Vad går då healing ut på? kanske någon undrar. Enkelt vill jag säga att det är att förmedla energi från en person till en annan i syfte att sätta igång personens egen inre läkekraft. För jag är då helt övertygad om att vi har så mycket mer inom oss som ligger i dvala och behöver väckas upp för att försvara oss mot diverse symptom och sjukdomar. Därmed inte sagt att healing kan ersätta läkarbesök och behandlingar, men kan vara ett komplement för kropp o själ att påbörja självläkning. Detta är i alla fall min åsikt så här långt.

Jag ser mig själv som nybörjare inom området trots jag läst under några år nu, men hela tiden tillkommer det nya insikter

 

 Min första kurs var SILVERVIOLETTA FLAMMAN. Jag var lite skeptisk till en början att det verkligen skulle fungera, men allt efter kursen fortskred kände jag verkligen av den himmelskt ljuvliga energi som strömmade ut ifrån mina händer när jag försökte mig på att heala. Det var nästan överväldigande till en början och jag kände av energin ofta utan att ens ha tänkt på den. Som en dag då jag stod i kön inne på apoteket och folk runt omkring tålmodigt och tyst stod och väntade, så kände jag av hur healingen blossade upp inom mig och jag sände automatiskt ut denna energi i apotekslokalen. Då började folk plötsligt röra sig runt och tyckte mig se några småleenden här och var. Nu vet jag inte om jag bara inbillade mig alltihop men det kändes så äkta och genuint på något sätt. Så efter den gången blev jag allt mer övertygad om att healing det var något för mig i alla fall.

 

Fortsatte därefter med REIKI HEALING 1 och 2. Här vart det en hel del pluggande med handpositioner och och olika symboler att lära in. För min egen del tycker jag nog att distanshealing passar mig bäst. Helst vill jag då ha ett nytaget foto på personen som vill ha healing för att kunna zooma in och kunna ge individuell healing.

 

Nästa kurs blev ETERISK KRISTALLHEALING där man då använder sig av kristaller vid healingtillfället. Alla ädelstenar sänder ut olika frekvenser som motsvarar vissa delar i kroppen, vilket gör att man kan höja eller sänka kroppens egna frekvenser i de områden där någon obalans finns för att hjälpa till att få rätt balans. Detta väldigt kort och enkelt beskrivet.

 

Senast läste jag in ALPODA HEALING vilket är en healingmetod för djur och natur. Denna healingmetoden känns för mig väldigt stark. Jag har använt den för hundar och katter både på distans och i direkt kontakt, och givetvis för att heala när jag är ute i naturen.

 

Har även provat en kurs i DJURKOMMUNIKATION vilket inte är det lättaste. Jo visst kan jag få både min hund och katt att förstå vad jag vill genom att tänka tydliga bilder om att de gör just det jag vill medan jag fokuserar energin emot dem. Däremot har jag än så länge problem med att förstå när de vill säga något till mig genom "telepati bilder". Zelda min hund försöker verkligen få mig att förstå utan att fysiskt visa vad hon vill, så hon har nog fattat mer än jag om det här än så länge. Hoppas de lossnar framöver.

En gång fick jag kontakt via ett foto på en avliden katt. Den visade så tydligt att den var pigg och glad. Hälsa matte o säg jag vinkar med min vänstra tass, hörde jag inom mig. Jag vidarebefordrade vad jag fått till mig till kattens matte. Hon blev så rörd, för hon höll honom just i den vänstra tassen när han gick bort.

Jag hoppas jag kan få till ännu mer kontakt med både avlidna och levande djur.

 

Kommer efter hand att lägga in lite mer information om detta framöver.

Behöver du eller ditt djur healing så skriv en kommentar i fältet nedan eller maila  pia@jacytarot.se