Blogg

26. jun, 2019

Här kommer veckans Draktarot kort med följande budskap:

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck? När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

 

Den här veckan kanske du känner dig begränsad på något sätt. Något negativt har möjligen hänt och du känner en oro över att inte kunna delta i den vanliga gemenskapen. Det är lätt att bli låst i en nedåtgående spiral och man kan känna sig oförstådd och bortglömd på något vis.


Men detta är inte värre än att du kan ta dig ur den här svackan som på något vis har påtvingats dig. Försök att inse vad som egentligen ligger till grund för din modfälldhet. När du väl inser det så kan du också slå bort alla negativa tankar och förstå att det här är en av livets prövningar som gör att du blir ännu starkare i ditt sinne.


Var extra uppmärksam på små glädjeämnen i vardagen och försök behålla dem i ditt inre så länge som möjligt så kommer du stärkas av den här situationen. Efter regn kommer alltid solsken, så även på vår livsväg.

 

HjärtaHa en skön vecka där glädjen tar överhandHjärta
           Kram

 

23. jun, 2019

Här kommer Horoskopet för 24 juni - 30 juni.

"Fånga dagen! Varje dag är första dagen på resten av ditt liv".Hjärta

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka! Lita på din intuition hellre än på intellektet. Handla utifrån dina känslor mer än fakta. Tänk igenom dina valmöjligheter och tackla svårigheterna med entusiasm, av möjligheter vinner du erfarenheter. Du har säkert den kunskap och visdom som gör att du kan kämpa dig igenom det mesta genom att följa ditt hjärtas röst. Du har allt att vinna!
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse, men det ger dig ny erfarenhet som är positivt.
Kärlek: Om du inte redan har träffat partnern i ditt liv så finns en möjlighet att träffa på denna inom kort.
Ekonomi: En stor förändring kan nu ske som är spännande. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer: 3-4-8-19-24-25-31

 

Oxen (20/4-20/5) :
Ibland blir inte allt så som man förväntat sig. Någon form av besvikelse kan infinna sig nu. Du hade kanske drömmar och visioner om något annat, något bättre. Men ge inte upp behåll dina drömmar och tro på dem. En dag kommer det att uppenbaras att den här besvikelsen var en prövning som ger dig lärdom och du hittar rätt väg mot dina drömmars mål.
Jobb: Kanske är inte allt på topp inom ditt arbete just nu. Kanske är du lite för passiv och behöver få ny inspiration för att hitta glädjen igen. Vila och återhämtning kan göra mycket för både kropp och själ.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser i kärleksrelationen nu för att du ska få den lugn och ro som du eftersträvar.
Ekonomi: Blunda inte för eventuella problem med ekonomin, det gör inte saken bättre och inget löser sig av sig självt. Ta tag i det hela, gör en hållbar budget så kommer du snart se allt mycket ljusare inom det här området.
Turnummer: 1-2-5-7-24-25-32

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
I veckan ser det ut att bli en hel del samvaro med någon eller några av kvinnorna i ditt liv. Det är kvinnor som du kan lita på och som utgör goda vänner, syster eller mor - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du behöver både känslomässigt och med hjälp i vardagens bestyr. Var tacksam för den hjälp eller det stöd som de erbjuder dig, du behöver inte oroa dig över att du är till besvär eller skämmas över att ta emot deras hjälp. Tacka och ta emot med glädje för nästa gång kan du själv ställa upp och hjälpa till.
Jobb: Kanske känner du ett behov av att tänka över vad du verkligen vill om arbetet inte ger dig den rätta känslan av att vara det ultimata för dig.
Kärlek: Är du inte helt säker på att din relation är rätt så kanske du omvärderar din relation, och funderar över vilket värde den egentligen har för dig.
Ekonomi: Är det så att du upplever problem på det ekonomiska området är det nu hög tid att göra något åt detta. Inget blir bättre av att strunta i problemen. Det finns lösningar och om du inte ser dem själv så tala ut med någon som du verkligen litar på.
Turnummer: 2-4-5-13-29-31-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Känns det som att du har "gått vilse i din egen lilla värld"? Det är kanske dags att omvärdera din situation. Lösningen du söker är rakt framför dig. Lyckligtvis arbetar positiva krafter med att hjälpa dig nu. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt redan har.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig och kanske känner du nu konkurrens eller motstånd från arbetskamrater. Försök hålla en positiv attityd så blir det snart lättare.
Kärlek: Gynnsamt för relationer nu som verkar hållbara.
Ekonomi: Problem med ekonomin? Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel för de finns närmare än du tror.
Turnummer: 5-9-15-16-17-24-25

