Blogg

22. dec, 2018

Här kommer svaren från Änglarna på frågan du har ställti förra inlägget. Hoppas du kommer ihåg vilket kort du valde. Klicka på bilden för att se den större.

HjärtaÖnskar er alla en riktigt fridfull Jul och Ett Gott Nytt År Hjärta

       Kram

22. dec, 2018

HjärtaHjärtaHjärta Titta på bilden med 12 st Änglasvar. Ställ en fråga du vill ha svar på inom dig själv, slappna av, blunda och välj den siffra mellan 1 och 12 som först dyker upp framför dig. Jag vänder upp korten ikväll i ett nytt inlägg och svaret läser du direkt på kortet. HjärtaHjärtaHjärta  

19. dec, 2018

 

Alkemist-Draken ... Sök Harmoni.

 

Bortom dimmorna vid de branta bergen, dricker Alkemist-Drakarna av det iskalla vattnet bestående av visdom.

Ångan som skapas från föreningen av vattnet och den inre elden är den strålande ande som transformerar själen med universum. Att söka efter motsatsen är det första steget mot inre harmoni.

 

Den universella principen är att sammanföra, sammansmälta och omvandla så att motsatsförhållanden förenas i en värld av harmoni. Detta gäller ju även inom dig själv, att dina tankar och din själ kommer i samklang och inte står i opposition mot varandra. Först då befinner du dig i ett tillstånd av full harmoni.

 

 

Först då har du tålamod och genomför något på ditt eget sätt. Då är du gränsöverskridande men samtidigt försiktig och måttfull och du upplever att det är inte bara viktigt vad du gör utan även hur du genomför saker. Du hittar då något värdefullt inom dig själv.

 


Idag är en dag när du behöver se inåt, när du behöver ha tålamod och vara uthållig gällande den väg du nu vandrar på. Även om du ännu inte ser resultat av dina handlingar så betyder det inte att inget händer. Försök att återta balansen mellan vad ditt intellekt babblar om och vad dina känslor försöker säga dig.

 

HjärtaDrakarna o jag önskar er alla en harmonisk och fridfull julHjärta

        Kram       

16. dec, 2018

Här kommer så Horoskopet för 17 december - 23 december

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu kanske du måste beväpna dig med lite tålamod. Kanske har allt inte gått enligt planerna just nu, men ta det hela med ro. Allt måste inte falla på plats direkt, bättre att blicka framåt och ta det efterhand som det kommer. Slappna av och ta hand om dig själv lite istället. du ställer kanske för stora krav på dig själv. Att ha lugn och sinnesro ger både dig själv och din omgivning så mycket mer än att allt det materiella är perfekt.
Jobb: Objektivitet och opartiskhet, och även beslutsfattande är viktiga ingredienser på ditt arbete just nu.
Kärlek: Just nu kanske kärleken får finnas lite i bakgrunden, det är så mycket annat som pockar på din uppmärksamhet.
Ekonomi: Lite sunt förnuft eller att vänta på större klarhet innan du fattar några beslut är det bästa för tillfället.
Turnummer: 5-6-7-12-29-30-34


Oxen (20/4-20/5) :
Det verkar nu som du kommit över det största hindret i ett projekt och närmar dig ditt mål. Ännu måste du nog vänta en tid och kan då ta tillfället i akt att vidga dina vyer inom området som intresserar dig. Det kan även hända att du arbetar med nya planer inför framtiden, som du vill sätta i verket snart. Du har stora möjligheter att nå framgång och speciellt om du inleder samarbete med någon - några som är inne på samma spår som du. Det kan också vara så att en resa planeras inom kort.
Jobb: Du och dina arbetskollegor jobbar fint tillsammans och atmosfären känns bra på jobbet.
Kärlek: Om du är singel kan det här betyda att du får visst intresse från någon eller några i din omgivning, men att det bara är ett intresse.
Ekonomi: Du gör ditt bästa av din ekonomi. Du är dessutom generös och delar gärna med dig.
Turnummer: 4-5-6-9-23-27-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske infinner sig en känsla av saknad av någon eller något nu. Det kan vara någon som du förlorat eller någon som befinner sig på stort avstånd och att ni inte kommer att träffas så som du önskat. Kanske har du tappat den entusiasm som du brukar känna vid den här tiden och inget känns så roligt som du önskat. Men hänge dig inte åt självömkan utan se dig om, det finns säkert flera i din närhet som uppskattar dig och det du gör för dem. Se framåt och släpp sådant som tynger.
Jobb: Kanske är ett nytt arbete på gång som innebär en ny inkomstkälla eller ett erbjudande som kan leda till jobb.
Kärlek: En känsla av att du vill lära känna din partner bättre, eller att du inte riktigt vet hur ni står i förhållande till varandra.
Ekonomi: Känns det som att hela ekonomin håller på att stjälpa? Slappna av och försök fråga dig om det verkligen är nödvändigt att tänka så, oftast finns det lösningar på nära håll.
Turnummer: 1-12-13-19-21-26-34


