Blogg

22. apr, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤

 

ELEFANT


"Öppna upp dig själv mot sann rikedom"


OM= Elefanter kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Dessa visa, intelligenta varelser håller i sina energifält en 5-dimensionell plan för familjeliv genom ett perfekt kvinnosamhälle. Mödrar är vördade och de vet att lek håller frekvensen hög. De utövar gudomliga feminina kvaliteter av vårdande, tillgivenhet och glädjefull oskyldig lek.


Hanelefanter hålls borta från familjens centrum.


Dessa mycket psykiska tjockhudingar är fantastiska på att kommunicera via telepati. Ärkeängel Raphael riktar healing genom dem. De har förbindelse med Jupiter och dess uppstigna aspekt Jumbay, planeten av upplysning och kosmisk rikedom, för att få tillgång till medvetenhet om framgång, kärlek och lycka vilket de sprider ut.


Genom århundraden har Ärkeängel Sandalphon arbetat med elefanter för att hela jordens Leylinjer. Nu länkar de in till deras hemstjärna och tillsammans med Sandalphon utformar de det nya andliga kommunikationssystemet för den kommande Gyllene Tiden.


BUDSKAP= Det här Elefantkortet vill påminna dig om att hålla din frekvens hög genom att ha mer roligt, leka och känna glädje. Vare sig du är man eller kvinna så utöva gudomliga feminina kvaliteter inom  varje område i ditt liv för att försäkra dig om att du har en stark och stabil grund för ditt själsliga liv.


Sitt tyst och andas in i ditt tredje öga, tona in på Elefanternas rike och Ärkeängel Raphael, den storslagna smaragdgröna Ängeln av Healing och överflöd. Länka sedan in till Jupiter och dess uppstigna aspekt Jumbay för att tillåta perfekt hälsa och kosmiskt överflöd att flöda in i ditt medvetande. Känn hur den här energin genomtränger dina celler och förstå att Universum hjälper till med din gudomliga perfektion och ditt hjärtas önskan.
Skicka sedan ut en ström av ljus för att hjälpa till att bygga ett kristallnät av ljus runt vår planet.


Som KRAFTDJUR= Genom att använda dofter och rökelse, kan elefanten ta dig till nya energikällor och makt. Generellt sett är "elefant människor" mycket tillgivna mot familjen, vård av unga och äldre. De brukar också ha en medfödd kunskap om växter och rötter. Du kan också vara en person som kännetecknas av en stark personlighet. Det finns ännu en egenskap hos "elefantmänniskor" och det är envishet, en person som inte lätt ändrar sig. Elefanten tillför också ett skydd för hälsan.


I DRÖMMAR= Om det är en vild elefant kan ekonomin komma att förbättras. Ser du elefanter på cirkus eller i djurpark bör du lyssna till goda råd även om de inte verkar tilltalande. Rider du på en elefant kan det vara så att någon förtalar dig.

 

❤Ha nu en fantastisk vecka och var rädd om dig❤
          Kram

19. apr, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 20 april - 26 april

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu kanske du fattar ett beslut om att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Detta kan även vara något i känslomässig mening, t ex att sluta oroa sig eller bry sig om en viss situation, ett problem eller en viss människa. Oftast har man gjort allt som man har kunnat och man kommer till insikten att saker och ting inte kan bli bättre än så, hur mycket man än anstränger sig.
Jobb: En känsla av osäkerhet kan infinna sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning.
Kärlek: Intresset som riktas mot dig har kanske inte med kärlek allena att göra. Det ligger mer bakom personens intressen - vare sig det gäller en vän, partner, eller någon annan.
Ekonomi: Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter om du inte själv bett om hjälp med detta.
Turnummer: 2-5-10-12-21-30-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske blir det nu en period av oro och sömnlösa nätter. Det kan bero på att du känner dig som ett offer för andras onda handlingar och du tycker synd om dig själv. I så fall är det viktigt att du gråter ut. Efter regn kommer faktiskt solsken och den här olustiga känslan försvinner från ditt liv. Se allt som sker som att du nu berikas med nya erfarenheter som gör dig starkare och att det trots allt kommer något positivt ur alla upplevelser i vårt liv.
Jobb: På jobbet råder kanske osäkerhet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. Är du i en relation kanske du nu behöver en liten paus från din partner.
Ekonomi: Kanske känner du dig irriterad över din ekonomiska situation och du tycker inte det är rättvist att du hamnat där. Det kan också uppstå en diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 1-2-9-18-25-26-33

