Blogg

6. feb, 2019

 

Den här veckan vill en av Välståndets Drakar förmedla följande:

 

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

 

Ibland behöver vi kanske ha tålamod, vila, se tiden an och tänka över vår livssituation när vi misströstar eller tycker vi står still och trampar på stället.


Det är nog inte läge att ta några avgörande beslut även om du har mycket funderingar nu. Har du funderingar kring ekonomin så är det bra om du ser över din ekonomiska situation och hushållar med din ekonomi som kanske inte är den bästa i nuläget.


Om du nu känner dig osäker på vilka framsteg du har gjort, kom ihåg att fortsätta framåt även om du tycker det verkar som att inget har hänt, fortsätt lite till så ser du snart resultaten av ditt arbete. Fall inte för frestelsen att falla tillbaka i de gamla invanda mönstren om du försöker skapa nya vanor men ännu inte ser att något hänt, fortsätt framåt! Du kommer att se när du om ett tag ser tillbaka på det här hur långt du faktiskt kommit!


Budskapet idag är att: Nu måste du tänka på att det alltid finns hopp i varje situation och det viktigaste av allt är att du inte ger upp dina drömmar och visioner.


Tro på dig själv och din förmåga så kommer du uppnå dina mål.

 

HjärtaHa en fin vecka och ta hand om dig självHjärta

       Kram

3. feb, 2019

Här kommer Horoskopet för 4 februari - 10 februari

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu verkar det vara en bra period för alla projekt som berör hemmet, kanske är det en flytt på gång eller en investering i ny inredning. Ett gyllene tillfälle att planera och få en mer stabil ekonomi, allt som behövs finns redan till hands. Nya affärsprojekt eller investeringar, både praktiska och ekonomiska har möjligheter att lyckas på sikt. Du strävar nu efter att leva ett rikt liv såväl till det yttre som till det inre. Du känner dig belåten och är trygg i dig själv. Vet vad du vill och planerar för det.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Nu kanske du känner dig dragen till en viss person, men du funderar på om det är rätt val du gör och rätt person att bli förälskad i. Bäst att skynda långsamt.
Ekonomi: På det ekonomiska området finns möjlighet till säkra framsteg.
Turnummer: 1-8-20-21-27-28-31


Oxen (20/4-20/5) :
Perioden kan stå för förändringar och utmaningar. Kan vara så att du känner dig besviken eller inte nöjd över den nuvarande situationen och enbart ser det negativa i allting. Det kan finnas känslor av övergivenhet och ensamhet. Men det som skett har skett och det är ingen idé att fortsätta gräma sig över detta. Bestäm dig istället för att göra något gott och bra utifrån den situation som uppstått och som du befinner dig i. Då kommer du att få mer kraft och energi att fokusera på att komma på fötter igen.
Jobb: Det verkar som jobbet är krävande just nu och du har fullt upp och tycker att du inte hinner med det som du vill. Viktigt med många korta pauser för att varva ner.
Kärlek: Om du är kvinna, betyder korten att du är verkligen förälskad i någon eller är mamma.
Ekonomi: Mycket energi läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Gör en hållbar budget så slipper du all denna oro.
Turnummer: 3-6-9-10-19-22-29


Tvillingarna (21/5-21/6):
Veckan kan innebära att du kommer att ha att göra med en del jobbiga människor. Du känner kanske rädsla för att tappa kontrollen och du kanske måste använda olika knep för att klara av en situation, och det kan innebära att du kanske måste lura fler än en enda person, men risken är då att något går förlorat på vägen, kanske din egen föreställning av dig själv. Så det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället.
Jobb: Om det är kämpigt på jobbet så beror det kanske inte så mycket på omgivningen som din inre känsla.
Kärlek: Om det är problem i relationen så är det ingen bra vecka att gå in på djupa diskussioner nu.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig men det kan ta lite tid.
Turnummer: 4-5-8-17-23-25-30


