Blogg

12. jan, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 13 januari - 19 januari

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser".

 

Väduren (21/3-19/4):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig.
Kärlek: Är du orolig för något i ditt förhållande bör du inte tiga still. Tala ut om det som stör dig för oftast är det inte så allvarligt som man kanske först tror.
Ekonomi: Snart kan du komma i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-4-12-22-28-30-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. För en del blir nu en efterlängtad resa äntligen av.
Jobb: Du får stöd från dina arbetskamrater och du uppnår dina mål på jobbet. Söker du arbete finns nu möjligheter att få ett.
Kärlek: Har det varit problem i relationen kan det vara dags för lite egentid och verkligen tänka igenom vad du egentligen vill.
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-4-9-15-16-17-26

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Om du upplever en känsla av fångenskap så är den inte äkta. Korten indikerar att flera av dina känslor härrör från bekymmer som inte finns i verkligheten. Kanske är det så att du fokuserar för mycket på materiella saker just nu. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du troligen längtar efter är inre frid.
Jobb: På jobbet kan förändringar äga rum. Antingen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Du och din partner kanske kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er. Däremot kan konflikten mycket väl ha sin grund i svartsjuka.
Ekonomi: Kanske är det problem med ekonomin nu, tålamod är viktig - det gäller att stå ut. Bättre tider kommer.
Turnummer: 1-3-5-6-12-20-24Kräftan (22/6-22/7):
Händelser i ditt liv går nu in i hög hastighet! Dina planer kan nu bli genomförda och du borde se en hel del hända. Intellekt och kreativitet styr dagen så ta till dig otraditionella synpunkter. Ta dig tid till att överväga val noggrant. Det kan uppstå en oväntad situation eller konflikt och var där extremt noga med att inte ta ett impulsivt beslut.
Jobb: Kanske råder lite osäkerhet på jobbet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kanske kan vänta dig att diskutera med din partner, erkänna era misstag, och ta relationen till en ny nivå.
Ekonomi: Ligg lågt nu med alla onödiga inköp risk att få oväntade utgifter.
Turnummer: 7-10-11-16-19-22-30

 

Lejonet (23/7-22/8):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd eller tröst.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en manlig kollega eller chef, kan stödja dig om du visar dig värdig dennes stöd.
Kärlek: Du och din partner kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Vad det gäller ekonomin bör du använda din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer: 3-5-6-12-23-24-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det här kan bli en framgångsrik tid. Dina nuvarande arbetsuppgifter kommer att gå bra. Du kan bli befordrad eller erbjuden en högre lön. Dina talanger och kunskaper kommer att bli belönade för dig och andra. Acceptera möjligheterna som erbjuds dig och ha tillit till att du kommer att lyckas. Någon med förträffligt affärsmannaskap som är bra med pengar kan erbjuda utmärkta råd.
Jobb: Ditt arbete kan innebära både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar.
Kärlek: Något kan hända som gör att du ser på relationen med nya ögon.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-5-8-17-34-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Även om du nu kan vara inne i en jobbig situation där allting känns enformigt och tråkigt, kanske är du krasslig och trött, så visar korten på att det här är en tillfällig känsla och att allting kommer att ordna sig till det bästa. Vila och ett försök till att tänka positivt är ordinationen.
Jobb: Kanske har du fastnat i en mental negativ tankegång vad det gäller ditt jobb. Du tycker att det inte finns någon lösning, men öppna ögonen och se dig omkring lösningen finns närmare än du tror.
Kärlek: Gå inte omkring och känn dig otillräcklig vad det gäller ditt partnerskap. Ingenting löser sig av sig självt, så börja kommunicera ärligt o uppriktigt med varandra så finner ni den rätta motivationen igen.
Ekonomi: Ansträngd ekonomi kan vi alla ha ibland, men inget blir bättre av att låtsas att inga problem finns. Gå igenom din budget och försök hitta lösningar, för det går att göra en hel del förändringar till det bättre.
Turnummer: 5-7-14-15-16-17-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
I början av veckan behöver du nog försöka ägna tid till dig själv. Lite återhämtning med promenader i friska luften gör dig gott. Det kan senare dyka upp en stor utmaning där du behöver dina krafter. Har du möjlighet så be andra om hjälp i den här situationen. Korten menar i alla fall att utgången blir positiv och fridfull.
Jobb: Du kan få stöd från dina arbetskamrater att uppnå dina mål på jobbet. Om du söker jobb, har du nu chans att få det. Om du upplever problem just nu, betyder korten att dina problem snart kommer att lösa sig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. För dig i relation kan du nu få det intresse från din partner som du söker.
Ekonomi: Du behöver kanske be någon om hjälp för att komma tillrätta med din ekonomi, då kommer dina ekonomiska problem att lösa sig.
Turnummer: 6-8-14-24-27-32-35

