Blogg

20. okt, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 21 okt - 27 okt.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser"

 

                                         ❤❤❤❤❤

Väduren (21/3-19/4):
Känns det som att du har "gått vilse i din egen lilla värld"? Det är kanske dags att omvärdera din situation. Lösningen du söker är rakt framför dig. Lyckligtvis arbetar positiva krafter med att hjälpa dig nu. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt redan har.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig och kanske känner du nu konkurrens eller motstånd från arbetskamrater. Försök hålla en positiv attityd så blir det snart lättare.
Kärlek: Gynnsamt för relationer nu som verkar hållbara.
Ekonomi: Problem med ekonomin? Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel för de finns närmare än du tror.
Turnummer: 2-4-5-13-29-31-33


Oxen (20/4-20/5) :
Ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget händer. Om du är arbetslös, så får du nog vänta ett tag till på att något dyker upp.
Kärlek: Du kan vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten tyder också på graviditet.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv, så överskrid inte din budget.
Turnummer: 5-9-15-16-17-24-25


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske är du på gång med att fatta ett viktigt beslut. Det gäller då att tänka igenom det hela noga, för det är viktigt att det blir ett rättvist beslut för alla inblandade. Om du inte kan bestämma vad som blir bäst så försök hitta någon som kan verka som medlare. Beslut som fattas kommer att bli till din fördel. Om det skulle gälla en rättstvist så utfaller den positivt för din del, men läs noga igenom alla dokument eller avtal innan de skrivs under.
Jobb: Att jobbet är en källa till inkomst är ju självklart men ger det ingen stimulans utan bara känns som ett nödvändigt ont är det nog dags att se sig om efer något annat som passar bättre.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du tror kan leda till ett förhållande, så bör du noga kontrollera om denna verkligen menar allvar eller bara är en övergående historia.
Ekonomi: Känns ekonomin betungande just nu, så kan det kanske bero på att det är lite oordning bland papper. Ta dig tid att sortera upp i pärmar eller mappar så får du en bättre överblick över din situation.
Turnummer: 1-2-4-7-11-21-30


Kräftan (22/6-22/7):
Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Du inser ditt eget värde och du har ett gott självförtroende. Du är en inspiration och en pionjär. Du känner (eller behöver känna) att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse, jämför dig bara med dig själv.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb nu och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan det också vara så att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: I kärlek är tiden nu mogen att du och din partner kommer överens med varandra
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 1-4-7-17-27-28-33


Lejonet (23/7-22/8):
En period där du känner dig ganska nöjd med det mesta och önskningar har här en chans att bli uppfyllda. Det vill ju då till att veta vad du vill för det är första steget mot att förverkliga det. Det andra steget är att vara öppen för att ta emot med öppna armar. Det kan nu också vara en period där du öppnar upp för intressen för existentiella frågor och livsåskådning. Dags att le och bara njuta av livet.
Jobb: Du är en stark person, och har kanske en hög position men se upp så du inte är alltför hård mot andra.
Kärlek: Du vill nog lära känna din partner bättre. Är du singel är det inte troligt att du träffar någon utan att du går en utbildning i stället.
Ekonomi: Inte helt omöjligt att det nu kan bli en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 4-5-6-8-13-14-22


Jungfrun (23/8-22/9):
Allt tyder på att det kommer en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv! Arbetet du har gjort för med sig häpnadsväckande förändringar i ditt liv. Du är på rätt väg för din egen upplysning.
Jobb: Du vet inte riktigt hur situationen blir för dig framöver. Men oroa dig inte allt kommer att lösa sig till det bästa.
Kärlek: Du är kanske fortfarande förälskad i en gammal vän. Din kärlek finns i det förflutna. Bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas, men du måste handla nu.
Turnummer: 5-10-11-12-13-24-31