Kräftan (22/6-22/7):
Korten visar på en begynnande kreativitet samt harmoni med din omgivning. Nu blir det lättare än vanligt att känna gemenskap med allt du har runt dig, med naturen, andra människor, djur och med den djupare sidan av livet. Men framför allt är det lättare än vanligt att känna kärleken och gemenskapen med dig själv och ditt inre rika känsloliv. Nytt hopp och ny positiv energi ligger i luften. Ta vara på den, njut av den och låt den leda dig till nya upplevelser!
Jobb: Jobbet visar på materiell stabilitet och nu är det positivt för olika former av kontrakt.
Kärlek: I relationen kan det finnas någon utomstående som sätter käppar i hjulet för era planer.
Ekonomi: Håll hårt i plånboken nu annars risk för känslan av att du har blivit blåst på pengar.
Turnummer: 11-13-14-16-23-25-29


Lejonet (23/7-22/8):
Korten visar på att något nytt är på gång! Ibland kan det stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Kan också vara en tid för nya initiativ, en ny utbildning eller nya hobbies. Mycket positiva vindar som blåser din väg just nu, så missa inte möjligheter som dyker upp för tidpunkten verkar vara den rätta. Prova något du alltid drömt om. Du står vid en punkt då du kan skapa något nytt och spännande i ditt liv. Håll ögon, öron, sinne och hjärta öppet så att du kan känna igen möjligheten när den kommer.
Jobb: Du verkar nu få ny energi i ditt arbete. Kan också vara så att ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt är på gång.
Kärlek: Nu kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi: Har du nyligen förlorat en inkomstkälla så är det dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit utan se de möjligheter som kommer till dig.
Turnummer: 2-5-7-11-17-18-25


Jungfrun (23/8-22/9):
Korten visar på att familjen kommer att vara prio no 1 den här perioden och indikerar att familjerelationerna blir bra och att man kan lita på andra familjemedlemars stöd och kärlek. Detta innefattar också hemmets trygghet och lycka. Harmoni och fina stunder råder och det blir bli mysiga sammankomster inom familjen. Det kan också innebära att du tar dig tid att umgås med dig själv och lär dig att älska hela dig utan undantag utan restriktioner och utan dömanden. Det är en bra tid att börja älska dig själv.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna komma att dyka upp.
Kärlek: Kanske finns det något problem inom relationen, det behöver inte vara känslomässigt, så kan det nu kanske lösas med hjälp av någon närstående.
Ekonomi: Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, så dröjer det nog ännu ett tag.
Turnummer: 3-8-16-17-21-24-32


Vågen 23/9-22/10):
Korten kan visa på ett kärleksfullt möte eller att vi finner balans och harmoni i oss själva. Det kan också handla om en fin gemenskap, harmoni och glädje i nya bekantskaper och umgänge. Viktigt att du lyssnar till ditt hjärta och inre röst om du nu behöver ta ett beslut i någon fråga eller situation. Det kan bli en hel del förtroliga samtal den här perioden och du kan känna en stor lättnad över att ha funnit någon som du kan anförtro dina innersta tankar med.
Jobb: På jobbet är det en bra atmosfär och du kan nu få tillfälle att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon på en fest - om du har en partner kan det bli fråga om framtidsplanering.
Ekonomi: Känner du dig orolig för din ekonomi så försök slappna av eftersom det inte gör saken bättre. Det finns möjligheter till förändring bara du ser dig om.
Turnummer: 6-9-10-13-29-32-33


Skorpionen (23/10-21/11):
Korten tyder på att du snart kan komma att ställas inför ett stort beslut, som kanske kan gälla sökandet efter klarhet i en viss situation. Plötsligt så finns där lösningar som en blixt från en klar himmel. Det kan bli en ny början på något och du bestämmer dig för att lämna gammalt bakom dig och se framåt. Du kommer nå framgång fast du kanske upplever något hinder i vägen. Finns också indikationer på en ny livsstil, nya tankemönster och en helt ny frihet.
Jobb: Du kanske vill lite för mycket på jobbet nu. Lite lugnare tempo och att avsluta en uppgift innan du tar itu med nästa är nog något du bör tänka på i så fall.
Kärlek: Om du är singel kan du nu kanske träffa någon intressant person, men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Det kan dyka upp en möjlighet till en investering som kan bli en källa till inkomst framöver.
Turnummer: 1-8-14-15-28-30-35


