Blogg

4. mar, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤


TIGER


"Acceptera din storslagenhet"


OM Tigern: Tigern kommer från Orion och bär med sig mycket visdom i sin aura. De är kraftfulla varelser, andligt såväl som fysiskt och de är extremt psykiska. Deras själsuppdrag är att se över och vakta planeten från lägre energier som närmar sig oss. Deras rytande varnar inte bara andra varelser för deras gränslinjer utan sänder också en varning ut i rymden. De höjer frekvensen inom sitt område.


Två Tigrar har aldrig samma mönsterränder, så varje Tiger är unik. De är ovanliga inom kattriket då de lär sig att tycka om vatten och även att fånga fisk så att de kan ta med sig den här lärdomen tillbaka till Orion.


BUDSKAP: Det här kortet vill påminna dig om att du är en unik och storslagen person, så acceptera det! Det ber dig om att ställa in dig psykiskt på en situation eller relation som bekymrar dig. Lita på din inre röst och låt den vägleda dig till svaren som du söker. Lyssna sen till ditt förnuft som vägleder dig hur du ska handla mot personen eller omständigheten på bästa sätt för alla parter.


Tigerenergin talar om för dig att du ska vara beredd på att ta beslut med styrka och kraft. Men kanske behöver du inte vidta några åtgärder, för när du har en Tiger i ditt energifält så känner andra personer av det och reagerar med respekt.
Tigerkortet råder dig också att utvidga din horisont och upptäcka något nytt i ditt liv som du kan lära dig att tycka om.


Som KRAFTDJUR: Hjälper Tigern dig bland annat att leva i ödmjukhet genom samförstånd med andra människor och djur. Att våga ta beslut att ge dig ut mot nya äventyr utan att känna rädsla. Du växer då i all din storslagenhet.


I DRÖMMEN: Drömmer du om 2 tigrar kan det indikera på en förälskelse nu, eller inom snar framtid. Känner du dig förföljd, jagad, av en tiger kan det betyda att man är rädd för utvecklingen av ett kärleksförhållande som man med eller mot sin vilja råkat in i.

❤Ha en helt magisk vecka och tro på dig själv❤
           Kram

1. mar, 2020

Veckans Horoskop, för perioden 2 mars - 8 mars, följs av ett kort från Änglasvar för varje tecken

 

❤❤❤❤❤❤ 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske är det en situation som just nu ser helt hopplös ut, men var inte orolig det finns en lösning! Du behöver bara se den här situationen ur ett annat perspektiv och det är då inte fel att tala med någon som du litar på om den här situationen. Kom ihåg att det inte är "att ha rätt" som är det viktiga, utan att allt löser sig så du får en inre frid. Lite meditation i avskildhet kan också hjälpa dig att belysa frågan på ett nytt sätt.
Kortet från Änglasvar säger: "Välj en ny riktning" !!!
Turnummer: 8-11-16-17-25-28-31

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du behöver kanske bli lite mer medveten om vad som pågår runt omkring dig nu! Tänk igenom saken innan du ingriper så inte någon annan känner sig kränkt eller skadad av dina handlingar. Du behöver kanske tänka på att frigöra dig från något gammalt tillbaka eller något beteendemönster. Du kommer att känna dig friare och lättare till sinnes när du väl slängt dessa orosmoment i "soptunnan". Det är kanske inte lika lätt som att trycka på "delete-knappen" men om du verkligen kämpar kommer du att lyckas till hundra procent!
Kortet från Änglasvar säger: "Dags att agera" !!!
Turnummer: 5-10-14-15-21-25-32