 

Lejonet (23/7-22/8):
Ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget händer. Om du är arbetslös, så får du nog vänta ett tag till på att något dyker upp.
Kärlek: Du kan vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten tyder också på graviditet.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv, så överskrid inte din budget.
Turnummer: 1-2-4-7-11-21-30

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske är du på gång med att fatta ett viktigt beslut. Det gäller då att tänka igenom det hela noga, för det är viktigt att det blir ett rättvist beslut för alla inblandade. Om du inte kan bestämma vad som blir bäst så försök hitta någon som kan verka som medlare. Beslut som fattas kommer att bli till din fördel. Om det skulle gälla en rättstvist så utfaller den positivt för din del, men läs noga igenom alla dokument eller avtal innan de skrivs under.
Jobb: Att jobbet är en källa till inkomst är ju självklart men ger det ingen stimulans utan bara känns som ett nödvändigt ont är det nog dags att se sig om efer något annat som passar bättre.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du tror kan leda till ett förhållande, så bör du noga kontrollera om denna verkligen menar allvar eller bara är en övergående historia.
Ekonomi: Känns ekonomin betungande just nu, så kan det kanske bero på att det är lite oordning bland papper. Ta dig tid att sortera upp i pärmar eller mappar så får du en bättre överblick över din situation.
Turnummer: 1-4-7-17-27-28-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Du inser ditt eget värde och du har ett gott självförtroende. Du är en inspiration och en pionjär. Du känner (eller behöver känna) att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse, jämför dig bara med dig själv.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb nu och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan det också vara så att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: I kärlek är tiden nu mogen att du och din partner kommer överens med varandra
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 4-5-6-8-13-14-22

 

Skorpionen (23/10-21/11):
En period där du känner dig ganska nöjd med det mesta och önskningar har här en chans att bli uppfyllda. Det vill ju då till att veta vad du vill för det är första steget mot att förverkliga det. Det andra steget är att vara öppen för att ta emot med öppna armar. Det kan nu också vara en period där du öppnar upp för intressen för existentiella frågor och livsåskådning. Dags att le och bara njuta av livet.
Jobb: Du är en stark person, och har kanske en hög position men se upp så du inte är alltför hård mot andra.
Kärlek: Du vill nog lära känna din partner bättre. Är du singel är det inte troligt att du träffar någon utan att du går en utbildning i stället.
Ekonomi: Inte helt omöjligt att det nu kan bli en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 5-10-11-12-13-24-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Allt tyder på att det kommer en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv! Arbetet du har gjort för med sig häpnadsväckande förändringar i ditt liv. Du är på rätt väg för din egen upplysning.
Jobb: Du vet inte riktigt hur situationen blir för dig framöver. Men oroa dig inte allt kommer att lösa sig till det bästa.
Kärlek: Du är kanske fortfarande förälskad i en gammal vän. Din kärlek finns i det förflutna. Bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas, men du måste handla nu.
Turnummer: 1-3-11-15-26-28-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Kan hända att det uppstår någon konflikt eller en form av utmaning i veckan. Det är inte så allvarligt som det först kan tyckas, men kanhända du får försöka hitta en bra strategi för att klara ut det här. Förmodligen blir det inte några problem eftersom korten visar på framgång för dig. Konflikten kan också vara något som pågår inom dig själv och då är det nu rätt tid att fatta beslut.
Jobb: Det finns kanske lite osäkerhet om ditt jobb, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver. Håll dig lugn för allt kommer att lösa sig till slut.
Kärlek: Relationer verkar ha en fin och harmonisk period nu.
Ekonomi: Känner du att dina ekonomiska problem är alltför stora just nu. Försök att släppa taget om alla negativa tankar för att kunna hitta nya lösningar.
Turnummer: 6-11-13-15-27-31-32