Vågen 23/9-22/10):
Kan hända att det uppstår någon konflikt eller en form av utmaning i veckan. Det är inte så allvarligt som det först kan tyckas, men kanhända du får försöka hitta en bra strategi för att klara ut det här. Förmodligen blir det inte några problem eftersom korten visar på framgång för dig. Konflikten kan också vara något som pågår inom dig själv och då är det nu rätt tid att fatta beslut.
Jobb: Det finns kanske lite osäkerhet om ditt jobb, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver. Håll dig lugn för allt kommer att lösa sig till slut.
Kärlek: Relationer verkar ha en fin och harmonisk period nu.
Ekonomi: Känner du att dina ekonomiska problem är alltför stora just nu. Försök att släppa taget om alla negativa tankar för att kunna hitta nya lösningar.
Turnummer: 1-3-11-15-26-28-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Nu verkar det vara dags att fatta ett beslut i en viss situation. Är det något som du känner dig obekväm eller nedstämd av så är det nog dags att lämna detta bakom sig nu. Se dig om efter tecken till hjälp att ta det rätta beslutet. Allt kommer att kännas så mycket bättre sedan.
Jobb: Något laddad situation på jobbet kanske? Undersök om det finns möjlighet att göra någon förändring till det bättre. Eller kanske dags att söka ett nytt jobb.
Kärlek: Relationen kan ha varit ansträngd av en eller annan orsak. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Kanske behöver du bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Enda sättet att få ordning på detta är att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 6-11-13-15-27-31-32


Skytten (22/11-21/12):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Negativa tankar och självförnekelse är de största bovarna i vår strävan att komma framåt i livet. Hitta din inre frid, genom att vistas mycket ute i naturen på platser du tycker om eller genom att meditera en stund varje dag. Försök att tänka framåt med en positiv syn och vet att du har många fantastiska möjligheter i framtiden. Kasta bort din börda av negativa tankar!
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Kärleken kan verkligen komma att blomstra den här perioden.
Ekonomi: Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 5-7-11-15-16-22-23


Stenbocken (22/12-19/1):
Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka! Lita på din intuition hellre än på intellektet. Handla utifrån dina känslor mer än fakta. Tänk igenom dina valmöjligheter och tackla svårigheterna med entusiasm, av möjligheter vinner du erfarenheter. Du har säkert den kunskap och visdom som gör att du kan kämpa dig igenom det mesta genom att följa ditt hjärtas röst. Du har allt att vinna!
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse, men det ger dig ny erfarenhet som är positivt.
Kärlek: Om du inte redan har träffat partnern i ditt liv så finns en möjlighet att träffa på denna inom kort.
Ekonomi: En stor förändring kan nu ske som är spännande. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer: 1-15-19-20-28-31-34


Vattumannen (20/1-18/2):
Ibland blir inte allt så som man förväntat sig. Någon form av besvikelse kan infinna sig nu. Du hade kanske drömmar och visioner om något annat, något bättre. Men ge inte upp behåll dina drömmar och tro på dem. En dag kommer det att uppenbaras att den här besvikelsen var en prövning som ger dig lärdom och du hittar rätt väg mot dina drömmars mål.
Jobb: Kanske är inte allt på topp inom ditt arbete just nu. Kanske är du lite för passiv och behöver få ny inspiration för att hitta glädjen igen. Vila och återhämtning kan göra mycket för både kropp och själ.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser i kärleksrelationen nu för att du ska få den lugn och ro som du eftersträvar.
Ekonomi: Blunda inte för eventuella problem med ekonomin, det gör inte saken bättre och inget löser sig av sig självt. Ta tag i det hela, gör en hållbar budget så kommer du snart se allt mycket ljusare inom det här området
Turnummer: 3-4-8-19-24-25-31