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Någon kan behöva din hjälp den här veckan, troligtvis en yngre man eller barn. Du vet vad du behöver göra och kommer att lösa det här alldeles utmärkt. Just nu kan du vara inne i en period av sökande. kanske efter någon att tala med som delar ditt intresse just nu eller någon mer känslomässig relation. Även om det kanske verkar lite besvärligt och jobbigt så kommer du att hitta det du söker om du verkligen anstränger dig. Glöm för all del inte bort att unna dig lite roligt nu, det har du förtjänat.
Kortet från Änglasvar säger: "Stora positiva förändringar" !!!
Turnummer: 14-16-19-23-24-26-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Ta dig lite tid för dig själv ett tag för att bara vara, eller meditera och finna din inre livsväg. Du kanske upptäcker något nytt som du vill lära dig, som yoga, qigong eller liknande. Var nyfiken på nya impulser som dyker upp inom dig. Det här verkar vara en tid för att fördjupa sitt inre medvetande för att sen kunna se omgivningen på ett mer upplyst sätt. Du kan få kontakt med någon som hjälper dig vidare på din väg mot önskat resultat.
Kortet från Änglasvar säger: "Överflöd kommer till dig" !!!
Turnummer: 5-6-8-10-16-20-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
Du har nu påbörjat eller kommer att påbörja något nytt! Det kan gälla ett nytt arbete, ett nytt hem, eller något annat som tryggar din framtid. Var öppen för nya idéer och information som kan komma i din väg. Just nu är framgångens vindar med dig och du har alla möjligheter att kunna förändra eller förbättra din livssituation. Tro på dig själv och tveka inte att inspireras till handling.
Kortet från Änglasvar säger: "Framgång" !!!
Turnummer: 3-8-19-22-26-28-30

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Nu är det dags att kliva fram i rampljuset! Göm dig inte längre bakom en fasad utan visa öppet vad det är du vill ha. Se omvärlden så som den verkligen är och acceptera bara sånt som tillför dig något gott, det övriga är det dags att säga ifrån om. Det är så lätt att ta till beteenden som trubbar ner din egen självkänsla om du inte står upp och säger ifrån. Du har allt att vinna på detta och du kommer att känna en stor befrielse efteråt.
Kortet från Änglasvar säger: "Tänk om" !!!
Turnummer: 6-7-10-20-24-28-30

 

Vågen 23/9-22/10):
En situation eller ett projekt som du håller på med är det nu dags att avsluta och förverkliga dina drömmar! Du har talang och förmågor och allt du har åstadkommit är nu ditt att göra vad du vill med. Är du osäker på vad, så skriv ner alla dina förmågor och talanger på ett papper och se vad du kan åstadkomma med detta. Det finns hjälp att få om du känner att du behöver råd för att komma vidare.
Kortet från Änglasvar säger: "Hjälpsamma människor" !!!
Turnummer: 6-9-10-14-15-24-27

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Är du den som tycker att "allt var bättre förr"? Öppna då ögonen och se på allt det vackra som nu finns omkring dig. Uppskatta och vårda det du har nu och gräm dig inte över det som en gång varit. Det som gäller är idag och din framtid. Tillåt inte gamla känslor att styra dig längre för de gör dig bara deprimerad och du ser inte vad som finns omkring dig. Ta ansvar för dina känslor och skyll inte på någon/något annat. Din nutid och framtid kommer att bli så mycket vackrare för dig när du släppt det gamla.
Kortet från Änglasvar säger: "Förlåtelse" !!!
Turnummer: 9-13-16-17-20-27-30

 

Skytten (22/11-21/12):
Den här veckan kommer du kanse att stå i valet och kvalet mellan 2 personer, situationer eller gåvor. Lyssna bara till ditt inre och ditt hjärtas röst så blir allt så perfekt som du önskat. Det kan nu också vara den tiden då du möter din stora kärlek. Amors pilar surrar runt omkring ditt tecken och om du bara agerar med öppenhet och sann kommunikation så har du allt att vinna, och du kan njuta av allt som livet erbjuder dig nu.
Kortet från Änglasvar säger: "Du är redo" !!!
Turnummer: 5-7-11-12-13-15-20

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Något nytt är på gång den här veckan! Du måste lita på dig själv nu och inte tveka om den situation som dyker upp. Det kan vara kärleksrelation eller något som du själv skapar, utför eller genomgår. Var inte rädd för att våga ta lite risker i det här sammanhanget. Ha tillit till dig själv och låt omvärlden se vem du verkligen är, ge av dig själv från djupet av ditt hjärta.
Kortet från Änglasvar säger: "Lyssna på din intuition" !!!
Turnummer: 8-9-10-12-19-26-27