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det kanske kan bli en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Korten kan dyka upp om man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi.
Jobb: Det är möjligt att du inte får din befordran som du önskat dig. Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse.
Kärlek: Något kan inträffa till följd av yttre hinder eller en inblandning från någon annan.
Ekonomi: Kanske behöver du ägna mer tid åt din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt.
Turnummer: 1-3-6-9-17-21-24

 

Kräftan (22/6-22/7):
Ibland är det bättre att kompromissa om det uppstått någon situation eller ett problem där du valt att blunda och inte brytt dig om att få till en lösning för att det har känts som den enklaste utvägen. Det kan vara något som du kommer att ångra längre fram i så fall. Bättre då att tala ut om problemet även om det känns jobbigt och försöka komma till något slags samförstånd. I den här situationen är det inte fråga om att vinna eller förlora.
Jobb: Om du förväntat dig förbättringar inom din jobbsituation så lär det nog dröja ännu en tid.
Kärlek: Kanske kan det vara problem i relationen. Endast du själv kan ta det avgörande beslutet om det är det som gäller, låt ingen annan styra ditt val.
Ekonomi: Just nu kanske du har lite funderingar över din ekonomi, ta ett eget beslut om det behövs och låt inte andra blanda sig i.
Turnummer: 2-7-8-14-24-29-30

 

Lejonet (23/7-22/8):
Kanske kan du bli inblandad i en debatt eller uppleva konkurrens från andra. Du har styrkan att kunna stå upp för dina åsikter och du ska se upp så inte andra övertalar dig till något som strider mot din egen övertygelse. Om någon är mycket påstridig så se efter om du har ett annat alternativ som ger dig mera frid och balans i livet för då kan det kanske vara värt att ta den andra vägen. Korten visar på att du når framgång trots visst motstånd.
Jobb: Är du arbetslös och nyligen sökt jobb kan det nu finnas chans till att du får det.
Kärlek: Har du nyligen gjort ett val av en partner kan det finnas någon som försöker sätta käppar i hjulet för dig.
Ekonomi: Det kan bli en plötslig förändring i din ekonomi, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 2-3-7-8-13-26-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du har kanske gått genom en svår kamp i ditt privatliv, ditt arbetsliv, eller sociala liv och du har känt dig lite rädd och intagit en försvarsinställning. Detta har lett till oförmåga att veta vem man skall lita på. Därför har du eventuellt valt att isolera dig från andra. Du kände nog att du själv drog de här händelserna till dig. Men du har styrkan och förmågan att samla mod och kunna reda ut den här jobbiga situationen till din egen fördel.
Jobb: På jobbet kanske en känsla av osäkerhet infinner sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att falla beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning. Se även upp för vilka du kan vara lojal mot och vilka som blör undvikas.
Kärlek: Det kan nu vara stillestånd som äger rum i ditt kärleksliv. Har du en partner kan kortet betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi: Kanske känner du dig irriterad över din ekonomiska situation och att det inte är rättvist att du hamnat där du är just nu.
Turnummer: 12-16-17-21-23-25-26

 

Vågen 23/9-22/10):
Nu kanske du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Även om det innebär en tuff utmaning för dig så är det en en utmaning som kan klaras ut, men du får nog hitta en bra strategi för att lösa det utan större konflikter. Du har trots allt den energi och entusiasm som behövs, dessutom förmågan att uppnå dina mål.
Jobb: På jobbet råder det kanske osäkerhet. Och du känner att du inte vet hur situationen blir för dig framöver. Allt kommer att lösas till det bästa om du bara ser framåt med optimism. Blir det inte nu kommer det senare.
Kärlek: Nu kan det dyka upp nya drömmar, nya mål, och nytt hopp kanske infinner sig på kärleksområdet.
Ekonomi: Du kanske spenderar allt du har ganska snabbt - eftersom du kan inte låta bli. Försök tänka i andra banor och se till att ha ett sparande, för en dag kanske du inte får in så mycket pengar längre och då kan det bli surt.
Turnummer: 7-14-20-22-23-31-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nu kanske det blir en period då det är svårt att fokusera, man vet varken ut eller in. Nederlag och personliga konflikter utmanar dig. Du känner kanske rädsla för att tappa kontrollen. Det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället. Försök inte tvinga dig själv framåt eller i en ny riktning idag, hur frustrerad eller rastlös du känner dig, utan låt dig själv ta in de lärdomar som dina mindre angenäma upplevelser står för.
Jobb: På jobbet kommer turbulensen snart att hitta en jämvikt. Du kommer kanske att behöva göra vissa kompromisser och ge upp vissa saker för att allt skall kunna lugna ner sig.
Kärlek: I kärlek betyder korten att du och din partner kommer överens med varandra på alla områden och att ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem är något som gör dig orolig. Mycket energi läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Gör upp en stram budget och håll stenhårt på den så löser det många av problemen.
Turnummer: 3-4-6-11-19-28-34