Skytten (22/11-21/12):
Korten visar på en risk av att bli sårad av andra människor, bli dåligt behandlad, att bli sviken, bedragen, förråd, m.m. Detta är ju något som kommer utifrån och på grund av andras handlingar och leder till att man kan känna sorg i hjärtat under en period. Nu kan du behöva ta beslut om att gå vidare och lämna något bakom dig. Så intala dig själv att möta din inre sanning och eliminera risken att bli upprörd genom att vara sann mot dig själv och följa ditt hjärta och visst är det sant att efter regn kommer solsken!
Jobb: På jobbet har du alla möjligheter att uppnå dina mål.
Kärlek: Du är kanske nu förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett genuint intresse för dig.
Ekonomi: Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din eknomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 7-12-13-20-27-29-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Det du nu uträttar kommer att bära frukt en dag även om det kommer ta sin tid. Det kan handla om ett projekt, ett företag eller annat som man bygger upp steg för steg. Projektet eller företaget kommer att bli framgångsrikt. En uppmaning finns dock att tänka noga på vad du gör, och att planera och skaffa den kompetens du behöver. Du verkar redan ha den skicklighet som man behöver för att bygga upp något men kanske behöver du komplettera med någon utbildning. Sen gäller det bara att beväpna sig med tålamod.
Jobb: Kanske råder lite osäkerhet kring ditt jobb och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Dina idéer och avsikter inom en viss relation testas. Du bör tänka på att uttrycka dig väl.
Ekonomi: Möjligheter kan finnas att inleda ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden.
Turnummer: 14-16-19-22-29-30-35


Vattumannen (20/1-18/2):
En ljus energi flödar över tecknet. Korten står för en period av ekonomisk tur och ekonomiskt välstånd men även känslomässigt. Kanske blir det snart en löneförhöjning eller du får något sålt. Det finns dock en risk för att det också kan betyda att du inte ser dolda möjligheter, att man lever enligt rutin. Men kan också vara så att du delar med dig av dig själv till andra vilket stärker din egen kontakt med dig själv. Att ge omsorg och omtanke till andra är att ge det till sig själv, då infinner sig känslan av att leva ett mer harmoniskt och rikare liv.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du komma att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Möjligen kan det nu diskuteras lite framtidsplaner inom relationen.
Ekonomi: Kanske kommer inte pengarna så fort som du hoppats på just nu.
Turnummer: 3-7-11-14-16-21-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här perioden kan önskningar ha en chans att gå i uppfyllelse och du sprider glädje till dem runt omkring. Du har förhoppningar och känner att livet har mycket att erbjuda. Korten kan visa på en tillökning som barn eller ett djur, eller en annan större händelse som att man flyttar ihop, förlovar sig eller giftermål. Nu finns det möjligheter till att fira och ha det trevligt tillsammans med vänner och familj. Det kan också vara så att det är dags för avslutning av något som då involverar firande och överflöd.
Jobb: Om du känner att du fastnat mentalt inom jobbet så är det dags att öppna ögonen för det finns lösningar nära till hands.
Kärlek: Är det problem inom relationen kommer ni nu att kunna ta er igenom alla hinder.
Ekonomi: Din ekonomi ser nu ut att vara stabil.
Turnummer: 2-8-9-22-23-31-32

 

HjärtaHa en ljus och fin veckaHjärta

      Kram

2. feb, 2019

 

Här kommer helgens Orakelkort från Ärkeänglarna. Idag vill Ärkeängel Metatron påminna om vikten av att rensa och öppna upp våra chakran.

 

 

CHAKRARENSNING

 

"Åkalla mig för att rena och öppna dina chakran med heliga geometriska former."


