Pfizer o Moderna erkänt i federala dokument; är inget vaccin utan genterapi!

Onsdag 9 mars 2022 (försök läsa allt snälla)

🛑Nu har dom erkänt att sprutorna är genterapi 🛑   
TA INGA FLER SPRUTOR
DE VET INTE VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA DE SOM TAGIT INJEKTIONERNA🛑


Pfizer och Moderna har enligt advokaten Thomas Renz i federala dokument erkänt att deras mRNA-injektioner är genterapi.
Thomas Renz: "Så om du undrar varför så många biverkningar är möjliga så beror det på att det är en otestad läkemedelskategori... De vet inte vad som kommer att hända dem som tagit injektionerna"
https://www.facebook.com/108157684676082/videos/983272722617403
https://lakaruppropet.se


********************************************


Den amerikanske forskaren och kardiologen Peter McCullough berättar att obduktioner av personer som dött av covidvaccin har spikprotein i hela kroppen. Han menar att spikprotein stannar i kroppen minst ett år efter varje given dos.

https://www.facebook.com/108157684676082/videos/385660552950865


https://lakaruppropet.se


******************************************

Här står FHM, Sällberg och även Regeringen och säger att "vaccinet är säkert" ny studie från Lund visar att sprutan visst kan förändra DNA…så det är bara en stor fet LÖGN!


Studien här:  https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm


*****************************************


FOLK MÅSTE ÖPPNA ÖGONEN❗️
Pfizers hemliga dokument läcker ut. Ni vet de där som de försökte mörklägga i 75 år. Här är en rapport om 💉 BIVERKNINGAR. Finns anledning att bli både arg och rädd. Låt oss hoppas på att det är många som har fått placebo
Om dessa biverkningar hade framgått för var och en att ta del av på bipackssedeln så är det högst troligt att man valt att INTE geninjicera sig. Titta speciellt från sidan 30 och framåt. Det är förskräckligt 😢💔 Vill inte oroa någon men det är skrämmande läsning. Injektionerna måste stoppas omgående!
Varenda svensk som injicerat sig måste läsa detta dokument och vända sig direkt till FHM och Läkemedelsverket och fråga vad f-n de har injicerats med❗️ (av Anna L.)


https://phmpt.org/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

*********************************************


 
⚠️VARNING FÖR VAD SOM
KOMMER...
Efter den 30 juni 2022:
Europarådet har ändrat resolution 2361 och har inte längre några invändningar mot OBLIGATORISK VACCINATION.
Från den 1 juli 2022 kan EU tillkännage "lagstiftningen" för de obligatoriska EU-covid-19-certifikaten, som tar bort alla dina friheter om du inte har ett QR Covid-certifikat.  Om en majoritet av medlemsländerna säger ja kommer TVÅNGSVACCINATIONEN att införas!


I slutet av 2022/2023 kommer det att finnas en digital valuta.
EU tar fram ett digitalt ID för varje EU-medborgare utan samråd. Ta en titt på My Government eller My UWN. Bankomater kommer att ersättas av QR-kod-Bankomaten inom en snar framtid. Belgien och Frankrike håller redan på att installera dem fullt ut.


Utan dessa integrerade QR-kodmaskiner kan kontanter inte längre tas ut från banker och/eller någon annanstans.
EU siktar på att helt fasa ut kontanter inom 1,5 år.  Alla dina digitala betalningar är då helt spårbara.


EU/"nederländska regeringen" förbereder en CO2-klimatskyddskvot för varje medborgare!
Förbrukar du för mycket gas eller annan energi så får du t ex inte köra bil på en vecka, dina resemöjligheter begränsas och så vidare.
EU berövar permanent all din kroppsliga/fysiska integritet!  Big Pharma /EU har redan tillgång till din kropp!
Och det är ingen myt!  Ett patentet om detta lämnades in av Big Pharma den 28 mars 2021.


SÅ OM VI INTE NU SNABBT REAGERAR MOT  DETTA WEF-KRIMINALITET kan vi komma att inom 2 år bli inlåsta i EU/Nederländernas digitala koncentrationsläger, oavsett om du är vaccinerade eller inte!!
Ovanstående är baserat på originalkällor och dokument från EU, Europarådet, den holländska regeringen, WEF, WHO och Big Pharma....
Så långt den tyska advokaten.


Jag har inte kontrollerat källorna till vad jag ovan skrivit men finner detta så trovärdigt från denna advokat så att jag släpper ut denna info. Redan nu har man i Canada spärrat bankkonton för flera som protesterat mot den där förda covidpolitiken.
I Tyskland har jag tredjehands information att även där har man spärrat kreditkort och bankkonton hos medicinskt kunniga personer som kritiserat den tyska covudpolitiken.
Risken med den grundlagsändring som den svenska regeringen vill (tillsammans med riksdagens övriga partier?) göra är att den begrönsas inte bara till en pandemi utan även till ”terrorister”. Det kan hända att du eller jag bedöms som „terrorister“ om myndigheten får för sig att vi hotar rikets säkerhet med våra åsikter mot ex förd covidpolitik.
Terroriststämpeln drabbar fler och fler som protesterar motverkar vaccinationsplikt. Ännu är vi förskonade från detta hör i Sverige.
Kommer ni ihåg att jag skrev här 2019 att detta med Covid-19 handlar om makt, pengar och politik! Det blev faktiskt värre än vad jag hade föreställt mig.


Här i Sverige lever de flesta vidare helt aningslöst, litar på regeringen och ser inte att bakom våra politiker pågår ett totalitärt maktspel.
Inte bara EU, utan även WHO tar fram förslag till ”tvångsåtgärder” som alla medlemsländer ska tvingas följa. Måtte Sverige vägra skriva under sådana förordningar.


************************************


Kan kriget på något sätt hjälpa oss ifrån den mörka värld som väntar oss om Den nya Världsordningen genomförs. Vet ju att de styrande i WEF mfl.har stora projekt och tvättar mängder av pengar i Ukraina?

Grand Jury Folkdomstolen !

17 Februari 2022

 

Nu har Grand Jury startat, det är en Folkdomstol för folket, med folket och av folket. Där man lägger fram alla de fakta och bevis som talar om att den här plandemin är ett regelrätt folkmord och att "vaccinen" inte är till för att bota någon sjukdom, snarare tvärt om. Allt som kommer fram under de här sammankomsterna kan sedan användas av varje land för att bevisa att regeringar och myndigheter har fört folket bakom ljuset. Rekommenderar alla att se och lyssna på detta.