Fiskarna (19/2-20/3):
I veckan ser det ut att bli en hel del samvaro med någon eller några av kvinnorna i ditt liv. Det är kvinnor som du kan lita på och som utgör goda vänner, syster eller mor - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du behöver både känslomässigt och med hjälp i vardagens bestyr. Var tacksam för den hjälp eller det stöd som de erbjuder dig, du behöver inte oroa dig över att du är till besvär eller skämmas över att ta emot deras hjälp. Tacka och ta emot med glädje för nästa gång kan du själv ställa upp och hjälpa till.
Jobb: Kanske känner du ett behov av att tänka över vad du verkligen vill om arbetet inte ger dig den rätta känslan av att vara det ultimata för dig.
Kärlek: Är du inte helt säker på att din relation är rätt så kanske du omvärderar din relation, och funderar över vilket värde den egentligen har för dig.
Ekonomi: Är det så att du upplever problem på det ekonomiska området är det nu hög tid att göra något åt detta. Inget blir bättre av att strunta i problemen. Det finns lösningar och om du inte ser dem själv så tala ut med någon som du verkligen litar på.
Turnummer: 1-2-5-7-24-25-32

❤Ha en riktigt fin och upplyftande vecka❤

             Kram

19. okt, 2019

Här kommer helgens Orakelkort från Änglaterapi leken ...

 

Gudinna

 

"Uttryck din gudomliga feminina energi och ta till dig dess magiska kvaliteter: intuition och omsorg."

      ❤❤❤❤❤❤

Det här kortet visar på ett behov av helig kvinnlig energi som bär med sig gåvor som intuition, omsorg och konstnärligt uttryck. Du kanske har ägnat för mycket tid åt tankearbete eller arbete som saknar kreativt innehåll. Om det stämmer, så är det här en signal om att låta din kropp dansa och att uttrycka dina intuitiva, kreativa och vårdande sidor.


Du vägleds också att kalla på välvilliga kvinnliga gudar för att få hjälp med den situation du befinner dig i. Du kan kalla på Lakshmi, hinduismens älskade överflödsgudinna; Brigit, helandets och modets gudinna hos kelterna; Maria, Jesu moder, det katolska helgonet som vägleder våra barn; Atena, grekernas vishetsgudinna; den egyptiska gudinnan Isis, som hjälper kvinnor balansera hem och familj, eller någon av de andra tusentals tillförlitliga heliga gudinnorna.


*Inom varje kvinna finns gudinnans tre delar; den unga flickan (det inre barnet, ibland renhjärtat, ibland äventyrligt och vågat), modern (omsorg) och matriarken (läraren). Män har motsvarande inre kvaliteter i form av pojken, fadern och patriarken.                               Det är viktigt att få uttrycka var och en av dessa tre sidor varje dag för att balansera lekfullhet, jobb och relationer. Om du ägnar tid varje dag åt att uttrycka alla dessa tre egenskaper så kommer du att märka att du får mycket mer energi och känner dig mer balanserad.*

 

❤Ha en gudomligt givande helg❤

       Kram

 

16. okt, 2019

Draktarot kortet som kommer till oss den här veckan är från Gryningsdrakarnas svit;

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

Det är självaste Drottningen från Morgonrodnaden som berör vårt innersta väsen med detta budskap:

 

Var inte rädd för att visa dina känslor öppet! Håll inte tillbaka i rädsla för vad andra ska tycka för det är i så fall deras bekymmer och inte ditt. Det viktigaste i livet är att vara sann mot sig själv och stå upp för sina egna känslor. När du visar ditt sanna jag kommer du att stråla och vara vacker i andras ögon.


Din empati och dina moderskänslor blir extra starka nu så öppna ditt hjärta för hela världens barn och inte bara dina egna, för alla är vi komna ur samma ursprung, med lika värde. Följ dina intuitiva känslor och varje morgon kommer att stråla i behagligt ljus.


Nu är en tid att umgås i gemenskap och möten med familj och vänner i sann och djup harmoni.