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det är förändringarnas vindar som blåser över tecknet just nu! Du är ambitiös, flexibel och anpassningsbar till nya och/eller påbörjade situationer. Så tveka inte utan fortsätt framåt så som du har planerat. Du kanske tvekar därför att du försökt med detta tidigare, men det var då, nu är det idag och framåt som gäller. Har du nyligen börjat med någon typ av träning eller motion så är det alldeles utmärkt att utöka och kanske göra någon förändring till det bättre där.
Kortet från Änglasvar säger: "Släpp taget om sånt som inte gagnar dig längre" !!!
Turnummer: 5-9-10-13-18-21-33

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Det är dags att förverkliga dina kreativa projekt och drömmar nu! Du har massor av talang men kanske har modet sviktat när det väl gäller? Var öppen och nyfiken på livet och tveka inte att kasta dig in i situationer som du verkligen har en passion för. Bara du litar till dig själv så öppnar sig en värld av helt nya äventyr, bry dig inte om vad andra tycker. En resa finns i horisonten, så det blir kanske planering av en sådan nu eller är den på gång. Låt ingen hindra dig i det du föresätter dig.
Kortet från Änglasvar säger: "Var påstridig i det du tror på" !!!
Turnummer: 1-8-10-21-26-27-31

 

❤Ha en riktigt givande vecka❤

     Kram

29. feb, 2020

Här kommer helgens Orakelkort med vägledning från änglarna:

❤❤❤❤❤❤

 

ENERGIARBETE

 

"Ibland kan det fullkomligt spraka om livet eftersom själva essensen av det är energi. Din kropp är ett förunderligt energifält som svarar positivt på kärleksfull behandling. Nu aktiveras dina händer och ditt hjärta för att förmedla helande energi till de du älskar och till dina klienter."

 

Med det här kortet vill änglarna säga att du skulle ha nytta av energiarbete såsom Reiki eller Qigong. Du kan hitta en kompetent utövare genom att kontakta ett metafysiskt eller holistiskt hälsocenter. Änglarna föreslår att du tar emot en behandling som är inriktad på helande energier.


Det kan också vara så att änglarna meddelar att ditt livssyfte innefattar att ge helande energi till andra. Om du har utbildning inom detta område eller har blivit vägledd att söka sådan utbildning så betyder det här kortet att du skulle vara väldigt duktig på det.


Andra betydelser som kortet kan ha: Rensa ut energier i ditt hem eller andra omgivningar ** Att du är väldigt känslig för energier så du bör se till att rena dig själv regelbundet från de energier du kan ha dragit till dig. ** Skydda dig själv genom att föreställa dig att du är omgiven av skyddande vitt och lila ljus.

 

❤Ha en fin helg fylld med positiva energier❤
             Kram

26. feb, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

 


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.


KORP


"Var beredd på förändring"


Korpen kommer från Sirius och bär med sig en speciell magi. Kråkor, Råkor, Skator och Korpar är alla kända som skojarna i fåglarnas rike. De skapar förändring genom att besegra hinder och inleda övergångar hos djur och människor.


Deras själsuppdrag är att ge människor och djur en knuff mot upplysningen. Om du ser en ensam Korp så kan det innebära att du ska se upp för oväntad förändring eller kan den tala om att du ska rannsaka ditt samvete så du inte drar till dig något oönskat. De påminner dig om att ha ärliga avsikter så du attraherar bra saker.


Korpens livsuppgift är att rensa upp kadaver. När den gör så håller den naturen ren och med det så lär den oss att allt kan återanvändas.
Korpar arbetar med Ärkeängel Azriel, ängeln över födsel och död, som sänder en av dessa fåglar till djur som är redo att föda. Dess ankomst är en påminnelse till modern att det är dags att förbereda sig för det nya. När en Korp väntar vid ett döende djur hjälper den till, med sin energi, vid övergången.


När du ser det här kortet vill det tala om att du ska ge akt på dina tankar och vara säker på att de är positiva och hälsosamma. Granska dina avsikter och var säker på att de är för allas bästa. En äkta och ren vision sätter igång din resa mot upplysning och uppstigning.
Korpen menar på att du har färdigheter och talanger som gör det möjligt för dig att kringgå hinder på ett smart och annorlunda sätt. Den varnar också för att du bör vara beredd på plötslig förändring eller en övergång till något oväntat och nytt. Du har all den hjälp och support som du behöver för kommande förändringar.