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske kan det nu bli tal om någon form av förändringar och behovet av att anpassa sig till de här förändringarna, genom att kanske helt enkelt göra två saker samtidigt och genom att utnyttja din flexibilitet. Förändringen kan gälla sådant som t.ex det materiella, ägodelar, pengar eller något praktiskt. Det kommer dock inte att bli några tråkiga förändringar och du kommer att klara alla förändringar och problem som du möter med glans och kommer dessutom att ha roligt.
Jobb: Kanske känner du dig lite orolig över ditt arbete och undrar om du kommer att få det jobb eller de arbetsuppgifter som du så gärna vill ha. Inget blir bättre av att oroa sig, tänk istället positivt att får du inte det du vill nu, så kommer det nog senare.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, kanske du får en känsla av att du har fastnat i fel relation. Gräset är grönare på andra sidan, men du har inte ork eller kraft att förändra din situation.
Ekonomi: Det kan hända att du kommer i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation, förhoppningsvis till det bättre.
Turnummer: 1-11-14-24-26-30-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske måste du nu ta ett beslut om att lämna en dålig situation bakom sig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Korten kan betyda ett faktiskt avsked, men även ett sådant i känslomässigt mening, t ex att sluta oroa sig eller bry sig om en viss situation, ett problem eller en viss människa. Oftast har man gjort allt som man har kunnat och man kommer till insikten att saker och ting inte kan bli bättre än så, hur mycket man än anstränger sig.
Jobb: På jobbet gäller det att göra rätt ifrån sig eftersom handlingarna nu kommer att leda till konsekvenser.
Kärlek: Tänk två gånger innan du ger dig själv skulden om något har gått snett i relationen. Försök tala ut lugnt och sakligt med varandra eftersom allt kan vara ett missförstånd.
Ekonomi: Ekonomin kanske inte är på topp för tillfället så var väldigt noga med hur du spenderar dina pengar. De måste ju räcka till nästa löning.
Turnummer: 7-14-17-23-26-27-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kan dyka upp lite nyheter i veckan. Som det ser ut, bara positiva sådana. Det kan gälla något som berör ekonomin, arbetet affärer eller något juridiskt, som en större gåva eller arv. Blir du ombedd att skriva under några papper så studera dem noggrant innan du undertecknar.
Jobb: På jobbet ser allt riktigt bra ut. Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Inte omöjligt att någon nu blivit kär i dig. Det är en självständig och kärleksfull person som tilltalar dig. Men personen kräver absolut ärlighet.
Ekonomi: Även om du tycker du har full kontroll över din ekonomi, så kanske du behöver se över dina impulsköp. Bättre att ha lite sparade slantar än onödiga prylar.
Turnummer: 10-13-15-16-20-27-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Kanske händer något i veckan som skakar om dig ordentligt. Det kan leda till en ny insikt och det ser ut som att du kommer att knyta an till familj och / eller vänner på ett nytt sätt som ger dig många glada dagar.
Jobb: Du är omtyckt och uppskattad på jobbet. Men om du har haft förhoppningar om en befordran eller liknande så får du kanske avvakta ännu en tid.
Kärlek: Du som är singel har alla möjligheter att träffa på någon intressant person den här veckan. Den som är i relation kan kanske få en ny insikt om sin partner. Men det ser ut att vara ett lyckligt förhållande.
Ekonomi: Även om din ekonomi inte är den bästa just nu, finns alla möjligheter till ökade inkomster framöver.
Turnummer: 4-10-16-20-21-26-27

 

❤Ha en fantastisk vecka och var rädd om dig och andra❤

                      Kram

18. apr, 2020

Här kommer Helgens Orakelkort med budskap från Änglatarot:

 

❤❤❤❤❤❤

 

Du kanske upplever en del utmaningar i ditt liv just nu. Andra människor runt omkring dig har andra mål och värderingar och det kan finnas oenigheter om hur ni ska fortskrida och många olika viljor.