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu verkar det vara dags att fatta ett beslut i en viss situation. Är det något som du känner dig obekväm eller nedstämd av så är det nog dags att lämna detta bakom sig nu. Se dig om efter tecken till hjälp att ta det rätta beslutet. Allt kommer att kännas så mycket bättre sedan.
Jobb: Något laddad situation på jobbet kanske? Undersök om det finns möjlighet att göra någon förändring till det bättre. Eller kanske dags att söka ett nytt jobb.
Kärlek: Relationen kan ha varit ansträngd av en eller annan orsak. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Kanske behöver du bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Enda sättet att få ordning på detta är att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 5-7-11-15-16-22-23

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Negativa tankar och självförnekelse är de största bovarna i vår strävan att komma framåt i livet. Hitta din inre frid, genom att vistas mycket ute i naturen på platser du tycker om eller genom att meditera en stund varje dag. Försök att tänka framåt med en positiv syn och vet att du har många fantastiska möjligheter i framtiden. Kasta bort din börda av negativa tankar!
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Kärleken kan verkligen komma att blomstra den här perioden.
Ekonomi: Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 1-15-19-20-28-31-34

 


HjärtaHa en fin vecka i sol och värmeHjärta

        Kram

22. jun, 2019

Veckans Orakelkort kommer från Daglig Vägledning från dina Änglar.

 

DAGS ATT GÅ

"Solen går upp och ned varje dag precis som det går upp och ned på vår livsvandring. Se skönheten i varje solnedgång i ditt liv och var viss om att solen kommer att gå upp igen nästa morgon. Varje slut är i själva verket inledningen till något nytt och änglarna finns med dig genom livets alla faser och cykler."

 

Änglarna kommer med det här kortet till dig för att hjälpa dig att erkänna för dig själv att det är dags att gå!


Du vet redan vilken situation de syftar på. Du har tvekat att ge dig av på grund av rädsla och lojalitet men änglarna försäkrar dig att det är det bästa. Den situation som du har problem med har nu tjänat sitt syfte.


Jobba mycket nära änglarna genom den här övergångsfasen så att det blir harmoniskt för alla som berörs. Din energi behöver hållas hög nu så släpp all skuld och alla negativa känslor till himlen.


Kortet kan också innebära att nu fullbordas och avslutas en cykel i ditt liv.

 

HjärtaHa en fortsatt trevlig vecka i full harmoniHjärta
          Kram

19. jun, 2019

Här kommer veckans Drake med budskap om det fördolda.

 

 

"Dold i den Gamla Drakens tempel finns Boken som innehåller hemligheten om Kraft. Du måste förbereda dig själv innan du ställer din fråga. Samla energi, studera det forntida språket. Fördjupa dig i dig själv och slå bort alla dina tankar för att öppna upp för din intuition från ditt överlägsna jag".

 

 

Den här veckan uppmanar Draken dig till att söka svar inom dig själv. Ta dig tid till att, i lugn och ro, sjunka ner i ditt innersta. Glöm bort dina tankar och omgivningen kring dig. Ha gärna papper och penna framför dig och skriv ner sådant som kommer till dig.

Du ska inte tänka att det ska vara noggranna meningar utan det kan också vara enstaka ord som kanske inte verkar ha något sammanhang men det är helt ok bara skriv precis vad som kommer upp utan eftertanke.

Låt sen papperet ligga ifred någon dag och titta sen på det du skrivit, kanske det inte säger dig någonting första gången, då får du försöka fler gånger.


Det finns så mycket kunskap och kraft inom oss alla som vi inte är medvetna om. Men att göra sådana här övningar lite då och då, kan få dig att inse saker om dig själv eller något annat som du faktiskt inte trodde var möjligt.


Lyssna till din intuition och lita på ditt hjärta!

 