Som Kraftdjur:  Om du har Korpen som kraftdjur finns den där för att hjälpa dig hitta din inre styrka och tilltro till omvärlden. Det som hindrar dig i livet är något som du själv har skapat. Du finner den rätta vägen när du släpper på din ängslan och vågar öppna upp dig med ärliga och kärleksfulla avsikter, då ser du fler möjligheter än hinder.


Drömmar om Korpar: Kan innebära att någon/några i din omgivning inte är ärlig i sina avsikter. Är det en ensam Korp som tyst flyger högt i solsken, kan det innebära framgång eller att en större förändring är på gång i ditt liv.

 

❤Ha en magisk vecka❤
       Kram

23. feb, 2020

Även denna vecka blir det ett Horoskop med budskap från Ärkeänglarna med dess färg och kristall för ditt tecken och även turnummer för perioden 24 feb - 1 mars.

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
"Ärkeängel Azrael är med dig och vill tala om att människor upplever dig som en trygg person att anförtro sig åt. Låt ditt rådgivande arbete sträcka sig till en ny nivå, med att börja hjälpa ett större antal människor".

**********
Arbetsmässigt ser veckan mycket bra ut. Om du håller på med något projekt av något slag så har du redan märkt att det går framåt. Men än är det inte dags att vila, utan tålamod och mer arbete krävs. Eventuellt bör du kontakta en person som kan ge dig lite råd. Gör upp långsiktiga planer och håll god uppsikt över din ekonomi. Nya möjligheter kan dyka upp och låt inte rädsla begränsa dina beslut. I slutet av veckan kan du få goda nyheter!
Turnummer: 2-10-12-13-16-24-27
Färg: vaniljgrädde (mkt blekgul) kristall: gul kalcit

 

Oxen (20/4-20/5) :
"Ärkeängel Jeremiel vill göra dig uppmärksam på att det värsta ligger bakom dig, och du övervinner tidigare utmaningar. Din positiva syn drar nu till sig en kärleksfull lösning och nya situationer på en högre andlig nivå. Fortsätt att vara positiv!"

**********
Djupa känslor uppkomna av situationer eller relationer påverkar ditt liv. Förälskelse eller ett frieri är möjligt. Det kan också vara någon som du kan prata med allt om. Detta kan leda till en blomstrande ny början. Om du ser ett stjärnfall i veckan så passa på att önska dig något och tro på att det kommer att ske. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Turnummer: 4-5-17-23-25-33-34
Färg: aubergine lila Kristall: Ametist

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
"Ärkeängel Azrael vill tala om att dina kära bortgångna är lyckliga och fria från lidande, och önskar detsamma för dig. Dina kära vill jobba med dina skyddsänglar för att hjälpa dig att vara fridfull, så håll utkik efter andra tecken från himlen".

**********
Om du är olycklig så behöver du inte stanna kvar i denna situation. Det finns fler möjligheter än dem du ser just nu. Tro på dig själv och tänk positiva tankar, nyckeln till frihet och framgång nu är att se sanningen i situationen och sedan agera med tillit. Skaka av dig det gamla så kommer nu nya positiva förändringar in i ditt liv. Då kan du mot slutet av veckan känna frid och harmoni. För en del i tecknet kan det nu bli tal om giftermål eller flytta ihop med en partner.
Turnummer: 4-8-13-15-17-19-35
Färg: vaniljgrädde (mkt blekgul) kristall: gul kalcitKräftan (22/6-22/7):
"Ärkeängel Raguel är med dig och vill hjälpa dig att skapa harmoni och ordning i relationer. Han har makten att lösa dispyter och man talar ofta om honom som "Rättvisans ärkeängel". Om du befinner dig i en dispyt, be Raguel att han medlar. Han kommer med en kreativ lösning som gagnar alla".

**********
Veckan ser mycket lovande ut och innebär att positiva förändringar kan komma in i ditt liv. Saker och ting går som du hoppas och ekonomiska förhoppningar kan nu infrias. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Det här är en optimal tid att göra stora som små förändringar. Följ dina drömmar, om du vill förändra ditt liv så är det tid att göra det nu. Turen förföljer dig !
Turnummer: 2-5-12-15-27-28-35
Färg: ljusblå Kristall: Akvamarin

**********

Lejonet (23/7-22/8):
"Ärkeängel Uriel vill tala om att du ska skrida till verket för att förverkliga din idé! Be om, och var villig att ta emot, allt det stöd du behöver för att förverkliga idén. Var viss om att jag är med dig hela vägen, och att du kan be om hjälp när som helst. Jag vill så gärna ge dig idéer och kreativa insikter för att stödja ditt livssyfte."