Kräftan (22/6-22/7):
Har du nyligen gått genom en svår kamp i ditt privatliv, ditt arbetsliv, eller sociala liv och du har känt dig lite rädd och kanske intagit en försvarsinställning. Detta har lett till oförmåga att veta vem man skall lita på. Därför har du kanske valt att isolera dig från andra. Du ger dig kanske själv skulden för det som inträffat och har svårt att ta dig ur din situation. Då är det hög tid att genast göra något åt detta. Släng av dig eventuell skuldbörda och se framåt, det som varit finns inte i nuet och framtiden. Finns det något som måste förlåtas så gör det för din egen skull.
Jobb: På jobbet kan du behöva rannsaka dina avsikter liksom dina mål.
Kärlek: Tänk dig för innan du talar ut med någon i förtroende. Om du berättar för mycket för en viss person finns risken att bli förrådd.
Ekonomi: En vänlig kvinna, kan komma att ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Turnummer: 2-12-17-18-26-27-34


Lejonet (23/7-22/8):
Nu kan det bli en tid av ny början i känslomässig mening eller en ny känslomässig resa. Korten står även för nya relationer, ett bra socialt liv och en tid av känslomässig lycka. Det kan också vara en tid för begynnande kreativitet samt att vara i harmoni med din omgivning. Allt talar för en period av lycka och överflöd. Så det är bara att öppna upp armarna och ta emot allt som kommer till dig framöver.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb hittils och du kan vänta dig en bättre position i framtiden
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet.
Ekonomi: Det finns en viss risk för att det uppstår en diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 3-9-15-19-27-34-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Trygghet kan nu vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Detta kan innebära säkra tillgångar eller vidfasthållandet vid en gåva eller ett arv. En varning kan dock vara på sin plats om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger. Korten kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Kan också betyda stabilitet i ekonomiska transaktioner och kontrakt.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack eller en bonus.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra och ni börjar göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men det kan ta ännu en tid.
Turnummer: 3-11-15-26-27-28-29


Vågen 23/9-22/10):
En härlig vecka ligger framför dig. Fin gemenskap med familj och vänner. Du behöver nog koppla av lite mer så passa på att göra något roligt tillsammans med dem du tycker om. Ett trevligt budskap kan dyka upp nu, kanske gäller det bröllop eller ett barns födelse. Det gäller att ta vara på de lyckliga stunderna och koppla av från betungande arbetsuppgifter eller liknande.
Jobb: Kan vara en tung period på jobbet den här veckan, men det blir bättre sedan.
Kärlek: Du kan nu träffa på en smart man, men han har en skarp tunga och han kan vara svår att ha att göra med.
Ekonomi: Du kanske står vid ett vägskäl vad gäller din ekonomi, fatta eget beslut och låt inte andra blanda sig i hur du gör.
Turnummer: 5-9-15-17-22-26-34


Skorpionen (23/10-21/11):
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: På jobbet gäller det att göra rätt ifrån sig eftersom handlingarna nu kommer att leda till konsekvenser
Kärlek: Du kommer kanske plötsligt att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig även om det tar lite tid.
Turnummer: 3-4-7-13-14-24-26