Första avsnittet handlar om en 5 timmar lång med flera experter historien bakom allt det som sker idag.

Andra avsnittet handlar om PCR-testerna där bevis läggs fram av olika experter att de är helt värdelösa. Även här är sammankomsten på ca 5 timmar.

Alla avsnitt hittar ni här på tyska eller engelska

https://www.grand-jury.net/

Men de finns också uppdelade på 2 st ca 2,5 timmes avsnitt. Så orkar du inte se allt så rekommenderar jag starkt att se del 2 av söndagen 13e februaris avsnitt, där den mycket kunniga sydafrikanska allmänläkaren Dr Shankara Chetty  verkligen har fördjupat sig i sjukdomen och dess symtom samt orsaken till besvären. Han talar tydlig engelska tycker jag, hela denna 2,5 timmes video är mycket väl värd att se där även person från sjukvården vittnar om skumraskaffärerna där.

Dr Shankara Chetty's uttalande finns här i del 2 om du scrollar fram till ca 1:21:10  in i videon.

https://odysee.com/@FTC-NL-CORONA-ACTIVISME:c/Grand-Jury--Day-3-2--FTC-NL:d

Nästa avsnitt som handlar om själva vaccinerna kommer nu på lördag 19 febr.

Ta väl hand om er och varandra

Folkhälsomyndigheten kan åtalas för brott mot mänskligheten mm

29 december 2021

Ja, himmel vad mycket det händer världen över som vår media inte alls redovisar, skamligt mot svenska folket tycker jag.

En åklagaranmälan har nu lämnats in till Västerorts Åklagarkammare av Mikael Nordfors. Han får även stöd av världskända advokaten Reiner Fuellmich genom hans många uppgifter om brott mot mänskligheten.

ANMÄLAN AV FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN för som synes synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar om bl.a. grovt planerat uppsåtligt bedrägeri utifrån enorma ekonomiska incitament i det gigantiska som synes planerade grovt bedrägliga medicinska experimentet med de sk ”vaccinerna” och PCR bedrägeriet.

Ni kan läsa hela dokumentet med tillhörande PDF-filer mm. här:

https://bakomkulisserna.biz/2021/12/28/aklagaranmalan-till-vasterorts-aklagarkammare-2021-12-27-synnerligen-mycket-allvarliga-brottsmisstankar-anmales-mot-folkhalsomyndigheten/?fbclid=IwAR0dT44wlYQY7s72ngqxPpREaOt4lyRsrcyGpn4v6ALxWi5QEcaZy9MaMTs

 

Dessutom har flera personer gjort polisanmälan gentemot Lena Hallengren för hennes otäcka uttalanden om att kartlägga de ovaccinerade, vart dom bor och vad dom gör! Detta är i mitt tycke rena diktatorfasonerna. Liksom att även Magdalena Andersson trycker på om att vaccinerna ska inte ligga på lagret utan tryckas in i armarna på folk!! Nästan så man blir mörkrädd juh. Dessa personer som inte har någon medicinsk utbildning bör över huvudtaget inte uttala sig om vaccinerna.

Det senaste som framkommit i uttalande från WHO (som jag vet Folkhälsomyndigheten flera ggr har sagt att de följer deras rekommendationer) är riktigt turbulent. Bl.a har Teodros uttalat följande i ett par videos (har inte länkar nu, men går att söka efter WHO)

WHO:  "Ge inte den dödliga boostern till barnen den ska de äldre ha"    ??????

WHO:  "Allmän påfyllnadsvaccinering förlänger sannolikt pandemin, snarare än tvärtom"  ???

Inget land kan påfyllnadsvaccinera sig ut ur pandemin ..... och om man tänker efter så ju mer vi vaccinerar desto fler mutationer uppstår det och vi kommer aldrig ur detta.

Det enda raka är att inte ta någon ytterligare injektion medan vi har nu en mildare förkylningsvariant som de allra flesta med immunförsvaret i behåll klarar av.

Tänk på att vi har haft mindre/lika mycket inläggningar på IVA under 2020 och 2021 som vid ett vanligt influensaår. Allt detta handlar om något annat som jag skrev i förra inlägget. Allt är frammanat av oärliga regeringar och media som mer eller mindre hyptoniserat folk genom sin skrämselpropaganda.

Hoppas att allt kommer upp i ljuset i början av 2022 och avslöjandet blir en chock för många.

Önskar er allt gott och vi ber för ett Gott Nytt År 2022

 

Omicron - negativt test blir nu positivt !

1 December 2021

Så har det då kommit ännu en "mutation" av C-19 "viruset". Den sägs ha kommit från SydAfrika men saken är att det var där den "upptäcktes" för knappt en vecka sedan, men troligen har den funnits ett tag då det redan dagen efter meddelades från flera länder att den även fanns där.

Det var 4 turister som var fullvaccinerade och fått en lindrig förkylning som sas bära på denna mutation. I Afrika är det mycket låg procent av befolkningen som är vaccinerade och de har heller inga stora utbrott av C-19.

Det märkliga i kråksången är att när man nu testar för denna "smitta" så blir det lite hokus-pokus. Vid alla tester tidigare har man behövt typ 3 punkter för att testet ska anses vara positivt. Men vid denna variant så räcker det med att visa upp 2 punkter för att det ska gälla som ett positivt test! Alltså blir test som tidigare varit negativt för C-19 nu helt plötsligt positivt för Omicron varianten. Detta kan innebära att testerna kommer att visa ännu större "spridning" än vad vi sett tidigare. Säkert helt enligt planen så alla måste låsa in sig till jul och skulden får de ovaccinerade och då inberäknat de som inte tagit den 3:e sprutan.

Här en länk till Dr. Kaufmans beskrivning av den nya mutationen:

https://www.bitchute.com/video/lNUgmLJaRvOx/?fbclid=IwAR1PGzG_8_2_1WR4uJ1587UfVNAtD7X9EMLKTcU5Z6VZ9mczljunfts9-YM

Som vår nuvarande statsminister uttalat på sin egen FB "alla måste vaccineras i alla länder för att kunna genomföra The Great Reset (den finansiella omställningen ledd av världens globalister).