Metatron använder heliga geometriska former för att rena och balansera våra kroppars chakran; energicentra.

Be Metatron i tanken att han öppnar dina chakran, så skickar han varsamt sin "Metatron-kub" (den geometriska formen som syns på kortet) genom kronchakrat uppe på ditt huvud.

Kuben roterar nedåt och rensar ut psykiska gifter ur din kropp och dina chakran. När dina chakran är rena kommer du att känna att du har mer energi och starkare intuition.


Att jobba med ärkeängel Metatron: Metatrons aura är vackert randig i violett och sjöskumsgrönt. Den kristall som är i samklang med Metatrons energi är vattenmelonturmalin.

 

HjärtaHa en fantastisk helg full av energiHjärta

       Kram

 

30. jan, 2019

 

 

Så var det onsdag igen och dags för ännu en Drake från Drakarnas Tarotlek.

 

Drake från Gryningen:

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

Så som kortet antyder så finns bägaren i ditt hjärta. Frågan är om du lyckats fylla den med dess avsikt som är att sprida kärlek, både till dig själv och andra?


Detta kan tyda på att ett kärleksfullt möte kommer att ske eller att vi finner balans och harmoni känslomässigt i oss själva.


Mötet som finner rum i ditt hjärta och sinne gör att kärleken blir både livskraftig och produktiv. Det kan också vara början på ett nytt förhållande, en relation som bygger på gemenskap, harmoni och balanserade känslor. En fin och kärleksfull relation.


Du förenar nu det manliga och kvinnliga i dig. Du kanske erkänner och bekräftar en känsla eller en relation.
Du dras lätt till skönhet och kreativa utryck nu. Det finns inget speciellt du behöver göra annat än att njuta av allt som livet erbjuder.


Budskapet idag är att när du älskar dig själv är du som en magnet för andra! Så jobba på att idag omfamna dig själv med kärlek! Ge dig hän åt dig själv och andra och njut av allt livet har att ge!


Älska livet och livet älskar dig!

 

HjärtaHa en underbar och kärleksfull veckaHjärta

      Kram

27. jan, 2019

 

Här kommer Horoskopet för 28 januari - 3 februari.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du har mycket energier omkring dig just nu. Om du känner tillit för de goda krafterna kommer det att öppnas nya möjligheter för dig framöver bara du tar tillvara på möjligheterna. Det finns en risk att du blir hindrad eller motarbetad i något som du egentligen redan skulle påbörjat vilket gör dig lite irriterad och otålig. Under den här perioden kommer din intuition att förstärkas och du blir mer klar över vad som kommer att gynna dig i sådana angelägenheter som du brinner för.
Jobb: Lita på din egen förmåga att få jobbet gjort.
Kärlek: Känsla av trygghet, stabilitet och förtroende för partnern. Om du inte har en partner kan du räkna med en i en nära framtid.
Ekonomi: Lite extra pengar kan dyka upp nu.
Turnummer: 1-2-3-19-26-27-35


Oxen (20/4-20/5) :
En lugn och harmonisk vecka där familj och vänner har stor betydelse för dig. Du blir uppskattad i sociala sammanhang där du upplevs som en pålitlig och trovärdig person och en känsla av välbefinnande infinner sig. Eventuellt har du nyligen avslutat någonting och det mesta går kanske på rutin, men glöm inte bort att se dig omkring för det kan dyka upp möjligheter som du inte bör missa. Den här veckan kan också turen vara på din sida.
Jobb: På jobbet fungerar det mesta så som du vill.
Kärlek: En behaglig vecka utan stormiga känslor.
Ekonomi: Inte omöjligt att det blir oväntat tillskott i plånboken.
Turnummer: 2-4-8-10-11-12-35