**********
Alla korten för veckan visar på kreativitet, eller kreativa lösningar som kan ta dig till en ny nivå. Även om saker och ting inte är perfekta finns det en känsla av lugn och ro inom dig och du vet intuitivt vad du ska göra härnäst. Lyssna till din egen inre vägledning om att följa dina drömmar, men var öppen för information från andra som har med de viktiga stegen du tar att göra. I slutet på veckan kan en ny person komma in i ditt liv, det kan vara början på en vänskap eller romans eller förnyelse av en från ditt förflutna. En nuvarande relation kan gå in i en ny fas.
Turnummer: 1-7-10-13-14-30-31
Färg: blekt gul Kristall: bärnsten

 

Jungfrun (23/8-22/9):
"Ärkeängel Gabriel ger dig detta budskap: Ta dig tid att skriva ned dina tankar i en dagbok eller författa en artikel eller bok. Skrivandet kan vara för ditt eget nöje, eller kanske en renande upplevelse av personligt uttryck i en privat dagbok. Gabriel kan också öppna dörrar som låter dina artiklar och böcker publiceras, om du ber om hennes assistans. Framför allt kommer hon att hjälpa dig att njuta av skrivandet".

**********
Om du känner dig orolig eller instängd på något vis kan det bero på intalade bekymmer som egentligen inte existerar längre. Att ge sig ut och shoppa prylar är inte något som hjälper. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Om du tänker på detta så kommer slutet av veckan innebära positiva förändringar. Mirakel händer! Följ budskapet från Gabriel! Ta steget med vetskapen om att allt kommer att gå bra för dig!
Turnummer: 1-4-5-9-22-33-34
Färg: koppar Kristall: citrin

 

Vågen 23/9-22/10):
"Ärkeängel Mikael vill med detta budskap påminna dig om vem du är! Var inte rädd för din kraft, din storhet eller din visdom. När du lyckas så inspirerar du andra. När du förändrar ditt liv så att det är mer i linje med dina intressen så inspirerar du andra. Var kraftfull! Var magnifik! Detta är den du är."

**********
Även om saker och ting inte är perfekta finns det en känsla av lugn och ro inom dig och du vet intuitivt vad du ska göra härnäst. Dina känslor för - och insikter om - andra kan bli betrodda. Se till att du inte glömmer att också ta hand om dig själv, medan du vårdar dem runt omkring dig. Din klara förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu. Det är dags att "rensa i röran" och göra sig av med sånt som inte längre gagnar dig. I slutet av veckan kan en betydelsefull situation dyka upp . Även om tiden är viktig, är det viktigt att undvika förhastade beslut. Entusiasm och självsäkerhet är underbart, så läng de inte är separerade från visdom och försiktighet.
Turnummer: 3-9-19-21-22-28-35
Färg: Koboltblå Kristall: Sugilit

 

Skorpionen (23/10-21/11):
"Ärkeängel Chamuel kommer med detta budskap till dig. Kärlek är den enda kraft som existerar och dess ljus lyser upp allt som är mörkt. Bestäm dig för att leta efter detta ljus inom dig själv och andra. På så sätt kommer du att ha mer ljus i ditt sinne, i ditt hjärta och i ditt liv. Denna kunskap är grunden för frid."

**********
En spännande ny möjlighet kan komma i din väg nu! Det kan verka som en utmaning, men du är redo för den. Det kan gälla kreativa arbetsuppgifter eller något genom ett meddelande. Det gäller att vara observant och inte fatta förhastade beslut utan tänk igenom både för- och nackdelar innan du kastar dig in i den här situationen. Någon kan försöka sätta käppar i hjulet för dig, men tänk på Chamuels budskap och bemöt andra med ett ljust och öppet hjärta så kommer allt att lösas till det bästa.
Turnummer: 4-9-17-25-26-31-35
Färg: ljusgrön Kristall: grön fluorit

 

Skytten (22/11-21/12):
"Ärkeängel Ariel vill meddela dig att Dina materiella behov tillgodoses när du följer din intuition och förverkligar dina drömmar. Vissa av skatterna kommer i form av strålande idéer och några kommer som möjligheter. Vi samarbetar för att förverkliga dina högsta drömmar, och jag ber dig att du överlämnar eventuell oro till mig. Du ska veta att det är normalt för mirakler att inträffa på det här området."