Framgång är fortfarande möjlig men kan kräva stor ansträngning. Du kan antingen njuta av den här sortens utmaning eller kan den göra dig utmattad.


Det här är en viljornas kamp och det blir nödvändigt för alla att försöka förstå varandras ståndpunkt. Saker måste redas ut för att komma till ett beslut.


Glöm inte fråga dig själv vad som är viktigast i ditt liv. Lyssna till ditt inre och följ din intuition.


❤Ha en underbar helg och var rädd om dig❤
             Kram

 

 

15. apr, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur. I dag bör du vara extra uppmärksam på Budskapet som kan hjälpa i dessa orostider:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤


DUVA


"Sprid meddelandet om fred och harmoni"


OM= Änglarna för Fred arbetar genom duvor, och de rent vita duvorna har blivit en symbol för fred över hela världen. Deras själsuppgift är att närma sig människor och djur och ge dem meddelande om kärlek, fred och harmoni. Detta kommunicerar de genom sina energifält.


Änglar av Fred arbetar också genom rapphöns, brockfåglar, ripor, fasaner och änder, som försöker närma sig människor och djur så att de kan överföra sitt kärleksfulla ljus. Dessa fåglar sprider också frid genom blommor, träd och självaste jorden.


Duvornas uppdrag är att picka på marken och förbereda den så att nya frön kan gro. Duvornas kuttrande kanske kan låta monotont i människors öron, men det innehåller nycklar och koder av frid och harmoni för att lugna vårt medvetande och öppna upp oss för upphöjda tankar och möjligheter.


BUDSKAP= Ditt budskap är att ta djupa andetag och koncentrera dig på din utandning tills du känner dig lugn och fridfull. Fyll cellerna i din kropp med ren frid. Håll ut din hand och föreställ dig en mjuk vit duva landar på den. Lyssna på dess milda kuttrande och tillåt dig att öppna upp emot ett rofyllt och kärleksfullt sätt att vara. Låt dina energifält glöda i frid och harmoni.


Tänk på människor och situationer i ditt liv som skulle ha fördel av ditt ljus och visualisera att de badar i det. Plantera nya frön av vänlighet, kärlek, samarbete eller vad som mest behövs för det högsta bästa. Notera vilka förändringar som sker.


När dina energifält innehåller nycklar och koder av frid och harmoni blir du en katalysator för förändring vart du än går.


Som KRAFTDJUR= Vill den stärka din själ med frid och kärlek. Öppna upp din kommunikation mellan världarna. Hjälpa dig att mäkla fred i kris. Ha tillit till dina instinkter och andliga guidning i det du gör. Våga vara ärlig i dina känslor och i det du säger.


I DRÖMMEN= Att drömma om duvor anses vara mycket lyckosamt. Flyger de, inträffar det något roligt innan dagen är slut. Befinner de sig på marken kan det roliga dröja längre, men det kommer. En vit duva innebär att du har, eller behöver få, frid och harmoni i ditt hem (följ rådet i budskapet ovan om andning).