 

Ny sida från min andra blogg

Jag har nu kopierat en del från min andra bloggsida och lagt in här eftersom den inte längre kommer att vara gratis. Tycker det räcker att betala för en sida. Det har hänt mycket sedan jag skrev här sist men har inte haft ork till att uppdatera. Så kommer snart lite nyare viktig info här.

Fullvaccinerad med Placebo och fått vaccinationspass !

26 juli 2021

Jomen du läste rätt. Bevis finns på länken här under till NIH att Pfizer (och troligen de andra vaccinerna) innehåller allt från placebo (koksaltlösning) till ett innehåll mellan 5 - 10 - 20 - 30 och 100! microgram av den "verksamma" substansen. De som ger dig sprutan har förstås ingen aning om vad de ger just dig (troligen är etiketterna desamma på alla flaskorna) så det är de olika Batch-numren som de senare kan söka på i vilken styrka just du har fått. Detta har ju tillverkarna koll på och förmodligen några högre gubbar här i Sverige.

Detta betyder då att har du fått sprutan så kan du söka ett pass för att resa utomlands till exempel. MEN du har ju ingen aning om ifall du har fått koksaltlösning eller bara en lågdos av vaccet! De som fått den högsta dosen har garanterat blivit svårt sjuka eller värre! HUR seriöst är det om det nu skulle vara så att vaccinet är ett skydd mot ett smittsamt virus? ALLT är ett jäkla experiment där de utvärderar hur de ska gå vidare med nya vaccinbooster för att få dig till den kontrollerade människa som de vill ha!

Scrolla ner lite när du kommer in på sidan så ser du tabellen med de olika innehållet i de experimentella vaccinerna:

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04368728?V_30=View&fbclid=IwAR1F3VoSw5NW6QIhxyLNMnIEDIMVWUEJyXEz5wteFjvomYLOAlNiAkfc9_E#StudyPageTop

NYTT OM PCR-TESTEN!

Efter flera domstolsutslag och studier har nu CDC deklarerat och begärt att FDA ska ta bort alla dessa nödgodkända (EUA) RT-PCR tester och att de inte ska användas efter den 31 december! Dessa värdelösa PCR tester används som ”guldstandarden” i jakten på Sars-Cov-2 sen det startade för ca 1,5 år sedan. Det är dessa fejk tester som har hållt igång denna fejk pandemi! Komma och påstå att symptomfria och friska människor är positiva för sjukdomen covid-19. Världens största bedrägeri och skandal.

Liten översättning av CDC infon i länken nedan:  CDC uppmuntrar laboratorier att överväga antagande av en multiplexad metod som kan underlätta upptäckt och differentiering av SARS-CoV-2 och influensavirus. Sådana analyser kan underlätta fortsatt testning av både influensa och SARS-CoV-2 och kan spara både tid och resurser när vi går in i influensasäsongen. Laboratorier och testplatser bör validera och verifiera den valda analysen inom sin anläggning innan de påbörjar klinisk testning.

DETTA visar ju tydligt precis som vi trott att PCR-testen inte kan skilja på det vanliga influensaviruset och något annat! Ändå kör dem på och menar att ALLT är covid-19. Tycker att ALLA ska neka dessa tester för tror Sverige kommer köra på och fortsätta skrämselpropagandan med att så och så många är smittade med Sars-cov-2, vilket nu bevisat är ren och skär LÖGN!

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html?fbclid=IwAR0enLZwAsH2G6KAulg8q_v5rOZCsRv5KcRnW8j3k9tX3LILtMj3OkBV79Q

Var rädda om er och sök själva efter sanningen!

NY FORSKNING: C-19 Vaccinerna innehåller Grafenoxid !!

17 juli 2021

 

För några veckor sedan kom det ut ett nytt forskningsresultat från ett team i Spanien. Det finns inget tvivel om att dessa s.k. vacciner till mer än 99% innehåller grafenoxid (vilket har hemlighetshållits i innehållsdeklarationen för vacc.)  Detta är ett magnetiskt ämne som är giftigt för kroppen! Detta finns även i många munskydd och de topsar man använder vid PCR-testen!

Vi har ju tidigare sett tusentals bilder o videor där människor visat att magneter fastnat på kroppen och många har väl trott det varit bluff eftersom det inte fastnat på just dig som fått 2 sprutor! Men det är nu bevisat att så är fallet, har man fått 2 "verksamma" sprutor (och det är så gott som bevisat att många får koksaltlösning istället) så blir du magnetisk. I början just vid injektionsstället men senare sprider det ut sig i kroppen och då kan magneten fastna i pannan, på huvudet, (vilket där kan orsaka blödningar, blodpropp, stroke eller värre) eller på bröstet - ryggen (vilket kan ge hjärtinflammation - infarkt - lungproppar mm) Magen- benen (där du kan få svåra blånader av inre kärlblödningar mm)  Så har du fått 2 doser så kolla ofta om du blivit magnetisk någonstans på kroppen.

Nu har vi ett antikroppsämne i kroppen som heter Glutation och har vi tillräcklig mängd av detta kan det klara av att neutralisera detta Grafenoxid till en viss gräns, mest glutation i kroppen har barn och unga upp till 30-års åldern men sedan avtar det mer o mer. Så om du märker du blivit magnetisk någonstans så se till att få i dig Glutation (Nac) för att slippa stora problem framöver. Kan ju säga att det finns en risk att FDA (som nödgodkänt "vaccinerna" kan komma att stoppa försäljningen av Nac precis som de gjorde med det skyddande Ivermectin och Hydroklorixin!!!

Snälla vänner allt ni ser i tv o media angående pandemin är ren och skär LÖGN de handlar fullt ut på uppdrag av "Djupa Staten" (globalister, miljardärer, WEF mfl) som vill ta över styret världen över med en starkt reducerad befolkning. Och vissa blev kallade för konspirationsteoretiker när de andades om Djupa Staten, men ett bra bevis fick vi för några veckor sedan då vår försvarsminister vid en tv-intervju angående landets säkerhet, mot slutet sa (medvetet eller ej) "Det beror sig på hur Djupa Staten vill ha det."

