobb: Kanske är det något lurt på jobbet, så var lite extra på din vakt den här tiden för manipulation eller svek.
Kärlek: Din partner och du verkar nu göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Din ekonomi kommer troligen att bli riktigt bra i framtiden så se framåt med optimism.
Turnummer: 1-2-6-8-33-34-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Harmoni och glädje visar korten på för den här perioden. Familjelivet är viktigt nu. Ge uttryck för det du tänker och känner, det är ditt ansvar att få det du vill ha. Du känner skaparglädje och bejakar sidorna inom dig. Du känner kanske extra starkt för att resa, träffa nya människor och vara ute i naturen, men även det okända och det hemliga har dragningskraft på dig den här tiden.
Jobb: Du klarar dig bra på jobbet även om du får kämpa lite ibland.
Kärlek: En känsla av harmoni kommer att infinna sig.
Ekonomi: Ekonomin verkar gå ihop även den här månaden.
Turnummer: 1-2-9-14-23-29-35


Fiskarna (19/2-20/3):
Du har kanske fastnat i ditt eget sätt att tänka. Det finns andra alternativ av att handla och tänka på. Kanske är du överanalytisk, frustrerad och misstänksam nu. Du försöker att välja mellan två alternativ men du gör det svårt för dig själv. Möjligtvis har du helt enkelt inte tillräcklig information och om du väntar kan saker hinna utveckla sig av sig själva. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb: En situation kan uppstå på jobbet, men du kan kontrollera den och allt blir bra.
Kärlek: Kanske är ert förhållande lite rutinmässigt. Hitta på något roligt tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre men du måste ta tag i den nu.
Turnummer: 4-6-15-20-21-28-32

❤Ha en härlig vecka nu❤

        Kram