 

Skytten (22/11-21/12): 

Ibland behöver man tänka på att uppskatta det man har och inte bara ta allting för givet. Ta en stund då och då till att tänka igenom på vad du just nu har och vad som skulle hända om du förlorade det. Allting verkar komma lätt till dig nu så risk för att man kan bli lite för bekväm i tillvaron. Det finns ingenting att oroa sig över i nuläget, enligt korten, så gläds över det du har.
Jobb: På jobbet ser allt bra ut även om det kan finnas lite meningsskiljaktigheter så finns det inget att oroa sig över. Allt löser sig till det bästa.
Kärlek: Kärleken upplever en bra period rent allmänt. Om det finns någon konflikt i er relation så måste det till en kraftansträngning nu för att klara ut problemen. Tala ut med varandra nu.
Ekonomi: Glöm inte se över din ekonomi, nu borde dina ekonomiska mål kunna uppnås om du bara ser till att ha kontroll över budgeten.
Turnummer: 3-12-14-17-22-23-27

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Funderar du ibland på något som hänt tidigare i ditt liv och som du ångrar på något sätt, är det nu dags att släppa detta fullt ut. Inget är mer frustrerande än att gå och våndas över sådant som ändå inte går att ändra. Släpp allt och nya positiva händelser kommer att dyka upp på din väg. Tur och lycka samt frid och harmoni kommer att infinna sig när du slängt av dig det som tynger dig säger korten. Tro på dig sälv!
Jobb: Har dina förväntningar på jobbet inte infriats, så finns det nu stora möjligheter till att uppnå dina mål. Du måste bara tro på dig själv att det går.
Kärlek: Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Ekonomin verkar nu kunna förbättras. Du kan nu känna dig glad och unna dig något vackert för pengarna.
Turnummer: 3-4-10-14-22-32-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kanske är en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Men dessa drömmar kan vara en flykt ifrån verkligheten och att blunda för den går inte an. Korten visar att trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Men då får du inte isolera dig i dina drömmar utan omfamna dig själv och själva livet här och nu!
Jobb: Tiden går och det är inte så mycket som händer. Allt står inte stilla och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Det kanske har varit en tid av problem, och nu väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket och speciellt om egen envishet har varit roten till problemen.
Ekonomi: Din ekonomi blir bättre, men det går inte så fort precis. Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, vänta dig en sen lösning.
Turnummer: 5-14-17-19-28-29-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Den materiella standarden är faktiskt inte det viktigaste i ditt liv om du bara tänker efter. Egen personlig utveckling och en känslomässig balans i tillvaron är det som ger dig så mycket mer. Det kan nu dyka upp en extra inkomst av något slag och då finns det ett bra tillfälle att istället för att köpa prylar satsa på till exempel en liten resa, gärna över vatten, som kan ge dig en inre tillfredsställelse.
Jobb: Du gör små framsteg på jobbet i din strävan mot en bättre position. Glöm inte att ha roligt tillsammans med arbetskamraterna som piggar upp tillvaron.
Kärlek: Kanske är det lite obalans i er relation just nu och du är inte riktigt säker på var du har din partner. Ingen mening med att gå och oroa sig, det är bättre att ta tag i situationen och försöka reda ut var ni har varandra. Allt blir bättre så.
Ekonomi: Din ekonomi är ganska trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 4-11-13-18-26-27-34

 

❤Ha en givande och positiv vecka❤

          Kram

8. jan, 2020

Här kommer veckans Drake som är en GryningsDrake med följande budskap:

❤❤❤❤❤❤

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

Är du nu inne i en period av känslomässig obalans? Kanske något du ångrar att du gjort, eller inte gjort. Du kanske känner dig besviken för att du inte uppnått dina målsättningar eller relationen inte blivit som du tänkt.