Gå inte på fler lögner, ta absolut inga fler vacciner (de finns anledning att tro de  kommer att göra hemliga förändringar för varje boost de tvingar på oss)

Här några länkar så du kan ta del av forskningen: OBS!! märker att länkar inte fungerar här i firefox, men kopiera länken och klistra in på ett wordpapper och klicka därifrån så ska de fungera.

Här det första uttalandet av teamet i Spanien från 1 juli, det går att välja översätt till svenska (det är då en google-översättning så inte helt korrekt men man förstår ändå)

https:// fromthetrenchesworldreport. com/covid-19-is-caused-by-graphene- oxide-introduced-by-several-ways-into-the-body/288145

Även finns en blogg hos SvaraDoktorn.se som tar upp detta

http://www.svaradoktorn.se/427029039

Fler inlägg:

https://rumble.com/vjfddf-la-quinta-columna-at-the-xxvii-humanitarian-conference-of-comusav-conuvive.html?mref=lveqv&mc=48pz1&fbclid=IwAR20Jejdy8PUoBBjxXL6DnbJ_VVEN4BgrTh3VURBzY2mX3vduYvhCeL83sc

https://truthcomestolight.com/on-the-connection-between-graphene-oxide-found-in-covid-vaccines-electromagnetic-fields-blood-clots-severe-covid-symptoms-how-to-remove-graphene-oxide-from-the-body/?fbclid=IwAR1PDLMkLxRzAMbVGbJLHL-vcTHdKh1rsShmxz2yX27SZ_fbdidlOUL7XrU

OCH HÄR KAN DU FÅ SVARET PÅ VAD COVID-19 ÄR FÖR NÅGOT!

https://newsvoice.se/2021/07/coronavirus-pcr-tester-injektioner-patenterat/?fbclid=IwAR1nfg9EHNP28Gq2vqwqh0YX1G8ENa67fyKqZCIj-5jJZsHlEtzaT6qKoZo

här är hela långa intervjun med Fuellmich med patentnr och allt. Textad på svenska av Öysten Rönne

https://rumble.com/vjqnjz-ystein-rnne-139-bevisen.html?fbclid=IwAR1vlWG9crrPSYEcgj_fcHCwPoWXeBzZCS7yj9mnIwogW3hXH0qTdskW-CE

Låt dig inte luras längre, det finns massor med bevis för att hela pandemin är en enda stor bluff !!!

C-19 "vacciner" är en genmanipulerad injektion!

28 juni 2021

Lite uppdateringar för er som inte kan eller orkar söka efter andra sanningar än vad vår korrupta medias enkelriktade skrämselpropaganda med hög smittspridning genom ett PCR-test som ger 97% felaktigt positiva svar, visar!

FDA, amerikanska läkemedelsmyndigheten lägger till en varning på vaccinen från Moderna och Pfizer. Varningen gäller ökad risk för hjärtinflammation! Över 1 200 rapporter rörande hjärtinflammation kommit in. 300 av fall har kunnat bekräftas, främst bland unga män och tonåringar. Media glömde dock nämna alla andra tusentals unga i övriga världen som drabbats av myocardit och perikardit och som är rapporterade. Pojkar/män upp till 39 år löper störst risk och det efter 2:a 💉 samt flickor mellan 12-24 år.***(skydda era barn mot dessa giftsprutor, tror inte att Sverige upplyser om detta inför vaccinationen)

https://edition.cnn.com/2021/06/25/health/fda-covid-vaccine-heart-warning/index.html?fbclid=IwAR3v_-29fpBjltfyctFlRRnq8saH9A-B-5yB71DKB0Q9c665adH6xeASEeU

Nu har till och med politikerna i Australien vaknat! Till skillnad från politiker i ALLA partier i Sverige. Inte någon öppnar munnen. Av rädsla för att bli av med sin kära karriär.  Här en politiker som anser att vaccinen bör stoppas!

https://www.bitchute.com/video/FIgrle6SdJLR/?fbclid=IwAR2oTrmDOeO4yRzue3CTdS6PsFMgqnedFqjhs5EidrKRn6R1wzIOqeTVcTg

Blir INTE förvånad om de som valt att vara försöksdjur med ett helt otestat preparat, mRNA injektionerna som av en del kallas för ”vaccin”, INTE kommer tillåtas att flyga eftersom risken för proppar m.m är vanliga biverkningar som är svåra att hantera under flygresor. Det visar sig vad som blir konsekvenserna av den här tragedin som kallas för Covid-19........ "3 British Airways piloter har dött, inom en vecka efter att de blivit fullt vaccinerade, av blodproppar på hög höjd. Det pågår nu krismöten med myndigheten om de ska tillåta vaccinerade piloter att flyga. När Ryssland och Spanien överväger att  inte låta vaccinerade människor att flyga är detta ett stort problem."    (har tyvärr tappat bort länken till uttalandet)

Insidern Astrid Stuckelberger avslöjar hur WHO skapat en falsk covidpandemi “Pandemin är internationellt organiserad, på ett systematiskt sätt.” … “Vi har ingen debatt, vi censureras. Censur är första tecknet på diktatur”. Stuckelberger säger också att Covid 19-lagar gjort WHO till en världsregering och med total makt över världens mediabolag vilket lett till att alla mediabolag över hela världen förmedlat samma saker genom att upprepa samma ord (utifrån manus, red anm). WHO:s direktiv styr regler i butiker och shoppingcenter och på flygplatser. WHO till och med betalar för att producera styrt innehåll i massmedierna, hävdar Astrid Stuckelberger. Dessutom censureras forskning, läkare och behandlingmetoder som fungerar. Människor dör helt i onödan, varnar Stuckelberger.     https://newsvoice.se/2021/06/astrid-stuckelberger-falsk-covidpandemi/?fbclid=IwAR2gMFGnH6Tu5pzTdRCIgq6ohOHan69LxMR6pTGPsu4w9-hgvzoUU34LOBs

FOX news på sin facebooksida 15 juni 2021 Reportage. Marjorie Taylor Greene och andra lagstiftare håller en presskonferens för att diskutera att ta bort dr. Anthony Fauci som chef för NIAID.  (se den på FB Fox news)