**********
Det kan vara så att det nu är dags att förnya dina planer och se på saker från ett nytt perspektiv. Även om det känns som om det inte händer någonting, är det tillfälligt. Du är starkare än du tror och genom att förändra vissa saker i ditt liv kommer du att gå framåt på ett bättre sätt. Veckans kort betyder också att ett beslut kommer att tas till din fördel. Om du för närvarande befinner dig i en rättstvist eller liknande, kommer den att utfalla positivt för din del. Dessutom är det viktigt att noggrant granska rättsliga dokument eller kontrakt innan de signeras. Lyssna på Ariel om att Mirakler faktiskt sker.
Turnummer: : 1-3-6-14-15-19-35
Färg: Blekrosa Kristall: Rosenkvarts

 

Stenbocken (22/12-19/1):
"Ärkeängel Metratrons budskap till dig: Åkalla mig för att rena och öppna dina chakran med heliga geometriska former. Metratron använder heliga geometriska former för att rena och balansera våra kroppars chakran; energicentra. Be Metatron att öppna dina chakran så skickar han sin "Metatron-kub". Kuben roterar nedåt och rensar ut psykiska gifter ur din kropp och dina chakran. När dina chakran är rena kommer du att känna att du har mer energi och starkare intuition."

**********
Om du nu är inne i en besvärlig situation så kommer du nu definitivt att kunna hantera denna. Du är starkare än du tror och allt löser sig om du närmar dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Du har lagt ner mycket energi och arbete på detta och kan känna dig trött. Lyssna till Metatrons budskap för att få mer energi. Mot slutet av veckan finns all anledning till fest och firande då du känner dig nöjd med vad du åstadkommit.
Turnummer: 1-3-11-20-28-33-34
Färg: violett/sjögrönt kristall:vattenmelonturmalin

 

Vattumannen (20/1-18/2):
"Ärkeängel Mikael vill med detta budskap påminna dig om vem du är! Var inte rädd för din kraft, din storhet eller din visdom. När du lyckas så inspirerar du andra. När du förändrar ditt liv så att det är mer i linje med dina intressen så inspirerar du andra. Var kraftfull! Var magnifik! Detta är den du är."

**********
Gåvor säger korten! Du kan vara mottagaren av denna frikostighet eller du kan vara den som ger. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Nya karriärmöjligheter som involverar personer som är rättvisa och ansvarsfulla, presenterar sig. Befordran, bonusar och ekonomiska belöningar är alla möjliga nu. Positiva förändringar inträffar i ditt liv. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Någon kan gifta sig eller planera att flytta ihop med en partner.
Turnummer: 2-17-18-22-23-30-31
Färg: Koboltblå Kristall: Sugilit

 

Fiskarna (19/2-20/3):
"Ärkeängel Mikaels budskap till dig: Var klar över vad du vill ha och fokusera på det med en tro som inte sviktar. Du behöver forma en klar mental bild av det du önskar dig. Tillåt dig själv att föreställa dig att din önskan redan har manifesterats och upplev de fysiska och känslomässiga förnimmelserna av din manifesterade önskan."

**********
Nu är det dags att få saker gjorda! Lämna planeringsstadiet bakom dig och sätt igång! Var dock uppmärksam på detaljer och var noggrann. En manlig bekantskap som älskar djur och natur kan dyka upp i början på veckan och ge dig ny motivation. Kommunikation är nyckeln just nu, och det är viktigt att utveckla tillit inom relationen. Du kan tryggt dela med dig av dina känslor med någon som står dig nära. Du kommer att känna dig nöjd i slutet av veckan med vad du har åstadkommit. Dags att fira !?
Turnummer: 9-15-20-23-25-32-34
Färg: Koboltblå Kristall: Sugilit

 

❤Ha en magisk vecka❤

    Kram