Då är det dags att ta en djupdykning ner i ditt innersta och skaka fram allt som gnager inom dig. Var inte rädd för det som visar sig och försök inte fly undan. Granska istället, som om du såg det utifrån med någon annans ögon, allt som samlats inom dig. När du granskar dina känslor på det här sättet är det lättare att förstå anledningen till att allt blivit som det är nu. Du har då också lättare att acceptera din situation och inse att du inte ska gräva ner dig i detta utan släpp ut allt och börja tackla eventuella problem direkt. Allt som händer är trots allt ett led i din livsläxa, du får erfarenhet och förståelse för livets gång.


Kanske upptäcker du att du själv haft för stora förväntningar i det som nu tynger dig och inser att du behöver trappa ner på dessa och leva här och nu varje dag, ta tillvara på små stunder som förgyller din dag och se framåt utan ånger eller skuld. Läs och lär av Gryningsdrakens inledning här ovan, ditt nya liv kan börja nu!


❤Ha en perfekt och välbalanserad vecka❤
             Kram

5. jan, 2020

Här kommer veckans och årets första Horoskop för perioden 6 januari - 12 januari:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser".

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Verkar som det blir en lugn och harmonisk vecka utan några större störningar. Den här perioden kan du vara lite extra känslosam, tveka inte att visa dina känslor öppet. Visst kan de finnas de som inte tycker samma som du, men det är i så fall deras problem och inte ditt. Att visa dina känslor utåt gör dig vacker! De flesta kommer ändå att uppskatta och förstå dig. Lita på dina känslor och lev i harmoni med dem och låt ingen hindra dig från att känna fullt ut.
Jobb: På jobbet verkar allt vara positivt just nu och det finns ingenting att oroa sig över där.
Kärlek: Det kan kanske dyka upp ett litet moln i relationen, men inget som behöver betyda något om du handlar utifrån ditt sunda förnuft och inte osäkra farhågor.
Ekonomi: Det finns en liten möjlighet till att förbättra ekonomin nu, men det är inga stora förändringar ännu.
Turnummer: 3-5-9-12-18-27-33


Oxen (20/4-20/5) :
Korten vill mena på att du nu kan ha chans till något nytt och spännande. Vad detta kan innebära står väl skrivet i stjärnorna. Kanske är det en resa på gång eller planering av en sådan. I vilket fall är det nu en bra tid att hålla igång kroppen. Dagliga aktiviteter som tex med träning promenader, dans eller sång ökar din fysiska och mentala status. Bara att se framåt med positiv nyfikenhet.
Jobb: Allt verkar bra på jobbet nu. Har du eget företag kan det få ett uppsving nu och försäljningen ökar.
Kärlek: Är du singel så är det kanske nu dags att du träffar en ny kärlek eller någon som du får ett starkt vänskapsförhållande med.
Ekonomi: Det kanske finns en möjlighet till investering i något nu som senare kommer visa sig vara lönsamt.
Turnummer: 1-2-3-14-17-25-35


Tvillingarna (21/5-21/6):
Du kanske ställer lite för höga förväntningar på dina relationer och dina rädslor går därmed i uppfyllelse? Du kan vara rädd att bli sviken och besviken. Ta ansvar för det du känner och skyll inte på någon annan. Alla känslor vi har är medvetna val. Låt inte dina ”lägre” känslor och drifter styra dig. Lär dig av erfarenheten och inse att sådana här motgångar är en del av livets läxa. Ta dig igenom dina känslor och släng dem åt sidan för nya äventyr.
Jobb:  Det finns en möjlighet till att du kan nå framgång på jobbet. Var observant och lyhörd så du inte försitter chansen.
Kärlek: Kanske har det gått slentrian i relationen, dags att göra något åt det eller är det dags att bryta upp? Valet är ditt.
Ekonomi: Se upp så inte någon lurar dig på pengar nu. Se till att ha skrivna papper på allt som har med ekonomin att göra.
Turnummer: 2-12-17-18-26-27-34


Kräftan (22/6-22/7):
Är du kanske inne i en period där vardagen känns trist och enformig? Låt inte tiden bara gå i denna tunga energi, du kan själv ta dig ur den med hjälp av positiva meditationer, där du ser det du vill uppnå och verkligen tar in den känsla som detta uppnådda mål skulle ge dig. För att dra till sig bättre saker måste allt negativt ut ur sinnet först. Nynna gärna på en melodi du tycker om för att lätta upp ditt sinne.
Jobb: På jobbet verkar dock allt gå bra trots allt och du kan göra framsteg där.
Kärlek: Är du singel så finns nu chansen att du träffar någon som leder till ett varaktigt förhållande.
Ekonomi: Din ekonomi verkar räcka till det nödvändigaste och med lite självbehärskning kan du lyckas lägga undan lite pengar.
Turnummer: 1-12-13-19-21-26-34