Vaccinforskare slår larm: ”Vi injicerar dem av misstag med ett giftigt ämne” Det handlar om att spikproteinet på coronaviruset, som Covid-19-vaccinen skapar, tar sig in i blodomloppet och alstrar sjukdom på samma sätt som Covid-19. Det var tidigare okänt och tros förklara allvarliga biverkningar som blodproppar och hjärtinflammationer, vilka drabbar de som låtit sig injiceras med de nya vaccinen.

https://www.nyatider.nu/vaccinforskare-slar-larm-vi-injicerar-dem-av-misstag-med-ett-giftigt-amne/?fbclid=IwAR2FSJfwnq5OHAkkL1yhRSpBrmOInxzY5zkj71cgdEHIjSy2itObqqjp3sw

Dr Erik Enby: Covid-19-vaccin innehöll levande mikrober Till och med har jag vid några tillfällen mikroskoperat kapillärblod taget från nyfödda utvecklingsstörda. Att se hur det formligen jäser i deras kroppar är verkligen en rysare. På liknande sätt är det vid Downs syndrom. Man frågar sig om dylika kroppar kanske är utsatta för någon form av fermentering i moderlivet.    https://newsvoice.se/2021/06/covid-19-vaccin-levande-mikrober/?fbclid=IwAR1oKLTmpbDw_BSLYPGEfpTGOOGOQ_vcdk8Pbbo6KOLMSJ1sJ_JaQTXxBA8

Av Stefan Whilde på FB En elefant på danshumör Trots bantning av resurser till intensivvården i Sverige, en bantning som pågått under så gott som hela 2000-talet, visar det sig nu att medias och politikers skräckpropanda om iva-krisen i och med pandemin inte stämmer med verkligheten. Både media och politiker har försökt få folk att vaccinera sig ”av solidaritet” gentemot sjukvården – ett skam- och skuldbeläggande som är direkt oetiskt. Nu faller även det luftslottet, precis som ”föredömet Israel” fallit. Israel har tidigare använts som exempel på den ”lyckade” massvaccineringen av bland andra FHM. Bakslaget som kommit senaste tiden, att fullvaccinerade åter smittas (av den så kallade Deltavarianten som bara är en av otaliga varianter på SARS-CoV-2) blottar inte bara en spricka i fasaden utan liknar mer ett gigantiskt hål orsakat av en elefant på danshumör.                                                      https://sverigesradio.se/artikel/ingen-hardare-iva-prioritering-under-pandemin-enligt-flera-sjukhus?fbclid=IwAR3lyaRGqImDCPujp1_0uAIVt1Oor9ZRbnfzGJ0DqZxe4SJtVfLSWOCuX50      

Detta är bara en liten del av alla inlägg som finns av både läkare, forskare, biologer, virologer ...mm. som alla varnar för dessa genmanipulerade injektioner som de felaktigt kallar vaccin.  Vår egen FHM påstår att "vaccinen" skyddar till 95% men den faktiska skyddsfaktorn är ca 0,9 - 1% (finns i Pfizers eget dokument, där i originaldokumentet står det också på sid 67, att en vaccinerad bör inte ha intim kontakt, hudkontakt, inom 7 veckor efter vaccinering. Hur många har upplysts om detta? och så tror många inte på att vaccinerade kan sprida något ämne från spikproteinerna till ovaccinerade eller även till husdjur, vilket de  bevisligen kan)

HA ÖPPNA ÖGON OCH TRO INTE PÅ ENKELRIKTAD PROPAGANDA!  DU KAN ALDRIG LÖSA ETT PROBLEM MED ENDAST 1 TAL.

Larmrapport om Vaccinet !!

Här är en video av Lars Bern (11 maj) där han talar om den senaste forskningen gällande vaccinerna och att det är spike-proteinerna som ställer till den allvarliga proppbildningen mm. Och vad innehåller vaccinen om inte just dessa spike-proteiner. Risken är stor att de förr eller senare "går bananas" i kroppen!!  SE DETTA INNAN DU TAR BESLUT !!  Myndigheterna kommer säkert att tysta ner alla sådana här forskningar eftersom det står för mycket pengar på spel. Folket bryr de sig mindre om!

https://swebbtv.se/videos/watch/7f246540-92b4-4a3b-bc23-2bb3915d12ad?fbclid=IwAR3vXSJm6qac72z3v_I7XCAMrtXtQnqikPszPH0XBUHGzuW534RyloKuzME

Rumänsk Läkare räddar 1000-tals covid sjuka, nu tagen av polisen!

20 mars 2021

Vad är det vi inte förstår? Många har länge misstänkt att allt inte står rätt till med den här C-19 sjukan. Redan i somras 2020 gick Italien ut med att detta inte handlar om något virus utan om bakterier! (se inlägg längre ner på sidan) och när nu en Läkare botar tusentals C-19 patienter från en svår sjukdom eller död då blir hon arresterad! Förstå då att den här agendan med depopulation kanske existerar ändå.

RUMÄNSK ”MIRAKEL LÄKARE SOM RÄDDAT NÄSTAN 1000 LIV ÄR ANHÅLLEN! Den rumänske läkaren Flavia Grosan som är specialist inom pulmonologi,- och bronkologi dvs specialiserad i invärtesmedicinsk område som behandlar sjukdomar i respirationssystemet, till exempel luftvägarna, lungorna och brösthålan har anhållits av polisen. Hon anser att behandlingsschemat som sjukhusen använder sig av är felaktiga och att deras misstag faktiskt dödar patienter istället för att rädda livet på dom, hon kallar deras protokoll för ”Gud med barmhärtighet” Hon har själv behandlat och botat nästan tusen Covid-patienter i olika stadier av sjukdomen och de har samtliga inte behövt sjukhusvård utan bara medicinering. Hon anser att Covid-19 ska bedömas som en atypisk lunginflammation och att patienterna ska behandlas utifrån det. Hon har deltagit i många kliniska studier inom området och arbetat med medicinen i mer än 10 år. Hennes målsättning har från första början varit att ingen covidsjuk patient ska behöva använda syrgasmask eller behöva hamna i respirator. Hon behandlar sina patienter med en klassisk och billig antiinflammatorisk medicin som också innehåller Clarithromycin, ett antibiotikum som ingår i makrolidantibiotikagruppen. Det är det enda antibiotikumet med viral tropism. Det finns bara tre antibiotika i makrolidklassen: erytromycin, azitromycin och klaritromycin. (Jag gillar inte azithromycin, för det är en svagare kopia av clarithromycin.) Rumänien är ett mycket fattigt och korrupt land och enligt obekräftade källor så får fattiga människor betalt för att godkänna att deras anhöriga har avlidit i covid-19.