❤Ha en underbar vecka och var rädd om dig❤
            Kram

12. apr, 2020

Här kommer horoskopet för perioden 13 - 19 april:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan kan intuitionen och dina nattliga drömmar spela en stor roll i ditt liv, så försök komma ihåg dina drömmar för där finns kanske svaret på det du funderar på just nu. Det kan handla om att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Vakta ditt oberoende och låt inte andra påverka dig och dina beslut för mycket. Men snart kommer du underfund med vad som är på gång och allt kommer att bli mycket lättare igen.
Jobb: Jobbet känns kanske mer inspirerande nu och du kommer till insikt om nya möjligheter.
Kärlek: På kärleksfronten känns det kanske som lite stillestånd nu, men ta det hela med ro, tids nog tänds lågan igen.
Ekonomi: En period nu då det är dags att hålla igen på onödiga utgifter.
Turnummer: 4-7-9-14-26-30-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du utvecklas genom egna ansträngningar och veckan kan komma att bli riktigt lyckad om du bara inte isolerar dig. Framtiden kan då bli riktigt lovande. En varning finns dock med att hålla känslorna i styr och inte bli egoistisk. Försök nu att hitta din inre styrka för du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill.
Jobb: Kanske kan det bli något tillfälligt bakslag på jobbet och allt inte blir som det var tänkt.
Kärlek: Det verkar inte vara någon himlastormande kärlek på gång så koppla av och låt det ta den tid det tar.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 2-4-5-12-23-24-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Kan hända att det uppstår en del förändringar som du behöver anpassa dig till. Inget större problem med detta och du klarar ut det fint. Kan till och med vara så att du tycker det är riktigt roligt med dessa förändringar. Nyheter i form av meddelande eller telefonsamtal kan vara det som får dig att inse vad du behöver göra. Blir du osäker på hur du ska agera så kan meditation i lugn och ro ge dig svar.
Jobb: Har du fått nya arbetsuppgifter eller börjat ett nytt arbete får du nu hjälp och stöd att utvecklas vidare.
Kärlek: Kanske är det en ungdomskärlek som dyker upp i veckan. Ni har då en del att tala om men den där gnistan finns nog inte kvar längre.
Ekonomi: Har du haft problem med ekonomin ser det ut som att det nu löser sig på ett riktigt bra sätt.
Turnummer: 3-5-6-8-17-34-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du har nu kommit långt, men det finns kanske ett eller två problem att lösa innan du uppnår ditt mål. Du kämpar vidare, men framför allt så står du på din vakt. Fortsätt dock på den inslagna vägen! Men var beredd på att det kan bli väldigt mycket jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta kommande motgångar och slåss för det du tror på. Du har den rätta förmågan att uppnå dina mål.
Jobb: Se upp så du inte tröttar ut dig för mycket på jobbet. Om du känner inom dig att det börjar bli oroligt så försök att få lite ledigt en tid så du kan vila upp dig.
Kärlek: Kanske omvärderar du nu din relation till partnern. Du behöver bli säker på dig själv och hur du egentligen vill ha det. Försök undvika gräl utan tala ut med varandra på ett trovärdigt sätt.
Ekonomi: Pengarna kanske inte kommer in så fort som du önskar, kanske väntar du på ett beslut och då blir det nog att vänta ännu en tid.
Turnummer: 3-7-10-17-26-32-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Troligen blir det inte riktigt som du tänkt dig den kommande veckan. Du kan bli tvungen att kompromissa i någon situation som du trodde skulle gå lätt att genomföra. Det kan leda till att du behöver anpassa dig till det nya som framkommit. Men med lite flexibilitet och positivt tänkande så kan resultatet bli bättre än du trott i alla fall.
Jobb: Det går sakta men säkert framåt inom ditt jobb. Så även om det verkar lugnt på ytan så händer det saker där under.
Kärlek: Det verkar råda harmoni inom relationer den här perioden.
Ekonomi: Kämpar du med ekonomin är det nu dags att försöka hitta lite nya lösningar för att klara upp situationen. Möjligheten finns.
Turnummer: 1-3-11-16-17-22-24

 

Jungfrun (23/8-22/9):
En fin vecka säger korten. Allt går lätt under veckan och inga större problem uppstår. Det mesta kommer att gå precis så som du vill och du kan slappna av och känna dig nöjd. Det kan till och med bli så att en önskan du haft en längre tid nu kommer att gå i uppfyllelse. Det kan också vara så att du nu får lite för mycket av det goda och lättjan slår till. Glöm inte daglig motion så inte vikten ökar nu. Ett möte med en person kan ge dig nya idéer.
Jobb: Du kanske har flera saker på gång inom ditt arbete nu. Men du trivs nog med dina uppgifter och hanterar det hela på ett bra sätt.
Kärlek: Se upp! nu finns det positiva vibrationer runt kärlek. Så kanske blir det ett blixtnedslag fyllt av kärlek nu.
Ekonomi: Inkomster och utgifter verkar balanseras bra just nu. Fortsätt med att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 2-4-12-15-16-17-26

 