 

❤Ha en strålande och harmonisk vecka❤
           Kram

 

 

13. okt, 2019

Här kommer veckans Horoskop för perioden 14 oktober - 20 oktober:

 

"Tänk på att veckan blr vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

     ❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Korten visar på en del motsatser den här veckan. Det kan vara så att du just nu känner stor oro eller depression över något i ditt liv. Då finns en uppmaning till dig att meditera över att det här kommer att lösa sig. Känn att du verkligen tror på en bättring så kommer den till dig. För en del finns det nu möjligheter att sätta igång med ett projekt du funderat över som kommer att visa sig lönsamt.
Jobb: Du kanske är i början på ett nytt jobb och du lär dig mer för varje dag. Känns det inte bra på ditt arbete beror det nog mer på en inre konflikt än på själva jobbet.
Kärlek: Du kan behöva jobba med din självkänsla om det inte känns bra i din relation. Andra har nu fullt upp med framtidsplaner tillsammans med sin partner.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig? försök se förbi din oro för det finns lösningar om du bara söker dem. En del kan nu få ökade inkomster genom gjorda investeringar eller lönehöjning.
Turnummer: 4-10-11-16-21-24-31


Oxen (20/4-20/5) :
Det ser ut som du kommit över de största hinder i ett projekt eller en situation och att du nu kommit många steg vidare. Även om ännu en tid av väntan kan äga rum, så har du kommit ganska nära ditt mål. Just nu är en bra tid till att se sig om efter möjligheter till att komma vidare genom att studera vad som krävs för att ta dig hela vägen fram. Det kan också hända att du ger dig ut på en resa för att få mer erfarenhet.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Du visar självförtroende, optimism och kompetens vad gäller ekonomin. Du är på rätt väg.
Turnummer: 3-4-7-15-18-20-24


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kan det vara så att du just nu fokuserar allt för mycket på materiella saker i livet. Givetvis har du som alla andra materiella behov. Men risken finns att mängden ägodelar kommer ur balans. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du verkligen längtar efter är inre frid och harmoni i livet. Sök gärna efter kurser som intresserar dig.
Jobb: Det finns risk för att du är helt uppslukad av ditt arbete och att du inte har tid för annat i ditt liv. Att pausa och göra något helt annat borde nu prioriteras.
Kärlek: Relationer verkar nu vara lugna och harmoniska. Singelpersoner har nu möjlighet att träffa någon spännande person.
Ekonomi: Är du inte helt klar över din ekonomiska situation bör du inte ta några avgörande beslut nu. Ta hjälp med att granska ekonomin.
Turnummer: 3-8-16-17-27-30-34


Kräftan (22/6-22/7):
Det är viktigt att skapa disciplin och ordning just nu. Fast dina drömmar och visioner är bra, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering för att kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i balans och det finns kanske lite utrymme till att unna dig något extra.
Turnummer: 6-7-15-17-18-27-33


Lejonet (23/7-22/8):
Den här veckan har du kraft att klara av vilka utmaningar som helst. Bara du inte ger upp i första taget så kommer du fixa det som behövs och ditt självförtroende stärks. Om du behöver försvara det som är ditt så kommer du att nå framgång den här veckan.
Jobb: Kanske känner du dig lite stressad i ditt arbete, men bara försök slappna av för du kommer trots allt klara av veckan utan några större hinder.
Kärlek: Lite motigt i kärleksrelationer nu kanske. Men försök tala ut med din partner istället för att vika undan och ta emot kritik. Allt kanske bara är ett missförstånd på grund av bristande kommunikation.
Ekoomi: Du lägger kanske väl mycket energi på att lösa ev. ekonomiska problem nu. Försök att se allt ur ett annat perspektiv så kan du tackla det hela på ett annorlunda sätt, allt går att lösa med lite god vilja.
Turnummer: 4-6-7-19-22-25-29


Jungfrun (23/8-22/9):
En risk för att du vägrar se det uppenbara, eller engagera dig i en relation eller i ett problem som kan vara jobbigt. I stället blundar man inför orättvisor, problem, m.m. Det finns en oförmåga att veta vad man bör göra och därför väljer du att göra ingenting - för fredens, eller diplomatins skull. Här är du rätt så passiv gällande det som sker i ditt liv, är kanske lite avvaktande och behöver få fundera i lugn och ro.
Jobb: Om du har ett jobb kan du nu kanske känna dig utanför eller utesluten i gruppen. Försök hålla en positiv attityd ändå så löser det sig ganska fort.
Kärlek: Det kan nu göras upp planer på att flytta ihop eller till och med bröllop på gång, ditt eller någon nära anhörigs.
Ekonomi: Det kan dyka upp ett ovanligt ekonomiskt problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 7-13-14-18-22-26-27


