Blogg

18. dec, 2019

Här kommer veckans Drake som denna gång är en Skymningsdrake, med följande budskap:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck?                 När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

 

Kanske inte så konstigt att detta kort dyker upp nu, veckan före jul. Många känner kanske nu extra stress och misströstan om att hinna färdigt med allt som ska göras och man känner att man inte orkar med allt.


Försök nu att lugna ner dig och inte tänka så mycket framåt på det som komma skall. Gör en lista på det absolut nödvändigaste du behöver göra och ta det sedan ett i taget utan att tänka på annat du skulle egentligen gjort. När du gjort det allra nödvändigaste så får du se om du har ork eller hinner med de små detaljerna, annars så kan de faktiskt kvitta. Julen är till för gemenskap och umgänge och inte behöver allt vara perfekt för att uppnå detta.


Det är såå viktigt att du sätter dig själv i första hand för inte blir glädjen större av att du stressar extra för att hinna med allt. Vi är bara människor med fel och brister, väl värda att älskas ändå.

 

❤Drakarna önskar er alla en harmonisk och glädjerik jul❤
                     Kram

16. dec, 2019

Letar du efter veckans horoskop så finns horoskopet för hela december om du scrollar nedåt på sidan här .... 🙂

14. dec, 2019

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

 

OM DU TROR

 

Det som du behöver just nu är tillit! Du kan få det som du önskar dig, men du måste verkligen tro på att det kan bli så också.


Var optimistisk och visualisera det resultat som du hoppas på, som om det redan har hänt. Lägg alla negativa tankar åt sidan och ge plats för det ljusa och positiva tänket på vad som kan komma att ske.


Attraktionslagen ger oss det som vi förväntar oss att få. Om vår uppfattning är att vi förtjänar bra saker så kommer vi att dra till oss glädje. Men om vi börjar tvivla och inte tror på vårt eget värde så kommer våra upplevelser att stämma överens med den energin.


❤ Tro på dig själv och de drömmar som du har! ❤

 

Ha en magiskt fin helg
       Kram ❤

11. dec, 2019

Här kommer veckans Draktarot som är en Kampens Drake, med följande budskap:

 

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

❤❤❤❤❤❤

 

Du kanske går igenom en process där du upptäcker din egen styrka, det kan gälla en svår kamp i ditt privatliv, ditt arbetsliv, eller sociala liv och du har känt dig lite rädd och intagit en försvarsinställning.


Lita på den inre vägledningen du får. Du kanske känner för att delta i grupper som hjälper dig att utvecklas nu. Var uppmärksam på dina drömmar där du kan finna svar på dina frågor. Din integritet stärks och ditt oberoende ökar. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Använd din styrka som ett ljus i ditt eget inre mörker och du får en känsla av helhet som belöning.

 

❤Ha en fantastisk vecka❤
         Kram

8. dec, 2019

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap:

 

❤❤❤❤❤❤

 

Kortet visar en vacker Ängel som håller i en klocka i vinterns stillhet. Hennes tysta fredliga energi talar om för dig att det är dags att släppa den gamla brådskan och se på saker med ett mycket vidare perspektiv.


Kortet vill säga dig att du ska varva ner, koppla av och släppa taget om den självpåtvingande desperation som har drivit dig tidigare. Försök att inte tvinga din vilja till endast ett alternativ. När du tänker att det endast finns en lösning för att tillfredsställa dina behov eller för att få dig att känna dig lycklig, så blockerar du många andra potentiella alternativ till att komma till dig.


Släpp din ängslan och var lite mer flexibel! Var tålmodig, öppen och kreativ. Välj att vara lugn i nuet. Universum har fler möjligheter än du är medveten om. Tysta ditt sinne, bredda ditt perspektiv och låt dem komma till dig.

 

❤Ha en underbar helg❤
       Kram