Te.x läkemedlet Ivermectin som nu har godkänts i USA som profylaktisk behandling mot Covid-19 är en tropisk parasitmedicin som man behandlar djur med. i artikkeln ; Flavia Groșan är en pulmonolog-bronholog och har hittills nästan tusen Covid-patienter botade utan en dag av sjukhusvistelse, bara med medicinering. Covid är lunginflammation, en atypisk lunginflammation, men lunginflammation, och bör behandlas som sådan, säger dr. Groșan, det är jag.

Gå in på länken, det går att välja översättning till svenska.

Sursa: https://topremediinaturiste.ro/un-medic-roman-face-minuni-100-vindecati-de-covid-denunta-schema-de-tratament-din-spitale-dumnezeu-cu-mila/

VACCINET EN KATASTROF FÖR MÄNSKLIGHETEN !

14 mars 2021

Nu var det längesen jag skrev här och mycket har hänt i världen sen sist. Nu känner jag mig manad att informera dem som inte söker så mycket information vad som pågår om den genmanipulerade vaccinationshysteri som pågår!

Länkar här till en video av den högt renommerade Geert Vanden Bossche som forskat i närmare två decennier inom virologi, immunologi och molekylärbiologi anslöt han sig 2008 till Bill and Melinda Gates Foundation för att arbeta med stiftelsens globala vaccinprogram. Sedan 2012 arbetar han som fristående vaccinationskonsult.

Han varnar nu världen för en global katastrof då dessa vacciner tenderar att slå ut ditt eget immunförsvar och för alltid koda om det till att endast attackera C-19 viruset !! Det innebär att du sedan inte har något försvar mot andra typer av virus som du säkerligen råkar ut för. Det kan innebära att du blir mycket svårt sjuk i en vanlig influensa (eller värre)

Jag vet att många inte orkar lyssna igenom en hel video eller har svårt för engelskan men spola då fram till ca 38:56 där det görs en genomgång av vad som i värsta fall kan hända med ditt immunförsvar. Även om det inte skulle bli så katastrofalt så är det ändå tillräckligt för att neka vaccineringen och kräva att det forskas mer, då detta är ett snabbt framtaget vaccin som endast är nödgodkänt. I jämförelse så var vaccinet mot svininfluensan ingenting mot detta.

Här är länken till videon;   https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe/?fbclid=IwAR2Iu1oLKQIhivsKhbeQAxX7pKPiPGsmbSpGz0h84YxCYQ1GDM5gwzrt-yc

 

HÄR en film på svenska där Lars Bern mycket tydligt förklarar varför vaccinet inte kommer att stoppa smittspridningen utan tvärt om!! Så gör dig själv en tjänst att lyssna igenom denna innan du tar något beslut.

https://swebbtv.se/videos/watch/211610be-1940-4f62-aa06-be63ca5fff5f

 

Var rädd om ditt immunförsvar som hjälpt dig genom åren!

Stoppa Masstestningen som är helt meningslös!

30 november 2020

Jag har följt den här "pandemin" ända sen den startade hösten 2019 och läst på ordentligt från både visselblåsare, läkare, forskare och avhoppare från både WHO och andra organisationer och jag tvekar inte ett dugg att säga att det här är ett enda stort "spel för gallerierna" för att skapa panikkänslor hos befolkningen. Varför? för att så många som möjligt ska vaccinera sig förstås.

Visst finns det en typ av influensa som sprider sig, och kanske lite aggressivare än vanligt, det säger jag inte emot men den kommer inte i närheten av att kallas pandemi. En pandemi är en MYCKET smittsam sjukdom och som det nu är så är det inte helt ovanligt att en person i ett hushåll testas positivt medan de övriga inte får något positivt utslag. Liksom att en del testas negativt men att det vid senare antikroppstest visar positivt för antikroppar mot viruset. Det säger sig ju självt att något är helt snett!

PCR-testet som används skickades ut till många länder redan 2017! Detta test SKA INTE användas för att spåra en pågående infektion enligt forskaren som uppfann testet. Även på Folkhälsomyndighetens sida står det att "PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda dessa test för att avgöra om någon är smittsam eller inte."

Så VARFÖR alla dessa tester som man ändå inte kan lita på, risken för smittspridning blir ju större om de som testas negativt och tror sig ha en vanlig förkylning trots allt går till jobb eller ut bland folk. Bättre då att inte testa och ha tvingande att de som har minsta symptom måste stanna hemma tills de varit symptomfria i minst 2 dagar. Att det nu trissas upp helt otroligt att smittspridningen ökar är ju helt enligt planerna, eftersom folk som inte söker efter sanningen tveklöst tror på vad det korrupta massmedia lägger ut, för att du inte ska tveka att ta vaccinet. Ett vaccin som är framtaget i rasande fart, precis som vid svininfluensan där över 800 personer fick sömnapné.

Den totala dödligheten i Sverige ligger under föregående års och tar man med i beräkningen att ca 2.000 dödsfall i C-19 i våras var alldeles onödiga då läkare erkänt att patienter blev felbehandlade (pga okunskap om detta virus) och att de på äldreboenden lades in på palliativ vård (även om de inte hade speciellt kraftiga symptom) utan läkarkontakter eller genom ett telefonsamtal, för att där tas ifrån all näringstillförsel och överdoseras med morfin. Då ligger vi ännu lägre i totalt antal döda till sista oktober i år och det kan man ju förstå att det beror på att folk har anammat riktlinjerna och hållt avstånd. Summan av det hela är att det är ungefär ett vanligt influensaår och INGEN pandemi.

Ett av vaccinerna som Sverige bokat upp sig på är Bill Gates ägda Moderna. Har du ännu inte kollat in vad han vill med den kommande framtiden så är det dags att läsa på där. Detta är en del av den Elit som bestämt sig för att befolkningen måste minskas drastiskt och att tillföra ett nanochip i samband med vaccineringen verkar allt mer troligt, då framtidsplanen är att de ska kunna styra mänskligheten på deras premisser. Arbetare ska mest bestå av robotar eller mänskliga hybrider som följer varje order uppifrån. Kontanterna försvinner och som Telenor så orädda går ut med i sin reklam betalar du genom att bli avläst genom ditt chip i butiken, och säkert kommer du bara ha en viss kvot att handla för i paritet med hur "lydig medborgare" du är.