Vågen 23/9-22/10):
Det kan mycket väl hända att turen står på din sida den här perioden. Har du haft en tid av stort eller tungt ansvar så lättar bördan när du inser att det finns något sätt som är bättre. Det kan bli en omvälvande tid då allting förändras på ett mycket positivt sätt. Ta gärna tid till att umgås med familj och vänner då det får dig på riktigt gott humör.
Jobb: Har det varit tungt på jobbet så verkar det nu ljusna betydligt. Kanske läggs dina arbetsuppgifter om på ett sätt som passar dig bättre.
Kärlek: De som haft svårigheter i sin relation bör nu kunna se mycket ljusare på framtiden tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin ser nu ut att bli allt bättre så länge du inte spenderar över dina tillgångar. Kanske lite extra tur i spel eller en löneförhöjning.
Turnummer: 4-6-7-12-19-22-31


Skorpionen (23/10-21/11):
Betydande överflöd kan komma till dig nu. Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Det kan också vara en gåva.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av arbetskamrater.
Kärlek: I kärlek står korten för jämvikt i din relation och en känsla av harmoni kan infinna sig.
Ekonomi: Din ekonomi kan påverkas av ditt förflutna; kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 7-20-25-27-30-33-35


Skytten (22/11-21/12):
Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: På jobbet kan det nu råda osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kan nu träffa en gammal kärlek och diskutera gamla minnen. Bryt gamla mönster om du vill träffa en ny kärlek.
Ekonomi: Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men det kommer att bli allt större.
Turnummer: 2-4-5-26-27-31-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Du verkar ha all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: Har du fastnat mentalt, och inte kan hitta nya lösningar. Öppna ögonen och se dig om för det finns lösningar närmare än du tror.
Kärlek: Relationer ser ut att vara stabila nu. Om du är singel, kan du när som helst möta någon spännande person.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24


Vattumannen (20/1-18/2):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar kan nu bli förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kan komma till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Du kan nu få löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chansen att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kanske har det uppstått lite missförstånd i relationen. Tala ut med varandra och det kanske måste till lite kompromisser för att få lugn och ro i förhållandet.
Ekonomi: Det kan uppstå en ekonomisk situation som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 1-3-11-13-14-23-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten visar på någon form av förändring i veckan, kan vara en resa eller flytt till annan ort. Det finns tecken på en helt ny början. Däremot kan materiella ägodelar vara något av ett bekymmer nu, kan vara så enkelt att du kanske har för mycket av dessa och man har svårt att hitta en bra lösning.
Jobb: På jobbet uppnår du dina mål, du har fått eller får allt som du kämpat för.
Kärlek: Om det är så att du har känt dig utanför så borde förändringen ske nu för kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Om du har eller haft ekonomiska problem finns nu alla möjligheter till en balanserad ekonomi och du kan få allt du behöver.
Turnummer: 4-5-7-9-11-12-18

 

❤Ha en fin vecka i positiv anda❤

          Kram

12. okt, 2019

Här kommer helgens Orakelkort från Ärkeänglarna med följande budskap:

 

      ❤❤❤❤❤

 

      LEDARSKAP

Ärkeängel Gabriel säger:

"Det är nu dags för dig att ta tag i din ledarskapsförmåga till att kärleksfullt guida andra!"


"Använd din makt på ett kärleksfullt sätt och använd den för det Högsta Bästa. Jag guidar dina handlingar så de inspirerar och motiverar andra. Jag ersätter alla tvivel du kan ha på din egen förmåga med en ökad beslutsamhet att tjäna, hjälpa och lära ut. När din fokus ligger mer på "Hur kan jag tjäna?" så behöver du inte oroa dig över vad andra kanske tänker om dig.


Fokusera på dina styrkor, alla läxor du lärt i livet, och hur bra det känns att vara ett levande exempel på att följa sin egen underbara vägledning."

 

❤Ha en helt underbar helg❤
        Kram