Lejonet (23/7-22/8):
En inre frid kanske råder men inse att den är en gåva. Försvara den men var medveten om att den inte varar beständigt. Nu behöver du nog ta dig tid för djup avslappning. Du är i ett bra läge att undersöka ditt förflutna, nuet och framtiden. Skriv ner dina insikter. Du har förmåga att vara diplomatisk och objektiv. Goda kompromisser och försoning är viktiga begrepp nu. Val och beslut sker naturligt och känns bra. Du kan lugnt lita på ditt eget omdöme och intuition.
Jobb: Om du söker jobb nu bör du vara på det klara med vad det är du vill arbeta med. Annars finns risk att andra försöker styra dig i en riktning som du egentligen inte vill.
Kärlek: Är du i en relation vill korten säga att ni har en framtid tillsammans så smid planer.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin så ser det ut som att det kommer lösa sig snart.
Turnummer: 4-5-6-9-23-27-34


Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kan det bli en tid av ny början i känslomässig mening eller en ny känslomässig resa. Korten står även för nya relationer, ett bra socialt liv och en tid av känslomässig lycka. Det kan också vara en tid för begynnande kreativitet samt att vara i harmoni med din omgivning. Allt talar för en period av lycka och överflöd. Så det är bara att öppna upp armarna och ta emot allt som kommer till dig framöver.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb hittils och du kan vänta dig en bättre position i framtiden
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner sig på kärleksområdet.
Ekonomi: Det finns en viss risk för att det uppstår en diskussion med någon kring pengar.
Turnummer: 3-9-15-19-27-34-35


Vågen 23/9-22/10):
Trygghet kan nu vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Detta kan innebära säkra tillgångar eller vidfasthållandet vid en gåva eller ett arv. En varning kan dock vara på sin plats om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger. Korten kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Kan också betyda stabilitet i ekonomiska transaktioner och kontrakt.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack eller en bonus.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra och ni börjar göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men det kan ta ännu en tid.
Turnummer: 3-11-15-26-27-28-29


Skorpionen (23/10-21/11):
En härlig vecka ligger framför dig. Fin gemenskap med familj och vänner. Du behöver nog koppla av lite mer så passa på att göra något roligt tillsammans med dem du tycker om. Ett trevligt budskap kan dyka upp nu, kanske gäller det bröllop eller ett barns födelse. Det gäller att ta vara på de lyckliga stunderna och koppla av från betungande arbetsuppgifter eller liknande.
Jobb: Kan vara en tung period på jobbet den här veckan, men det blir bättre sedan.
Kärlek: Du kan nu träffa på en smart man, men han har en skarp tunga och han kan vara svår att ha att göra med.
Ekonomi: Du kanske står vid ett vägskäl vad gäller din ekonomi, fatta eget beslut och låt inte andra blanda sig i hur du gör.
Turnummer: 5-9-15-17-22-26-34


Skytten (22/11-21/12):
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: På jobbet gäller det att göra rätt ifrån sig eftersom handlingarna nu kommer att leda till konsekvenser
Kärlek: Du kommer kanske plötsligt att möta någon som du redan känner och som du tycker om.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig även om det tar lite tid.
Turnummer: 3-4-7-13-14-24-26