Som du säkert har märkt så blir allt fler inlägg på FB och YouTube stämplade som "Fake News" och detta är för att folk inte ska förstå vad som är på gång. Bara ett sånt exempel som att C-vitamin, D-vitamin, selen och zink kan vara ett gott skydd för många för att slippa bli svårt sjuka om de smittas. Varför i all tid ska det vara Fake News tror du? Jo för märker allt fler att det faktiskt kan ge ett bra skydd så kanske inte så många tar vaccinsprutan!! Du vet väl också att de flesta vaccin innehåller en hel del kemiska ämnen som absolut inte borde sprutas in i en människokropp (eller djur heller för den delen). För varje gång du tar en vaccinspruta så ökas de inre depåerna av gifter  i din kropp och till slut blir det något vajsning med systemet. Kan tro att mycket av de "moderna sjukdomarna" härstammar från alltför mycket vaccinering. Sök om innehåll i vacciner om du inte har klart för dig vad som sprutas in i din kropp. Ingen borde ta en spruta utan att få reda på exakt innehåll och dra öronen åt dig om tillverkare eller Läkemedelsbolaget friskriver sig från ansvar om du skulle bli sjuk av detta.

Det händer nu en hel del i frågan om C-19, Vacciner och 5G, då det lämnas in stämningsansökningar gentemot regeringar som skrivit på avtalet där de är medvetna om vad framtiden kommer att innebära för folk. Läs gärna de tidigare inläggen här på sidan där du får mer information och där det finns en hel del källhänvisningar.

Håll avstånd men var inte rädd, rädslan kan göra dig sjuk!

Detta är vad som pågår i världen just nu

1 oktober 2020

Här är en mycket välgjord sammanfattning av vad som pågått och pågår i Världen just nu. Detta är något alla bör läsa för att kunna bilda sig en egen uppfattning!

https://bakomkulisserna.biz/2020/09/30/slutligt-bevis-covid-19-planerades-for-att-inleda-den-nya-varldsordningen/

Lite korta utdrag ur artikeln:

Slutligt bevis: Covid-19 planerades för att inleda den Nya Världsordningen (NWO)

"Covid-19 är en falsk pandemi skapad för politiska ändamål. Detta är en världsdiktatur med en sanitär ursäkt. Vi uppmanar läkare, media och politiska myndigheter att stoppa denna kriminella operation genom att sprida sanningen. ”

"2017 och 2018 – två år före COVID-19 – distribuerades hundratals miljoner testpaket för COVID-19 över hela världen.”

Världsbanken visar att COVID-19 är ett projekt som planeras fortsätta till … slutet av mars 2025! Så avsikten är att fortsätta den ytterligare fem år.

”FN (inklusive WHO) genomför minst två systemövergripande tränings- och simuleringsövningar, inklusive en för att täcka avsiktlig frisättning av en dödlig andningspatogen.” De har övat för en avsiktlig frisättning av en dödlig andningspatogen."

En helt ny nivå av global kontroll

Bill Gates gjorde det också klart att endast personer som har vaccinerats mot Covid-19 tillåts resa, gå i skolan, delta i möten och arbeta. (11)

Digitala vaccin-ID har redan utvecklats (12) och Gates har patent på tekniken som gör det möjligt att spåra en persons kropp var som helst. Denna teknik kallas WO2020-060606 (13).

”De kommer att släppa ett konstgjort coronavirus. Som ett resultat härav kommer folket att kräva ett vaccin för att skydda dem. Detta vaccin kommer att innehålla en tredje stam av DNA till en persons kropp, vilken i huvudsak gör dem till en hybrid."

”När en person injiceras, genomgår deras DNA omedelbart en transformation. Denna genetiska förändring kommer att få människor att tappa förmågan att tänka själva, utan att de ens är medvetna om att detta händer. Således kan de lättare kontrolleras och bli slavar för eliten”.

Javisst låter detta som ren Science Fiction MEN det är i allra högsta grad verkligheten av idag! Så snälla gör dig själv en tjänst genom att noga läsa igenom artikeln innan du avfärdar detta. Finns gott om källhänvisningar där.

Var rädd om dig och låt dig inte styras av Globalisterna!

Läkare hittar inga C-19 virus i 200 obducerade kroppar

13 juli 2020

Jag hoppas verkligen att de nu sätter in allt de har på att försöka finna orsaken till alla dödsfall med konstaterad Covid-19. Förutom avsaknaden av påverkan av virus i de inre organen fanns det även förändringar i hjärnan läste jag någonstans. En effekt av hög strålning från master/antenner/basstationer, som ju ökat minst 10 ggr i styrka sedan i höstas, är ju att vattenmolekyler förändras till det sämre och våra hjärnor består till stor del av vatten, så inte otroligt att påverkan finns. Skulle vara intressant att veta om dessa obducerade bott nära någon typ av antenner eller på sitt boende, arbete haft stor tillgång till trådlösa prylar mm.

Önskar verkligen att läkarkåren får upp ögonen för alla de hälsoproblem som de inte kan hitta något svar på, att mycket kan bero på strålning. Även de ökande fallen av ADHD o andra bokstavskombinationer tros kunna komma av alltför stor användning eller påverkan av trådlösa apparater.

Hjälp till med att sprida information om strålningens biverkningar genom att skriva ut Flyers eller beställa hem från oberoende  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/

5G vs Covid... ännu en tillfällighet

29 april 2020

Expressen.se skrev den 25 april 2020:   "Läkare på flera sjukhus i USA larmar om en oroväckande ökning i antalet unga strokepatienter. De flesta har en sak gemensamt: De är sjuka i Covid-19. – Vi har tagit hand om patienter i 30-årsåldern med stroke och covid, säger akutläkaren Robert Stevens till Washington Post." ------------

Är det en tillfällighet att strålning från mobiler, master mm, enligt forskning sen många år tillbaka, gör att blodet klumpar sig och risk för stroke finns?

Liksom att det är en tillfällighet att nu när folk är "beordrade" att hålla sig inomhus i största mån pga "virussjukan" så sätts det upp mängder av nya master och basstationer vilket ju underlättar då folk inte kan samlas för att demonstrera emot detta!