Skytten (22/11-21/12):
Du är kanske i en inlärningsperiod av något slag, som kommer att ge dig bättre förutsättningar för framtiden. Det kan gälla något jobbrelaterat eller inom en hobby som du senare kan utveckla till något inkomstgivande. Det kan finnas tecken till att du kanske är lite för petig med detaljer och inte direkt ser helheten i vad du kan åstadkomma. Känner du dig osäker på om du är på rätt väg så kan meditation ge dig en större insikt och se allt i ett annat ljus.
Jobb: En känsla av stagnation och hjälplöshet kan nu infinna sig, du tycker att inget händer.
Kärlek: Kanske en lite jobbig tid inom förhållandet nu. Men ta det lugnt och gå varsamt fram.
Ekonomi: Det kan hända att du gör en investering som blir en källa till inkomst.
Turnummer: 1-16-17-24-25-27-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske kan det nu vara dags att få lite balans i tillvaron. Det kan gälla olika områden som ekonomi, relationer, arbete mm. Så känner du att du har något problem så försök att ta tag i detta nu och hitta en lösning som är bra för alla parter. Korten vill säga att du inom den närmaste framtiden kommer att ha en mycket bättre balans i det eller de problem som du brottas med nu. Men inget löser sig av sig självt, det är ett givande och tagande inom alla situationer.
Jobb: Om du nyss sökt jobb, finns det en chans att du kommer att få det.
Kärlek: Om du är singel kan du komma att träffa någon som verkar intressant men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Orolig för din ekonomi? sätt dig ner och gå igenom alla inkomster och utgifter och gör upp en hållbar budget så kommer allt kännas så mycket bättre.
Turnummer: 2-4-6-7-17-32-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Den här veckan kanske du måste vara lite mer flexibel och göra lite förändringar i din vardag. Det gäller ju att kunna balansera sina uppgifter och inte lägga all kraft på en sak. Kanske kan det bli en del förändringar som gör att du måste omprioritera och se över dina rutiner. Men allt talar för att du kommer att fixa det här till glädje för alla inblandade.
Jobb: Se upp på jobbet, risk att dina vänner kan vara oärliga och svika dig. Lita inte på någon.
Kärlek: Allmänt verkar det som relationen är harmonisk och inga större problem den här veckan.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu uppfyllas och allt löser sig.
Turnummer: 14-19-23-25-27-30-32


Fiskarna (19/2-20/3):
Du har ett tillfredsställande och givande familjeliv och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Du känner dig välsignad och älskad. Dina behov (både materiella och emotionella) är alla tillgodosedda. Dina relationer med familj och vänner är genuina. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek omger dig nu.
Jobb: Du kanske nu får det jobbigt på arbetet den här perioden, eller har svårt att hitta arbete.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer
Ekonomi: Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 1-2-3-14-17-25-35

 


HjärtaHa en underbar vecka utan stressHjärta

      Kram

15. dec, 2018

 

Medveten Manifestation ...

BASCHAKRAT

 

Välj att tänka bara positiva tankar om ditt hem, din karriär och din ekonomi, eftersom dina ord bestämmer resultatet.

 

Detta kort pekar på att du är fokuserad på dina materiella behov som att till exempel önska mer pengar. Det är viktigt att du bara använder positiva ord och fraser för att beskriva din nuvarande situation.

Affirmera dina önskningar som om de redan vore verkliga. Undvik oro eller någon diskussion som kastar in dig i en offerroll.


Baschakrat, som även kallas rotchakrat, är beläget längst ned på din ryggrad och är det energicentrum som styr vad du känner inför dina materiella behov. Du kan öppna ditt gudomliga flöde för att manifestera. Detta gör du genom att andas in och föreställa dig hur du sänder helande ljus till ryggradens slut. Se och känn ett stort klot av rubinrött som glöder inom dig där.


Varje bekymmer är som en bön som drar till sig det du oroar dig för. Lägg därför märke till bekymren och ersätt dem med böner och affirmationer. Kalla på änglarna för att stärka din inre tro och din tillit, vilka är två magiska ingredienser i medveten manifestation.

 

Övning:
Sätt dig på en tyst plats och låt sinne och kropp komma till ro. Andas djupt in och ut medan du föreställer dig det du önskar som om det redan vore verkligt. Föreställ dig till exempel att du är fullständigt ekonomiskt trygg. Håll kvar den bilden och låt kroppen slappna av. Framkalla en känsla av att visionen redan är verklighet. Känn tacksamhet och värme i ditt hjärta, känslan i din mage och den avslappning i kroppen som uppkommer när du litar på att denna vision manifesterar sig just nu.

**Gör denna övning så ofta du kan men var sedan vaksam på dina egna tankar och känslor, för så fort du går tillbaka till en negativ inställning till din ekonomi till exempel, så har du stört "flödet". Då är det bara till att försöka om igen. Det krävs tålamod och engagemang för att få till stånd en väl förankrad vision.**

 

HjärtaHa en underbar helg i positiv andaHjärta