Stenbocken (22/12-19/1):
Du är kanske i en inlärningsperiod av något slag, som kommer att ge dig bättre förutsättningar för framtiden. Det kan gälla något jobbrelaterat eller inom en hobby som du senare kan utveckla till något inkomstgivande. Det kan finnas tecken till att du kanske är lite för petig med detaljer och inte direkt ser helheten i vad du kan åstadkomma. Känner du dig osäker på om du är på rätt väg så kan meditation ge dig en större insikt och se allt i ett annat ljus.
Jobb: En känsla av stagnation och hjälplöshet kan nu infinna sig, du tycker att inget händer.
Kärlek: Kanske en lite jobbig tid inom förhållandet nu. Men ta det lugnt och gå varsamt fram.
Ekonomi: Det kan hända att du gör en investering som blir en källa till inkomst.
Turnummer: 1-16-17-24-25-27-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Kanske kan det nu vara dags att få lite balans i tillvaron. Det kan gälla olika områden som ekonomi, relationer, arbete mm. Så känner du att du har något problem så försök att ta tag i detta nu och hitta en lösning som är bra för alla parter. Korten vill säga att du inom den närmaste framtiden kommer att ha en mycket bättre balans i det eller de problem som du brottas med nu. Men inget löser sig av sig självt, det är ett givande och tagande inom alla situationer.
Jobb: Om du nyss sökt jobb, finns det nog en chans att du kommer att få det.
Kärlek: Om du är singel kan du komma att träffa någon som verkar intressant men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Orolig för din ekonomi? sätt dig ner och gå igenom alla inkomster och utgifter och gör upp en hållbar budget så kommer allt kännas så mycket bättre.
Turnummer: 2-4-6-7-17-32-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Nu kanske du måste beväpna dig med lite tålamod. Kanske har allt inte gått enligt planerna just nu, men ta det hela med ro. Allt måste inte falla på plats direkt, bättre att blicka framåt och ta det efterhand som det kommer. Slappna av och ta hand om dig själv lite istället. du ställer kanske för stora krav på dig själv. Att ha lugn och sinnesro ger både dig själv och din omgivning så mycket mer än att allt det materiella är perfekt.
Jobb: Objektivitet och opartiskhet, och även beslutsfattande är viktiga ingredienser på ditt arbete just nu.
Kärlek: Just nu kanske kärleken får finnas lite i bakgrunden, det är så mycket annat som pockar på din uppmärksamhet.
Ekonomi: Lite sunt förnuft eller att vänta på större klarhet innan du fattar några beslut är det bästa för tillfället.
Turnummer: 5-6-7-12-29-30-34

 

❤Ha en fin vecka i positiv anda❤

          Kram

 

4. jan, 2020

Här kommer årets första Orakelkort som har följande budskap:

 

❤❤❤❤❤❤

 

TÄNK OM!

 

Nu är du kanske igång med planering eller någon förändring i ditt liv. Men kanske fungerar det inte riktigt som du hade föreställt dig. Det är då kanske inte rätt tid just nu att göra den här förändringen. En bättre tidpunkt kommer säkert att komma lite längre fram, så ge inte upp dina planer.


Du behöver kanske ta dig tid att verkligen ordentligt gå igenom det du har tänkt förändra. Om det finns någon som du verkligen litar på, kan du berätta dina planer för den personen och kanske få en objektiv feedback som öppnar upp andra sätt att tänka på eller helt enkelt ser du något som du förbisett och väljer en annan typ av transformation för dig själv.


Be Änglarna om hjälp och ha lite tålamod så löser sig allt till det bästa.

 

❤Ha en underbar helg❤
       Kram

 

 

1. jan, 2020

Här kommer veckans, och det här årets, första DRAKE som ger dig följande budskap om 2020:

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

Ett nytt år tar nu sin början och Draken vill här förmedla att det kan bli ett riktigt givande år för dig. Det första du ska lova inför det här året är att Lita på dig själv och våga följa din inre röst och inte vandra i andras fotspår.


Året kan då bli helt fantastiskt i många avseenden vad det gäller ekonomi, jobb, bostad och även nystart av projekt eller investeringar som kan ge hög utdelning. Arbeta på att upptäcka och utveckla din fulla potential, din inre rikedom. Var öppen för varje form av rikedom och välstånd som kan komma in i ditt liv.


Nya affärsprojekt eller investeringar, både praktiska och ekonomiska har möjligheter att lyckas på sikt. Du strävar nu efter att leva ett rikt liv såväl till det yttre som till det inre. Din fysiska energi tilltar och du känner dig belåten och är trygg i dig själv. Vet vad du vill och planera för det.


Det är också det året när du som söker en partner kan träffa på den stora kärleken!


Året är nytt och varje kommande dag är ny så ta tillvara på stunderna som förgyller din tillvaro, bevara dem i ditt hjärta och sinne för att ta fram när någon motgång kommer, då stärker du din karma och livet fortsätter att le mot dig!


❤Ha ett helt otroligt och magiskt Nytt År❤
           Kram