Liksom att det är en tillfällighet att "virus-sjukan" visar liknande symptom som hos dem som nu får symptom av den ökade strålningen i sina lägenheter från de nyuppsatta basstationer och master som sätts upp på tak och husväggar?

Liksom att det är en tillfällighet att "virus-sjukan" startade i Wuhan som har fullt utbyggd 5G? och att det i närheten av där utbrottet började finns ett biologiskt laboratorium där de sysslar med denna typ av virus ?

Liksom att det är en tillfällighet att spridningen av viruset i andra länder startade som kraftigast i de delar av länderna där 5G eller 4+ (som även körs på 5G frekvens) är som mest utbyggd ?

Liksom det är en tillfällighet att testerna av detta virus görs på RNA dvs. ett prov som INTE visar om du har virus utan visar på en utsöndring från cellerna, som de flesta får efter att ha genomgått en influensa, infuensavaccin eller infektion av något slag. Så att detta test ger positivt utslag i de flesta fall är verkligen inte konstigt eller?

Liksom att det NU, (varför nu när vanliga influensan är på tillbakagång?), erbjuds influensavaccin både från vaccinbussar och på stormarknader i speciella rum! alla vet ju att immunförsvaret påverkas negativt av vacciner!

JAG anser att det finns alldeles för många konstiga "slumpar" vad det gäller den här "virus-sjukan"!! och anser att innan vi vet mer om riskerna med strålning och då speciellt den nya kraftiga millimeter o mikrostrålningen bör HELA UTBYGGNADEN AV 5G STOPPAS OMEDELBART OCH TELECOMBOLAGEN SÄNKA STYRKAN I DE NYA MASTER OCH BASSTATIONER SOM SATTS UPP PÅ TAK OCH HUSVÄGGAR, DÄR NU STRÅLNINGEN ORSAKAR SVÅRA SYMPTOM.

Vill du värna om våra barns framtid och vår jord så gå med i, eller läs på, någon av FB grupperna Strålningsupproret där ni kan se inspelningar från folks bostäder, skolor, lekplatser mm. där frivilliga mäter hur hög strålningen är eller Wifi strålning hälsorisket Stoppa 5G samt mycket samlad information från allmänhet, andra länder och forskare hittar du på oberoende www.strålskyddsstiftelsen.se

Blunda inte och tro att detta händer inte på riktigt och inte mig! snart finns de master och basstationer även där du bor. och tyvärr sänds det nu också upp 10 tusentals satelliter som ska stråla på vår jord!! Agera NU genom att läsa på och sprid ut dina åsikter. Vår regering, myndigheter, journalister och kommuner har tydligen belagts med tystnadsplikt och får tydligen inte svara på de många, många ställda frågor till dem.

Vi måste kämpa tillsammans nu
Andningsproblem av strålning från 4+/5G master !

Stockholmare flyr söderut

28 mars 2020

Nu har vi haft härligt solsken några dagar med upp emot 17 grader i solen, så har varit en hel del balkonghäng nu.

Gubbens ena son som bor nere i skåne hörde av sig och berättade att nu var det invasion av Stockholmare i sommarstugorna i området där. När de åkte till sin lilla affär så var det fullt med stugägare där och många hyllor var redan tömda!!

Än så länge finns det ingen verifierad smitta i området och jag hoppas verkligen att de inte för med sig någon smitta dit. Sjukhusen har sagt ifrån att de inte är välkomna dit ifall de blir sjuka. Och det får man förstå då det finns mycket begränsade resurser på mindre orter.

Kan nog tänka mig att ännu fler ger sig av till sina stugor i påsk. Önskar bara att alla som tänkt bege sig iväg ut i landet skulle testas för coronaviruset innan avfärd. Nu har de ju möjlighet att använda klamydiatester på corona för å se om det är positivt.

Blir en lååång väntan innan detta tar slut, men får göra det bästa möjliga av situationen ändå.

Corona har anlänt

 

1 februari 2020

SÅ har då det första fallet av Corona viruset dykt upp i Sverige. I går så uppdagades det att en kvinna här i Jönköpings län blivit smittad i Kina. Hon kom hem till Sverige den 24 januari och visade då inga symptom på smittan så fick åka hem!? När hon några dagar senare fick hosta sökte hon själv vård och det visade sig att hon hade Corona viruset. Hon verkar ha en lindrig form av sjukdomen och sjukhuset går ut med informationen att kvinnan har hållt sig hemma sen hon kom från Kina och alltså ingen riskt för smittspridning !!??

MEN .. hur tänker dom då? Hon var ju smittbärare på flyget och under resan hem så visst kan fler ha blivit smittade!  Forskning har ju visat att viruset kan smitta även under inkubationstiden! Enligt min mening så bör ALLA som kommer från smittdrabbade områden hit till Sverige sättas i karantän under 14 dagar för att inte riskera ett större utbrott här i landet. Undrar nu hur de kommer hantera de 15 personer som sägs ska komma hem till Sverige från Kina i morgon.

DET skrivs väldigt mycket hit och dit om det här viruset. Läst någonstans om att forskare som nu tittat närmare på viruset menar på att detta inte är något naturligt uppkommet virus! Virusets uppbyggnad sägs inte kunna uppkomma som en spontan naturlig mutation, utan det måste vara laboratorietillverkat!? (förvånar inte mig i så fall). I det område där viruset startade i Kina ska det visst finnas ett laboratorium för biologisk krigsföring .. Ja inte vet jag hur mycket sanning det ligger i detta men man kan ju undra. Väntar nu bara på att massvaccinering ska införas, precis som vid svininfluensan. Men för 17 ta inte den i så fall, bättre hålla sig inom lås och bom då.

Lite märkligt är det också att nu när så många blivit sjuka i Kina så går telecombolaget Huawei ut med påståendet att det måste snabbt byggas ut med 5G för att länder ska få snabbare kommunikation med varandra om smittspridningen !! Som om det inte skulle fungera som det är just nu.

Nä fy vad jag är less på allt mygel och skräp som finns i denna värld nu. Demokrati existerar inte i sin tänkta form, folk blir förda bakom ljuset och forskning som inte visar något bra för de som kan tjäna storkovan, göms undan eller förlöjligas.