Tvillingarna (21/5-21/6):
Möjligen har du vissa planer på att starta något nytt, kanske ett projekt eller ett företag. Kanske måste du ha tålamod ännu en tid för att undersöka om du har all den kompetens eller utbildning som behövs. Nu är en gynnsam tid att diskutera dina planer med andra och/eller gå med i någon kurs för att bättra på dina kunskaper. När du känner dig redo så är det bara att sätta igång, projektet eller företaget kommer att bli framgångsrikt.
Jobb: Ditt arbete känns nu mycket positivt och givande.
Kärlek: Kanske känner sig partnern lite åsidosatt eftersom du lägger mycket tid på dina intressen.
Ekonomi: Håll dig till en budget så klarar du av lite svårare perioder.
Turnummer: 3-5-7-11-13-24-25


Kräftan (22/6-22/7):
Den här veckan kan intuitionen och dina nattliga drömmar spela en stor roll i ditt liv, så försök komma ihåg dina drömmar för där finns kanske svaret på det du funderar på just nu. Det kan handla om att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Vakta ditt oberoende och låt inte andra påverka dig och dina beslut för mycket. Men snart kommer du underfund med vad som är på gång och allt kommer att bli mycket lättare igen.
Jobb: Jobbet känns kanske mer inspirerande nu och du kommer till insikt om nya möjligheter.
Kärlek: På kärleksfronten känns det kanske som lite stillestånd nu, men ta det hela med ro, tids nog tänds lågan igen.
Ekonomi: En period nu då det är dags att hålla igen på onödiga utgifter.
Turnummer: 4-7-9-14-26-30-32


Lejonet (23/7-22/8):
Du utvecklas genom egna ansträngningar och veckan kan komma att bli riktigt lyckad om du bara inte isolerar dig. Framtiden kan då bli riktigt lovande. En varning finns dock med att hålla känslorna i styr och inte bli egoistisk. Försök nu att hitta din inre styrka för du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill.
Jobb: Kanske kan det bli något tillfälligt bakslag på jobbet och allt inte blir som det var tänkt.
Kärlek: Det verkar inte vara någon himlastormande kärlek på gång så koppla av och låt det ta den tid det tar.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 2-4-5-12-23-24-31


Jungfrun (23/8-22/9):
Kan hända att det uppstår en del förändringar som du behöver anpassa dig till. Inget större problem med detta och du klarar ut det fint. Kan till och med vara så att du tycker det är riktigt roligt med dessa förändringar. Nyheter i form av meddelande eller telefonsamtal kan vara det som får dig att inse vad du behöver göra. Blir du osäker på hur du ska agera så kan meditation i lugn och ro ge dig svar.
Jobb: Har du fått nya arbetsuppgifter eller börjat ett nytt arbete får du nu hjälp och stöd att utvecklas vidare.
Kärlek: Kanske är det en ungdomskärlek som dyker upp i veckan. Ni har då en del att tala om men den där gnistan finns nog inte kvar längre.
Ekonomi: Har du haft problem med ekonomin ser det ut som att det nu löser sig på ett riktigt bra sätt.
Turnummer: 3-5-6-8-17-34-35


Vågen 23/9-22/10):
Du har nu kommit långt, men det finns kanske ett eller två problem att lösa innan du uppnår ditt mål. Du kämpar vidare, men framför allt så står du på din vakt. Fortsätt dock på den inslagna vägen! Men var beredd på att det kan bli väldigt mycket jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta kommande motgångar och slåss för det du tror på. Du har den rätta förmågan att uppnå dina mål.
Jobb: Se upp så du inte tröttar ut dig för mycket på jobbet. Om du känner inom dig att det börjar bli oroligt så försök att få lite ledigt en tid så du kan vila upp dig.
Kärlek: Kanske omvärderar du nu din relation till partnern. Du behöver bli säker på dig själv och hur du egentligen vill ha det. Försök undvika gräl utan tala ut med varandra på ett trovärdigt sätt.
Ekonomi: Pengarna kanske inte kommer in så fort som du önskar, kanske väntar du på ett beslut och då blir det nog att vänta ännu en tid.
Turnummer: 3-7-10-17-26-32-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Troligen blir det inte riktigt som du tänkt dig den kommande veckan. Du kan bli tvungen att kompromissa i någon situation som du trodde skulle gå lätt att genomföra. Det kan leda till att du behöver anpassa dig till det nya som framkommit. Men med lite flexibilitet och positivt tänkande så kan resultatet bli bättre än du trott i alla fall.
Jobb: Det går sakta men säkert framåt inom ditt jobb. Så även om det verkar lugnt på ytan så händer det saker där under.
Kärlek: Det verkar råda harmoni inom relationer den här perioden.
Ekonomi: Kämpar du med ekonomin är det nu dags att försöka hitta lite nya lösningar för att klara upp situationen. Möjligheten finns.
Turnummer: 1-3-11-16-17-22-24