HjärtaHa en vecka med nya upptäckterHjärta

        Kram

16. jun, 2019

Här kommer Horoskopet för 17 juni - 23 juni

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske kan det nu vara dags att få lite balans i tillvaron. Det kan gälla olika områden som ekonomi, relationer, arbete mm. Så känner du att du har något problem så försök att ta tag i detta nu och hitta en lösning som är bra för alla parter. Korten vill säga att du inom den närmaste framtiden kommer att ha en mycket bättre balans i det eller de problem som du brottas med nu. Men inget löser sig av sig självt, det är ett givande och tagande inom alla situationer.
Jobb: Det kan hända att det är inom ditt jobb som problem föreligger. Kanske har du en alltför stor arbetsbörda. I så fall måste du tala ut med någon och kanske finns möjlighet att få andra arbetsuppgifter som passar bättre, eller ett helt nytt jobb.
Kärlek: Om din relation inte känns trygg och stabil bör du kanske ta tag i saken och tala ut med din partner. Känn inte att allt är ditt fel, för du duger så bra som du är. Men brist på kommunikation mellan parter kan få onödiga konsekvenser.
Ekonomi: Dags att hitta på lite nya idéer om hur du ska få bättre balans i din ekonomi. Inget är omöjligt, allt går att förändra bara viljan finns där, och man inte blundar för eventuella problem.
Turnummer: 1-3-5-6-12-20-24

 

Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan kanske du måste vara lite mer flexibel och göra lite förändringar i din vardag. Det gäller ju att kunna balansera sina uppgifter och inte lägga all kraft på en sak. Kanske kan det bli en del förändringar som gör att du måste omprioritera och se över dina rutiner. Men allt talar för att du kommer att fixa det här till glädje för alla inblandade.
Jobb: Den här veckan kan det bli svårt att hitta jobb för den som söker. Du som har arbete kanske känner att du har för stort ansvar som tynger dig. Se om det finns möjlighet att dela upp eller få andra arbetsuppgifter.
Kärlek: Relationer verkar vara stabila och harmoniska den här veckan. Kanske har ni en del gemensamma intressen att utöva under veckan.
Ekonomi: Om du upplever ekonomin som oroväckande så är det nu upp till dig att ta tag i denna. Det finns lösningar om du bara ser dig om eller ber om råd av någon du litar på.
Turnummer: 3-5-6-12-23-24-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det kan nu bli en lyckosam period för dem som är födda i tecknet. Stora möjligheter finns nu för att kunna få en ny bostad och det finns chans att få flytta inom kort. Kan även vara så att du nu har uppnått ett mål i livet och det finns utrymme för att fira och en segerkänsla infinner sig. Den här perioden strålar starkt av frid och harmoni och det kan också innebära oväntad tur.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. och du är omtyckt av alla.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 6-7-20-21-25-27-30

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du har så mycket bra och fina resurser inom dig, så det är nu dags att plocka fram dem. Har det varit något problem eller situation som du blundat för ett tag och inte orkat bry dig, så ta dig tid att reda ut detta, om du bara tror på dig själv kommer du att lyckas över förväntan.
Jobb: Just nu blir det inga större förbättringar på jobbet utan det får flyta på som det är ett tag till. Söker du arbete är du kanske inne i en passiv period och då händer inget på den fronten. Du behöver öppna upp och bli mer aktiv.
Kärlek: Kanske behövs det lite kompromissande i kärleksrelationen nu för att ni ska känna harmoni i vardagen.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så lär de bli oförändrade om du inte tar tag i dem. Du har alla möjligheter att få rätsida på det hela om du lägger upp en budget nu.
Turnummer: 3-5-10-11-24-30-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
En underbar ny person kommer in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor såsom glädje, njutning och lycka är sannolika. Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Kan också innebära att du skapar ett nytt hem, antingen där du bor nu eller att du flyttar.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp.
Kärlek: Du känner dig kanske tveksam i din relation och funderar på om allt står rätt till. Tala ut med din partner lugnt och sakligt och ta därefter beslut om fortsättningen.
Ekonomi: På det ekonomiska området ser det ut som du kan göra säkra framsteg.
Turnummer: 3-4-6-13-16-29-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Ett viktigt beslut kan vara på gång nu. Det kan gälla en ny idé som du fått och som kan ge dig förbättringar framöver. Det kan också gälla en ny relation där starka känslor är involverade. Korten vill mana dig att se dig om efter tecken som hjälp till att fatta ditt beslut. Det ser ut att bli en lyckosam utgång av detta.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet. Om du är arbetslös, kommer du att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Snart kanske du träffar någon som du känner dig attraherad av. Ni tycker om varandra och chansen är stor att ni inleder ett varaktigt förhållande.
Ekonomi: Du kanske råkar ut för ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar. Men du klarar ut det här om du ser över din ekonomi ordentligt.
Turnummer: 6-7-14-25-27-29-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Det finns en möjlighet till att du hamnar i en brydsam situation den här veckan, som du inte riktigt vet hur du ska klara av. Men tvivla inte på dig själv för du är mycket starkare än du tror. Bästa sättet att klara ut den här situationen är genom att visa medlidande och förståelse istället för att svara igen på ett hårt sätt. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns annars en risk för isolering.
Kärlek: Om du känner det som du misslyckats i din relation ska du veta att det inte beror på dig eller är ditt fel. Tala ut med din partner och ta ett beslut utifrån det.
Ekonomi: Är ekonomin ett stort problem så är det dags att ta professionell hjälp nu.
Turnummer: 4-5-13-16-18-22-30