Vågen 23/9-22/10):
Nya energier drar in över tecknet. Nu kan det bli en nystart eller en helt ny början. Alternativen är många såsom ett meddelande om en snar flytt, nytt företag, studiestart eller nytt jobb. Det finns tillfälle att förverkliga idéer och önskningar inom snar framtid. Men det gäller att inte impulsivt kasta sig in i något "bara därför att". I alla händelser måste man noggrant överväga innan beslut fattas.
Jobb: Allt verkar bra på arbetet och inte mycket att oroa sig över där. Dock en liten varning för att inte lita blint på alla kollegor.
Kärlek: Det kan nu dyka upp en tillfällig romans. Men i nuläget kan det vara svårt att besluta sig för om det här är den rätta.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem verkar nu kunna lösa sig.
Turnummer: 1-4-9-22-28-30-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Något helt nytt kan inträffa nu som leder dig framåt i din personliga utveckling. Det kan innebära oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Lite prövningar och svåra val kan det dock innebära, men om du lyssnar inåt dig själv så känner du klart och tydligt vilket som är den rätta vägen för dig. Mot slutet av veckan kan det dock kännas lite för lugnt och ensamt, men ta tiden till att ta hand om dig själv, det ger dig nya krafter.
Jobb: På jobbet känns det som att allt rullar på i sin vanliga lunk och du kan tycka att det är väldigt enformigt.
Kärlek: Allt tyder på en bra relation rent allmänt.
Ekonomi: Du har kanske en plan på hur du ska lösa din ekonomi. Det ser i alla fall ut som att dina ekonomiska mål kommer att nås ganska snart.
Turnummer: 1-3-5-16-19-22-30

 

Skytten (22/11-21/12):
En situationen kanske har avslutats. Lyckligtvis följs alltid avslutningar av en ny början. Du kan känna sorg över det som har hänt, blandat med välkommen lättnad. Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Det kan vara dags att byta karriär. Kanske har du avslutat ett långvarigt projekt eller har bestämt dig för att ta en annan anställning.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Ekonomin bör nu vara i ganska god balans. Men se ändå till att hålla koll på dina utgifter för att fortsätta den här trenden.
Turnummer: 6-7-10-11-12-20-24

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Du har mycket energier omkring dig just nu. Om du känner tillit för de goda krafterna kommer det att öppnas nya möjligheter för dig framöver bara du tar tillvara på möjligheterna. Det finns en risk att du blir hindrad eller motarbetad i något som du egentligen redan skulle påbörjat vilket gör dig lite irriterad och otålig. Under den här perioden kommer din intuition att förstärkas och du blir mer klar över vad som kommer att gynna dig i sådana angelägenheter som du brinner för.
Jobb: Lita på din egen förmåga att få jobbet gjort.
Kärlek: Känsla av trygghet, stabilitet och förtroende för partnern. Om du inte har en partner kan du räkna med en i en nära framtid.
Ekonomi: Lite extra pengar kan dyka upp nu.
Turnummer: 1-2-3-19-26-27-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
En lugn och harmonisk vecka där familj och vänner har stor betydelse för dig. Du blir uppskattad i sociala sammanhang där du upplevs som en pålitlig och trovärdig person och en känsla av välbefinnande infinner sig. Eventuellt har du nyligen avslutat någonting och det mesta går kanske på rutin, men glöm inte bort att se dig omkring för det kan dyka upp möjligheter som du inte bör missa. Den här veckan kan också turen vara på din sida.
Jobb: På jobbet fungerar det mesta så som du vill.
Kärlek: En behaglig vecka utan stormiga känslor.
Ekonomi: Inte omöjligt att det blir oväntat tillskott i plånboken.
Turnummer: 2-4-8-10-11-12-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Möjligen har du vissa planer på att starta något nytt, kanske ett projekt eller ett företag. Kanske måste du ha tålamod ännu en tid för att undersöka om du har all den kompetens eller utbildning som behövs. Nu är en gynnsam tid att diskutera dina planer med andra och/eller gå med i någon kurs för att bättra på dina kunskaper. När du känner dig redo så är det bara att sätta igång, projektet eller företaget kommer att bli framgångsrikt.
Jobb: Ditt arbete känns nu mycket positivt och givande.
Kärlek: Kanske känner sig partnern lite åsidosatt eftersom du lägger mycket tid på dina intressen.
Ekonomi: Håll dig till en budget så klarar du av lite svårare perioder.
Turnummer: 3-5-7-11-13-24-25

 

❤ Ha en fin och magisk vecka ❤

         Kram