Skytten (22/11-21/12):
En fin vecka säger korten. Allt går lätt under veckan och inga större problem uppstår. Det mesta kommer att gå precis så som du vill och du kan slappna av och känna dig nöjd. Det kan till och med bli så att en önskan du haft en längre tid nu kommer att gå i uppfyllelse. Det kan också vara så att du nu får lite för mycket av det goda och lättjan slår till. Glöm inte daglig motion så inte vikten ökar nu. Ett möte med en person kan ge dig nya idéer.
Jobb: Du kanske har flera saker på gång inom ditt arbete nu. Men du trivs nog med dina uppgifter och hanterar det hela på ett bra sätt.
Kärlek: Se upp! nu finns det positiva vibrationer runt kärlek. Så kanske blir det ett blixtnedslag fyllt av kärlek nu.
Ekonomi: Inkomster och utgifter verkar balanseras bra just nu. Fortsätt med att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 2-4-12-15-16-17-26


Stenbocken (22/12-19/1):
Nya energier drar in över tecknet. Nu kan det bli en nystart eller en helt ny början. Alternativen är många såsom ett meddelande om en snar flytt, nytt företag, studiestart eller nytt jobb. Det finns tillfälle att förverkliga idéer och önskningar inom snar framtid. Men det gäller att inte impulsivt kasta sig in i något "bara därför att". I alla händelser måste man noggrant överväga innan beslut fattas.
Jobb: Allt verkar bra på arbetet och inte mycket att oroa sig över där. Dock en liten varning för att inte lita blint på alla kollegor.
Kärlek: Det kan nu dyka upp en tillfällig romans. Men i nuläget kan det vara svårt att besluta sig för om det här är den rätta.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem verkar nu kunna lösa sig.
Turnummer: 1-4-9-22-28-30-32


Vattumannen (20/1-18/2):
Något helt nytt kan inträffa nu som leder dig framåt i din personliga utveckling. Det kan innebära oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Lite prövningar och svåra val kan det dock innebära, men om du lyssnar inåt dig själv så känner du klart och tydligt vilket som är den rätta vägen för dig. Mot slutet av veckan kan det dock kännas lite för lugnt och ensamt, men ta tiden till att ta hand om dig själv, det ger dig nya krafter.
Jobb: På jobbet känns det som att allt rullar på i sin vanliga lunk och du kan tycka att det är väldigt enformigt.
Kärlek: Allt tyder på en bra relation rent allmänt.
Ekonomi: Du har kanske en plan på hur du ska lösa din ekonomi. Det ser i alla fall ut som att dina ekonomiska mål kommer att nås ganska snart.
Turnummer: 1-3-5-16-19-22-30


Fiskarna (19/2-20/3):
En situationen kanske har avslutats. Lyckligtvis följs alltid avslutningar av en ny början. Du kan känna sorg över det som har hänt, blandat med välkommen lättnad. Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Det kan vara dags att byta karriär. Kanske har du avslutat ett långvarigt projekt eller har bestämt dig för att ta en annan anställning.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Ekonomin bör nu vara i ganska god balans. Men se ändå till att hålla koll på dina utgifter för att fortsätta den här trenden.
Turnummer: 6-7-10-11-12-20-24

 

HjärtaHa en fin veckaHjärta

      Kram