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du kan känna dig överrumplad när frenetiska aktiviteter tar över. Det är uppiggande och lite överväldigande men det känns bra att se sina drömmar uppfyllas. Plötsligt har du många saker på gång. För många bollar i luften kanske? Du behöver ta emot nödvändig information. Kanske kommer det att bli en resa framöver eller en oväntad nivå av framgång.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av dina arbetskamrater.
Kärlek: Efter en tid av eventuella problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Var inte rädd för att använda dig av hela din kreativa potential, då finns förutsättningar för att din ekonomi får ett uppsving.
Turnummer: 10-12-14-16-27-28-29

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske är det nu dags för lite förändring i din livssituation? Känner du av stress eller oro för att du har för mycket att göra, eller för ekonomi eller annat, även om du nu klarar av detta är det nu dags att bryta det här mönstret. Var öppen för nya kreativa idéer och om du inte tar allting så allvarligt så kommer du nog finna att det finns lösningar för din situation. Försök göra dina val på ett lekfullt och öppet sätt så har du lättare att finna svaret.
Jobb: Kan vara lite motigt på jobbet nu kanske. Är det dags att se sig om efter något som passar dig bättre?
Kärlek: Det ser ut att vara en god balans i kärleksrelationer nu. Dina drömmars mål kan uppfyllas.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte med att önska sig det. Det finns möjligheter så se dig om efter dessa med en positiv och kreativ attityd.
Turnummer: 3-5-8-12-13-19-22

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske behöver du ha tålamod ännu en tid inför det du väntar på. Efter lite återhämtning för kropp och själ måste ett beslut fattas och korten visar på att det blir rätt beslut. Därefter blir du belönad och kan se fram emot en tid av glädjefullt välstånd. Kanske som belöning för utfört arbete, en gåva eller ett arv kan finnas inom räckhåll.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du är på rätt spår eller inte. Du har det nödvändiga tålamodet.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du behöver kanske se över dina inkomster och utgifter och tänka ut nya lösningar. Men snart borde du kunna njuta av en stabil ekonomi och unna dig något vackert.
Turnummer: 7-10-16-22-27-29-34

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det gäller nu att ha en övergripande blick över allt som händer och sker. Ditt liv står under ständig förändring vilket får dig att växa genom att du vidgas och expanderar. Låt denna förvandling och utveckling ske. Kanske överväger du något, och kan ha svårt att veta vad du vill samtidigt som du kan ha svårt att avvakta. Saker är på gång, förändringar i ditt liv, det sker en utveckling och olika valsituationer kan uppkomma. Men du är flexibel och anpassar dig lätt.
Jobb: Om du söker jobb behöver du se upp med auktoriteter som försöker hitta en plats för dig.
Kärlek: I kärlekslivet kan du få en känsla av frustration, du och din partner kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Du bryr dig kanske inte så mycket om din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt. En budget skulle vara det bästa nu.
Turnummer: 1-4-10-19-22-29-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Du ska veta att du är starkare än du själv tror! Du kan mycket väl hantera din nuvarande situation. Men istället för att driva på hårt bör du hantera detta med mildhet och vänlighet. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har här i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära.
Jobb: Har du nyligen sökt jobb finns det chans att du får det och jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Har det varit problem i relationen väntar du nu kanske på bättre tider. Detta ger dig en chans att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Känns ekonomin ovanligt bra just nu så tänk dig för innan du gör några impulsköp, det är alltid bäst att ha lite sparat för kommande tider.
Turnummer: 1-5-7-11-16-26-35

HjärtaHa en magiskt fin veckaHjärta

        Kram